Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 moja nasledna čelada bo pa pumoje Arai :) zdj mam Shark, pa me zanima kok je kj razlike med njima :)
Noiser69 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Lublančani ste nam meglo poslali, ste se je navlcali ? :P
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 moja nasledna čelada bo pa pumoje Arai :)zdj mam Shark, pa me zanima kok je kj razlike med njima :) Med Shark pa Arai ful.Zapel se do Pintarja pa nej ti pokaže razliko :)
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Lublančani ste nam meglo poslali, ste se je navlcali ? :P tuki je bla tut prejšne dni megla skos.. pa čist gosta. razn učer jo ni blo pa predučerišnam.. :) Med Shark pa Arai ful.Zapel se do Pintarja pa nej ti pokaže razliko :) vem ja da je dost razlike, sam zanima me v čem :P hehe
Matex_46 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Med Shark pa Arai ful.Zapel se do Pintarja pa nej ti pokaže razliko :) odvisno tud kater model vzameš in primerjaš
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 tuki je bla tut prejšne dni megla skos.. pa čist gosta. razn učer jo ni blo pa predučerišnam.. :)vem ja da je dost razlike, sam zanima me v čem :P hehe Od kvalitete izdelave do varnosti.Sej pravm, Pintar racing ma en ful dobr test, se splača zapelat do tja :) odvisno tud kater model vzameš in primerjaš To logično.Recimo najbolšo Shark pa Arai RX-7...razlike je baje ful, ampak trdit nemorm, ker še nism sprobov hehe :)
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Lublančani ste nam meglo poslali, ste se je navlcali ? :P pa ej počas je blo dost tega šita ja :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Od kvalitete izdelave do varnosti.Sej pravm, Pintar racing ma en ful dobr test, se splača zapelat do tja :) To logično.Recimo najbolšo Shark pa Arai RX-7...razlike je baje ful, ampak trdit nemorm, ker še nism sprobov hehe :) bomo šli enkrat sprobat :D pizda matrna me prou zanima kuko je v PM :whistle: a je tm lepo? :P
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 bomo šli enkrat sprobat :Dme prou zanima kuko je v PM :whistle: a je tm lepo? :P Ouki douki :D V pizdi je lepo, v pizdi od matere pa ne želim vedt :lol:
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Ouki douki :D V pizdi je lepo, v pizdi od matere pa ne želim vedt :lol: ja.. v pizdi od svoje matere tut mene ne zanima kuko je.. sm biu sam enkrat tm (k sm se rudiu.. d nau kdo kj druzga mislu :D ) v drugih pizdah je pa lepo ja :D pa toplo :D pa ful je vlage..
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 očetova rit je najbolša žal se morm s tem strinjat.. drgač mi je pa tut fotr reku, da je moja zlo dobra.. udobna
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 žal se morm s tem strinjat.. drgač mi je pa tut fotr reku, da je moja zlo dobra.. udobna Kva pa na mojo pravš :hmm:
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Kva pa na mojo pravš :hmm: ni glih nevem kuko fajna.. ampak, bolš kot nič :)
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 ni glih nevem kuko fajna.. ampak, bolš kot nič :) Ja usta so bolj topla :trance_33_sleep: čeprov sm ritko tud trenirov zj...lahk impulzivno stiskam...k da bi te movzu :naughty:
reesko Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 ni glih nevem kuko fajna.. ampak, bolš kot nič :) tud meni se je tako zdelo :P
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Ja usta so bolj topla :trance_33_sleep: čeprov sm ritko tud trenirov zj...lahk impulzivno stiskam...k da bi te movzu :naughty: opa opa.. treba sprobat :D
_Misko_ Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Ja usta so bolj topla :trance_33_sleep: čeprov sm ritko tud trenirov zj...lahk impulzivno stiskam...k da bi te movzu :naughty: :lol1:
reesko Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 tale roky je zgleda da še bolj bolan k mi :D
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 tale roky je zgleda da še bolj bolan k mi :D skoraj :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se