Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

LoL, se ne ukvarjam s tem, pa sej to sploh ni, da bi lahk rek da je kaj East drug pa West, ko sta glih 100 m zračjne narazn :D, to sm js zej kr tk rek ko si ''''''raperja''''' omeno :lol1:

Objavljeno

daj čamac ti pa že najdi totega yasmakashija, ker na myspace nima tote muzike gor..

Objavljeno
Rabljeno SM 125 bi kupil pa bi vsaj mel nekaj od motorja, ne pa ta bicikl

rablen je pa zlo težk dobit.. kolega je kupo novo je dau še dost več ko js.. pa zdej ko ma zablokirano gre glih isto :whistle:

Objavljeno
daj čamac ti pa že najdi totega yasmakashija, ker na myspace nima tote muzike gor..

najdo sn eno pesem na kompu, ti prek msnja pošljem ko boma gor oba

Objavljeno
najdo sn eno pesem na kompu, ti prek msnja pošljem ko boma gor oba

vrei

Objavljeno

prolenk

Objavljeno
prolenk

:P

Objavljeno

Alo fantje se spomnite kakšno leto nazaj ko smo meli vsi 125ke so večkrat padale ideje da s 125ko na ovinkih komot prehitiš 600tke in podobno... A se spomnite? Pa tudi na dirkališču čez ovinke s 125ko pustiš lahko zadaj 600tko pa take... A še kdo misli to? :P

Objavljeno
Alo fantje se spomnite kakšno leto nazaj ko smo meli vsi 125ke so večkrat padale ideje da s 125ko na ovinkih komot prehitiš 600tke in podobno... A se spomnite? Pa tudi na dirkališču čez ovinke s 125ko pustiš lahko zadaj 600tko pa take... A še kdo misli to? :P

125ka je lažja in zato je lažje za premetavat...čim je pa odprta ravnina pa itak nima kej delat

Objavljeno

saj logično, z lažjo babo, se tut lažje po pojstli premetavaš :D:D

Objavljeno (popravljeno)
125ka je lažja in zato je lažje za premetavat...čim je pa odprta ravnina pa itak nima kej delat

tudi 600tka ni tako težka :) potem bi morali biti zeloooo zaprti ovinki, ko ne gre več ko 40 se not vozit... tak zaprtih ovinkov pomoje ni na cestah da bi s 125ko odnesel 600tko ker te odnese če ne drugače iz vsakega ovinka pri pospeševanju :) mi smo to buče prodajali veš... :) drugo je racing 125ke pod 100kg in 50 konji...

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Kak SuperMoto (pa ne 125) zna kakega SS v ridah nažgat :winkiss:

Objavljeno

Raceland.. supermoto 125 :rolleyes:

Objavljeno

Ja, zdej polet je bla pod goram dirka, pač so cesto zaprl pa so mel gor.. s cestaki so gor vozil okol 1 minute, s SM pa okol 50s... če ne še malenkost mn.

Sam pač, je bla cesta dost ovinkasta an...

Objavljeno

ja saj sm je itak bomba za takšne ovinke :) ej fingi zdaj sem moto sršeni vpisal v youtube pa pogledal posnetek... HAHAHA kakšen zvok je mela ta tvoja supercity hahaha pokal sem od smeha :D pa še grda :D

Objavljeno
Kak SuperMoto (pa ne 125) zna kakega SS v ridah nažgat :winkiss:

težko verjamm ... ker na ravnini pred the ovinkom bi ga SS pojedu :)

Objavljeno

Haha, umiram :lol1:

Objavljeno (popravljeno)

aha, čez Besnco gre sigurn s 125 hitreje

drugač pa the ovink ni mejhn ovinkc in SM nima tm kej delat (v rokah profija mogoče )

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno
ja saj sm je itak bomba za takšne ovinke :) ej fingi zdaj sem moto sršeni vpisal v youtube pa pogledal posnetek... HAHAHA kakšen zvok je mela ta tvoja supercity hahaha pokal sem od smeha :D pa še grda :D

haha

ti si pa že tle ko ena kugla na tistemu mitotu :lol1: :evilgrin:

Objavljeno

ride so za njih ovinki...ne pa "ride" pri postojni...

Objavljeno
ride so za njih ovinki...ne pa "ride" pri postojni...

prekleti debili so te štajerci :D

Objavljeno
aha, čez Besnco gre sigurn s 125 hitreje

tako je...original one se ni upu pelat ker je mene vidu kako letim čez ovink

Objavljeno (popravljeno)

ne vem sicer kaka je ravnina ampak če ni zdaj ravno čez 200kmh+ potem ne vem... ker ti močnejši SM-ji majo super pospeške :)

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
tako je...original one se ni upu pelat ker je mene vidu kako letim čez ovink

:grim

kao ni to to zanga... :P jaja sam rep je stisnu... se vid da zna sam ride vozt :P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!