Aless Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 (popravljeno) http://www.avto_net/2004/osebna/oglas.asp?id=1697294# Kaj pa kej tazga.... :whistle: :whistle: ta je lep zato ker je to enako dejstvo kot to, da aprilie oz. italijani radi crkujejo. Enako je pri angleskih avtih, ki se nikoli niso bili znani po kvaliteti. Je ena ki se poznamo mela roadstara od MGja, pa je bil vsake 3 mesce na servisu (brez pretiravanja!) Tako da, lahko mas pri italjanih sreco, pa ti nic ne crkuje (sicer je taksnih zelo malo) in lahko mas sreco pri MGju, da vse klapa kot more (in je prav tako redkost). V glavnem, vsepovsod so izjeme :D ni nujno....italjani so se tako kot vsi drugi z leti zboljsali,eni bol eni manj,samo so se pa... za primer fotrov mondeo(dizl 02 letnik),....masina sla po gobe po cca 30k km....2 leti bil star avto,se na dvorisce pripeljal,z dvorisca so ga mogli odpelat,....tak da je cist odvisno MG kot firma je že propadla al se motim? tak da je vprašanje tudi s servisi.. pa to kot neki anglški avto ima desno sučne vijake al levo sučne če hočeš kaj popravlat? baje tudi da angleži nimajo ključev tak kot mi 13 pa 14 itd ampak neke vmesne številke, tak da se lahko še tu zakomplicira.. MG je enak kot Rover,...pa obe firmi sta propali,pa se vedno se da dele dobit.... 2 let star avto 200k+?si ti predstavlaš sploh kolko je to? nima veze no...mislm da večina razume kaj mislm povedat :D v danasnjem modernem svetu ni vec vlko...je kr vlko takih avtov,ceprav se vsi potem prodajajo z po 120k km...jaz osebno rajsi kupim kakiga dizla 03 letnik z 150k km al pa se kaj vec kot pa 99 letnika z "150k km"...ker jih ma ziher se 1x tolko zravn(vsaj vecina) Popravljeno Januar 5, 2008. Popravil aless
JeRn3j Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 v danasnjem modernem svetu ni vec vlko...je kr vlko takih avtov,ceprav se vsi potem prodajajo z po 120k km...jaz osebno rajsi kupim kakiga dizla 03 letnik z 150k km al pa se kaj vec kot pa 99 letnika z "150k km"...ker jih ma ziher se 1x tolko zravn(vsaj vecina) mi imamo scenica spomladi bo imel 10 let... in ima 123.000 km ... pa smo bli z njim v parizu, barceloni, andori, korziki, sardiniji, rimu, čez celo yugo v grčijo na halkidiki (blizu turške meje) ... torej hočm povedat vsako leto v 2 tednih dobrih 4000km :) pa jih ime vseeno le 123.000 ... res pa je da smo v lj in niso to neke razdalje velike... je pa poleg fotrovga službenga avta to edini avto k ga imamo... tak da računej če ima nekdo ki tak avto prodaja še en avto in živi v lj oz. bližini večjega mesta je to čist normalna kilometrina... še nekaj ... a folk to še zmerej dela ??? to s temi števci... ne vem no ... ok pri kakih 2t je pomembn usak km ... tukej pa 10.000km + - ... drgač pa LP fajn smo nabijal ju3 pa na novo lahko noč :winkiss:
C4V4L13R Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 al tle se kilometri ne vrtijo za 10k, to se za 100k prevrti :D aless, točno tako. se popolnoma strinjam. sicer pa...vsak ma svoja stališča in prepričanja. pa naj si vsak nabav tist, kar njemu paše, hvalabogu an ;) no, upam, da se bo drug teden res kaj izcimlo iz tega. vas obvestim in obdarim s slikcami, takoj ko bo pred hišo, pa nima veze kaj bo :OK:
Tomyboy Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Mi imamo chrysler voyagerja letnik 95. Mašina je 2,5 bencinar, poraba 10l :worship: Prevoženih 330000km-brez okvar :worship: :worship: :worship: Na avtu so še taprvi amortizerji. Sprednje diske smo prvič menjali pri 320000km, pa upoštevaj da ima avto skoraj 2 toni. Temu se reče vzdržljivost. :naughty:
Schmid87 Objavljeno Januar 5, 2008 Objavljeno Januar 5, 2008 Mi imamo chrysler voyagerja letnik 95.Mašina je 2,5 bencinar, poraba 10l :worship: Prevoženih 330000km-brez okvar :worship: :worship: :worship: Na avtu so še taprvi amortizerji. Sprednje diske smo prvič menjali pri 320000km, pa upoštevaj da ima avto skoraj 2 toni. Temu se reče vzdržljivost. :naughty: zadnč sm po dougmu cajtu vidu vš avto, k je glih zapuščou parkiriše pred Prešernovo šolo :)
_N3jC_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 http://www.avto_net/2004/osebna/oglas.asp?id=1732509# evo kej tazga je zakon avto :OK:
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 kupi alfo 147, če pa hočeš karavana pa 156 sportwagon.... avto ki si ga bom sam privoščo bo nasledn zih italjan.....
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 kupi alfo 147, če pa hočeš karavana pa 156 sportwagon....avto ki si ga bom sam privoščo bo nasledn zih italjan..... sam pleh ma mal bl švoh :) ampak ok.. vrjetn se nimaš namena kr mal zaletavat :D kuko to da si tko trdo odločen d bo italjan?
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) zakaj?? predvsem notranjsot se mi dopade.... glede na italjane sem ciljal predvsem na alfo... jtd motorji veljajo za dobre... in tudi boxer bencinske mašine niso slabe.... tak da 145 qv... al pa 147, gt... to bo v ožjem izboru,. odvisno od € :D aja novi fiat bravo 1.4 t-jet... dokler ne veš kaj voziš, misliš da vsaj a3 al pa golf5 voziš.... Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil kukec1
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 zakaj?? predvsem notranjsot se mi dopade.... glede na italjane sem ciljal predvsem na alfo... jtd motorji veljajo za dobre... in tudi boxer bencinske mašine niso slabe.... tak da 145 qv... al pa 147, gt... to bo v ožjem izboru,. odvisno od € :D 147 je lepa ^_^ sj kdaj pa mislš to kj nabavlat? zlo kmal al čez par mescou, let, desetletij?.. :D
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) zaenkrat vozim cliota, tak kot se že 18 let vozim v renaultih....če bi bil foter alfa freak bi pač vozo 147..... ampak vsi starci majo dost proti italjanom in tak pač je...res je da je še nekaj časa do tega da si bom lahko kupil svoj avto, ampak bom vido.. al naj pomladi vozim cliota in mitoa, al cliota pa r6, al pa čez 1 leto alfo :D... morm še malo razmislit.... Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil kukec1
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 zaenkrat vozim cliota, tak kot se že 18 let vozim v renaultih....če bi bil foter alfa freak bi pač vozo 147..... ampak vsi starci majo dost proti italjanom in tak pač je...res je da je še nekaj časa do tega da si bom lahko kupil svoj avto, ampak bom vido.. al naj pomladi vozim cliota in mitoa, al cliota pa r6, al pa čez 1 leto alfo :D... morm še malo razmislit.... odločitev ni težka.. clio + r6 :P na alfo pa počakej še mal :D hehe
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ja to je moj namen, samo pri starih je tak, da za eno cuore sportivo nebi blo probelma dnara zraun dat, za r6ko pa bom mogo sam našparat, in če se bo to zgodilo, bo najvrjetneje v garaži....
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 sj za avto ti bosta že drugič dala.. za motor pa pač našparej, paj to to :) poj morš pa obvezno še keš za benz met.. poj pa uživaš :D :yea1:
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) sej če bi čamac kako iz italije za 4k prpelal bi jo takoj kupo.... sam tistih zadnjih par 100€ je najtežje dobit...ah bo že.. če ne bom pa 16urne šihte 14 dni sekal, pa nebom mogo nič keša zapravit in bo to to :D Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil kukec1
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 sej če bi čamac kako iz italije za 4k prpelal bi jo takoj kupo.... sam tistih zadnjih par 100€ je najtežje dobit...ah bo že.. če ne bom pa 16urne šihte 14 dni sekal, pa nebom mogo nič keša zapravit in bo to to :D če boš kje najdu tak šiht.. k se tok dela, mi povej :D se ti prdružm :D hehe (rabm dnar) :P
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mater mi je danes prav fajn za compom sedet pa dolgo bedet, ker vem da se bom ju3 ob 10ih vstal brez nepotrebnega glavobola....upam da bodo moje besede uresničene, "po novem letu pa se ga nebom kr en lep čas napil" ... :D so tudi prednosti, če si šofer ko greš ven :D
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 če boš kje najdu tak šiht.. k se tok dela, mi povej :D se ti prdružm :D hehe (rabm dnar) :P 2 šihta maš.. lani sem delal od 6-14(proizvodnja), pa od 15-22(omw) res pa je da je blo tako delo, in tolko plačano, kot da bi delal en orng šiht 8 h....
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mater mi je danes prav fajn za compom sedet pa dolgo bedet, ker vem da se bom ju3 ob 10ih vstal brez nepotrebnega glavobola....upam da bodo moje besede uresničene, "po novem letu pa se ga nebom kr en lep čas napil" ... :Dso tudi prednosti, če si šofer ko greš ven :D hehe. že ob 10ih boš ustov? si pa zgodn :) in kok cajta je to "en lep čas"? :D 2 šihta maš.. lani sem delal od 6-14(proizvodnja), pa od 15-22(omw) res pa je da je blo tako delo, in tolko plačano, kot da bi delal en orng šiht 8 h.... aja aja.. sm mislu da je tak šiht da si vse te ure ornk plačan.. to bi blo fajn :P hehe
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 hehe. že ob 10ih boš ustov? si pa zgodn :) in kok cajta je to "en lep čas"? :D aja aja.. sm mislu da je tak šiht da si vse te ure ornk plačan.. to bi blo fajn :P hehe ja upam da čim dlje.... zdaj treba redno začet, športat.. in upam da do mojga rojstnega dne bo tak.,... 7. marc :D ja za tak šiht bio blo fajn ja.... če greš kam fizičarit, pa še tam 10-12 ur delajo več ne.... bi blo trba nekak na hitro do dnarja prit, samo rabiš malo finančne podlage v takem primeru.....
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ja upam da čim dlje.... zdaj treba redno začet, športat.. in upam da do mojga rojstnega dne bo tak.,... 7. marc :D ja za tak šiht bio blo fajn ja.... če greš kam fizičarit, pa še tam 10-12 ur delajo več ne.... bi blo trba nekak na hitro do dnarja prit, samo rabiš malo finančne podlage v takem primeru..... 7.marec.. zakva mam ta datum nek zadej v glav.. sedmi marec.. a je kšn praznik takrt? :D jah tuki v KR dobr plačajo v Savi.. ampak tm se dobesedno uničuješ.. zjebeš hrbt pa take scene.. ker, da tm gume premetavaš ceu dan pa vohaš tist smrad itd. ni glih fajn :) delaš v Savi par mescou na kšnmu težkmu oddelku, in poj ti na pamet pade sam še kšn čoper :D ker ma že fotel gor.. kšn SS ti pumoje niti na pamet ne pade :) nč, grem js mal pred TV, poj pa spat počas.. gutnajt :)
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 7.marec.. zakva mam ta datum nek zadej v glav.. sedmi marec.. a je kšn praznik takrt? :D jah tuki v KR dobr plačajo v Savi.. ampak tm se dobesedno uničuješ.. zjebeš hrbt pa take scene.. ker, da tm gume premetavaš ceu dan pa vohaš tist smrad itd. ni glih fajn :) delaš v Savi par mescou na kšnmu težkmu oddelku, in poj ti na pamet pade sam še kšn čoper :D ker ma že fotel gor.. kšn SS ti pumoje niti na pamet ne pade :) nč, grem js mal pred TV, poj pa spat počas.. gutnajt :) zdajjaa... točno toga datuma pred 19imi leti je prišla na svet ta oseba ki ti zdaj piše... nwm mogoče bom še kdaj slaven, pa ti zvezde tako napovedujejo :D glede save, pa imaš čisto prav, je tukaj na štajerskem kr nekaj takih kurcev, ki ponujajo delo, ki ga noben noče delat.... fajn spi... jaz bom tut :naughty:
Gizmo_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) kupš tanovo bmw 5ko in pol ti crkne menjalnik... k pač usakmu tatretmu crkne ane :whistle: in pol ti avto popravijo pod garancijo Se zelo radi kvarjo.... Pa nimaš več garancije... pa te stane prijaznih 7000E al kok že... pa si kupu BMWja, k nej bi delu.. ...sej to ti dostpove: Sedans most likely to send you back to the dealer. Worst performer first. :whistle: 1.) Mercedes-Benz - S-Class - $100,000 2.) Jaguar - S-Type - $51,000 3.) BMW - 7 Series - $94,000 4.) Jaguar - X-Type - $33,000 5.) Mercedes-Benz - E-Class - $64,000 6.) Mercedes-Benz - C-Class (V6) - $40,000 7.) Volvo - S60 (AWD) - $32,000 8.) Saab - 9-3 - $35,000 9.) Pontiac - Grand Prix - $25,000 10.) Volkswagen - Passat (AWD) - $28,000 11.) BMW - 5 Series - $58,000 http://www.impactlab.com/modules.php?name=...le&sid=4579 <---- da neboš reku da sm si zmislu:) Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil Gizmo_
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se