Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Lahko Noč Prestice :D
Objavljeno

tisti T si dal preveč noter :whistle:

Objavljeno
ALO FANTJE KAJ PA TA PETARDAAAAAAAAAA :kva2: :kva2: :kva2: OBVEZEN KLIK!

APRILIA RS 250 MIT RG 500 MOTOR

:wub: :wub: :wub:

Objavljeno

Moj duče je šel dons k Šternu po zamašek za v rit :lol:

Hvala bogu da bo sam začasen :)

Objavljeno

Aha fantje, kaj bote rekl matematka popravlena, 70%, da vidim roke :grupni: Zaj pa še fizika v četrtek pizda :unsure:

Objavljeno
Aha fantje, kaj bote rekl matematka popravlena, 70%, da vidim roke :grupni: Zaj pa še fizika v četrtek pizda :unsure:

Js sm mev včera nemščino, eno kontrolno za poprajt, sm tut popravo :OK:

Jutr pišemo kemijo(redno), v četrtek popravlam sociologijo pa vprasan sm zgodovino ... v petek pa matematiko popravlam ...

Pestro! :D

Objavljeno

Ti zadnji tedni so itak vedno pestri.. ta teden bom in sm mel skupno 5 testov, da ustno ne govorim sploh :) Sej bo boljše :)

Objavljeno

Js tud sam še fiziko popravlam, sam ne vem kok sm ostalo popravu, tak da še nč nisn ziher...

Drugač pa končno sonček, snega že skor ni, sam da se še ceste posušijo :010

Objavljeno (popravljeno)

čestitam :)

js mam jutri 1 test matka + 1 test slovka + ustno pri mrg + ustno še pri slovki + ustno pri rai :D

pol pa še če tot test matke popravim mam sam 1 test še pri matki pa sm vse zrihtal :D

(sam računam na nms pri matki)... :unsure:

Popravljeno . Popravil D_u_H_e_C
Objavljeno
Js tud sam še fiziko popravlam, sam ne vem kok sm ostalo popravu, tak da še nč nisn ziher...

Drugač pa končno sonček, snega že skor ni, sam da se še ceste posušijo :010

hehe posušijo ze sam ka ko je peska tok na cesti da se asfalta skor ne vidi :BUA: :D

Objavljeno

Hehe sej to smo se dans že zajbaval na ta račun, da bom temo naredu, pa organiziro čiščenje ceste v Marijo Reko, vsak s svojo metlo pa gremo do vrha :P

Objavljeno

mi se bomo mučl pa cistl ceste...cestni delavci bojo pa cajceke pil :blink: O:-) :BUA: heh se rajs enmal pocakamkak mesec...cepro me ze fejst muci :cry:

Objavljeno

Pa pr nas niti ni peska, solil so pa ful, tak da mal deža še zdle da spere dol kar je še, pa bo čist dober .)

Objavljeno

ma ja no ce bols pogledas...je stwar igrana zih ce so bli 50 m stran pa so jih vidl pol pa kr mim njih sli B) :lol1:

Objavljeno

toj Rieju, ne aprilia :)

Objavljeno
toj Rieju, ne aprilia :)

aha se mi je zdel da neki ne štima :)

Objavljeno

ooo jaa jz pa končn končal prvo konf. pozitivno, in to s prav dobrim uspehom O:-)

Zj pa sam še mal počakam (sj ne vem če bom lahk) pa grem z mojo prdulco mal polcaje izivat, ko nimam še tablce :D :P

Objavljeno

Ja, sam kolkič že ti hodš v šolo? :yes:

Objavljeno

hehehe, samo po tolkih letih v istem klasu bi mogo bit ze odlicn :D

Objavljeno

ja itaq zej bote pa o šoli nabijal :headbang: cjao cjao...tolk da wam powem...js sm na gimnaziji pa sm 3. letnik pa mam mnde lih 2 predmeta zrihtana :naughty: ta tedn dobim pa nazaj swojo lubico+kaubojke iz kewlraja :winkiss: bomo testiral...motorja pa nočem že 3. testirat :closedeyes:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!