_LuX_ Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 lj k ma kr fifty roj. dan :D a tvoj dvojnik je že kr 54 str :)
Schmid87 Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 a tvoj dvojnik je že kr 54 str :) dvojnik my ass.. toj kr en imposter :D
Aless Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 rabim nekoga ki pozna LJ....namrec,zanima me kje v blizini cankarjevega doma je mozno parkirat :D po moznosti zastonj :P
Stroj Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 (popravljeno) rabim nekoga ki pozna LJ....namrec,zanima me kje v blizini cankarjevega doma je mozno parkirat :D po moznosti zastonj :P Parkirišče zravn cankarjevga doma, vse ulce okol name (modra cona)parkirišče pr zvezda parku....polno parkir placov maš. Pa še garažna hiša je pod maxijom Popravljeno Januar 11, 2008. Popravil Stroj
Aless Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 Parkirišče zravn cankarjevga doma, vse ulce okol name (modra cona)parkirišče pr zvezda parku....polno parkir placov maš. Pa še garažna hiša je pod maxijom hvala...sem pa tud na njihovi strani najdo lepo sliko pa se opisano :D
C4V4L13R Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 evo, mašina pred hišo :OK: torej, odloču sem se za astro karavan 2.0 16V DTI 100 konjev, temno modre barve, danes plačana, registrirana, zavarovana. pisana je name, zraven sem dobil še NOVE jeklene feljuge in NOVE zimske gume gor. trenutno pa so gor 16" litke original opel sport in pa letne gume (jutr gre seveda v menjavo). avto ima sport opremo, rahlo trše podvozje, cca 20mm nižje od ostalih aster, 16" litke, športni volan, športne sedeže in bele števce. radio CD, 4x airbag, el. pomik ogledal in sprednji stekel, napeljavo za mobitel. avto je sicer prpelan iz italije, 1. lastnik, 137.000 prevoženih kilometrov. avto je super mega odličen :worship: , sem se že vozu po ulci gor pa dol, ker pač še nimam ispita, in za prvi avto je to več kot preveč odlično. da pa ne bo kdo mislu, da je to pršlo mukte, polovico sem dau jaz in polovico foter pa mat skup. zaupanje pa sm pač gradil 18 let, tole je pa nagrada ;) am...slike pridejo jutr, ker zdej je itak tema in je bzv...
k0ci Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 oho cavalier :worship: kdaj pravš d gremo driftat pred mercator :whistle:
Matex_46 Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 evo, mašina pred hišo :OK:torej, odloču sem se za astro karavan 2.0 16V DTI 100 konjev, temno modre barve, danes plačana, registrirana, zavarovana. pisana je name, zraven sem dobil še NOVE jeklene feljuge in NOVE zimske gume gor. trenutno pa so gor 16" litke original opel sport in pa letne gume (jutr gre seveda v menjavo). avto ima sport opremo, rahlo trše podvozje, cca 20mm nižje od ostalih aster, 16" litke, športni volan, športne sedeže in bele števce. radio CD, 4x airbag, el. pomik ogledal in sprednji stekel, napeljavo za mobitel. avto je sicer prpelan iz italije, 1. lastnik, 137.000 prevoženih kilometrov. avto je super mega odličen :worship: , sem se že vozu po ulci gor pa dol, ker pač še nimam ispita, in za prvi avto je to več kot preveč odlično. da pa ne bo kdo mislu, da je to pršlo mukte, polovico sem dau jaz in polovico foter pa mat skup. zaupanje pa sm pač gradil 18 let, tole je pa nagrada ;) am...slike pridejo jutr, ker zdej je itak tema in je bzv... čestitke za novo pridobitev :OK:
tomazin Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 evo današnja nova pridobitev iz tc-motoshopa -290€ :D
C4V4L13R Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 oho cavalier :worship: kdaj pravš d gremo driftat pred mercator :whistle: hehe, ti bi se že izzživlu a :naughty: ne, ne...tole bo sam gangsta avto :evilgrin: , še šajbe dam temnit, sm da izpit dobim :OK: pol bom pa polahko šminkeru po mestu :D js se ga ne sramujem mi ne bo treba tiščat k nor, da me neb kdo vidu :P čestitke za novo pridobitev :OK: hvala hvala :OK:
Aless Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 čestitam @ C4V4L13R ...pa po pameti ko bo izpit :D
Aless Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 to je enostavno blo treba sem prilepit :D
Čamac Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 Čestitke kavalir :D Drugače pa da še jaz povem današnjo pridobitev... Kupil sem tale kombinezon KLIK v TC Motoshopu :D :D :D :D
NejcZ Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 Js nevem od kje vam dnar, ampak vsa čast.. čestitke vsem :)
Noiser69 Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 Klvair, čestitke :OK: vlk varnih km :P
Čamac Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 Js nevem od kje vam dnar, ampak vsa čast.. čestitke vsem :) Nekaj sem zaslužo, nekaj pa še morem (beri: nekaj je bilo sposojenega denarja, še ga morem zaslužit pa vrnit tak da zaenkrat še ga nisem kupo... no, sem kupo, ampak ne sam :) )
tomazin Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 js tut služim od zavarovalnice pa od štipendije :D
C4V4L13R Objavljeno Januar 11, 2008 Objavljeno Januar 11, 2008 hvala za čestitke :OK: od kje dnar...khja, pa sj to smo že predebatiral...js se recimo odrekam precej stvarem, katerim se mi nebi blo glih treba, samo pol tud našparat neb mogu, tako se je pa nabralo nekej...khja, pa delam skos, sj druzga mi ne preostane...da bi meu le 50€ na mesec štipendije zmagam ;)
_N3jC_ Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Čestitke kavalir :DDrugače pa da še jaz povem današnjo pridobitev... Kupil sem tale kombinezon KLIK v TC Motoshopu :D :D :D :D Čamac taprav kombinezon hehe....berik :worship: :worship: če mene vprašaš ma berik najlepši dizajn :D
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 (popravljeno) Parkirišče zravn cankarjevga doma, vse ulce okol name (modra cona)parkirišče pr zvezda parku....polno parkir placov maš. Pa še garažna hiša je pod maxijom čuj ti si ti na glavo pado ??? @aless pred cankarjevim domom pobirajo parkirnino ! pr zvezda parku je tud parkirnina ! edino tam okoli NAME je pa res zastonj (če se ne motim)... samo če boš tam sredi dneva dobu parker plac :D pol pa kapo dol :) razn če greš po 22 uri, maš na zvezda parku zastonj... pred cankarjevim je pa skos za plačat :) Popravljeno Januar 12, 2008. Popravil JeRn3j
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Čestitke kavalir :DDrugače pa da še jaz povem današnjo pridobitev... Kupil sem tale kombinezon KLIK v TC Motoshopu :D :D :D :D da se še jst pohvalm... učer sm biu gotov pa sam 10€sm zapravu :D
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 reesko me je polupčkou :wub: pedr :P ti si biu tud tm sm slišu sam te nism vidu :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se