_Nejkooo_ Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Js nevem od kje vam dnar, ampak vsa čast.. čestitke vsem :) ata, mamimca, brat, dedek, babica, teta, stric, mrzla teta, mrzli stric, topli brat :lol1: joj ti čamac tebe se nikol ne da dobit zvečer ... zmer delaš pa si nedosegljiv :D nejko pa legenda :worship: :worship: :worship: se vedno javi... včer smo mu težil jst reesko pa cagiva mito :P ja jebem vam v usta vse skup, vedno ko ste pijani mene kličete, in to glih ko sn bil na pavzi in si zmotal enega v miru hehe uf cavalir čist hud avto :worship: pa hitr dej alu felge nazaj :wub: nč nabijalčki se gremo kej vozt, pr nas je 14 stopinj pa delno jasno :OK: uf uf jaz bom tudi mogoče malce šel zvečer, samo da se mi čimprej ta gužva izpred hofa tu spoka domov pa vsi toti redari pa policaji hehe...
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 tud meni se je tako zdelo :P :naughty: :naughty: se morva midva spet mau srečat :naughty: opa opa.. treba sprobat :D :grim lol, je že tak cajt...k je glih nek na sred - dolg časa brez motorja že pa še neki časa bomo doma parkirani...pa se nam trga :D
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 ja jebem vam v usta vse skup, vedno ko ste pijani mene kličete, in to glih ko sn bil na pavzi in si zmotal enega v miru hehe mamilaš :D
Roky Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 tale roky je zgleda da še bolj bolan k mi :D :D :D :D pa sej me poznaš, reesko :blush: skoraj :D :lol:
reesko Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 :D :D :D pa sej me poznaš, reesko :blush: :whistle:
Stroj Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 :whistle: Kje si komaaaaa........model komi še stal a on bi kr še bil u jupitru :P Pizda jst sm bil pa čist trezn, pa vse čike ste mi počupal
reesko Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Kje si komaaaaa........model komi še stal a on bi kr še bil u jupitru :P Pizda jst sm bil pa čist trezn, pa vse čike ste mi počupal sam človk učer je blo pa res mrtvo ej :D kam se gre dons :P
Stroj Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 to je za zdravje :D Za boljši vid ane :D sam človk učer je blo pa res mrtvo ej :D kam se gre dons :P Dons se ostane na vasi k ma frend bd...jutr pa smučarija. A se nm kdo prkluči na krvavcu?
Čamac Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Ej čamac ker model araike maš ti?? Arai Condor (poslikava Voltage Red) ata, mamimca, brat, dedek, babica, teta, stric, mrzla teta, mrzli stric, topli brat :lol1: ja jebem vam v usta vse skup, vedno ko ste pijani mene kličete, in to glih ko sn bil na pavzi in si zmotal enega v miru hehe uf uf jaz bom tudi mogoče malce šel zvečer, samo da se mi čimprej ta gužva izpred hofa tu spoka domov pa vsi toti redari pa policaji hehe... pa daj nehajjj ti oš mogo res na toti pošti nehat delat ker boš propado, zgleda so same propalice tam
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 Kje si komaaaaa........model komi še stal a on bi kr še bil u jupitru :P Pizda jst sm bil pa čist trezn, pa vse čike ste mi počupal ah jupitr ni za gorence.. :) res kr ena brezvezna vstopnina :D to je za zdravje :D no, poj pa ql :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 (popravljeno) Arai Condor (poslikava Voltage Red)pa daj nehajjj ti oš mogo res na toti pošti nehat delat ker boš propado, zgleda so same propalice tam eh če je čaga cupa cupa digi digi daj :D Popravljeno Januar 12, 2008. Popravil _Nejkoo_
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 ah jupitr ni za gorence.. :) res kr ena brezvezna vstopnina :D eni smo vip 3€karta pa 2€ konzumacija :whistle:
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 eni smo vip 3€karta pa 2€ konzumacija :whistle: prasci :D @gizmo a je biu poj notr DJ "anti" (a kva je že) a si meu for free? :D
reesko Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 eni smo vip 3€karta pa 2€ konzumacija :whistle: pa še res je :P
JeRn3j Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 aja boysi ste drgač vidl moj nov avatar :P aja pa reesko un tvoj kolega je res največja legenda... :worship:
Schmid87 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 (popravljeno) aja boysi ste drgač vidl moj nov avatar :P smo.. izdajalc :D @matex, a greva sm spermat? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=25030 :D edit: vidm da si že tm :D Popravljeno Januar 12, 2008. Popravil FiFtY_
reesko Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 aja boysi ste drgač vidl moj nov avatar :P aja pa reesko un tvoj kolega je res največja legenda... :worship: hehe sej on je fajn ja :D je res prjazn :P
Matex_46 Objavljeno Januar 12, 2008 Objavljeno Januar 12, 2008 smo.. izdajalc :D @matex, a greva sm spermat? http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=25030 :D edit: vidm da si že tm :D oukej al pa odpri temo LOLPHOTOS WAR - posti se morjo s fotkam navezovat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se