Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
če te pa tota dobi v roke pa lahko z ponosom rečeš mater me je nategnala

tale jenna haze je u pičku mater dobra kurbaja :grim :naughty: :worship: :whistle:

Objavljeno

kawasaki kawasaki kad juri po putu, svala cura želi, da ga voza bar minutuuu...drugač pa je to že precej stara pesem, sn jo jaz poslušal, ko sn še mel mokre sanje na ninjo (sej jih imam še zaj hehe), drugač pa je to pevec boro majstorović...majstorska pesem res, to pa da je od formule zvok odzadaj pa tak super, ker zvok ninje in formule sta si dokaj podobni hehe...

tale jenna haze je u pičku mater dobra kurbaja :grim :naughty: :worship: :whistle:

meni pa sploh ne...še vedno je meni kraljica nočnih rokometov jenna jameson :worship:

Objavljeno
meni pa sploh ne...še vedno je meni kraljica nočnih rokometov jenna jameson :worship:

ona bo že kmal MILF scena :D haha.. ni več prou mlada :P

Objavljeno

nice :)

Objavljeno (popravljeno)

Hahahahahhahaha, ste vidl zdle Jelinčičev intervju na tv :worship: :lol1:

Tip je legenda :worship: Boli njega kurac, enostavno se norca dela.. vsa čast

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

ni res prinas si rskarji vsaj odprejo gor mašine da lahko zadihajo

Objavljeno

ta jo je res na mal prenizkih furou ja :closedeyes: se ti motor kr mal smil k ne diha :D

Objavljeno

...reče tisti ki ima zaprto :P

Objavljeno
...reče tisti ki ima zaprto :P

ni čist zaprta, ampak to ni važn. zdj se itak ne morm furat :D

ampak js sm ji saj pluča čistu z obrati :D

Objavljeno

pa ko se navadjo vec ne letijo iz ovinka ven :D tak ko ta na videi :P

Objavljeno

aja pol dobr, kaj pa še morš odprt d bo full aprilia power (but however just 50% of mito´s full power) :whistle:

Objavljeno
aja pol dobr, kaj pa še morš odprt d bo full aprilia power (but however just 50% of mito´s full power) :whistle:

here we go again.... mito vs rs ....samo k0ci na mobiji pa se ni dala rska kr tak ha :naughty: :whistle:

Objavljeno

bemti viš to pa res ne, se prav spomnim kak sem takrat gruntal kak te bom zadi pustu, blo je pa lih obratno, si me tak nascal da se je kar kadilo :worship:

Objavljeno
bemti viš to pa res ne, se prav spomnim kak sem takrat gruntal kak te bom zadi pustu, blo je pa lih obratno, si me tak nascal da se je kar kadilo :worship:

hehe .... ni vse v konjih,malo je tud od "osla" ki vozi odvisno :D

Objavljeno

jah to itq, sej tkt sm bil prvič tam ampak jebiga.................letos hočem revanš :evilgrin:

Objavljeno
jah to itq, sej tkt sm bil prvič tam ampak jebiga.................letos hočem revanš :evilgrin:

na mobiji bol tezko :angry: kje drugje pa se bomo lahko vozli ja...letos mam v plani marof pa golico pa 4.5 al kdaj pac,grobnik

Objavljeno

here we go again.... mito vs rs ....samo k0ci na mobiji pa se ni dala rska kr tak ha :naughty: :whistle:

:D eh, me ne gane :P

Objavljeno
:D eh, me ne gane :P

mene tud ne...pa tud neke ekstra se nikol nisem sekiral...je blo pa vedno zanimivo mnenje podat

Objavljeno
na mobiji bol tezko :angry: kje drugje pa se bomo lahko vozli ja...letos mam v plani marof pa golico pa 4.5 al kdaj pac,grobnik

ma ja sej tko sm mislu, pač celodnevni izlet nekam v tujino

fifty: tebe vem da ne ampak je pa lušno koga drugega gledat ko mu gre to v nos

Objavljeno
fifty: tebe vem da ne ampak je pa lušno koga drugega gledat ko mu gre to v nos

vem :D maš pa tut take k bi 3 strani nabijal keri je bolši :D hehe.. pa še zmer neb nkamr pršli

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!