Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
8l tud kaksen mocnejsi dizl pije :D

ja sej 2.5 TDI tuareg... kombinirana vožnja 9L na 100km ... relacija 8.5

mestna 12 L

pa joooooj kok to že popije jebemti to ni nč :D

zdej smo šli gledat outlanderja pa tiguana

pa noben ne impresionira preveč... nasledn vikend pa najbrž tuareg :naughty: :whistle: rablen ampak jebiga tuareg je tuareg :naughty:

Objavljeno (popravljeno)

saj tuareg je zakon :D

nam Brera 2.4 tud zere kakih 8-9l komot :D

sam drgac pa...CRX je sele sranje, to ap se 50 centov nebi dal :P :D

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno

nam Brera 2.4 tud zere kakih 8-9l komot :D

sam drgac pa...CRX je sele sranje, to ap se 50 centov nebi dal :P :D

čak, al ni še reeskota gor :D :P

Objavljeno

ma ja

sej zdej bo mtka rezerverala enga za testno vožnjo in pomojem ga bo impresioniral tok da bo na use ostalo pozabu :D

Objavljeno
ja sej 2.5 TDI tuareg... kombinirana vožnja 9L na 100km ... relacija 8.5

Tok nam A6 pije...pa je 3.0 :huh:

Objavljeno (popravljeno)
Tok nam A6 pije...pa je 3.0 :huh:

:? a pol so trije hrcki not al je res na nafto? :D je pogledal ze kdo v motor? :P

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno
no in pol ti men subaru gor dol...

ŽIVA JAJCA! 12 litrov! :headbang:

hja lej...enkrat je treba začet...

ja kaj pa si ti mislo poba...vse pa res ne more bit ko v pravlici...avto je že kar precej star, poleg tega pa je to boxer mašina, ki normalno žerejo malo več ko navadne in-line mašine...ne vprašaj ko vklopiš reduktor, če greš kam v brege, pol se poraba dvigne tud na 20l hehe...dobro samo to ne vozilš dolgo cajta tak...ni važno kolk pije, samo da sekaaa pa ruži, jaz pa če si bom kupo avto zdaj ko sem še študentek brez pravega dnarja si bom kakega golfa dvojko, tak ko sn reko, pa lepo na kurilca, pa sploh ni panike...pol nekoč ko bom pa vlki pa impreza hehe :OK:

Objavljeno

MĐji bol crkujejo ko pa vse ostalo kaj kupis...tak da samo to prste bek!

Objavljeno
MĐji bol crkujejo ko pa vse ostalo kaj kupis...tak da samo to prste bek!

Mi mamo že ta druzga... brez problema...

drgač pa nevem kako to veš ker takih je na naših cestah samo par (5,6..)

pa z vsemi k sm govoru so ful zadovoljni...

Objavljeno

drgač pa nevem kako to veš ker takih je na naših cestah samo par (5,6. .)

Cavalier zdaj te bodo pa z drugimi zasuli hehe.Vzmei kar je tebi najbol ;)

Objavljeno

zato ker je to enako dejstvo kot to, da aprilie oz. italijani radi crkujejo. Enako je pri angleskih avtih, ki se nikoli niso bili znani po kvaliteti. Je ena ki se poznamo mela roadstara od MGja, pa je bil vsake 3 mesce na servisu (brez pretiravanja!)

Tako da, lahko mas pri italjanih sreco, pa ti nic ne crkuje (sicer je taksnih zelo malo) in lahko mas sreco pri MGju, da vse klapa kot more (in je prav tako redkost). V glavnem, vsepovsod so izjeme :D

Objavljeno (popravljeno)

drgač pa nevem kako to veš ker takih je na naših cestah samo par (5,6..)

MG kot firma je že propadla al se motim? tak da je vprašanje tudi s servisi..

pa to kot neki anglški avto ima desno sučne vijake al levo sučne če hočeš kaj popravlat? baje tudi da angleži nimajo ključev tak kot mi 13 pa 14 itd ampak neke vmesne številke, tak da se lahko še tu zakomplicira..

Popravljeno . Popravil frk
Objavljeno
zato ker je to enako dejstvo kot to, da aprilie oz. italijani radi crkujejo. Enako je pri angleskih avtih, ki se nikoli niso bili znani po kvaliteti. Je ena ki se poznamo mela roadstara od MGja, pa je bil vsake 3 mesce na servisu (brez pretiravanja!)

Tako da, lahko mas pri italjanih sreco, pa ti nic ne crkuje (sicer je taksnih zelo malo) in lahko mas sreco pri MGju, da vse klapa kot more (in je prav tako redkost). V glavnem, vsepovsod so izjeme :D

Ja samo razlika je če ti pri nemcu kej ne klapa .... recimo avomatski menjalnik na tanovi BMW 5ki.. k se ZELO radi kvarjo daš precej E,

italjani pa kolikor se kvarijo so deli zelo pocen...itq pa use odvisno od sreče...

sej ti pravm mi mamo MGja že 3 leta pa ma 80km pa newem če smo dal 1000E za vse servise skupaj...

Objavljeno

hja, veš kko je...dans so avti že precej kvalitetni, tehnika je napredvala, tako da je težko govort kater je bl pokvarljiv od druzga. noben ni nepokvarljiv.

je pa velika razlika še vedno v končni izdelavi, kvaliteti materialov v notranjosti recimo pa to. zato se pa odločam za tisto, kar mi je vizuelno najbolj všeč in kar je dokaj kvalitetno. povprečno kvalitetno. ne rabim nekega luksuza. samo, ker smo pa že danes s cenami in tem tako daleč pa tud mal gledam na stroške. torej majhna poraba, da ni glih premočno, da ni predraga registracija (čeprov je še vedno preveč... ) pa da je avto čim mlajši, kar pomen da je manj zgulen, manj prevoženih...

sej, js bi tud vzeu a4 1.8 T samo kaj mi nuca 150 konjev (sploh za začetek), 10l porabe, 1k eur registracije pa še naj ma 200k prevoženih (ker bo max 99 letnik), kar je že bolj rizična skupina kot recimo s 100k prevoženimi...

ko bomo pa veliki pa bogati, bomo meli pa tisto kar nam bo pasalo :D

če bo še kje kj nafte ostalo :rolleyes:

Objavljeno
MG kot firma je že propadla al se motim? tak da je vprašanje tudi s servisi..

pa to kot neki anglški avto ima desno sučne vijake al levo sučne če hočeš kaj popravlat? baje tudi da angleži nimajo ključev tak kot mi 13 pa 14 itd ampak neke vmesne številke, tak da se lahko še tu zakomplicira..

Na štajerskem nevem kako je, u LJ je uradni servis za Rover in ma solidne cene...

Objavljeno
hja, veš kko je...dans so avti že precej kvalitetni, tehnika je napredvala, tako da je težko govort kater je bl pokvarljiv od druzga. noben ni nepokvarljiv.

je pa velika razlika še vedno v končni izdelavi, kvaliteti materialov v notranjosti recimo pa to. zato se pa odločam za tisto, kar mi je vizuelno najbolj všeč in kar je dokaj kvalitetno. povprečno kvalitetno. ne rabim nekega luksuza. samo, ker smo pa že danes s cenami in tem tako daleč pa tud mal gledam na stroške. torej majhna poraba, da ni glih premočno, da ni predraga registracija (čeprov je še vedno preveč... ) pa da je avto čim mlajši, kar pomen da je manj zgulen, manj prevoženih...

sej, js bi tud vzeu a4 1.8 T samo kaj mi nuca 150 konjev (sploh za začetek), 10l porabe, 1k eur registracije pa še naj ma 200k prevoženih (ker bo max 99 letnik), kar je že bolj rizična skupina kot recimo s 100k prevoženimi...

ko bomo pa veliki pa bogati, bomo meli pa tisto kar nam bo pasalo :D

če bo še kje kj nafte ostalo :rolleyes:

mislim to ravno ni mus.. maš avte ko so 2 leti stari pa majo 200k+

Objavljeno
Ja samo razlika je če ti pri nemcu kej ne klapa .... recimo avomatski menjalnik na tanovi BMW 5ki.. k se ZELO radi kvarjo daš precej E,

italjani pa kolikor se kvarijo so deli zelo pocen...itq pa use odvisno od sreče...

sej ti pravm mi mamo MGja že 3 leta pa ma 80km pa newem če smo dal 1000E za vse servise skupaj...

kupš tanovo bmw 5ko in pol ti crkne menjalnik... k pač usakmu tatretmu crkne ane :whistle:

in pol ti avto popravijo pod garancijo

ne vem kje je problem... medtem ko se tehle MG jev sploh nebi dotikal...

Objavljeno
mislim to ravno ni mus.. maš avte ko so 2 leti stari pa majo 200k+

2 let star avto 200k+?

si ti predstavlaš sploh kolko je to?

nima veze no...mislm da večina razume kaj mislm povedat :D

Objavljeno

eh saj ne rabiš tehle z 150 kojni

tisti z 66kw in 72kw pa še tdi so res ne more bit več kot 7 poraba :)

2 let star avto 200k+?

prispodoba je to cavalir :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
2 let star avto 200k+?

Tut to je res (tolk lih ne) ... v nemčiji je tega največ, ko v enmo dnevo nardijo tut po 200 km, ko grejo v službo :winkiss:

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Kupi navadnega A4 1.8.. to bom js vzel al pa 1.8T, bom vidu kk bo naneslo, pa če mi ne uletijo z akim novim glupim zakonom :)

Objavljeno (popravljeno)
Kupi navadnega A4 1.8.. to bom js vzel al pa 1.8T, bom vidu kk bo naneslo, pa če mi ne uletijo z akim novim glupim zakonom :)

se popolnoma podpišem pod tole

tale avto se mi zdi ... zmogljiv, varčen, dela, varen, tud registracija ni velik

edin če kj crkne je drago... ampak pomojem ni glih to ena K** aprilia :D

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

Mel smo 10 let + starega audija 100 bencinarja, prek 200k km (2.5 v6 mašina i think), pa se je še vedno vrtel do blokade in do 240km/h (še več bi šlo pomoje :whistle: ) Edino enkrat je bencin pumpa šla, to je pa tud vse od problemov. Tak dobn avto pa prostorn, da ga iščeš!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!