Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
kdo to a đul :D

ne ne...en drug...ti ga nisi vidu...

Objavljeno
tut z 2003 lahk odpreš datoteko iz worda 2007 ;)

http://support.microsoft.com/kb/925180

če maš word 07 in bi to shranjeno datoteko odprl z wordom 03 moreš tam spremenit nastavitve pri shranjevanju...namreč morš izbat opcijo microsoft wod 99-03 :) pa ti odpira z o3 wordom in z 07

Objavljeno (popravljeno)
@Čamčy: Guza do suza puf puf puf :D

hahaha :D

post-5337-1200147461_thumb.jpg

hahaah :D

in si zadovoln iz njo...ker men je RX7 ful ušeč in če bom na kkšno pocen akcijo naletu jo bom uzeu, pomoje nimam nč zgrešit :)

am jaz sem ful zadovoljen :D dokupit še morem edino črn vizir pa ko bom to dokupil bom zraven vzel še pinlock, ker ko je malo bolj mrzlo se kr fajn rosi vizir in se mi zdi dobro imeti ta pinlock :) sede mi super na glavo, mirna pri velikih hitrostih, sami plusi praktično. Je malo hrupna, ampak to spada k vsem malo bolj športnim čeladam zaradi zračenja.

Katero RX-7 hočeš? Mogoče lahko jaz kaj zrihtam.

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

haha :D

post-5337-1200168192_thumb.jpg

Objavljeno

LOL,funny...sam sebe zownov :D

Objavljeno

dečki grem še malo tv pogledat pa spat ker jutri treba ob 4.30 vstat yo yo

ob šestih delat začet in evre čimprej štet yo yo

Objavljeno

tr00 gangstaaaaahhh

Objavljeno

kam te greš tarzan...če maš ob šestih ne rabiš že ob 4.30 vstat si debil al kaj

Objavljeno (popravljeno)

UuuuUUuu fantje ka se je zgodlo :D ... gremo mi iz vaj, tak ko vedno(iz skvota v kraju oddaljenem 10 km) pa tk štopamo prvo, pa ni kdo ustavo, smo pa rekli gremo na bus... no pa gremo na bus, pridem do avtobusne, pač tak ko vedno (vlkokrat gremo na bus) pa tak gledam, pa daje šofer neke kovčke v prtlažnik, pa sm si mislo ''kurc pa grem gr'' pa skocim js gor, se usedem u drugo klop, se zleknem da me sofer ne bi vido, se z skor odpeljemo, sm si mislo ''uu bom fajn pršparo 2 €''' ,.... pa ustane en iz prve vrste pa pride do mene, pa reče ''kolega tak pa ne gre, karto je treba plačt, js sm inšpektor'' itd itd ... sm mislo kera kurba te je izlegla dans na avtobus če te pa nikol ni blo ... in evo, glih prvic ko sm hoto na sverc prit, glih takrat je bil inspektor gor ... no, na sreco se je vse vredo izteklo, en cajt sma se pogajala, pol je pa rek da morm placat karto pa je blo vse ql ... :D

Mn je blo pa full smesno skos, kr sm fajn pijan, pa se det je bil na prsih kosmat, umes je pa mel verizico z zobom in mi je blo to blazuno smesno (zgledlo, ko da bi bil zob zagozden v pragozdu :D) ... :D :D :D

Tk da fantje, rajs placite, ko pa da vam en grozi z 400 € kazni pa take finte ;) :D

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

haha :D kr fajne scene :)

Objavljeno

spermar :)

Objavljeno

no...parkiral sem pred "piramido"....zdaj sem pa prso iz feste domov(sem ze 2ic stric,pa trenutno bol slabo pisem)....najdo sem pa fino zastonj parking pa se ne tak dalec od cankarja....pa v fu*king lj nimajo v pol ure v eno smer nobenga kebapa :S

Objavljeno
no...parkiral sem pred "piramido"....zdaj sem pa prso iz feste domov(sem ze 2ic stric,pa trenutno bol slabo pisem)....najdo sem pa fino zastonj parking pa se ne tak dalec od cankarja....pa v fu*king lj nimajo v pol ure v eno smer nobenga kebapa :S

med glavno postajo in miklošičevo so .... hm na razdalji 200m... 4 :winkiss:

Objavljeno

Pa tam pr glavni postaji je kebap tak u kurcu da sm ceuga stran fuknu, pridte v Celje da vidite kaj je kebap :naughty:

Objavljeno
Pa tam pr glavni postaji je kebap tak u kurcu da sm ceuga stran fuknu, pridte v Celje da vidite kaj je kebap :naughty:

na miklošičevi maš 3 ... pa 2 sta res odlična :winkiss:

Objavljeno

In kje je po tvoje dobr v Celju? Da grem enkrat pogledat kok lažeš :evilgrin:

Objavljeno

pred obcino u celu ma najbolsi kebap :worship: :OK: O:-)

Objavljeno

Ma ni neki posebnega pomoje hehe :rolleyes:

Objavljeno

najbolšega ma ziher čaočao v bistrici, ded ma 6 prstov na eni roki, veš kak to skup zmeče tisto meso pa zelenjavo :D

Objavljeno
najbolšega ma ziher čaočao v bistrici, ded ma 6 prstov na eni roki, veš kak to skup zmeče tisto meso pa zelenjavo :D

te rem pa tja

Objavljeno

ja idi te :D, kaj še čakaš... al pa idi schalfen raje :D

Objavljeno
pred obcino u celu ma najbolsi kebap :worship: :OK: O:-)

ja pred občino je najjači :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!