Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
kam te greš tarzan...če maš ob šestih ne rabiš že ob 4.30 vstat si debil al kaj

no sem se zjutraj vstal, oblekel, pogledal telefon in sem imel mesič da ni nič iz dela ni blo prevoza pa to na buse sem itak bil prepozn, glavni razlog da sem doma ostal pa je to da mam palec na nogi v kurcu, celi zatečen pa ne morem na stopalo stopit (včeraj poškodba na treningu) in sem šel kr lepo nazaj spat

najbolšega ma ziher čaočao v bistrici, ded ma 6 prstov na eni roki, veš kak to skup zmeče tisto meso pa zelenjavo :D

čao čao tu pri živilski je najboljši :D ko je noč in dan prej bil zraven... poslušajte vi mojstra za kebape, ker sem jih nešteto pojedo :D

te rem pa tja

hahah :P

Objavljeno
pred obcino u celu ma najbolsi kebap :worship: :OK: O:-)

Ma ni neki posebnega pomoje hehe :rolleyes:

Js sm po celi slo, kebape jedu, pa ta pred občino še vedn zmaga :OK: , najslabši je pa u kamniku, nek oranžn meso, ko mesu sploh podobn ni, pa dodatki da ti gre na :SS

Objavljeno (popravljeno)
Js sm po celi slo, kebape jedu, pa ta pred občino še vedn zmaga :OK: , najslabši je pa u kamniku, nek oranžn meso, ko mesu sploh podobn ni, pa dodatki da ti gre na :SS

A si že jedel kebap v MB-ju na Taboru blizu živilske šole, tekstilne šole, v stavbi, kjer sta še dva lokala Skiper in Mojito? Tu ma najboljši kebap, ampak ne v pondeljek hodit, ker je stari trdi kruh, ob sobotah je ful gužva mladih pijanih in ti da bolj malo noter v kruh, osebno svetujem obisk v petek popoldan, ko ima sveži kruh pa še napolni ga tak, da si prste ližeš.

Najbolj zabavno pa ga je jesti v Slov. Bistrici, kjer ima prodajalec 6 prstov na roki in ga je zabavno opazovati :D

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

U MB pa še res nisn biu, bom šou v prvi priliki .)

Objavljeno
...

Najbolj zabavno pa ga je jesti v Slov. Bistrici, kjer ima prodajalec 6 prstov na roki in ga je zabavno opazovati :D

A nismo hotl mi it enkrat na en kebab ke nekam? k je blo pol zaprto al kaj že? a to je to?

Objavljeno
no sem se zjutraj vstal, oblekel, pogledal telefon in sem imel mesič da ni nič iz dela ni blo prevoza pa to na buse sem itak bil prepozn, glavni razlog da sem doma ostal pa je to da mam palec na nogi v kurcu, celi zatečen pa ne morem na stopalo stopit (včeraj poškodba na treningu) in sem šel kr lepo nazaj spat

čao čao tu pri živilski je najboljši :D ko je noč in dan prej bil zraven... poslušajte vi mojstra za kebape, ker sem jih nešteto pojedo :D

bogi kurc :D

Objavljeno

ejeje nisi ti radniče, jaz pa se zaj spravlam k učenju, lahko bi šou na lisico ker mam 2 vip karti za šotor doma hehe, pa se mi ni dalo gužvat z onimi vogrinci tam :D

A si že jedel kebap v MB-ju na Taboru blizu živilske šole, tekstilne šole, v stavbi, kjer sta še dva lokala Skiper in Mojito? Tu ma najboljši kebap, ampak ne v pondeljek hodit, ker je stari trdi kruh, ob sobotah je ful gužva mladih pijanih in ti da bolj malo noter v kruh, osebno svetujem obisk v petek popoldan, ko ima sveži kruh pa še napolni ga tak, da si prste ližeš.

čao čao sa 6 prsta :D

Objavljeno

Fajn bi blo met tak motor, malo za finte drkat, pa ce mas prevec dnarja (najdo sm ga v google pix pod yamaha tricker)

tricker.jpg

Objavljeno
na miklošičevi maš 3 ... pa 2 sta res odlična :winkiss:

tm na poljanski zravn fabrke...ti nardi tak kebab da če si vsaj en pir popil kozlaš.

Jz sm ga zadnč fuknu pol stran.

Objavljeno
Fajn bi blo met tak motor, malo za finte drkat, pa ce mas prevec dnarja (najdo sm ga v google pix pod yamaha tricker)

tricker.jpg

hah :D zanimiv

Objavljeno

dobro jutro.....tega necaka sem pa dobro zapil :P ob 7 domov prso,pa sploh ne vem kak sem se lahko prpelo domov(pa se mamo zravn :P)

Objavljeno
tricker_pro_1024.jpg
Objavljeno
Yamaha__Tricker_Pro_2005_04_1024x768.jpg
Objavljeno
poslušajte vi mojstra za kebape, ker sem jih nešteto pojedo :D

te VIDMO ja

Objavljeno

This is another variation on the Tricker model already in production but this variant is called the 'Tricker Pro'.

Like the other Tricker models this machine uses a 249cc four-stroke single for motivation. This machine weighs in at 94kg.

Objavljeno

sam je pa še zmer dost težk :)

Objavljeno (popravljeno)

Je ja, sam če je 250 ... more met kr fajn pospeške pa ga lahk za malo malco dobiš na zadno kolo, ker za 250 če tk gledas 95 kg ni nc ;)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
te VIDMO ja

hahaha

Objavljeno

:whistle:

Objavljeno
tm na poljanski zravn fabrke...ti nardi tak kebab da če si vsaj en pir popil kozlaš.

Jz sm ga zadnč fuknu pol stran.

pusti ti tam one alibabe ker tja ne grem več

niti na šišo, ne na pijačo oz. na kebab

preklete pizde turške nekulturne :angry:

Objavljeno
pusti ti tam one alibabe ker tja ne grem več

niti na šišo, ne na pijačo oz. na kebab

preklete pizde turške nekulturne :angry:

hehe vidm da maš ti še več proti njim k jz :D

kwa pa je blo?

Objavljeno (popravljeno)
hehe vidm da maš ti še več proti njim k jz :D

kwa pa je blo?

nekulturni do gostov, neprijazni, glih tok da ko prideš da te še u kurac ne pošlejo :glare: :angry:

da se kelnarca dere na nas: " a sam to boste al kuga ... mahhmaleivn ksaikjn mike ugfdi dhag tlknb... itd.)

piz*e

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
nekulturni do gostov, neprijazni, glih tok da ko prideš da te še u kurac ne pošlejo :glare: :angry:

da se kelnarca dere na nas: " a sam to boste al kuga ... mahhmaleivn ksaikjn mike ugfdi dhag tlknb... itd.)

piz*e

hehe budalee. :slap:

post-10442-1200228577_thumb.jpg

Objavljeno

:004

post-5337-1200228917_thumb.jpg

Objavljeno

Najbolši kebab u ljubljani je na trubarjevi tm pr mobi haus :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!