_N3jC_ Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 evo dons pa dam prnesu eno noviteto(kombinezon)...so kr fajn v TCju, pa še tale popust :kva2: :kva2:
tomazin Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 js si grem pa u petek kupit te škorne v TC :D http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-supermotard-i2447.shtml
NejcZ Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 Js bi jih tud mel pizda pa ni dnarja :wacko:
tomazin Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 ja zle je zlo ugodn s 25% popusta.. tak da jih bom kr kupit šou :D
Noiser69 Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 evo dons pa dam prnesu eno noviteto(kombinezon)...so kr fajn v TCju, pa še tale popust :kva2: :kva2: :OK: Kolk si dav?
kruder116 Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 jao ko bi js najdu fotke od mojih škornou kake dobim :rolleyes: res so hudi pa peta se da mejat...pomoje pa bojo tak okol 250eu :unsure:
tomazin Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 jao ko bi js najdu fotke od mojih škornou kake dobim :rolleyes: res so hudi pa peta se da mejat...pomoje pa bojo tak okol 250eu :unsure: noben še za njih ni slišu, zto ne najdeš slik :lol:
Climber116 Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 js si grem pa u petek kupit te škorne v TC :D http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-supermotard-i2447.shtml Js tud grem zram :P Upam da bom najdu kej, vsaj rokavice pa škorne, več pa tak € ni trenutn
Climber116 Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 tomazin ti bi tud lahk dau 116 na konc nicka :P
Aless Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 kaj bi kdo mel skorne? TCS rdece-crne? malo so ze znucani samo za male pare so dobri....ce koga zanima naj javi na PM
kruder116 Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 ja tomažin sam tep še manka...usaj za tiste ko wema za qua se gre :winkiss:
_N3jC_ Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 :OK: Kolk si dav? s popustom je biu kombinezon 570eur pa rokavice 100...
Climber116 Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 kaj bi kdo mel skorne? TCS rdece-crne? malo so ze znucani samo za male pare so dobri....ce koga zanima naj javi na PM prlimi kako slikco če maš..
Čamac Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) evo dons pa dam prnesu eno noviteto(kombinezon)...so kr fajn v TCju, pa še tale popust :kva2: :kva2: tega berika pa ni na njihovi spletni strani ne? koliko pa si dal? js si grem pa u petek kupit te škorne v TC :D http://www.tc-motoshop.si/si/tcx-supermotard-i2447.shtml jebemo jaz bi rad mel te nove bele TCX competizione RS (so bili v vitrini na motosvetovi zabavi, nosi jih Troy Bayliss) pa jih še nimajo... Odločam se pa med temi in Alpinestars SMX-R pa tudi novi M-tech me mikajo (ne vem imena, novost) bomo vidli :) vsi so 250 € Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil Čamac
Čamac Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 (popravljeno) prlimi kako slikco če maš.. njegovi so zjebani, sem jih videl na sliki :P jaz ti prodam SIDI VERTIGO TEPOR, vrhunski škornji (imajo tudi tepor membrano --> waterproof), cena novih je 250€, jaz ti jih dam za male pare, nošeni eno sezono (2007 - nisem naredil ravno dosti kilometrov), odlično ohranjeni. Številka 44 vidim da kombinezona tudi še nimaš, imam takega, ki se poda k barvam tvoje aprilie --> http://www.motosvet.com/oglasi/ads_show.php?cid=0_21962_0_-1 Popravljeno Januar 8, 2008. Popravil Čamac
_N3jC_ Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 tega berika pa ni na njihovi spletni strani ne? koliko pa si dal? ne na strani ga še ni ker je to kolekcija 2008 pa so komi učer pršli v trgovino...ceno sm pa že gor napisu :) redna cena je pa drugač mal pod 800eur tko da dele se res splača :OK:
JeRn3j Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 ne na strani ga še ni ker je to kolekcija 2008 pa so komi učer pršli v trgovino...ceno sm pa že gor napisu :) redna cena je pa drugač mal pod 800eur tko da dele se res splača :OK: alo ti LPP paperji DA/NE ?? :hmm:
_N3jC_ Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 alo ti LPP paperji DA/NE ?? :hmm: NE :headbang: kaj ti?? ej fantje sam a je to normaln da mi je kombinezon na začetku tok neudobn...to te use tok stiska da komi hodš :whistle:
JeRn3j Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 NE :headbang: kaj ti?? ej fantje sam a je to normaln da mi je kombinezon na začetku tok neudobn...to te use tok stiska da komi hodš :whistle: ma tud ne :headbang: :headbang: :headbang: joj znoru bom ja to je normalno, da na začetku hodš k da maš kol u rit... baje še prdnt ne morš k maš guzico tko skp stisneno :lol1:
_N3jC_ Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 ma tud ne :headbang: :headbang: :headbang: joj znoru bom ja to je normalno, da na začetku hodš k da maš kol u rit... baje še prdnt ne morš k maš guzico tko skp stisneno :lol1: pa jajca mi tok stiska matr, si morm skos popravlat :lol1:
Roky Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 pa jajca mi tok stiska matr, si morm skos popravlat :lol1: To, da te stiska je normalno, sej se bo ulegu po teb :) sam tm okol jajc...a nimaš tistga elastičnga textila tm?Ker tm pa mene ni nč stiskal...vsaj kombinezon ne :D
_N3jC_ Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 To, da te stiska je normalno, sej se bo ulegu po teb :) sam tm okol jajc...a nimaš tistga elastičnga textila tm?Ker tm pa mene ni nč stiskal...vsaj kombinezon ne :D hehe sej mi glih ne stiska ful...mam drugač elastiko tm ja, sam tko skos si je treba popravlat :lol1:
Roky Objavljeno Januar 8, 2008 Objavljeno Januar 8, 2008 hehe sej mi glih ne stiska ful...mam drugač elastiko tm ja, sam tko skos si je treba popravlat :lol1: Aaaa to poj ni problem v kombinezonu, ampak v teb...prevelkga maš :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se