_N3jC_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 jz :lol1: kdo je meu pa najbl kisle gume :kva2: jst :whistle: kr tolažte se ja :lol1:
Matex_46 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 ja jst sm jih pa zamenu pa useen plaču :whistle: :grim smola, se zgodi kr tolažte se ja :lol1: se ne tolažm, :grrr
_N3jC_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 hehe res sva mela en kurac...no sej pol sm plaču to da jih nism zamenu :(hehe :D gajbe :P jst sm biu zadno furo lansk let k sm naredu tud kr veseu da sm zamenu...ker če jih nebi ne vem kko bi se tkrt na ridah končal :? :grim smola, se zgodi se ne tolažm, :grrr no ja sej si dobr pelu :winkiss:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 hahah kaj pa zvok tistega fazerja HAHAHA boljše da ga ne bi navijal :D fazer pa ma res najbolj ološni zvok od vseh 600k...avspuha sploh ne čuješ, do 6 tisoč obratov misliš da je na električni pogon toti motor, pol ga edino 4 valjni in line reši sramote, ko se začne dret na obratih tak ko se spodobi haha fantje vi ste face :D samo zdaj pa bo počasi dovolj s to debelostjo :trance_33_sleep: drugače bom jaz začel omenjat kdo vse je bolj debel od mene začenši z riskotom (čeprav ma suhe noge), grčarjem, strojem, kukecom in njegovim trebuščkom, đerijem,... in še v drugo skrajnost abnormaln, duhec, gixxer, orazem,... :D hahaha :D no vijiš, lahko pa še omeniš sinonim za popolnost: _Nejkoo_ :worship: ...vse kar je drugače od nejkota je nepopolno, obstajajo le dobri približki, ampak najjači je še vedno nejko :lol1:
Noiser69 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Začel sem se ukvarajt z modelarstvom iz sadja ... Moj prvi izdelek... Kaj pravite?
_N3jC_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Ej matex kva je zdj iz unmu filmom...a si že kej naredu :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Začel sem se ukvarajt z modelarstvom iz sadja ...Moj prvi izdelek... Kaj pravite? Pohvalno
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Začel sem se ukvarajt z modelarstvom iz sadja ...Moj prvi izdelek... Kaj pravite? Svaka čast :worship: da se ti da :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Svaka čast :worship: da se ti da :whistle: kurac moj je on to nardil....ki bo te sredi zime lubenico dobo...
_LuX_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 kurac moj je on to nardil....ki bo te sredi zime lubenico dobo... sam res :)
Čamac Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 kurac moj je on to nardil....ki bo te sredi zime lubenico dobo... eh vidiš da nič ne mislijo če jih na tako finto vrže
Noiser69 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 kurac moj je on to nardil....ki bo te sredi zime lubenico dobo... To sm se pa nasmejo :D :D :D :D :D
NejcZ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Jah nevem.. pol se pa zajebava.. brezvezna fora(če ni res).
_Misko_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 :lol1: sploh pomislu nism da bi se zajebavu :lol1: :slap:
Noiser69 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Alo alo folk, pocasi pocasi, tega sploh nsim js delo, pac gledo sm slike sm pa vido da je en full doro to naredo, sm se pac poheco da sm js to naredo, lubenice si še odrezat ne znam, ka da bi tam neka drko ntr :lol1: (pa ne zej mislit da drugo kar sm limo, tste risbe, da sm vas nategno, tst se dobite, zdej eno odbito pest risem ;)) Pac to sm kr tk nalimo ko se mi je dobro zdelo :D Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil AbNormaln
_Fingi_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 (popravljeno) Alo alo folk, pocasi pocasi, tega sploh nsim js delo, pac gledo sm slike sm pa vido da je en full doro to naredo, sm se pac poheco da sm js to naredo, lubenice si še odrezat ne znam, ka da bi tam neka drko ntr :lol1: (pa ne zej mislit da drugo kar sm limo, tste risbe, da sm vas nategno, tst se dobite, zdej eno odbito pest risem ;))Pac to sm kr tk nalimo ko se mi je dobro zdelo :D Ma ne vem... z lubenico pa res še nism probov :P a sede? :naughty: :naughty: Se mi zdi da, če se že morš sam zadovoljit, je še vseen najlaži z roko :whistle: Al si se sam po Ameriški piti zgledvov, pa nisi mel lih jabolčne pite pr roki? :P :krneki: Popravljeno Januar 6, 2008. Popravil _Fingi_
Noiser69 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Ma ne vem... z lubenico pa res še nism probov :P a sede? :naughty: :naughty: Se mi zdi da, če se že morš sam zadovoljit, je še vseen najlaži z roko :whistle: Al si se sam po Ameriški piti zgledvov, pa nisi mel lih jabolčne pite pr roki? :P :krneki: Sam to bi blo treba probat, v lubenico nardis lukno pa ga nt vtaknes :lol1: je pomoje fajn mehko pa mokro :D sam je nevarno da ti glavica kako košico pogoltne :blink:
JeRn3j Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Alo alo folk, pocasi pocasi, tega sploh nsim js delo, pac gledo sm slike sm pa vido da je en full doro to naredo, sm se pac poheco da sm js to naredo, lubenice si še odrezat ne znam, ka da bi tam neka drko ntr :lol1: (pa ne zej mislit da drugo kar sm limo, tste risbe, da sm vas nategno, tst se dobite, zdej eno odbito pest risem ;))Pac to sm kr tk nalimo ko se mi je dobro zdelo :D a bejžno bejž da nis ti tega naredu :P ma ne me jebat sejs o te že prejšno stran skurcal :P
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 Alo alo folk, pocasi pocasi, tega sploh nsim js delo, pac gledo sm slike sm pa vido da je en full doro to naredo, sm se pac poheco da sm js to naredo, lubenice si še odrezat ne znam, ka da bi tam neka drko ntr :lol1: (pa ne zej mislit da drugo kar sm limo, tste risbe, da sm vas nategno, tst se dobite, zdej eno odbito pest risem ;))Pac to sm kr tk nalimo ko se mi je dobro zdelo :D ja nea reči, tisti ki mamo kaj v glavi ti itak nismo verjeli hehe
Schmid87 Objavljeno Januar 6, 2008 Objavljeno Januar 6, 2008 haha, zdele sm mal gledou ponovitev od 24ur :) k je biu Jelinčič gost.. kašne to strela :D :yea1:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 nbuioevho9aevao9<v a<o vahv9u hv9vh 983z4tr8fv89 zA9ZGV843'ZTR8925RZFUIOSWNVCNVJonočsvfnčoaewngfi5jše9šf9jv p0j vpiojbvgb mn bčrt h65 h 56 uj 67 tjn gh mnjgonpčsnrpokjbb pšob pokbopbkgfdb b g gf br s rtb r rst bsr trt9zhgjphpdgfhbpdbpdbpdmbdmbpdmbpdm pjhg90gjirfjdiafjogidfjgio diodrfig
Noiser69 Objavljeno Januar 7, 2008 Objavljeno Januar 7, 2008 nbuioevho9aevao9<v a<o vahv9u hv9vh 983z4tr8fv89 zA9ZGV843'ZTR8925RZFUIOSWNVCNVJonočsvfnčoaewngfi5jše9šf9jv p0j vpiojbvgb mnbčrt h65 h 56 uj 67 tjn gh mnjgonpčsnrpokjbb pšob pokbopbkgfdb b g gf br s rtb r rst bsr trt9zhgjphpdgfhbpdbpdbpdmbdmbpdmbpdm pjhg90gjirfjdiafjogidfjgio diodrfig Se strinjam!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se