Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Čamac taprav kombinezon hehe....berik :worship: :worship: če mene vprašaš ma berik najlepši dizajn :D

Meni imata Berik in Arlen Ness zelo lepe dizajne (sploh Arlen Ness 4290 bele barve je hud), od znamk pa sem vedno in vedno bom prisegal na Dainese, ampak pod 850€ ne dobim pri Dainese nič, kar mi je všeč, ker tista Laguna Seca, ki je cenejša mi ni preveč všeč, prav tako ne Flanker, od Dainese bi najraje imel Izalco bele barve ali pa Kirishima črno rdeča ampak pod 850€ ne dobim ne eno ne drugo, tako, da sem vzel Berika, ki mi je zelo všeč pa upam tudi trditi, da je kvaliteten. Pravzaprav je neverjetno lep :D V živo dosti bolj. Pri čeladah pa prisegam na Arai. :)

da se še jst pohvalm...

hahahaha faca :D :D :D

Objavljeno (popravljeno)
ka pravite na tak kombinezon ... sicer je probiker, vndar ma vse ščitnike itd itd ...

ne da bi ga kupo, sam mnenje hocm :winkiss:

http://www.louis.de/_40b448e1dfb4af48bfdae...artnr_gr=208000

Zakaj bi pil sokove iz Lidla, če lahko Fructal...

Za 100€ več (okroglih 500€), ti zrihtam novega Berika:

post-10915-1200130025_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)

post-10915-1200130131_thumb.jpg

Oziroma veliko modelov Alpinestars, Arlen Ness in Berik lahko zrihtam po ugodnih cenah, veliko ceneje kot v trgovini. Tudi čelade vseh znamk itd

Objavljeno

joj ti čamac tebe se nikol ne da dobit zvečer ... zmer delaš pa si nedosegljiv :D

nejko pa legenda :worship: :worship: :worship: se vedno javi... včer smo mu težil jst reesko pa cagiva mito :P

Objavljeno

@Čamac .... fajn da lahk zrihtas, kombinezon nameravam kupit konc te sezone ko bom prodal motor, če bom pol kupo ninjo ...

drgač sm pa sam za mnenje vprašo, kaki so ti kombinezobni :winkiss:

ka pa kaj tile, so tut poceni http://www.nitro.si/html/kombinezoni.html

Sam če praviš da bi lahko berika zrihto za 500 €, tej bi sigurno vzel berika in ne kr neke firme :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
joj ti čamac tebe se nikol ne da dobit zvečer ... zmer delaš pa si nedosegljiv :D

nejko pa legenda :worship: :worship: :worship: se vedno javi... včer smo mu težil jst reesko pa cagiva mito :P

nisem delal, spal sem doma :D a ti si vsak vikend veni pijan? :D

@Čamac .... fajn da lahk zrihtas, kombinezon nameravam kupit konc te sezone ko bom prodal motor, če bom pol kupo ninjo ...

drgač sm pa sam za mnenje vprašo, kaki so ti kombinezobni :winkiss:

ka pa kaj tile, so tut poceni http://www.nitro.si/html/kombinezoni.html

Sam če praviš da bi lahko berika zrihto za 500 €, tej bi sigurno vzel berika in ne kr neke firme :winkiss:

Ojejej ne vem zakaj gledaš neke no name znamke za ta denar, ko lahko dobiš že preverjeno kvaliteto.... Malo kdo ve, kak so kaj ti na nitro, ker jih nihče nima... morda iz razloga

a na ninjo greššššš, pol pa se bojo cene pri meni podražle :D :D saj ne, hehe :P

Objavljeno

@Čamac: Kaj pa kakšne škornje?

Objavljeno (popravljeno)
nisem delal, spal sem doma :D a ti si vsak vikend veni pijan? :D

Ojejej ne vem zakaj gledaš neke no name znamke za ta denar, ko lahko dobiš že preverjeno kvaliteto.... Malo kdo ve, kak so kaj ti na nitro, ker jih nihče nima... morda iz razloga

a na ninjo greššššš, pol pa se bojo cene pri meni podražle :D :D saj ne, hehe :P

Pa tk sm rek da ne bi kupo :D lol, rek sm za mnenje, sigurno bi kupo neko preverjeno firmo če bi že kupoval kombinezon za tak danr, ne pa kr neke :P

Če bi kerkoli motor 250 bil, tk ko je ninja zej naprimer, za tako ceno pa vse bi pa tistega vzel, nism se kaj obremenjeval glede firme :winkiss:

Sicer pa, bogve ka se bom se odloco do konc sezone, pa ka bom kupo ;)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno (popravljeno)
@Čamac: Kaj pa kakšne škornje?

Tudi. Kakšne? Racing, touring, mx,... ? Skoraj vseh znamk.

Objavljeno
Tudi. Kakšne?

Za na nogo?

Objavljeno

Fantje, poglejte lepotca :D

post-10915-1200131295_thumb.jpgpost-10915-1200131323_thumb.jpg

post-10915-1200131333_thumb.jpg

post-10915-1200131307_thumb.jpg

Za konec še vam rit pokažem :D

Za na nogo?

Zarad mene lahko tut rože not sadiš :D

Objavljeno
Tudi. Kakšne? Racing, touring, mx,... ? Skoraj vseh znamk.

Racing.

OXTAR TCS Goretex ali kaj podobnega.

Objavljeno (popravljeno)

post-10915-1200131585_thumb.jpg iz 330€ na 270€...

post-10915-1200131649_thumb.jpg 230€

post-10915-1200131692_thumb.jpg iz 200€ na 145€...

post-10915-1200131731_thumb.jpg Če koga ne moti model / leto pa še alpinestars supertech racing 2005, katerih cena iz 340€ na 240€...

No, saj pravim, povejte katere modele imate v mislih pa vam povem, velika izbira.

Objavljeno
Racing.

OXTAR TCS Goretex ali kaj podobnega.

Sem povprašal, praktično nič ceneje kot v trgovini tak da probaj dobit kje drugje ugodneje.

Objavljeno

Kaj pa lahko od čelad zrihtaš? Take ko so drgač nekje 200€ ( ne več..) za kaj manj?

Objavljeno (popravljeno)
Kaj pa lahko od čelad zrihtaš? Take ko so drgač nekje 200€ ( ne več..) za kaj manj?

Počakaj, bom vprašal za akcije, ker tisto kaj so redne cene, itak dobiš že v trgovini s kakšnim popustom enako če ne ceneje.

A te motokros al cestne integirane? kakšno številko približno?

Objavljeno (popravljeno)

Ja, ni problem, povej ko boš kaj vedel :) Ker moja zdajnšja je že tolko pretrpela da je nočem več := Pa še totalno neudobna je, pa cela zrajsana, od vizirja do čelade (stoppiji po bregu navzdol z kolesom hahaa pri najmanj 40,50 km/h) heh. Se ne mudi ;) ker bom tak še en mesec pa pol počakal predno začnem vozt.

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno (popravljeno)

X-lite X-601 fireball - 215 €, prav tako x-lite x-601 lightning, HJC AC-11 Dragon - 190€ , HJC FG-14 Catch Me - 180€ , pomoje super akcija Shark RSX Hook - 280€ , kr veliko suomy čelad, AGV Stealth Multi - 220€ , Shark S650 frame - 160€, itd itd To je nekaj primerov čelad v tem rangu, povej katero bi imel pa lahko povprašam.

Za kakšnih 100€ zraven pa dobiš že čelade višjega razreda, x-801rr, tudi kakšno Arai-ko,...

Drugače pa da ne bo kdo narobe razumel, jaz niman na zalogi nič, to mi lahko en zrihta tako poceni opremo, mu pač povem barvo, številko in naročim.

Objavljeno

Hvala zaenkrat.. ko bom kupoval oz ko bom mel približno izbrano ti bom že pm poslal da boma vidla če boš lahko ceneje zrihtal kot jo bom lahko dobil. Tnx zaenkrat :worship:

Objavljeno

Ja saj tako je, jaz vprašam po tistem, kar hočem, mi pove če ima, kakšne številke, v kakšnih barvah in po kakšni ceni. Je pa tudi tako, da so nekatere stvari po enakih cenah kot v trgovinah, tako da tisto potem ni nekega haska, je pa mnogo akcij in lahko velikokrat dobiš katero stvar dosti ceneje tako da jaz bolj povprašam po akcijah. No, saj če koga kaj zanima, PM

Objavljeno

kva je pičke kdaj gremo vn spet :evilgrin:

Objavljeno
da se še jst pohvalm...

učer sm biu gotov pa sam 10€sm zapravu :D

hehe jz pa 15€ pa sm bil isto gotov :D

post-10915-1200130131_thumb.jpg

Oziroma veliko modelov Alpinestars, Arlen Ness in Berik lahko zrihtam po ugodnih cenah, veliko ceneje kot v trgovini. Tudi čelade vseh znamk itd

No boš men kj kupu! :P

Objavljeno
kva je pičke kdaj gremo vn spet :evilgrin:

O poglej ga, se je že zbudu:) (sam model učeri si pa celo Lj polupčkov....mene si še na usta hotu)

A kdo lah dobi to čelado kej ceneje pa za koliko??

Agv sam da je Ti Tech model...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!