Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
jaooo stari, za taki dnar bi že tako lepo mašinco dobo, ti pa boš to kišto kupoval, ki ma manj konjev kot vsak 600ss :headbang: ... ta raje še 4,5 let šparaj pa si kupi imprezo al pa audi a5 :D

tud men se zdi to čiiiiiiiiiistt preveč za en tak avto

raj za 5000€ enga audija 99 letnik A4 uzameš z 1.9 al kok so oni motorji

se mi zdi neke astre čist škoda za tak dnar kupovat

Objavljeno
ta je identična, samo je leto starejša pa slabše ohranjena pa nima board computer pa radio s kasetarjem ma...

prestaro...

zakaj prestaro??? če ga kupiš verjemi, da bo še ti vsaj 5 let brez problema služo, če ne več...mamo mi identičnega, ampak letnik 92...vse razn potrošnega materiala dela brez problema...ma pa trenutno prevoženih 276 tisoč km...opl bi do zdaj verjetno že šestkrat zaribal ko kaka dvotaktna 125-ka haha

Objavljeno (popravljeno)
hahaha dobra :worship:

drugač pa opl mi je res največji ološ od nemcev, če že nemec naj bo te audi...drugač pa: i prefer 6 japanese stars :worship:

uh uh uh :kva2: redkost da se lahko z nejkotom vec kot 100% strinjam :kva2:

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno

da, prevzem leasinga :D

Objavljeno
hahaha dobra :worship:

drugač pa opl mi je res največji ološ od nemcev, če že nemec naj bo te audi...drugač pa: i prefer 6 japanese stars :worship:

se podpišem

AUDI :worship:

bmw ne ker so preveč zgoneni :P

Objavljeno
da, prevzem leasinga :D

sory ne razumm kaj je to :D

razlož please :D

Objavljeno
zakaj prestaro??? če ga kupiš verjemi, da bo še ti vsaj 5 let brez problema služo, če ne več...mamo mi identičnega, ampak letnik 92...vse razn potrošnega materiala dela brez problema...ma pa trenutno prevoženih 276 tisoč km...opl bi do zdaj verjetno že šestkrat zaribal ko kaka dvotaktna 125-ka haha

naša vectra (isti motor) ma že prek 250k prevoženih :D bp

mel 2000-ko bencinar tudi bp prek 200k (sam zgnil je pleh :blush: )

Objavljeno

ja, prevzames lizing.... mors polizat ko kupis :)

Objavljeno
sory ne razumm kaj je to :D

razlož please :D

tistih 5 jurjev morš dat, da ga lahko odpelš. ampak morš podpisat pogodbo, da jim boš še ne vem... recimo 3 leta odplačvau po 100€ na mesc ;)

Objavljeno (popravljeno)
tistih 5 jurjev morš dat, da ga lahko odpelš. ampak morš podpisat pogodbo, da jim boš še ne vem... recimo 3 leta odplačvau po 100€ na mesc ;)

hm pol se pa oproščam :D

no ja tadrugi je pa sigurno 6300€ :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
uh uh uh :kva2: redkost da se lahko z nejkotom vec kot 100% strinjam :kva2:

pa to je to :OK:

Objavljeno (popravljeno)
se podpišem

AUDI :worship:

bmw ne ker so preveč zgoneni :P

pa bmw, sploh serijo 5, ma že vsak šiptar tu v mariboru, so že skoraj ko clioti...midva s čamčijem totim z bmw 5, pravima bogata raja haha

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
pa bmw, sploh serijo 5, ma že vsak šiptar tu v mariboru, so že skoraj ko clioti...midva s čamčijem totim z bmw 5, pravima bogata raja haha

to pa ma res vsak tu ka...sploh vec ne pogleas za tem avtom, ker ti ni nic posebnega...samo ko pa preveris kolko stane pa tui vidis da ma folk dnar...sicer pa ce so to nasi sladoledarji pa hamburgarji, itak vzamejo vse na lizink preko firme, pa tud to ni vec problem :D

Objavljeno (popravljeno)
to pa ma res vsak tu ka...sploh vec ne pogleas za tem avtom, ker ti ni nic posebnega...samo ko pa preveris kolko stane pa tui vidis da ma folk dnar...sicer pa ce so to nasi sladoledarji pa hamburgarji, itak vzamejo vse na lizink preko firme, pa tud to ni vec problem :D

ja seveja, pa poznamo tud take ko majo take avte, živijo pa v stanovanju 30 kvadratnih metrov in nimajo za burek, samo da majo oni bemfo to je glavno, prokleti debili debilni....avto pa mi je res zadnja stvar za katero bi se zapufal...nujno prevozno sredstvo pač...no sej zaj tak lahko toto staro a vzdržljivo kripo od subaruja vozim, hvala bogi da ga stari tankajo ker žere 12-13 l hehe...sploh tu po mesto...drugač pa razmišlam da si drugo leto al pa enkrat ko bo malo več dnara kupim enega starega golfa dvojkico, pa lepo kurilca noter pa je to to, pa se vozim celo zimo ko đek za male pare hehe...za poleti za v šolo pa nazaj pa tu po mestu pa je tak jawica več ko dovolj :OK: ...

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

eh jaz bom mel zaj Punteka l. 95 od dedeka, 35 000 km, ker sta se z babico 1x na leto peljala do Izole pa nazaj, pa mogoce kaj v mesto :kva2:

Sam je res skoda za prvi avto davat 7k€ pio mater, pa se zerejo te svinje kr nekaj, pa visoka registracija ker nimate bonusov pa to...pm niste resni, to je res ven metanje denarja

Objavljeno
ja seveja, pa poznamo tud take ko majo take avte, živijo pa v stanovanju 30 kvadratnih metrov in nimajo za burek, samo da majo oni bemfo to je glavno, prokleti debili debilni....avto pa mi je res zadnja stvar za katero bi se zapufal...nujno prevozno sredstvo pač...no sej zaj tak lahko toto staro a vzdržljivo kripo od subaruja vozim, hvala bogi da ga stari tankajo ker žere 12-13 l hehe...sploh tu po mesto...drugač pa razmišlam da si drugo leto al pa enkrat ko bo malo več dnara kupim enega starega golfa dvojkico, pa lepo kurilca noter pa je to to, pa se vozim celo zimo ko đek za male pare hehe...za poleti za v šolo pa nazaj pa tu po mestu pa je tak jawica več ko dovolj :OK: ...

matr pr men pa fotr že ne ve če bi uzeu avto k pije več kot 8L dizla... matr jooooj :headbang:

Objavljeno
matr pr men pa fotr že ne ve če bi uzeu avto k pije več kot 8L dizla... matr jooooj :headbang:

8l tud kaksen mocnejsi dizl pije :D

Objavljeno

no in pol ti men subaru gor dol...

ŽIVA JAJCA! 12 litrov! :headbang:

eh jaz bom mel zaj Punteka l. 95 od dedeka, 35 000 km, ker sta se z babico 1x na leto peljala do Izole pa nazaj, pa mogoce kaj v mesto :kva2:

Sam je res skoda za prvi avto davat 7k€ pio mater, pa se zerejo te svinje kr nekaj, pa visoka registracija ker nimate bonusov pa to...pm niste resni, to je res ven metanje denarja

hja lej...enkrat je treba začet...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!