Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
prlet v Ljubljano pa je :)

bom, majkemi :D

...nekak se nagibam k temu da ne bi blokade dajal gor kaj pravite...ker mesece in mesece res ne mislim čakat da mi bojo tisto homologacijo vpisali, vmes pa se bom mogo z blokado furat...pa še kar precej drago je to, pa glede na to da neom mel motora več kot 2 leti verjetno se mi tut tak ne splača tota blokada 25 kw...edino za na morje če bi šli bi blo fajn, da mi ne bi težili na meji...no bom še vido, samo da mi zaj pare se naberejo do spomladi hehe

Objavljeno

aless kok si ti točno star? kdaj maš bd...

Objavljeno
kdaj pa kam?....jaz sem sicer v soboto ze naredo slabih 10km :D....pa vec ko do 3je pa 167 nisem prso :P...

drugac pa se legalno furam od 6.4 kam cete :D

mirna peč, dalenjska

Zmenjeno :)

zmenjeno :OK:

kje je ta besnica???

drgač tut dobra cesta je če greš tam čez litijo pa pol mim unga grada (mislm d je turjak), so tut lepi ovinki

med Litijo in Zalogom

...nekak se nagibam k temu da ne bi blokade dajal gor kaj pravite...ker mesece in mesece res ne mislim čakat da mi bojo tisto homologacijo vpisali, vmes pa se bom mogo z blokado furat...pa še kar precej drago je to, pa glede na to da neom mel motora več kot 2 leti verjetno se mi tut tak ne splača tota blokada 25 kw...edino za na morje če bi šli bi blo fajn, da mi ne bi težili na meji...no bom še vido, samo da mi zaj pare se naberejo do spomladi hehe

ti kr prlet :OK:

Objavljeno

kerim zalogom, sem iskal na najdi.si zemljevidu pa jih veliko najde, mogoče zalog pod sv. trojico :hmm:

Objavljeno

Hm, JV od ljubljane, ena taka stranska cesta, ful vijugasta... jest drgač ne znam povedat :whistle: :whistle:

Objavljeno

jaz sem dal za blokado 102€, homologacija pa mislim da je okrog 56€ al kolko.. ni neki extra strošek v primerjavi z kaznijo če nimaš izpita ;)

Objavljeno

aha vidim :worship:

potem boste šli tudi po tisti cesti, katero jaz mislim......šmartno pri litiji-raduhova vas, mimo grada bogenšperk (sem se spomnil :slap: ) ima tudi zelo hude ovinke....najprej se vzpenjaš na prelaz in nato spust

post-9362-1200348101_thumb.jpg

Objavljeno
jaz sem dal za blokado 102€, homologacija pa mislim da je okrog 56€ al kolko.. ni neki extra strošek v primerjavi z kaznijo če nimaš izpita ;)

aja ti že maš to...ki si pa dal delat???...pa kolk časa si čakal da so vse porihtali...?

Objavljeno
aha vidim :worship:

potem boste šli tudi po tisti cesti, katero jaz mislim......šmartno pri litiji-raduhova vas, mimo grada bogenšperk (sem se spomnil :slap: ) ima tudi zelo hude ovinke....najprej se vzpenjaš na prelaz in nato spust

post-9362-1200348101_thumb.jpg

:grim prava pot ja

Objavljeno

Lahko Noč boyzzzi

Objavljeno

mimogrede.. ej venom.. kvaj to :D nis na topu :P hehe. nis se držou dogovora dons :D

Objavljeno

ja, vendar to velja samo v primeru, ko skušaš pridobiti izpit za neomejeno ter si star več kot 21 let in imaš izpit za 25kw manj kot dve leti

Objavljeno
ja, vendar to velja samo v primeru, ko skušaš pridobiti izpit za neomejeno ter si star več kot 21 let in imaš izpit za 25kw manj kot dve leti

ja pa sej onadva še nista stara 21 :hmm:

Objavljeno

sta še delala po zakonu, kjer si dobil neomejeno pri 18ih pa sta imela izpit za 125cc manj kot dve leti (bila sta stara 18+)

Objavljeno (popravljeno)
sta še delala po zakonu, kjer si dobil neomejeno pri 18ih pa sta imela izpit za 125cc manj kot dve leti (bila sta stara 18+)

aja pa je res pol tko :slap: hvala za info :)

upam da bo zdj še kr neki cajta pol ta zakon, da me ne bodo zajebal iz kkšnmu novmu napredn bom jst dubu za 25kW hehe

Popravljeno . Popravil _N3jC_
Objavljeno (popravljeno)
Fantje a mislte da je pol tole zdj še možno k sta lansk let nardila burek pa airoh da sta dobila izpit prej kokr bi mogla iz tisto dodatno vožnjo :hmm:

http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...mp;#entry688512

Hehe, lih na moj rojstn dan :whistle:

Pol to, da bi sam glavno naredu pr 18ih, pa dobu do 25kw ne velja več al kako? :BUA:

Popravljeno . Popravil _Fingi_
Objavljeno (popravljeno)

alo pubeci jaz bom ponorel......prokleti nesposobni pofukani smrdlivi vozniki debilni dreki prefukani, ne znajo vozit u pičku materrrrr....lepo nič hudega sluteč se odpravim na motor, ko je glih tak lepo sonček posijal in se grem malce peljat, na mojo staro dobro lokacijo---koroški most hehe...no parkrat ga peljem gor pa dol, vmes mi je lepo parkrat uspelo se po zadnji pelat, tak da so čefurji s trdimi tiči samo gledali heheheh...no in pol se peljem tako in mi naenkrat eno budalo seveda s kerim drugim avtom ko pa klijotom, lepo zapele na levo špuro, kjer jaz nič hudega sluteč, lepo peljem (še hitrosti nisn neke jake mel- okol 160- 170)...no in šlo je res za pičkino kocino mimo, za mikrometer pomoje, hitro sn zabremzal, pa se stisno čist ob levi kot, tak da sn skoraj že bil v tisti betonski ograji, skratka ni mi jasno kak sn mimo prišo, se pa je vse zgodilo izjemno hitro, tak da še sreča da nisn otrpno ko mi je naenkrat oni zapelal na levo špuro...adrenalin pa mi je tak dvignilo, da se še zaj celi trosim heheh...je pa po eni strani fajn občutek zdaj ko si doma na varnem, ko si tako rekoč tetko s koso ugnal v kozji rog hehe...drugač pa sn se še pol šel pelat na eno sprostitveno furco do bistrice ob dravi, tak da sn dan naredo kar lepih 35 km...glede na to da je zima ni tak slabo hehe

drugač pa bo tak zaj za nekaj cajta dovolj, ker sn že za 150 km presego redni servisni interval, pa da ne bo kaj narobe...morn ga čimprej na servis pelat, pol pa gasa dalje hehe

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

:kva1: nejko čim prej nehaj s tem....sm ti povedu, vsaka rit gre enkrat na sekret

to ti je bilo opozorilo, nasednjič (bog ne daj) morda ne bo le to

Objavljeno
alo pubeci jaz bom ponorel......prokleti nesposobni pofukani smrdlivi vozniki debilni dreki prefukani, ne znajo vozit u pičku materrrrr....lepo nič hudega sluteč se odpravim na motor, ko je glih tak lepo sonček posijal in se grem malce peljat, na mojo staro dobro lokacijo---koroški most hehe...no parkrat ga peljem gor pa dol, vmes mi je lepo parkrat uspelo se po zadnji pelat, tak da so čefurji s trdimi tiči samo gledali heheheh...no in pol se peljem tako in mi naenkrat eno budalo seveda s kerim drugim avtom ko pa klijotom, lepo zapele na levo špuro, kjer jaz nič hudega sluteč, lepo peljem (še hitrosti nisn neke jake mel- okol 160- 170)...no in šlo je res za pičkino kocino mimo, za mikrometer pomoje, hitro sn zabremzal, pa se stisno čist ob levi kot, tak da sn skoraj že bil v tisti betonski ograji, skratka ni mi jasno kak sn mimo prišo, se pa je vse zgodilo izjemno hitro, tak da še sreča da nisn otrpno ko mi je naenkrat oni zapelal na levo špuro...adrenalin pa mi je tak dvignilo, da se še zaj celi trosim heheh...je pa po eni strani fajn občutek zdaj ko si doma na varnem, ko si tako rekoč tetko s koso ugnal v kozji rog hehe...drugač pa sn se še pol šel pelat na eno sprostitveno furco do bistrice ob dravi, tak da sn dan naredo kar lepih 35 km...glede na to da je zima ni tak slabo hehe

drugač pa bo tak zaj za nekaj cajta dovolj, ker sn že za 150 km presego redni servisni interval, pa da ne bo kaj narobe...morn ga čimprej na servis pelat, pol pa gasa dalje hehe

hehe :D no, sam da sta z motorjam ostala cela :OK:

Objavljeno (popravljeno)
:kva1: nejko čim prej nehaj s tem....sm ti povedu, vsaka rit gre enkrat na sekret

to ti je bilo opozorilo, nasednjič (bog ne daj) morda ne bo le to

ja glej kaj pa naj delam zaj, ko pa se tu furam...sej jaz bi tui raje na ovinke šou na neko podeželsko cesto, samo kaj ko je vse s šodrom posipano pa razfukano ...te pa pač tu malo grem, se sproščat jebiga...jaz ne oviram nobenega lepo se mimo vozim, pač malce hitreje, ampak ne motim nobenga, nevem zakaj morjo oni kurci mene... :headbang: ...no sej zaj bo tak mir do pomladi verjetno, pol pa se tak neom več po mestu tolk vozo, mogoče kdaj ponoči hehe...

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
ja glej kaj pa naj delam zaj, ko pa se tu furam...sej jaz bi tui raje na ovinke šou na neko podeželsko cesto, samo kaj ko je vse s šodrom posipano pa razfukano ...te pa pač tu malo grem, se sproščat jebiga...jaz ne oviram nobenega lepo se mimo vozim, pač malce hitreje, ampak ne motim nobenga, nevem zakaj mojo oni kurci mene... :headbang: ...no sej zaj bo tak mir do pomladi verjetno, pol pa se tak neom več po mestu tolk vozo, mogoče kdaj ponoči hehe...

:yea1: :yea1:

Objavljeno
mimogrede.. ej venom.. kvaj to :D nis na topu :P hehe. nis se držou dogovora dons :D

ja sj bom nadoknadu...sam menet tak nek jebe u dupe...

Objavljeno (popravljeno)

nejko, a še zdej nisi pršou do spoznanja, da če sam ne boš pazu nate tud drugi ne bojo?

sploh pa pomisli kolikšno pot narediš v 1s pri 170km/h, motorist pa sred januarja. 1. te vozniki sploh ne pričakujejo, 2. pa tud če v špegu pogleda, medtem ko začne zavijat ti prepotuješ že prekleto dolgo razdaljo. in potem se takile naduteži, kot ti kregajo na druge.

se strinjam, da je kultura slovenskih voznikov na podnu, tudi do motoristov nimajo nobenega spoštovanja, ampak, daj no...pomisli malo, saj nimaš več 5 let...

v takih situacijah se lahko samo zahvališ nekomu, nečemu, da se je vse gladko izteklo, vprašanje koliko možnosti si pokuril in koliko jih še imaš. ma k0ci prav, vsaka rit pride na svoj sekret in tud tvoja bo, samo vprašanje časa kdaj ;)

pazi nase! (ker drugi ne bodo)

lp

Popravljeno . Popravil C4V4L13R

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!