Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

lj k ma kr fifty roj. dan :D

Objavljeno
lj k ma kr fifty roj. dan :D

a tvoj dvojnik je že kr 54 str :)

Objavljeno
a tvoj dvojnik je že kr 54 str :)

dvojnik my ass.. toj kr en imposter :D

Objavljeno

rabim nekoga ki pozna LJ....namrec,zanima me kje v blizini cankarjevega doma je mozno parkirat :D po moznosti zastonj :P

Objavljeno (popravljeno)
rabim nekoga ki pozna LJ....namrec,zanima me kje v blizini cankarjevega doma je mozno parkirat :D po moznosti zastonj :P

Parkirišče zravn cankarjevga doma, vse ulce okol name (modra cona)parkirišče pr zvezda parku....polno parkir placov maš. Pa še garažna hiša je pod maxijom

Popravljeno . Popravil Stroj
Objavljeno
Parkirišče zravn cankarjevga doma, vse ulce okol name (modra cona)parkirišče pr zvezda parku....polno parkir placov maš. Pa še garažna hiša je pod maxijom

hvala...sem pa tud na njihovi strani najdo lepo sliko pa se opisano :D

Objavljeno

evo, mašina pred hišo :OK:

torej, odloču sem se za astro karavan 2.0 16V DTI 100 konjev, temno modre barve, danes plačana, registrirana, zavarovana. pisana je name, zraven sem dobil še NOVE jeklene feljuge in NOVE zimske gume gor. trenutno pa so gor 16" litke original opel sport in pa letne gume (jutr gre seveda v menjavo).

avto ima sport opremo, rahlo trše podvozje, cca 20mm nižje od ostalih aster, 16" litke, športni volan, športne sedeže in bele števce. radio CD, 4x airbag, el. pomik ogledal in sprednji stekel, napeljavo za mobitel.

avto je sicer prpelan iz italije, 1. lastnik, 137.000 prevoženih kilometrov.

avto je super mega odličen :worship: , sem se že vozu po ulci gor pa dol, ker pač še nimam ispita, in za prvi avto je to več kot preveč odlično. da pa ne bo kdo mislu, da je to pršlo mukte, polovico sem dau jaz in polovico foter pa mat skup. zaupanje pa sm pač gradil 18 let, tole je pa nagrada ;)

am...slike pridejo jutr, ker zdej je itak tema in je bzv...

Objavljeno

oho cavalier :worship: kdaj pravš d gremo driftat pred mercator :whistle:

Objavljeno
evo, mašina pred hišo :OK:

torej, odloču sem se za astro karavan 2.0 16V DTI 100 konjev, temno modre barve, danes plačana, registrirana, zavarovana. pisana je name, zraven sem dobil še NOVE jeklene feljuge in NOVE zimske gume gor. trenutno pa so gor 16" litke original opel sport in pa letne gume (jutr gre seveda v menjavo).

avto ima sport opremo, rahlo trše podvozje, cca 20mm nižje od ostalih aster, 16" litke, športni volan, športne sedeže in bele števce. radio CD, 4x airbag, el. pomik ogledal in sprednji stekel, napeljavo za mobitel.

avto je sicer prpelan iz italije, 1. lastnik, 137.000 prevoženih kilometrov.

avto je super mega odličen :worship: , sem se že vozu po ulci gor pa dol, ker pač še nimam ispita, in za prvi avto je to več kot preveč odlično. da pa ne bo kdo mislu, da je to pršlo mukte, polovico sem dau jaz in polovico foter pa mat skup. zaupanje pa sm pač gradil 18 let, tole je pa nagrada ;)

am...slike pridejo jutr, ker zdej je itak tema in je bzv...

čestitke za novo pridobitev :OK:

Objavljeno

evo današnja nova pridobitev iz tc-motoshopa -290€ :D

post-15471-1200078789_thumb.jpg

Objavljeno
oho cavalier :worship: kdaj pravš d gremo driftat pred mercator :whistle:

hehe, ti bi se že izzživlu a :naughty:

ne, ne...tole bo sam gangsta avto :evilgrin: , še šajbe dam temnit, sm da izpit dobim :OK: pol bom pa polahko šminkeru po mestu :D js se ga ne sramujem mi ne bo treba tiščat k nor, da me neb kdo vidu :P

čestitke za novo pridobitev :OK:

hvala hvala :OK:

Objavljeno

čestitam @ C4V4L13R ...pa po pameti ko bo izpit :D

Objavljeno

to je enostavno blo treba sem prilepit :D

post-5325-1200085473_thumb.jpg

Objavljeno

Čestitke kavalir :D

Drugače pa da še jaz povem današnjo pridobitev... Kupil sem tale kombinezon KLIK v TC Motoshopu :D :D :D :D

Objavljeno

Js nevem od kje vam dnar, ampak vsa čast.. čestitke vsem :)

Objavljeno

Klvair, čestitke :OK: vlk varnih km :P

Objavljeno
Js nevem od kje vam dnar, ampak vsa čast.. čestitke vsem :)

Nekaj sem zaslužo, nekaj pa še morem (beri: nekaj je bilo sposojenega denarja, še ga morem zaslužit pa vrnit tak da zaenkrat še ga nisem kupo... no, sem kupo, ampak ne sam :) )

Objavljeno

js tut služim od zavarovalnice pa od štipendije :D

Objavljeno

hvala za čestitke :OK:

od kje dnar...khja, pa sj to smo že predebatiral...js se recimo odrekam precej stvarem, katerim se mi nebi blo glih treba, samo pol tud našparat neb mogu, tako se je pa nabralo nekej...khja, pa delam skos, sj druzga mi ne preostane...da bi meu le 50€ na mesec štipendije zmagam ;)

Objavljeno

Drugače pa da še jaz povem današnjo pridobitev... Kupil sem tale kombinezon KLIK v TC Motoshopu :D :D :D :D

Čamac taprav kombinezon hehe....berik :worship: :worship: če mene vprašaš ma berik najlepši dizajn :D

Objavljeno
reesko me je polupčkou :wub:
Objavljeno

Ja, da bi js mel štipendijo.. :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)

čuj ti si ti na glavo pado ???

@aless

pred cankarjevim domom pobirajo parkirnino !

pr zvezda parku je tud parkirnina !

edino tam okoli NAME je pa res zastonj (če se ne motim)... samo če boš tam sredi dneva dobu parker plac :D pol pa kapo dol :)

razn če greš po 22 uri, maš na zvezda parku zastonj... pred cankarjevim je pa skos za plačat

:)

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

da se še jst pohvalm...

učer sm biu gotov pa sam 10€sm zapravu :D

Objavljeno
reesko me je polupčkou :wub:

pedr :P

ti si biu tud tm sm slišu sam te nism vidu :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!