Aless Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) Da vidimo kaj bo _NejC_ (ne bom zdaj iskal kak ma točno napisan nick - aka orazem) rekel :PPa še to... Kdo od tukaj obvlada nemščino? dajte mi povedat kaj naj vpišem v ebay da najdem te prikolice za prevoz motorjev (1 ali 2 motorja)??? Prikolica za motor/je, prikolica za prevoz motorja/motorjev,... ? A zna kdo kaj od tega povedat v nemščini? :P nekje na MS je ze tema,pa notri pise kak se rece,...ne vem tocno kje a mata iste barve motor? :) mislim da ne...en ma sivga en pa crniga....ce se ne motim glede barve od nejcoviga za primerjavo-nista ista: norc nejc Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil aless
JeRn3j Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 a nima ninja tega že serijsko? veri funi :) koči to je to
k0ci Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 a đeri to je to ja, hvala :beer2: jst bom pa kr skup dal blokado in izpuh vpisat, pa bo ceneje, vsaj vpis izpuha bom prišparal PS: a se to hecaš al zakaj mi zmer koči napišeš, kadar pač napišeš :D
JeRn3j Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 a đeri to je to ja, hvala :beer2: jst bom pa kr skup dal blokado in izpuh vpisat, pa bo ceneje, vsaj vpis izpuha bom prišparal jst pa že mam homologacijo ... za ror :) oz. mam list od akrapoviča da je street legal... sej to je kul ane :unsure: PS: a se to hecaš al zakaj mi zmer koči napišeš, kadar pač napišeš :D ja a nisi koči al kako?
k0ci Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 jst pa že mam homologacijo ... za ror :) oz. mam list od akrapoviča da je street legal... sej to je kul ane :unsure: :grrr to mam tut jaz papir pa ni ql (ne vem zakaj ne, vem pa da s tem samo keš pobirajo banda oderuška :headbang: ) moraš dat vpisat, tko ko je tle na drugi slikci bo pisalo pač nevem kaj o izpuhu (montiran izpuh ta pa ta...) ne, sm koci, ker je to izpeljanka iz mojega priimka (kocjan) :D
Aless Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 a đeri to je to ja, hvala :beer2: jst bom pa kr skup dal blokado in izpuh vpisat, pa bo ceneje, vsaj vpis izpuha bom prišparal PS: a se to hecaš al zakaj mi zmer koči napišeš, kadar pač napišeš :D malo bos prsparal...samo drugac pa prvo bos placal polno ceno,za ror al pa blokado pa te pride nekaj cenej....ni glih tak da homologiras 2,3,4 stvari,placas pa samo 1 jst pa že mam homologacijo ... za ror :) oz. mam list od akrapoviča da je street legal... sej to je kul ane :unsure: ja a nisi koči al kako? nop...mors met vpisano,drugac ti nic ne pomaga
JeRn3j Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 :grrr to mam tut jaz papir pa ni ql (ne vem zakaj ne, vem pa da s tem samo keš pobirajo banda oderuška :headbang: )moraš dat vpisat, tko ko je tle na drugi slikci bo pisalo pač nevem kaj o izpuhu (montiran izpuh ta pa ta...) ne, sm koci, ker je to izpeljanka iz mojega priimka (kocjan) :D ja kukr sm jst brou tlele na motosvetu je tale list zadost na katerem piše da je street legal itak pa sabo ne nosiš homologacije, tko da ne vem kaj ma smisu če mi to v homologaciji piše
JeRn3j Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 nop...mors met vpisano,drugac ti nic ne pomaga jst bom kr to meu in bo v 95% zadeva urejena, upam da mi zarad tega ne bo kdo srou... no ja sej se bom itak francoza naredu :P ... sej tega niti nebi vedel če mi nebi vi zdaj povedal :P
Aless Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ja kukr sm jst brou tlele na motosvetu je tale list zadost na katerem piše da je street legal itak pa sabo ne nosiš homologacije, tko da ne vem kaj ma smisu če mi to v homologaciji piše na homologacijskem kartoncku pise,da ga je lastnik dolzan vedno pri sebi imet in po potrebi tudi pokazat(kolko se jaz spomnim ko sem bral),...pa tudi policaj mi je ze pogledal homologacijo,ko me je vstavo
JeRn3j Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 na homologacijskem kartoncku pise,da ga je lastnik dolzan vedno pri sebi imet in po potrebi tudi pokazat(kolko se jaz spomnim ko sem bral),...pa tudi policaj mi je ze pogledal homologacijo,ko me je vstavo aja :eek: :blink: prvič slišm... tudi mene so 5x ustavli pa ni nikol noben to reku... ja sej kdo pa ima to sabo??? drgač pa kukr vem če nimaš homologacije tud čez tehničnga ne moreš pridt... torej bo tist list zadost da čez tehničnga pridem... misl drgač ne vem kako je prejšn lastnik čez prhaju ane :P ... mogoče po vezah .)
k0ci Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 jst bom kr to meu in bo v 95% zadeva urejena, upam da mi zarad tega ne bo kdo srou... no ja sej se bom itak francoza naredu :P ... sej tega niti nebi vedel če mi nebi vi zdaj povedal :P ja lej možno res d bo v 95% ql, sam če bo policaj zajeban, pa če ne bo ničesar drugega najdu da bi te zjebal vrjemi da se bo na to obesu, in ja homo karton moraš imeti vedno s sabo
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 oooooo, oprostite velecenjeni mojster nejko, da dvimimo v vaše nadnaravne sposobnosti vožnje SS motorja, ki ste jih pridobili z dolgoletnim treniranjem na cesti in preučevanjem misli ostalih udeležencev v prometu :worship: hahaha :lol1: , to bi te pa res rad videl če boš tko naredu, ne vem zakaj se potem že zdaj ne voziš povsod, npr. prideš v lj al pa greš na primorsko z motorjem ja ne glej, sej ne da se hvalim, samo danes dejansko so me refleksi ter obilica sreče rešli...še zdaleč od tega a bi jaz bil nevemkako dober voznik... uuuu mišel čestitke, strupeni je pa paše ti ta oprema zraven, barve pa to, ne neke črne pa tak :) zdaj pa po pameti :) glede rumenega napisanega o nejkotu... zdaj pa ma on staro kanto proti temu :D veliko lepih kilometrov! nejkotova kanta je brezčasna uuu norc_16 res dobr si kupu hehe :P čestitke :worship: zdej bo nejko vsaj malo držu svoj dolg jezik :P :P :P nejko ne bo nič držal jezika za zobmi, ker se nek suzibuki ne more z kultno, neprecenljivo, nepremagljivo ninjo primerjat... :D drugač pa norc, iskrene čestitke, lep motor niam kaj rečt, ta mi je sploh najlepši od suzukijev, sploh pa črn :worship: ...zaj si me pa zabil ha...hehe sej prav, jaz pa te bom čez leto ali dve spet nazaj in se ti norca dalje delal....hehehe hec .) kljub vsemu pa: ninja je ipak ninja :D
JeRn3j Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 sm pogledu ... ja res piše da morš met ta homo. kartonček s sabo pol me je ubistvu nategnu prodajalc k je reku da je homologiran ror ... no ja sej večina jih zagotovo nima notr upisanih ker niti ne vedo da morejo imet namreč tudi jst nism vedu da morm to imet tam notr vpisano (do sedaj) drgač pa si imel res srečo da si naletu na policaja ki te je za homolo. kartonček vprašal... namreč še nism slišu da bi kdorkoli to prašal :)
Čamac Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 nisi odpisal zakaj misliš met ninjo največ 2 leti? oziroma zdaj tu že pišeš da mogoče eno leto...
k0ci Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 nejkotova kanta je brezčasna a si dučeta kupu :devil:
JeRn3j Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ja lej možno res d bo v 95% ql, sam če bo policaj zajeban, pa če ne bo ničesar drugega najdu da bi te zjebal vrjemi da se bo na to obesu, in ja homo karton moraš imeti vedno s sabo sej pravm da v 95% res nebi smelo bit problema ampak če bo pa taprava prasica te bo pa za to olupu... aja a za avto morš tud to sabo met?? sam to je debilno...
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 nisi odpisal zakaj misliš met ninjo največ 2 leti? oziroma zdaj tu že pišeš da mogoče eno leto... ja 2 leti nekje ja, bom vijo kak bo, morn tak glejat da bo še neke vredna ko prodam, pol pa njena sestrica pride al pa r1 al pa repsol...to se bom že še odločo :D
k0ci Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 sm pogledu ... ja res piše da morš met ta homo. kartonček s sabo pol me je ubistvu nategnu prodajalc k je reku da je homologiran ror ... no ja sej večina jih zagotovo nima notr upisanih ker niti ne vedo da morejo imet namreč tudi jst nism vedu da morm to imet tam notr vpisano (do sedaj) drgač pa si imel res srečo da si naletu na policaja ki te je za homolo. kartonček vprašal... namreč še nism slišu da bi kdorkoli to prašal :) ja veš kko je to, vozniško pa prometno vedno hočjo met, homologacijo pa takrat ko vidi, da imaš ti nekaj dodatno na motorju (ali na avtu drug ror, spojlerje, felge,... ) in če te bo hotu jebat te bo lih s tem če nimaš vpisano.......v kartončku pa piše tudi da morajo biti vse predelave na vozilih vpisane (tudi drug izpuh, na avtih pa celo športne stopalke :headbang: )
Čamac Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 (popravljeno) joj đeri kje ti živiš... itak da moreš met za vse kaj ni serijsko s seboj papirje, kar pomeni homologacijo... sploh kakšni avti tuning pa to morejo met vse homologirano in to nosijo s sabo... če nimaš homologiranih črnih šip, spojlerjev itd pa pač sledi kazen, na motorjih pa se tudi podeli zelooo veliko kazni ravno zaradi nehomologiranih izpuhov, policaji se zelo radi obesijo na to no, me je že koci prehitel Popravljeno Januar 15, 2008. Popravil Čamac
Aless Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 aja :eek: :blink: prvič slišm... tudi mene so 5x ustavli pa ni nikol noben to reku... ja sej kdo pa ima to sabo??? drgač pa kukr vem če nimaš homologacije tud čez tehničnga ne moreš pridt... torej bo tist list zadost da čez tehničnga pridem... misl drgač ne vem kako je prejšn lastnik čez prhaju ane :P ... mogoče po vezah .) jaz sem bil zmenjen za tehnicni z komplet akrapotom(not street legal),samo sem pa mel pred tem homologacijo blokade,tako da sem ga mogo dol dat
Čamac Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ja 2 leti nekje ja, bom vijo kak bo, morn tak glejat da bo še neke vredna ko prodam, pol pa njena sestrica pride al pa r1 al pa repsol...to se bom že še odločo :D A tak hitro misliš ti it na tisočko? jaz mislim čez par let spet kupit 600cc ko naberem denar :D tebi je že prešvoh ta ninja al kak
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 a si dučeta kupu :devil: ne to se za ninjo reče...dučeji so kurac...dučeja si ne bi kupil pa da mam gore denarja, te si prej raje kako mv agusto r312 al pa tamburini, duče je pa res na zadnjem mestu, to če bi res mel že tolk dnarja da bi ga bek metal bi ga te kupo enega, za eno furo, pol pa bi ga spusto v nek grabn, zraun pa bi čamčija privleko, da bi mogo gledat ta dučejev pokop muahahahah
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 A tak hitro misliš ti it na tisočko? jaz mislim čez par let spet kupit 600cc ko naberem denar :D tebi je že prešvoh ta ninja al kak kaj boš ti na 600 cc šou debil debiln če ga maš zaj....ti si pol te kupi nekega totega tvojega ducatija 1098, če ti bodo seveda ratale te tvoje iluzije z vlaganjem denarja...drugač pa zaj valda da mi ni prešvoh, čez 2 leti pa računam da mi bo...
Čamac Objavljeno Januar 15, 2008 Objavljeno Januar 15, 2008 ne to se za ninjo reče...dučeji so kurac...dučeja si ne bi kupil pa da mam gore denarja, te si prej raje kako mv agusto r312 al pa tamburini, duče je pa res na zadnjem mestu, to če bi res mel že tolk dnarja da bi ga bek metal bi ga te kupo enega, za eno furo, pol pa bi ga spusto v nek grabn, zraun pa bi čamčija privleko, da bi mogo gledat ta dučejev pokop muahahahah ojejejej saj ne vem več kaj bi si mislo
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se