Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

evo dons pa dam prnesu eno noviteto(kombinezon)...so kr fajn v TCju, pa še tale popust :kva2: :kva2:

post-10671-1199825181_thumb.jpgpost-10671-1199825251_thumb.jpg

post-10671-1199825308_thumb.jpg

Objavljeno

Js bi jih tud mel pizda pa ni dnarja :wacko:

Objavljeno

ja zle je zlo ugodn s 25% popusta.. tak da jih bom kr kupit šou :D

Objavljeno
evo dons pa dam prnesu eno noviteto(kombinezon)...so kr fajn v TCju, pa še tale popust :kva2: :kva2:

:OK:

Kolk si dav?

Objavljeno

jao ko bi js najdu fotke od mojih škornou kake dobim :rolleyes: res so hudi pa peta se da mejat...pomoje pa bojo tak okol 250eu :unsure:

Objavljeno
jao ko bi js najdu fotke od mojih škornou kake dobim :rolleyes: res so hudi pa peta se da mejat...pomoje pa bojo tak okol 250eu :unsure:

noben še za njih ni slišu, zto ne najdeš slik :lol:

Objavljeno

tomazin ti bi tud lahk dau 116 na konc nicka :P

Objavljeno

sam res :D

Objavljeno

kaj bi kdo mel skorne? TCS rdece-crne? malo so ze znucani samo za male pare so dobri....ce koga zanima naj javi na PM

Objavljeno

ja tomažin sam tep še manka...usaj za tiste ko wema za qua se gre :winkiss:

Objavljeno
:OK:

Kolk si dav?

s popustom je biu kombinezon 570eur pa rokavice 100...

Objavljeno
kaj bi kdo mel skorne? TCS rdece-crne? malo so ze znucani samo za male pare so dobri....ce koga zanima naj javi na PM

prlimi kako slikco če maš..

Objavljeno (popravljeno)

tega berika pa ni na njihovi spletni strani ne? koliko pa si dal?

js si grem pa u petek kupit te škorne v TC :D

http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-supermotard-i2447.shtml

jebemo jaz bi rad mel te nove bele TCX competizione RS (so bili v vitrini na motosvetovi zabavi, nosi jih Troy Bayliss) pa jih še nimajo... Odločam se pa med temi in Alpinestars SMX-R pa tudi novi M-tech me mikajo (ne vem imena, novost) bomo vidli :) vsi so 250 €

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)
prlimi kako slikco če maš..

njegovi so zjebani, sem jih videl na sliki :P jaz ti prodam SIDI VERTIGO TEPOR, vrhunski škornji (imajo tudi tepor membrano --> waterproof), cena novih je 250€, jaz ti jih dam za male pare, nošeni eno sezono (2007 - nisem naredil ravno dosti kilometrov), odlično ohranjeni. Številka 44

vidim da kombinezona tudi še nimaš, imam takega, ki se poda k barvam tvoje aprilie --> http://www.motosvet.com/oglasi/ads_show.php?cid=0_21962_0_-1

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
tega berika pa ni na njihovi spletni strani ne? koliko pa si dal?

ne na strani ga še ni ker je to kolekcija 2008 pa so komi učer pršli v trgovino...ceno sm pa že gor napisu :) redna cena je pa drugač mal pod 800eur tko da dele se res splača :OK:

Objavljeno
ne na strani ga še ni ker je to kolekcija 2008 pa so komi učer pršli v trgovino...ceno sm pa že gor napisu :) redna cena je pa drugač mal pod 800eur tko da dele se res splača :OK:

alo ti

LPP paperji

DA/NE ?? :hmm:

Objavljeno
alo ti

LPP paperji

DA/NE ?? :hmm:

NE :headbang: kaj ti??

ej fantje sam a je to normaln da mi je kombinezon na začetku tok neudobn...to te use tok stiska da komi hodš :whistle:

Objavljeno
NE :headbang: kaj ti??

ej fantje sam a je to normaln da mi je kombinezon na začetku tok neudobn...to te use tok stiska da komi hodš :whistle:

ma tud ne :headbang: :headbang: :headbang: joj znoru bom

ja to je normalno, da na začetku hodš k da maš kol u rit...

baje še prdnt ne morš k maš guzico tko skp stisneno :lol1:

Objavljeno
ma tud ne :headbang: :headbang: :headbang: joj znoru bom

ja to je normalno, da na začetku hodš k da maš kol u rit...

baje še prdnt ne morš k maš guzico tko skp stisneno :lol1:

pa jajca mi tok stiska matr, si morm skos popravlat :lol1:

Objavljeno
pa jajca mi tok stiska matr, si morm skos popravlat :lol1:

To, da te stiska je normalno, sej se bo ulegu po teb :) sam tm okol jajc...a nimaš tistga elastičnga textila tm?Ker tm pa mene ni nč stiskal...vsaj kombinezon ne :D

Objavljeno
To, da te stiska je normalno, sej se bo ulegu po teb :) sam tm okol jajc...a nimaš tistga elastičnga textila tm?Ker tm pa mene ni nč stiskal...vsaj kombinezon ne :D

hehe sej mi glih ne stiska ful...mam drugač elastiko tm ja, sam tko skos si je treba popravlat :lol1:

Objavljeno
hehe sej mi glih ne stiska ful...mam drugač elastiko tm ja, sam tko skos si je treba popravlat :lol1:

Aaaa to poj ni problem v kombinezonu, ampak v teb...prevelkga maš :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!