Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
ne to se za ninjo reče...dučeji so kurac...dučeja si ne bi kupil pa da mam gore denarja, te si prej raje kako mv agusto r312 al pa tamburini, duče je pa res na zadnjem mestu, to če bi res mel že tolk dnarja da bi ga bek metal bi ga te kupo enega, za eno furo, pol pa bi ga spusto v nek grabn, zraun pa bi čamčija privleko, da bi mogo gledat ta dučejev pokop muahahahah

hahaha :lol1: ležim :kva2:

Objavljeno (popravljeno)
kaj boš ti na 600 cc šou debil debiln če ga maš zaj....ti si pol te kupi nekega totega tvojega ducatija 1098, če ti bodo seveda ratale te tvoje iluzije z vlaganjem denarja...drugač pa zaj valda da mi ni prešvoh, čez 2 leti pa računam da mi bo...

prvo morem še 600tko izkoristit da bom šel na tisočko, kaj mi pomaga it na tisočko ker sem že mel 600, če pa še je ne izkoristim tak ko bi mogo, zdaj pa tak gre od hiše pa ne bom mel prilike tak da še bo kakšna 600 potem pa 1000... letošnjo sezono pa pač nekaj bolj poceni, kakšna rs 250 če pa še za to ne bo pol pa ne vem...

te pa te

CHAT

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
prvo morem še 600tko izkoristit da bom šel na tisočko, kaj mi pomaga it na tisočko ker sem že mel 600, če pa še je ne izkoristim tak ko bi mogo, zdaj pa tak gre od hiše pa ne bom mel prilike tak da še bo kakšna 600 potem pa 1000... letošnjo sezono pa pač nekaj bolj poceni, kakšna rs 250 če pa še za to ne bo pol pa ne vem...

CHAT

ja nič ne bo tak ko si reko, ker si debil pa me ne poslušaš, pa hočeš it v nekaj ko še sam neveš kak točno je...če že hočeš prodat motor, naredi tisto kar sn ti predlagal, če nočeš bit par sezon brez motorja, pa še na koncu mogoče brez dnarja...

Objavljeno

ma kurac to nism vedu :)

aja drgač pa sm meu na rski tud giannellija gor pa ni noben nč reku nikol...

no ja pol je tist list glih tok da vejo da je akrapo res tvoj in da ni ukraden...

se bom pač izgovarjal da piše gor street legal component approval certificate ... in da sm mislu da je to to , da to pomen da je legalen za cesto... bi mogu bit pa res prasica da bi me kljub temu zajebu :glare: :trance_33_sleep: mah dobr a ma kdo to od vas sploh notr vpisan?

Objavljeno

alo šiptare čamiłłłłeee neki me jebe chat tko da...se slišva pol kej na msnju al pa chatu...ajdeeeeeeeee

Objavljeno
alo šiptare čamiłłłłeee neki me jebe chat tko da...se slišva pol kej na msnju al pa chatu...ajdeeeeeeeee

no pol se bom tut jaz odjavo ajdeeee

Objavljeno
ma kurac to nism vedu :)

aja drgač pa sm meu na rski tud giannellija gor pa ni noben nč reku nikol...

no ja pol je tist list glih tok da vejo da je akrapo res tvoj in da ni ukraden...

se bom pač izgovarjal da piše gor street legal component approval certificate ... in da sm mislu da je to to , da to pomen da je legalen za cesto... bi mogu bit pa res prasica da bi me kljub temu zajebu :glare: :trance_33_sleep: mah dobr a ma kdo to od vas sploh notr vpisan?

Se nebi preveč na to zanašal.Letos bojo sigurn še povečal nadzor nad motoristi tko, da mu ti lahk tm poješ krhočeš pa ti lahko mirno kazn napiše :)

Objavljeno

jst bom reku da je to original ror in to je to

da je sam nalepka akrapo gor, da mi je tak prejšn lastnik povedo :P

Objavljeno (popravljeno)

đeri je z vsemi žavbami namazan :krneki:

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno

Ti pa si optimist :) sploh kšn letečman k ma neki pojma o motorjih bo tole sigurn vrjeu :D

Objavljeno
Se nebi preveč na to zanašal.Letos bojo sigurn še povečal nadzor nad motoristi tko, da mu ti lahk tm poješ krhočeš pa ti lahko mirno kazn napiše :)

ja marsikej pravte ampak sam imam dobre izkušnje in z lepim načinov komunikacije nimaš nobenih problemov... tudi kadar kršiš CPP

eh ne bom nč reku... to je to ... homologacije pa delat ne bom dal ker res nimam dnarja da bi še enkrat to delal

Objavljeno
Ti pa si optimist :) sploh kšn letečman k ma neki pojma o motorjih bo tole sigurn vrjeu :D

zakaj pa ne? saj ima enak zvok kot original

Objavljeno

hahaha :lol1: ti pa boš cbrko z dpr racing kitom lahko homologiral kot z hrupom neobremenjujoče električno vozilo :D

Objavljeno

eh uni so sploh tapravi patroni verjem :D

Objavljeno
ja marsikej pravte ampak sam imam dobre izkušnje in z lepim načinov komunikacije nimaš nobenih problemov... tudi kadar kršiš CPP

eh ne bom nč reku... to je to ... homologacije pa delat ne bom dal ker res nimam dnarja da bi še enkrat to delal

Se strinjam,ampak včasih tud to ne pomaga.Sm se skor zjokov pred kapsam pa mi je vseen nabu sodnika zarad 16km/h preveč :headbang:

:D

Objavljeno

no sej... zato pizdarije nebi smelo bit

ja drgač je kazen 500€če se ne motim...

Se strinjam,ampak včasih tud to ne pomaga.Sm se skor zjokov pred kapsam pa mi je vseen nabu sodnika zarad 16km/h preveč :headbang:

točno tako... vedno lepo povedat da veš da si naroben naredu (nč tega da ne boš več) sam mal bolj žalostno gledat pa tih bit

pa se jim zasmiliš ... preverjeno :D

Objavljeno
hahaha :lol1: ti pa boš cbrko z dpr racing kitom lahko homologiral kot z hrupom neobremenjujoče električno vozilo :D

DPM lepo prosim :D zvok pa je nor :worship: sam sebi se klanjam v tem primeru

:D

16km/h preveč, ti pa se gledal na števec pa bil celi nor kak ti RS-ka leti, v resnici pa samo 16km/h nad omejitvijo :D prokleti lažnivi števci :P

točno tako... vedno lepo povedat da veš da si naroben naredu (nč tega da ne boš več) sam mal bolj žalostno gledat pa tih bit

pa se jim zasmiliš ... preverjeno :D

oh da sem jaz policaj se mi ti s tvojo čefursko faco ne bi preveč smilil :P

Objavljeno
16km/h preveč, ti pa se gledal na števec pa bil celi nor kak ti RS-ka leti, v resnici pa samo 16km/h nad omejitvijo :D prokleti lažnivi števci :P

Dragi, naj te potolažim...Sm imeu še TZRko takrat :winkiss:

Objavljeno
oh da sem jaz policaj se mi ti s tvojo čefursko faco ne bi preveč smilil :P

pogleda ime priimek pa vidi poreklo :winkiss:

sej pravm imam le lepe izkušnje z policaji le pravo komunikacijo moraš navezat... nič ne pametovat in se spovedat da veš kaj si zajebu :)

Objavljeno

jaz mam tudi lepe izkušnje, nekateri policaji so res super, upam, da na slabe ne bom nikoli naletel

Objavljeno
pogleda ime priimek pa vidi poreklo :winkiss:

sej pravm imam le lepe izkušnje z policaji le pravo komunikacijo moraš navezat... nič ne pametovat in se spovedat da veš kaj si zajebu :)

ne rabiš bit jezn, jebemo jaz pa res nimam nič proti čefurjem, zame so vsi ljudje isti, ne rabiš zdaj tak ponosno govorit, da si slovenec, ker je daleč od tega, da bi to zdaj bilo kaj boljšega

Objavljeno

@ đeri

če mislš da ma to kej veze kako ti lepo gledaš policaja itd nima NIČ veze... ;) oz ma max 10%...v večini ti pa še zmer napiše kazn..jst pa matex pa košir smo bli res prjazni takrt k so nas ustavl pa sta unadva dobila res VELIKE kazni ;) jst pa pač samo sodnika...

bistvo: nima veze kako gledaš al se jokaš al ga pecaš itd..oni majo neko normo..in če je še ni izpolnil verjem da se ti bo v VSE vtaknu..pa boš pol vidu kok ti bo pomagal če ga lepo gledaš ;)

Objavljeno
@ đeri

če mislš da ma to kej veze kako ti lepo gledaš policaja itd nima NIČ veze... ;) oz ma max 10%...v večini ti pa še zmer napiše kazn..jst pa matex pa košir smo bli res prjazni takrt k so nas ustavl pa sta unadva dobila res VELIKE kazni ;) jst pa pač samo sodnika...

to z gledanjem nism direktno mislu... ampak v malo prenesenem pomenu... (lepo govoriš, poveš prekrške k te praša itd.)

vi ste mel takrat res pošteno smolo se strinjam... že na radar staknt motorista je BAJE umetnost... vi ste pa na provido uletel k pa nič ne morš... smola kaj nej rečem :)

Objavljeno

Uf dosti ste vi napisali.

Upam da ti tega še ni noben prilepil, pa da v štosih tud ni. Se mi ne da gledat :D

PISMO ENEGA ŠTAJERCA ŽENI NA SLUŽBENI POTI

Vse je v redu, draga. Najlepša ti hvala za tvoj lepi mail. Ni ti potrebno

skrbeti za mene, ker je vse OK.

Kuham sam in vsak dan sem bolj prepričan, kako to dobro funkcionira. Celo

pojem lahko vse, kar sem

skuhal, ne da bi bil primoran obiskati bolnico zaradi črpanja želodca.

Včeraj sem pekel krompir. A se mora krompir olupiti? Ko se je to peklo, sem

odšel po kruh, in ko sem

se vrnil, se je emajl v posodi popolnoma stopil. Nisem mogel verjeti, kako

je nekvaliteten. Dim v kuhinji

se je polegel, edino mačka je črna kot vran in kašlja. Od takrat panično

beži, čim vključim štedilnik in

začnem ropotati s posodami. Ker moram vsaj enkrat na dan pojesti nekaj

toplega, naše mačke ni več

na spregled!

Povej mi, kako dolgo se kuhajo jajca? Kuhal sem jih 2 uri in nikakor niso

postala mehka. Napiši mi, prosim,

če se lahko zažgano mleko uporabi tudi za kaj drugega. Ali ti ga naj

pustim, dokler se ne vrneš?

Imel sem manjši problem z golažem, ko sem hotel pogreti konzervo. Na žalost

je eksplodirala v mikrovalovki.

Vrata mikrovalovke so odletela skozi okno in uničila naš lepi rastlinjak…in

okno tudi. Ker je bilo okno zaprto,

(moram ga imeti zaprtega, ker drugače takoj prihitijo gasilci) je padlo ven

z okvirjem. Udarni val je bil

katastrofalen. Konzerva je poletela v zrak, prebila strop in zadela hčerko

gospoda Goloba v sobi nad kuhinjo,

točno med noge, no njej se hvalabogu ni nič zgodilo.

Se ti je že kdaj zgodilo, da bi umazana posoda postala plesniva? Kako je to

mogoče v tako kratkem času?

Ti nisi niti še 4 tedne na potovanju.

Za pomivalnim strojem sem opazil neverjetno aktivnost življenja. Od kod

prihajajo vsi ti ščurki? Si jih mogoče

ti tam pustila?

No, končno sem se odločil in opral posodo. Draga, ne se jeziti in vpiti,

ampak oni dober porcelan od babice

je polomljen. Izgledal je tako čvrst in ni mi padlo na pamet, da ne bo

vzdržal. Mogoče je 1000 obratov stroja

za perilo le malo preveč.

Mimogrede, tudi ta stroj je pokvarjen. Med centrifugiranjem je veliki nož

za rezanje mesa malo poškodoval

boben in se sedaj nahaja v zidu…nož, ne boben. Boben je prebil 30 cm zid in

leži nekje zunaj.

Ko sem jedel, sem na žalost umazal tepih v dnevni sobi s sokom od

paradižnika. Ti si mi vedno govorila,da se

sok od paradižnika nikakor ne da očistiti. Tukaj se varaš, draga moja,

fleka ni več, dlak od tepiha pa tudi ne.

Mogoče res ne bi smel uporabiti nitro-razredčilo.

Hladilnik sem moral staliti. Ti si bila vedno tako nespretna pri tem. Led

se da odlično odstraniti z zidarskim

kladivom. Čudi me le, da sedaj ne hladi, ampak greje!? V vsakem primeru,

meso je dobro pečeno, a jogurt,

šampanjec in mineralna voda so eksplodirali.

Draga moja, v četrtek sem pozabil zakleniti hišo. Imam občutek, da je bil

nekdo tu, ker manjkajo neki predmeti…

no denar ne osrečuje človeka, kot si ti vedno govorila. Tudi omara je

prazna. Verjetno ni bilo veliko v njej,

saj si mi vedno govorila, da nimaš kaj obleči.

Ko sem včeraj zvečer hotel nahraniti zajca, se mi je prevrnila sveča. Zajc

je zdaj brez dlake in zgleda čudno

smešno.

S tem bi za danes končal, bom jutri malo več napisal. Upam,da uživaš v miru

brez mene in se imaš lepo.

Lep pozdrav!

Tvoj dragi

Objavljeno

hahahahahahah ahahahaaaaha hahahaha, to pa si res trofo, kaj si prišo mogoče pogledat to cbr-ko k čamčiju, da si tak originalno opisal njegov zvok :worship: ...al pa še izjave oz. grimase od enga mojga sošolca ko je vido od čamčija motor in auspuh: najprej: joj kak je tota cbr neka suha, ko kaki moped...pol dalje, ko je čamči ves ponosen pržgal motor: moj sošolec pa v totalnem smehu, je reko kuj neki zvok haha, se ne more primerjat z akrapotom niti malo, kaj šele z celo ninjo je reko...povej zaj čamči če ni blo tak...haha

@ đeri

bistvo: nima veze kako gledaš al se jokaš al ga pecaš itd..oni majo neko normo..in če je še ni izpolnil verjem da se ti bo v VSE vtaknu..pa boš pol vidu kok ti bo pomagal če ga lepo gledaš ;)

ja pa je veze, mene je enkrat s 125-ko čapno, pa mi neke kazni začel naštevat, pa sn tolko da se nisem razjokal pred njim pa lepo se meno pa vse pa govoril kak mi je težko v življenju in tako dalje blabla...in mojster je pado na finto in reko, drugič pa bolj po pameti, jaz pa samo: seveda gospod policaj...mislo pa sn si muahahahah, pa sn prišparal 60 tisoč pa neke 3 kazenske al kolk mi je že reko takrat, pa spet gasa dalje na polno kolk je šla tista javica hehe...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!