Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

mene je dans čist isto en izislu na dvopasovnci.. se normaln pelem 90km/h.. pa krnaenkrat un zapele pred mano brez žmigovca pa nč :headbang: je šlo tut za las da sm prebremzo za njim.. :headbang: groza kak se furajo ti avtomobilisti :slap:

Objavljeno
ja sj bom nadoknadu...sam menet tak nek jebe u dupe...

ja ja.. usak izgovor je dobr :D hehe

mene je dans čist isto en izislu na dvopasovnci.. se normaln pelem 90km/h.. pa krnaenkrat un zapele pred mano brez žmigovca pa nč :headbang: je šlo tut za las da sm prebremzo za njim.. :headbang: groza kak se furajo ti avtomobilisti :slap:

zdj k ni ravno "sezone za motoriste", so manj pozorni na motoriste. saj js tko mislm.

Objavljeno

@nejkoo

c-c-c ;)

Objavljeno (popravljeno)
nejko, a še zdej nisi pršou do spoznanja, da če sam ne boš pazu nate tud drugi ne bojo?

sploh pa pomisli kolikšno pot narediš v 1s pri 170km/h, motorist pa sred januarja. 1. te vozniki sploh ne pričakujejo, 2. pa tud če v špegu pogleda, medtem ko začne zavijat ti prepotuješ že prekleto dolgo razdaljo. in potem se takile naduteži, kot ti kregajo na druge.

se strinjam, da je kultura slovenskih voznikov na podnu, tudi do motoristov nimajo nobenega spoštovanja, ampak, daj no...pomisli malo, saj nimaš več 5 let...

v takih situacijah se lahko samo zahvališ nekomu, nečemu, da se je vse gladko izteklo, vprašanje koliko možnosti si pokuril in koliko jih še imaš. ma k0ci prav, vsaka rit pride na svoj sekret in tud tvoja bo, samo vprašanje časa kdaj ;)

pazi nase! (ker drugi ne bodo)

lp

samo sebi in hitrim refleksom, in nikomur drugemu...ja sej moja rit je že prišla enkrat na sekret, samo ni blo panike, malo popraskan pa je blo to to...drugač pa kaj naj jaz, naj malo gledajo pizda, jaz gledam ko sokol na cesto, da se ja nebi kaj zgodlo, če bi vsak bil vsaj pol tolk skoncentriran na vožnjo, se nobenmu nič ne bi zgodlo...ne ampak verjetno je tak bla tu za volanom pička, vmes se je menla s svojo najboljšo prijatlco po telefonu kake cote si je kupla v hoferu, boli njo pička kaj se dogaja na cesti, proklete koze neumne...pomoje tak sploh ni opazla da sn 1 mm mimo letel...

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

mene zanima če pride avspuh za nsr-ko isti kot za rs-ko (ne orginalen)

Objavljeno
mene zanima če pride avspuh za nsr-ko isti kot za rs-ko (ne orginalen)

ne ;)

Objavljeno
ne ;)

oki thx

pa bi kdo prodav en športen izpuh za nsr-ko

al pa vsaj napisov kje bi se dal to kupt

Objavljeno
oki thx

pa bi kdo prodav en športen izpuh za nsr-ko

al pa vsaj napisov kje bi se dal to kupt

najhitreje verjetno v trgovini,...drugace pa na ebayu,...al pa ce bos uspel koga napizdit da ti ga bo prodal z motorja dol

Objavljeno
aja alo pubeci, zaj ko bo čamči prodal motor, bom naslednje leto več al manj sam na motorju, sploh tu v naših koncih...no dobro varaderota ne štejem ker ma blokado, kukec duhec mata pokalice, razn če bota kaj nabavla pametnega, tak da sn zaenkrat sam sebi prepuščen na milost in nemilost hehe...bomo se mogli večkrat ki kaj dobit, sploh z đerijem pa matexom, da me malo naučita... :whistle: :D

ojejej pa če tak veš da bom ziher nekaj kupo pa se bova vozla lepo

bom, majkemi :D

...nekak se nagibam k temu da ne bi blokade dajal gor kaj pravite...ker mesece in mesece res ne mislim čakat da mi bojo tisto homologacijo vpisali, vmes pa se bom mogo z blokado furat...pa še kar precej drago je to, pa glede na to da neom mel motora več kot 2 leti verjetno se mi tut tak ne splača tota blokada 25 kw...edino za na morje če bi šli bi blo fajn, da mi ne bi težili na meji...no bom še vido, samo da mi zaj pare se naberejo do spomladi hehe

Zakaj pa ne boš mel motorja več kot 2 leti? :blink:

Drugače pa ko jebe blokado, bilokaj bom kupo bom jaz tui mel več kW kot mam izpit pa ne mislim neke blokade dajat not, saj pa ti tak iščeš še dodaten adrenalin, zakaj bi te zdaj rad bil legaln :D

Objavljeno (popravljeno)

@Kermi: nazadnje sem ti rekel, da vzami ninjo 2006, zdaj sem malo gledal slike pa je res nova 07 lepša... sploh pa je manjša, verjetno bolj vodljiva itd... vzami 2007, večji strup je :)

Pa še to... Kdo od tukaj obvlada nemščino? dajte mi povedat kaj naj vpišem v ebay da najdem te prikolice za prevoz motorjev (1 ali 2 motorja)??? Prikolica za motor/je, prikolica za prevoz motorja/motorjev,... ? A zna kdo kaj od tega povedat v nemščini? :P

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

jst obvladam nemščino :D

jutr popravlam NMS

(sam pojma nima hihihiih)

Objavljeno
samo sebi in hitrim refleksom, in nikomur drugemu...

oooooo, oprostite velecenjeni mojster nejko, da dvimimo v vaše nadnaravne sposobnosti vožnje SS motorja, ki ste jih pridobili z dolgoletnim treniranjem na cesti in preučevanjem misli ostalih udeležencev v prometu :worship:

ojejej pa če tak veš da bom ziher nekaj kupo pa se bova vozla lepo

Zakaj pa ne boš mel motorja več kot 2 leti? :blink:

Drugače pa ko jebe blokado, bilokaj bom kupo bom jaz tui mel več kW kot mam izpit pa ne mislim neke blokade dajat not, saj pa ti tak iščeš še dodaten adrenalin, zakaj bi te zdaj rad bil legaln :D

hahaha :lol1: , to bi te pa res rad videl če boš tko naredu, ne vem zakaj se potem že zdaj ne voziš povsod, npr. prideš v lj al pa greš na primorsko z motorjem

Objavljeno

mi je blo naroceno da morem neke napisat....zakaj pa???? pa ugotovte na drugi strani

Objavljeno
mi je blo naroceno da morem neke napisat....zakaj pa???? pa ugotovte na drugi strani

? :)

Objavljeno

evo mene med 600kami z novo makino gsx-r 600 k7 (nejko zdaj me zezaj za staro kanto)

post-4575-1200414546_thumb.jpg

Objavljeno
oooooo, oprostite velecenjeni mojster nejko, da dvimimo v vaše nadnaravne sposobnosti vožnje SS motorja, ki ste jih pridobili z dolgoletnim treniranjem na cesti in preučevanjem misli ostalih udeležencev v prometu :worship:

hahaha :lol1: , to bi te pa res rad videl če boš tko naredu, ne vem zakaj se potem že zdaj ne voziš povsod, npr. prideš v lj al pa greš na primorsko z motorjem

Glej, za 600tko tak ne bom mel kje zbrat denarja, če bom kupil kako rs 250 v najboljšem primeru, kaj misliš da bom za to kupoval blokade pa vozil na servise pa plačeval homologacije al kaj? Če pa še za to ne zberem denarja te pa res ne vem, 125ko neko razjebano brez luči, špeglov, vsega pa bom pač mel samo za kake proge al pa kaj... pa potem šparal pa ko dovolj našparam kupim neki motor še zraven :) za skrajno silo pa je tudi to nekaj, da se vsaj kaki vikend lahko malo po kakšni progi zapeljem, dokler ne dobim dovolj denarja za motor :)

Objavljeno
evo mene med 600kami z novo makino gsx-r 600 k7 (nejko zdaj me zezaj za staro kanto)

uf, a pa je tvoja? :)

čestitke :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

uuuu mišel čestitke, strupeni je pa paše ti ta oprema zraven, barve pa to, ne neke črne pa tak :) zdaj pa po pameti :) glede rumenega napisanega o nejkotu... zdaj pa ma on staro kanto proti temu :D veliko lepih kilometrov!

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
? :)

ni blo vredi zracunano :P

cestitam

Objavljeno
125ko neko razjebano brez luči, špeglov, vsega pa bom pač mel samo za kake proge al pa kaj...

moja je spredi brez žmigovcov :P

Objavljeno
moja je spredi brez žmigovcov :P

ja samo hočeš jurja za njo, za jurja dobiš že celo aprilio 99 letnik :)

Objavljeno

uuuuuuuu taprav stroj si nabavu :worship: je cena skrivnost pa km :?

Objavljeno
ja samo hočeš jurja za njo, za jurja dobiš že celo aprilio 99 letnik :)

zrihti mi celo za jurja.. al pa jo menam :P

Objavljeno
zrihti mi celo za jurja.. al pa jo menam :P

baha je prodajal vem da pred kratim za 1200€ pa najbrž še kakšnih 100€ zbiješ vsako ceno...

Ej norc_16 zdaj si tak verjetno dal cel keš za motor pa to, ampak enkrat v tem letu al pa v letu 2009 pa še gor oni mali gp izpuh pa pokrov sedeža pa si zmagal :D pa nalepke ČAMAC ob straneh :P

Objavljeno

no zdaj napiš kar si mislu

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!