BlackDoc Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 evo štejte tud mene zravn da ne bo GrCaR sam na daelimu :yea1:
BaHa Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 tooo folk za akcijoooo :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: :yea1: tooo komi cakm eeej :D
JMatic Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 ja...pocak da dejansko pride do tega...
AiC Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 (popravljeno) Ko bo dejansko pršlo do tega,grem tut jst,če bo plac :P DsBlackDock:Se bova zmenla bova skup šla do ostale ekipe,ko sva bolj na istem koncu doma! Pa kšno sončno soboto al pa nedelobi blo fajn,ker mene med tednom ni doma ,razen če bojo počitnce pol pa ni panike! No ja sej je še velik časa do takrat,se bomo že zmenl za kašn action Popravljeno December 12, 2005. Popravil zmek
BaHa Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Ko bo dejansko pršlo do tega,grem tut jst,če bo plac :P DsBlackDock:Se bova zmenla bova skup šla do ostale ekipe,ko sva bolj na istem koncu doma! Pa kšno sončno soboto al pa nedelobi blo fajn,ker mene med tednom ni doma ,razen če bojo počitnce pol pa ni panike! No ja sej je še velik časa do takrat,se bomo že zmenl za kašn action no pol prideste dol v nas konc in se priklucimo se mi :D BTW ZMEK: bos ze vidu mas se biro za castit ! :D
AiC Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 (popravljeno) no pol prideste dol v nas konc in se priklucimo se mi :D BTW ZMEK: bos ze vidu mas se biro za castit ! :D Tisto bomo na kšni turci poračunal.Ne se bat :D Sezona se je komi končala (vsaj zame),kje je šele nova.Upam de nam bo :worship: vsemogočni :worship: prizanesu in nam podariv veliko lepih,toplih sončnih motoristničnih dni....pol pa sam gas :naughty: Popravljeno December 12, 2005. Popravil zmek
BaHa Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 Tisto bomo na kšni turci poračunal.Ne se bat :D Sezona se je komi končala (vsaj zame),kje je šele nova.Upam de nam bo :worship: vsemogočni :worship: prizanesu in nam podariv veliko lepih,toplih sončnih motoristničnih dni....pol pa sam gas :naughty: hihihii doro pole. :) zmenjeno :) ma ja ja nc se ni koncala dej dej :D mislim zame se je se prej .... ma ko ustimam se bo spet zacela :D
BlackDoc Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 zmek zmenjeno :OK: komi čakam...predvsem izpit :naughty: pol pa gremo :grim
BaHa Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 zmek zmenjeno :OK: komi čakam...predvsem izpit :naughty: pol pa gremo :grim a ti tud s enimas izpita ?? :D pol sva ze dva :D ma mislim moj bo hmal narjen :D
BlackDoc Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 najprej kravca pol pa štalca :photo: jst ga še začeu nism...ma prawjo da se ga tle pr nas hitro nardi :naughty:
k0ci Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 jst ga začnem delat koj ko se sneg stopi, seveda bom meu vse drugo prej narjeno (cpp, prva pomoč, zdravniški)
BaHa Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 ja jst mam vse zdravniski, prvo pomoc, cppe, republiske, samo se vozit morm sam kej ko ta nasa burja tle mora glih vsak dan se drmat !!!! :angry2: :angry2: :BUA: :BUA:
k0ci Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 :D ja pol ga boš pa še kr neki cajta delu k burja tut spomlad piha kokr jst vem :? (sori če sm se zmotu - geografijo sm meu komi 2 :D )
Mte :) Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 lol. sm dau sam predlog za prvo turco... bi blo fajn ce bi mal pocakal... recimo do APRILA :doze: drgac pa lepo da je odziv... upam da bo tud takrt :grim aja pa naredte izpite! jest sm letos komi oktobra zaceu sezono zarad tega izpita... :trance_33_sleep:
GrCaR Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 jst morm še gumo skurt do konca, k mi jo je škoda zamenat :kva2: sam zdej k jo bom kuru, jo bom pa do šiva :devil:
GrCaR Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 ej dej filmčk posnam :devil: sej je že, sam takrt sm gumo še mal šparov, ker sm jo še rabu :D
k0ci Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 (popravljeno) no pa še tega dy k jo boš čist skuru pa pol link tle prlimej Popravljeno December 12, 2005. Popravil k0ci
BlackDoc Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 uuuu čopr burnout :D ....nism vedu da se da tud z daelimčkom....bomo še probali :grim
GrCaR Objavljeno December 12, 2005 Opozori Objavljeno December 12, 2005 uuuu čopr burnout :D ....nism vedu da se da tud z daelimčkom....bomo še probali :grim da se, da! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se