Čamac Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 glede na izgled mi je stilo lepši....samo ce gledas za vec ko 7k€ avto...zaka ne gledas kaj drugiga ko pa opla... ves kak pravjo Audi ma 4 krogece-vsak za 100.000km....Opl ma samo enga pa se tega precrtaniga ka se je pa s Smartom zgodlo? hhahaha dobra :D :D pa bmw, sploh serijo 5, ma že vsak šiptar tu v mariboru, so že skoraj ko clioti...midva s čamčijem totim z bmw 5, pravima bogata raja haha jajaja to je to... jebeš vse bmwje po vrsti, sploh pa te trojke in petke... Za tak dnar dobiš bmw 523 :D Poglej mal http://www_avto_net/2004/osebna/zadetki.asp jebeš bmw zaenkrat vozim cliota, tak kot se že 18 let vozim v renaultih....če bi bil foter alfa freak bi pač vozo 147..... ampak vsi starci majo dost proti italjanom in tak pač je...res je da je še nekaj časa do tega da si bom lahko kupil svoj avto, ampak bom vido.. al naj pomladi vozim cliota in mitoa, al cliota pa r6, al pa čez 1 leto alfo :D... morm še malo razmislit.... clio in R6 :D ah neki več pa je vredn..:D če sm dau 4200€ vi pa 2700€ :rolleyes: mene bi blo sram okoli govorit da sem toliko dal za tomosa
NejcZ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 mene bi blo sram okoli govorit da sem toliko dal za tomosa Tebe je lahko samo sram ker voziš to jajco od motorja.. SS wannabi CBR-o :headbang: Moreš ane :trance_33_sleep:
Gixxer Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Jaz bi vzel Audija, Merđota al pa Alfo :D :yes:
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ej kukec, zdele sm se spovnu ker datum sm meu drgač u glav :) 8.marec, ne 7. marec :D dan žena.. hehe :D se mi je zdel da je neki takrt :D hehe, sej je dosti blizu :D
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Jaz bi vzel Audija, Merđota al pa Alfo :D jas pa alfo, al pa kerega japanera, lexus-a, 350z..pa kak 300c srt8 tut nebi bil švoh :D Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil kukec1
Čamac Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Tebe je lahko samo sram ker voziš to jajco od motorja.. SS wannabi CBR-o :headbang: Moreš ane :trance_33_sleep: ti pa si res idiot. kak si zdaj prišel na tak neumen post, ss wannabe cbr.... ej pa ti sploh veš kaj pomeni honda cbr600rr pa kaj pomeni neki kurčevi tomos? daj ugasni se res, še enkrat pa povem, da bi me blo sram dat 4200€ za tomosa ker ni vredn jurja... ;) cbr pa vredna več ko cela Tovarna Odpadnih Materialov Oziroma Smeti
Roky Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Tebe je lahko samo sram ker voziš to jajco od motorja.. SS wannabi CBR-o :headbang: Moreš ane :trance_33_sleep: lol
Gixxer Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 jas pa alfo, al pa kerega japanera, lexus-a, 350z..pa kak 300c srt8 tut nebi bil švoh :D lexus pa itak trga :naughty:
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 jas pa alfo, al pa kerega japanera, lexus-a, 350z..pa kak 300c srt8 tut nebi bil švoh :D :yea1: :yea1: :yea1: :yea1:
frk Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 bistvo kaj hočm povedat...da mi zdele kilometre nazaj navrtimo noben ne bo pomislu da so vrteni ;) pa ma avto še zmer dost kilometrov..ampak je pa ohranjen k prasica ;) ja samo moraš pa vedet da nea pomaga samo kilometre nazaj zavrtet pa je to to.. pol še moraš gledat da zamenjaš stopalke, prestavno ročico, volan, včasih je dobro tudi sedeže zamenjat.. te stavari se najbolj obrabljajo.. sedaj pa če prodaš avto z "100k" prevoženimi in imaš ves oguljen volan in prestavno ročico, v sedežu že skoraj lukno, mislim da ti nebo nobeden verjel da ima avto 100k.. večina kupcev je pozornih na takšne stvari.. pol nasledjno je naprimer ko prodaš avto z "100k" in imaš nove roke, nove amurtizerje, nove bremze, zato ker jih je bilo treba zamenjat pri dejanskih 250k naprimer, pol pa hočeš kupcu dopovedat da ima avto 100k prevoženih to tud ne gre :D
reesko Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ja samo moraš pa vedet da nea pomaga samo kilometre nazaj zavrtet pa je to to.. pol še moraš gledat da zamenjaš stopalke, prestavno ročico, volan, včasih je dobro tudi sedeže zamenjat.. te stavari se najbolj obrabljajo..sedaj pa če prodaš avto z "100k" prevoženimi in imaš ves oguljen volan in prestavno ročico, v sedežu že skoraj lukno, mislim da ti nebo nobeden verjel da ima avto 100k.. večina kupcev je pozornih na takšne stvari.. pol nasledjno je naprimer ko prodaš avto z "100k" in imaš nove roke, nove amurtizerje, nove bremze, zato ker jih je bilo treba zamenjat pri dejanskih 250k naprimer, pol pa hočeš kupcu dopovedat da ima avto 100k prevoženih to tud ne gre :D pikec volanski obroč in sedeži so KOT novi...mogoče sm pozabu oment da smo avtu kupil rablen iz tujine kjer majo razdalje po 400km na dan :P hihi :P drgač avto je pa res kot nov ;)
frk Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 pikec volanski obroč in sedeži so KOT novi...mogoče sm pozabu oment da smo avtu kupil rablen iz tujine kjer majo razdalje po 400km na dan :P hihi :P drgač avto je pa res kot nov ;) no saj lepo.. samo povedal sem kaj mi je ležalo na srcu :)
Čamac Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Malo bom prekinil to z avti z eno prigodo... Danes okrog 4,5 zjutraj v nočni sem moral izpolnit nek papir in na njem tudi svoj rojstni datum, kar je opazila poslovodja in ne smem več delati nočnih :cry: Zdaj pa res več ne vem kak do dnara prit ker rabim 2 jurja do pomladi..
reesko Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 na če že govorite kva bi mel :P sicer obstaja tema za to sam usen hehe :D Malo bom prekinil to z avti z eno prigodo... Danes okrog 4,5 zjutraj v nočni sem moral izpolnit nek papir in na njem tudi svoj rojstni datum, kar je opazila poslovodja in ne smem več delati nočnih :cry: Zdaj pa res več ne vem kak do dnara prit ker rabim 2 jurja do pomladi.. fakkk ..to pa ni dobr :closedeyes:
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Malo bom prekinil to z avti z eno prigodo... Danes okrog 4,5 zjutraj v nočni sem moral izpolnit nek papir in na njem tudi svoj rojstni datum, kar je opazila poslovodja in ne smem več delati nočnih :cry: Zdaj pa res več ne vem kak do dnara prit ker rabim 2 jurja do pomladi.. delaš lahko pod pogojem da imaš zdravniški pregled, kar pa dvomim da ti ga bo henkel plačal, stane pa nena tak malo....razn če res rabiš keš, in en al pa 2 šihta pozabiš in daš za zdravniški pregled.... tak so tam ko sem jas delal rekli za tiste ki še niso 18
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 hhahaha dobra :D :Djajaja to je to... jebeš vse bmwje po vrsti, sploh pa te trojke in petke... jebeš bmw clio in R6 :D mene bi blo sram okoli govorit da sem toliko dal za tomosa :yes: ti pa si res idiot. kak si zdaj prišel na tak neumen post, ss wannabe cbr.... ej pa ti sploh veš kaj pomeni honda cbr600rr pa kaj pomeni neki kurčevi tomos? daj ugasni se res, še enkrat pa povem, da bi me blo sram dat 4200€ za tomosa ker ni vredn jurja... ;) cbr pa vredna več ko cela Tovarna Odpadnih Materialov Oziroma Smeti ja in to jurja bivših tolarjev :D ...4200 za tomosa hahaha to pa res jočem od smeha, a frk je neke takega dal za ninjo, zaj pa primerjaj to dvoje če lahko hahahah Malo bom prekinil to z avti z eno prigodo... Danes okrog 4,5 zjutraj v nočni sem moral izpolnit nek papir in na njem tudi svoj rojstni datum, kar je opazila poslovodja in ne smem več delati nočnih :cry: Zdaj pa res več ne vem kak do dnara prit ker rabim 2 jurja do pomladi.. ej ti si pa debil od debila ne morn ti druga rečt...prvo kot prvo nevem zakaj si praviln datum napisal, če že itak delaš nelegalno, še te bodi nelegalna osebnost...bi si sposodo od koga osebno ki je star 18, delal na njegovo napotnico in je to to...vijim da si pri vseh stvareh tak zaletav in ne pomisliš malo naprej kaj bi se lahko zgodilo, ni čudno da pol hočeš po razbite dukatije na jug sicilije :D ....ajajaj ta otroška zaletavost
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) 5.0 mašina opreme pa da glava boli :naughty: Maš tut IR kamero da dalj vidš k zvečer dam pijan furaš :rolleyes: Slaba kvaliteta ker sem slikaril s telefonom :krneki: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil _Misko_
kukec1 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) @fifty_ v mb mamo enga srt8 6.1 ma borih 425KM, zvok pa tak da se mi še nohti gor obrnejo ka ga slišim, po mestu :D :blush: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil kukec1
Čamac Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 delaš lahko pod pogojem da imaš zdravniški pregled, kar pa dvomim da ti ga bo henkel plačal, stane pa nena tak malo....razn če res rabiš keš, in en al pa 2 šihta pozabiš in daš za zdravniški pregled....tak so tam ko sem jas delal rekli za tiste ki še niso 18 mb bmk bom že nekak se zmeno, ker dnevnih pa res ne mislim v henklu delat ko niso nič plačane... če pa ne pol pa pač drugi šiht treba najt
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 To :OK: haha, sm se s takmu vozu ukol kšn tedn :D sam da je čist hipijovski.. pač rožce so gor pa te scene :) ampak notr pa ozvočenje da te glava boli :P ga ma od sestre kolega :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se