Gizmo_ Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1816445# :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Greš po Ducatija??? :whistle: (jst bom šou upamo da do konca januarja po podobno cbr-ko u italijo)... :alien1: tko da če kej najdeš se lah prpele...
reesko Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1816445# :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Greš po Ducatija??? :whistle: (jst bom šou upamo da do konca januarja po podobno cbr-ko u italijo)... :alien1: tko da če kej najdeš se lah prpele... čamiiiil....a motor prodajaš? :closedeyes:
JeRn3j Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 čamiiiil....a motor prodajaš? :closedeyes: ne me jebat... kva se je pa zgodl čamile :xx: :huh: :cry: po ducatija predvidevam da ne greš ker ne vem če imaš toliko financ :hmm:
Noiser69 Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 (popravljeno) Čamčiii ??? (morda je pa na lotu trofu, pa gre po ducatija (we wish)) Popravljeno Januar 13, 2008. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 ne me jebat... kva se je pa zgodl čamile :xx: :huh: :cry: po ducatija predvidevam da ne greš ker ne vem če imaš toliko financ :hmm: Pomoje je pa vidu da nima kaj delat z to jajco , pa bo Ninjo nabavu :naughty:
Noiser69 Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 Pomoje je pa vidu da nima kaj delat z to jajco , pa bo Ninjo nabavu :naughty: A tbi tut ninja najbol diši :naughty:
frk Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 čamac gre po 125.. je reko tak vseeno kaj mam, če ne morem met ninje :P
Čamac Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1816445# :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Greš po Ducatija??? :whistle: (jst bom šou upamo da do konca januarja po podobno cbr-ko u italijo)... :alien1: tko da če kej najdeš se lah prpele... kaj pa veš, če tako hitro prodam motor in kaj najdem doli bi res lahko pripeljal pa tudi tisto prodam tukaj na hitro za nekaj zaslužka hehe čamiiiil....a motor prodajaš? :closedeyes: ja :trance_33_sleep: ne me jebat... kva se je pa zgodl čamile :xx: :huh: :cry: po ducatija predvidevam da ne greš ker ne vem če imaš toliko financ :hmm: ne res ne grem po ducatija, ker ni financ. motor prodajam ker so v igri določene naložbe in bom vložil denar, pač kakšno leto potrpel, morda kupil kakšno rs 250 ali koliko bom pač nabral denarja, toliko da ne bom brez motorja, bo pa zato čez nekaj let upam da res ducati da :D potem bom pozabil na žalost ob izgubi honde :D Čamčiii ??? (morda je pa na lotu trofu, pa gre po ducatija (we wish)) če bi trofil na lotu, zdaj ne bi mogel niti pisat :D jutri pa bi slišali po celi sloveniji grmenje dvovaljnika + termignoni :D Pomoje je pa vidu da nima kaj delat z to jajco , pa bo Ninjo nabavu :naughty: najdlje od resnice :D čamac gre po 125.. je reko tak vseeno kaj mam, če ne morem met ninje :P haha :D
Noiser69 Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 Še novega kombinezona ne boš mogo sprobat :nono: :D
reesko Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 škoda čamilko :closedeyes: dobrodošel med nemotoristi hehehe :P kam boš vložu če ni skrivnost? veš da jst tud rabm nekam dat hehe da ne kupm stare crx :P
NejcZ Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 Pomoje se pa spet norca dela.. valda nebi novega kombinezona kupo, naslednji dan pa šol motor prodajat če maš vse pošlihtan u glav? :rolleyes:
Čamac Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 Še novega kombinezona ne boš mogo sprobat :nono: :D bom bom, pač na drugem motorju, zdaj je itak še zima in upam, da še nekaj časa bo :P škoda čamilko :closedeyes: dobrodošel med nemotoristi hehehe :P kam boš vložu če ni skrivnost? veš da jst tud rabm nekam dat hehe da ne kupm stare crx :P mah še sam ti ne vem točno povedat, jaz se na te zadeve ne spoznam, se bratranec s tem ukvarja in verjamem da bo se našlo kaj pametnega Pomoje se pa spet norca dela.. valda nebi novega kombinezona kupo, naslednji dan pa šol motor prodajat če maš vse pošlihtan u glav? :rolleyes: V glavi je vse pošlihtano, ne glede kaj bom kupil, bom itak rabil kombinezon in oprema mora biti TOP, sploh pa sem kombinezon dobil za odlično ceno in take priložnosti ne bi zamudil, motor pa na žalost res prodajam :) bom kombinezon sprobal pač na čem drugem, do pomladi računam da nekaj nabavim, če ne bo denarja pa vsaj nekaj razjebanega tolko za na kako pisto brez registracije, papirjev ali česarkoli. saj pravim, odvisno koliko uspem zbrati do pomladi :)
Noiser69 Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 bom bom, pač na drugem motorju, zdaj je itak še zima in upam, da še nekaj časa bo :Pmah še sam ti ne vem točno povedat, jaz se na te zadeve ne spoznam, se bratranec s tem ukvarja in verjamem da bo se našlo kaj pametnega V glavi je vse pošlihtano, ne glede kaj bom kupil, bom itak rabil kombinezon in oprema mora biti TOP, sploh pa sem kombinezon dobil za odlično ceno in take priložnosti ne bi zamudil, motor pa na žalost res prodajam :) bom kombinezon sprobal pač na čem drugem, do pomladi računam da nekaj nabavim, če ne bo denarja pa vsaj nekaj razjebanega tolko za na kako pisto brez registracije, papirjev ali česarkoli. saj pravim, odvisno koliko uspem zbrati do pomladi :) a kupiš mojga? :naughty: 2500 € :P
Čamac Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 a kupiš mojga? :naughty: 250 € :P kupim, če spustiš še 100€
reesko Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 čamil a bi prosm še mene obvestu glede delnic?sej veš da sm jst tud takrt se neki nagibu h vlaganju hehe :P
Noiser69 Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 kupim, če spustiš še 100€ humorist :D ______________ Js sm tut zej (oz. fotr pa mat) kupo delnice pr novi kbm, pa so mi kr narastle :OK:
Čamac Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 čamil a bi prosm še mene obvestu glede delnic?sej veš da sm jst tud takrt se neki nagibu h vlaganju hehe :P bom ti povedal da :) drugače pa kupi lepo CRX ono zeleno ko ma en v MB-ju pa si zmagal :D
Čamac Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 A je komu jasno zakaj se tista CBR movistar za 7200€ ne more prodati, če pa je praktično NOV motor (800km)? ve kdo kaj?
Noiser69 Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 A je komu jasno zakaj se tista CBR movistar za 7200€ ne more prodati, če pa je praktično NOV motor (800km)? ve kdo kaj? Prepikjeno ma sprednjo gumo ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 (popravljeno) čamil a bi prosm še mene obvestu glede delnic?sej veš da sm jst tud takrt se neki nagibu h vlaganju hehe :P ja ti si se nagibal, samo tisto tvoje vlaganje je bilo iz trste zvito, kar si verjetno pol tut samo ugotovil...če te pa kaj zanima glede skladov pa mene vprašaj, jaz začnem spomladi z enim projektom, če te zanima mi povej, pa pride en mentor do tebe pa ti bo vse razložo...in jaz za razliko od čamčija neom rabo zarad tega vlaganja motorja prodajat, ti pa tudi ne boš rabo nevemkak zbirat na kup denar, ki se ti pol lahko sfiži...no sej če te kaj zanima---pm/msn Popravljeno Januar 13, 2008. Popravil _Nejkoo_
Čamac Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 Alo kdaj prieš po papir, ker rem spat ker sn utrujen pa zgodaj vstat?
Noiser69 Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 Alo kdaj prieš po papir, ker rem spat ker sn utrujen pa zgodaj vstat? Čez ene 10 min bom tam... prav?
tomazin Objavljeno Januar 13, 2008 Objavljeno Januar 13, 2008 mislim da se bo zelo splačal kupit delnice od triglava, če bodo prišle v javnost,kr zdej se še neve točn kak bojo nardil :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se