Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Se zelo radi kvarjo....

Pa nimaš več garancije... pa te stane prijaznih 7000E al kok že... pa si kupu BMWja, k nej bi delu..

...sej to ti dostpove:

Sedans most likely to send you back to the dealer. Worst performer first. :whistle:

1.) Mercedes-Benz - S-Class - $100,000

2.) Jaguar - S-Type - $51,000

3.) BMW - 7 Series - $94,000

4.) Jaguar - X-Type - $33,000

5.) Mercedes-Benz - E-Class - $64,000

6.) Mercedes-Benz - C-Class (V6) - $40,000

7.) Volvo - S60 (AWD) - $32,000

8.) Saab - 9-3 - $35,000

9.) Pontiac - Grand Prix - $25,000

10.) Volkswagen - Passat (AWD) - $28,000

11.) BMW - 5 Series - $58,000

http://www.impactlab.com/modules.php?name=...le&sid=4579 <---- da neboš reku da sm si zmislu:)

tega itak ne razumm najbolš... tukej gor so eni izmed najbolših avtomobilov in te se kao najbolj kvarjo :headbang: sigurn ja :headbang:

itak sm ti pa reku da ja res da vsak ta tret bmw serije 5 trpi za okvaro menjalnika ... in pol je sploh problem če je ta avto letnik 2006 2007 ker niti garancije ne morp uveljavlat :cry:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
tega itak ne razumm najbolš... tukej gor so eni izmed najbolših avtomobilov in te se kao najbolj kvarjo :headbang: sigurn ja :headbang:

itak sm ti pa reku da ja res da vsak ta tret bmw serije 5 trpi za okvaro menjalnika ... in pol je sploh problem če je ta avto letnik 2006 2007 ker niti garancije ne morp uveljavlat :cry:

emm je res...moja seka je delala na sprejemnici za servis pri mercedesu v LJ. Od takrat naprej ve, da tega avta nikoli v zivljenju nebo mela. Baje so hodle strnke, ki so pred dvemi tedni kuple avte vredne tudi po 100k€ in je ze bila hin vsa elektronika, vzmetenje itd. Tako da je to res (potrjeno)!

V V nemciji ima vecina taxistov mercedese in so nekaj let nazaj celo strajkali, da bodo zamenjali prav vse avte, ce nebodo odpravli napak. Takrat je mercedes vpoklical milijone avtov in jih popravil (seveda na njihove stroske)

Objavljeno

Po pumpah maš olja vsa :whistle:

Objavljeno
emm je res...moja seka je delala na sprejemnici za servis pri mercedesu v LJ. Od takrat naprej ve, da tega avta nikoli v zivljenju nebo mela. Baje so hodle strnke, ki so pred dvemi tedni kuple avte vredne tudi po 100k€ in je ze bila hin vsa elektronika, vzmetenje itd. Tako da je to res (potrjeno)!

V V nemciji ima vecina taxistov mercedese in so nekaj let nazaj celo strajkali, da bodo zamenjali prav vse avte, ce nebodo odpravli napak. Takrat je mercedes vpoklical milijone avtov in jih popravil (seveda na njihove stroske)

ma ne vem kje sm že podobno zgodbo slišu :hmm: ampak vi veste da je na vsak nov avto garancija 2 leti... in če je koj hin se use na garancijo popravi :)

Objavljeno
Po pumpah maš olja vsa :whistle:

Ares :slap: no Motula ni

ma ne vem kje sm že podobno zgodbo slišu :hmm: ampak vi veste da je na vsak nov avto garancija 2 leti... in če je koj hin se use na garancijo popravi :)

Kaj pa, ko se ti pokvar en tedn po pretečenem roku garancije? :slap: vrjetn, boš avto menjov na vsake dve let zato, da ti ga bodo zaston šraufal :rolleyes:

Objavljeno
Kaj pa, ko se ti pokvar en tedn po pretečenem roku garancije? :slap: vrjetn, boš avto menjov na vsake dve let zato, da ti ga bodo zaston šraufal :rolleyes:

pol maš pa srečo ane :)

men je tud napajalnik šu po 2letih in 2 mescih... torej nažalost prepozno :)

jebiga 2 let je pa lepo delov :)

Objavljeno

ma to z garancijo ze ja, to itak. Sam vseeno te pa razpizdi, da kupis tak avto, pa ti crkuje. Pa me tisti trenutek boli kur*c za garancijo, ce jaz kupim avto za 80k€, pa je vse hin. Saj samo za to se gre.

Objavljeno
ma to z garancijo ze ja, to itak. Sam vseeno te pa razpizdi, da kupis tak avto, pa ti crkuje. Pa me tisti trenutek boli kur*c za garancijo, ce jaz kupim avto za 80k€, pa je vse hin. Saj samo za to se gre.

to je pa drugo ja... da človk da tok denarja pa use crkuje... ti more pa res živc dvignt :)

Objavljeno
to je pa drugo ja... da človk da tok denarja pa use crkuje... ti more pa res živc dvignt :)

sej ja...sam učas tut nočjo kej pod garancijo priznt..kao sam zjebu....

itq je pa večina serviserjev tut precej nesposobnih(ali pametnih, da te nategnejo)...tko da ti kdaj zamenjajo kej k sploh nebi blo treba :whistle: :whistle:

Objavljeno
sej ja...sam učas tut nočjo kej pod garancijo priznt..kao sam zjebu....

itq je pa večina serviserjev tut precej nesposobnih(ali pametnih, da te nategnejo)...tko da ti kdaj zamenjajo kej k sploh nebi blo treba :whistle: :whistle:

Ja al pa kdaj zračunajo kar sploh niso nardil

Objavljeno
Ja al pa kdaj zračunajo kar sploh niso nardil

To je še bolš :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Ewo fantje, js sm se odloco, da konc te sezone 100 % prodam ta motor, pol pa nvm ka bo, malo me mika ta ninja 250 (kawa je le kawa), sploh zato ker je zlo poceni, pa še popusta bi dobo ene 300 € pa še če bi za tomosa dobo ene 2500 € bi blo fajn ... pač bom vido ka bo pole, vglavnem, okrog avgusta začnem prodajat motor :winkiss:

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Ne verjamem da bomo tolko dobli.. bomo vidl :)

Objavljeno

jaz tud mislim, da ne dobis 2500€ za tomosa...

Objavljeno

mogoč se pa bo najdu kir tak ko bo dau tulk :lol:

Objavljeno

Tvoj tak ni nč več vredn :rolleyes:

Objavljeno

ah neki več pa je vredn..:D če sm dau 4200€ vi pa 2700€ :rolleyes:

Objavljeno
saj tuareg je zakon :D

nam Brera 2.4 tud zere kakih 8-9l komot :D

sam drgac pa...CRX je sele sranje, to ap se 50 centov nebi dal :P :D

crx a :P

2 let star avto 200k+?

si ti predstavlaš sploh kolko je to?

nima veze no...mislm da večina razume kaj mislm povedat :D

mi mamo 2005 letnik..skoraj 2006...pa mamo 150k km ;)

pač đeri vi mate po lj vožnje dolge 3km...moj fotr ma pa 40 do službe v eno smer..pa da mene pelje do šole itd..pa nanese čez 100na dan..pa še kdaj gre kam pa nanese ;)

Objavljeno
mi mamo 2005 letnik..skoraj 2006...pa mamo 150k km ;)

naš je podobn letnik pa mamo 47k :P mamo pa ga manj kot eno leto, ko pa smo ga kupli pa je mel 27k

Objavljeno
naš je podobn letnik pa mamo 47k :P mamo pa ga manj kot eno leto, ko pa smo ga kupli pa je mel 27k

bistvo kaj hočm povedat...da mi zdele kilometre nazaj navrtimo noben ne bo pomislu da so vrteni ;) pa ma avto še zmer dost kilometrov..ampak je pa ohranjen k prasica ;)

Objavljeno (popravljeno)

Ninja 250R bi bla z krajsim zadnim nosilcem dost lepsa:

2008ninja250rleftto8.jpg

ddd-ninja-.jpg

:winkiss:

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

no... tut v resnici maš tak malo dela stem, kot si ga mel ti zdaj.. :D

Objavljeno (popravljeno)

Tomažin, o z replico je pač nateg :rolleyes: Mi smo dal kr 3000 za svoje, ti pa si felne in disk trikrat preplačal :unsure: Sej ne rečem da ni kul, sam da se ne splača. Ker felni dobiš za manj kot 500€ obe :krneki: pa še odšteješ ceno navadnih k je lih 100€ manj.. :)

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

ej kukec, zdele sm se spovnu ker datum sm meu drgač u glav :) 8.marec, ne 7. marec :D dan žena.. hehe :D se mi je zdel da je neki takrt :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!