Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
:yes:

ja in to jurja bivših tolarjev :D ...4200 za tomosa hahaha to pa res jočem od smeha, a frk je neke takega dal za ninjo, zaj pa primerjaj to dvoje če lahko hahahah

ej ti si pa debil od debila ne morn ti druga rečt...prvo kot prvo nevem zakaj si praviln datum napisal, če že itak delaš nelegalno, še te bodi nelegalna osebnost...bi si sposodo od koga osebno ki je star 18, delal na njegovo napotnico in je to to...vijim da si pri vseh stvareh tak zaletav in ne pomisliš malo naprej kaj bi se lahko zgodilo, ni čudno da pol hočeš po razbite dukatije na jug sicilije :D ....ajajaj ta otroška zaletavost

eh če pa sem dobil kartico pa delal pa vse normalno pa je vse šlo... včeraj smo neke pole dobli ne morem dat drugi datum kot ga ma not v računalniku samo zdaj so pač opazli... ja kaj na drugo delal na koga te če tak ko si daš kartico delat pa maš vse podatke tam pa to

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Ma, teli VW Busi so res drač dragi :unsure: sm jest že gledov, če bi kkšnga pocen ke dobu, da bi ga uštimov lahko, k mi je res HUD, sam, jh je zloo mal :( :(

Objavljeno
mb bmk bom že nekak se zmeno, ker dnevnih pa res ne mislim v henklu delat ko niso nič plačane... če pa ne pol pa pač drugi šiht treba najt

haha, ja ker nočne pa maš ful plačane ne...3.75 eura hahaha, to še oni ko kebap pečejo majo več :lol1:

eh če pa sem dobil kartico pa delal pa vse normalno pa je vse šlo... včeraj smo neke pole dobli ne morem dat drugi datum kot ga ma not v računalniku samo zdaj so pač opazli... ja kaj na drugo delal na koga te če tak ko si daš kartico delat pa maš vse podatke tam pa to

ja glej ti bi že na začetku se mogo predstavit kot druga oseba, pač bi tvegal, sej kaj ti te bojo če te dobijo, itak si mladoletn, fuknili bi te isto ko zaj haha

Objavljeno
Ma, teli VW Busi so res drač dragi :unsure: sm jest že gledov, če bi kkšnga pocen ke dobu, da bi ga uštimov lahko, k mi je res HUD, sam, jh je zloo mal :( :(

Jap, to je zakon ce ga ustimas pa vse, se nabase cela druscina not pa gremo an morje :D

Je pa res da jih je zlo malo, dragi so se kr, stari-popravila, itd :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)

Moj sosed tu blizu ma tega VW-ja :D

haha, ja ker nočne pa maš ful plačane ne...3.75 eura hahaha, to še oni ko kebap pečejo majo več :lol1:

ja glej ti bi že na začetku se mogo predstavit kot druga oseba, pač bi tvegal, sej kaj ti te bojo če te dobijo, itak si mladoletn, fuknili bi te isto ko zaj haha

ne ne bi blo isto mi je včeraj ena pravla, da je ena na drugo delala pa pol ni niti dnara dobla, jaz bom vsaj dnar dobo to kaj sem delal

evo alen je tui šel na drugo napotnico pa je delal pol pa so ga domov poslali pa tudi nič ni dobo tisto kaj je delal, no čeprav je čist malo delal

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Naš kitarist dela na drsališču, sedi tam pa ne dela nč, pa dobi 4 €

Objavljeno

daj nejko pridi na msn neom tu pisal sto postov

Objavljeno

jaz pa 5...hehehe...delam pa po potrebi :D

Objavljeno

samo maribor je sociala glede tega ves...tu je vecina nekje okol 3.5€, tam pa tam se najde kaki ki ti da vec. Tista dnevna dela so placana recimo 5€, kako nosenje pohistva, selitev al pa kaj...

za fizicna dela bo bol nejko znal poveat kolko je dobo, ker je menda delal nekaj :D

Objavljeno
jaz pa 5...hehehe...delam pa po potrebi :D

dolga al kratka :P

Objavljeno (popravljeno)
samo maribor je sociala glede tega ves...tu je vecina nekje okol 3.5€, tam pa tam se najde kaki ki ti da vec. Tista dnevna dela so placana recimo 5€, kako nosenje pohistva, selitev al pa kaj...

za fizicna dela bo bol nejko znal poveat kolko je dobo, ker je menda delal nekaj :D

nejko je delal, dela in bo delal...dela pa samo dela ki so nad 4 eur, ker nisn raja da bom delo ko kitajci za šalco riža na dan...edino v davidovem hramu sn delo med poletjem za 3.5, ampak tam je bla čaga ker si se vozo po celi S in SV sloveniji, spoznaval kelnarce, hodo na pijače, itd...

je pa pač treba poznat določene ljudi, biti z njimi v dobrih odnosih, da pač lahko v totem našem socialnem mariboru najdeš delo nad 4 eur, sploh pa tako kjer ni nekih jakih psihofizičnih obremenitev

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno (popravljeno)
Tomažin, o z replico je pač nateg :rolleyes: Mi smo dal kr 3000 za svoje, ti pa si felne in disk trikrat preplačal :unsure: Sej ne rečem da ni kul, sam da se ne splača. Ker felni dobiš za manj kot 500€ obe :krneki: pa še odšteješ ceno navadnih k je lih 100€ manj.. :)

ah u bistvu sm dau 3517€ ko sm meu 15% popusta.. pa za 200€ pik sm dobu v mercatorju.. tak da nism dau pol kej vlik več ko vi :whistle:

Popravljeno . Popravil tomazin
Objavljeno
ah u bistvu sm dau 3517€ ko sm meu 15% popusta.. pa za 200€ pik sm dobu v mercatorju.. tak da nism dau pol kej vlik več ko vi :whistle:

vse kaj si dal za ta podn od motorja, je blo preveč

Objavljeno

Kul pol.. oni še bodo vseeno šimfali, btk :)

Objavljeno

ja itq.. mi je pač supermoto velik bol ušeč ko nek ss al pa kej druga.. mam pa glih za 125ccm izpit tak da nism meu niti velik ostalih na izbiro. :)

Objavljeno
ja itq.. mi je pač supermoto velik bol ušeč ko nek ss al pa kej druga.. mam pa glih za 125ccm izpit tak da nism meu niti velik ostalih na izbiro. :)

ja pol pa bi huskvarno kupo ne pa tega jajca slovenskega

Objavljeno

husquarna je pa še dost dražja ;)

Objavljeno

nov nick :yea1: :yea1:

Objavljeno
nov nick :yea1: :yea1:

lux.. k orodje :) k mi je gledou že iz ušes.. k sm delou v OBIju pou leta :)

Objavljeno

čamac je tak debel da ima za krvno skupino golaž

čamac je tak debel, da ko se obrne okoli vsi 4 letni časi minejo

čamac je tak debel, da ko se gre kopat v tihi ocean, lahko vzklikne: heureka!!!

Objavljeno

haha :D

nejko si pas zapira z bumerangom, s pojstle pade na obe strani, v kinu poleg vseh sedi,...

Objavljeno
čamac je tak debel da ima za krvno skupino golaž

čamac je tak debel, da ko se obrne okoli vsi 4 letni časi minejo

čamac je tak debel, da ko se gre kopat v tihi ocean, lahko vzklikne: heureka!!!

čamac je tak debel, da ko da telefon iz enga v drug žep, se omrežje zamenja

čamac je tak debel, da ko leži na plaži, priletijo greenpeace možje

itd. :winkiss:

Objavljeno

abnormaln, naštimi si frizurco, aaa-aaa nisi ded samo pička s kurcom :D

poznaš ti to ko si korošec? Čečovje pa te scene :D

Objavljeno
abnormaln, naštimi si frizurco, aaa-aaa nisi ded samo pička s kurcom :D

poznaš ti to ko si korošec? Čečovje pa te scene :D

Itak itak, 2390 prasica :P

Tu v Ravnah je tak, da sta 2 hriba, na enmo je Javornik (tam sm js doma(East)) pa Čečovje (West)

Hehe :P

Objavljeno
husquarna je pa še dost dražja ;)

Rabljeno SM 125 bi kupil pa bi vsaj mel nekaj od motorja, ne pa ta bicikl

Itak itak, 2390 prasica :P

Tu v Ravnah je tak, da sta 2 hriba, na enmo je Javornik (tam sm js doma(East)) pa Čečovje (West)

Hehe :P

west sajd is di best :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!