kukec1 Objavljeno Januar 19, 2008 Objavljeno Januar 19, 2008 daj, celega pokaži, da vidimo lepotca :naughty::D
Matex_46 Objavljeno Januar 19, 2008 Objavljeno Januar 19, 2008 daj, celega pokaži, da vidimo lepotca :naughty::D a tiča? :blush: to bi raj privat
Stroj Objavljeno Januar 19, 2008 Objavljeno Januar 19, 2008 a tiča? :blush: to bi raj privat Straaaan kurbeee :evilgrin: On je sam moj
Matex_46 Objavljeno Januar 19, 2008 Objavljeno Januar 19, 2008 Straaaan kurbeee :evilgrin: On je sam moj ritopiki na obzorju :ninja:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 19, 2008 Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) Sej jih nism, ko sm priso so z ble napite, pa so ble v akciji :naughty: važno da je tvoja pupika vsako večer z mano v akciji...sej tam blizu dravograda ko je doma, mam dobre pol urce do nje, mi je včeraj glih rekla da mam 2 krat večjega in debelejšega ko hozi, pa še đungle baje nimam tak ko ti :lol1: Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil _Nejkoo_
Matex_46 Objavljeno Januar 19, 2008 Objavljeno Januar 19, 2008 važno da je tvoja pupika vsako večer z mano v akciji...sej tam blizu dravograda ko je doma, mam dobre pol urce do nje, mi je včeraj glih rekla da mam 2 krat večjega in debelejšega ko hozi, pa še đungle baje nimam tak ko ti :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: đungla :lol1:
Noiser69 Objavljeno Januar 19, 2008 Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) važno da je tvoja pupika vsako večer z mano v akciji...sej tam blizu dravograda ko je doma, mam dobre pol urce do nje, mi je včeraj glih rekla da mam 2 krat večjega in debelejšega ko hozi, pa še đungle baje nimam tak ko ti :lol1: Fuckin rainforest groves in :P My ass brings down the rainforest :hooray: ________ Ka sm dobo po PM ... ''LP. Si se ti fural danes dopoldne, po ravnah v crnem sm125 pa ropota ko hudic? :>'' Ce z drugega ne, vsaj ma zvok :D Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil AbNormaln
Noiser69 Objavljeno Januar 19, 2008 Objavljeno Januar 19, 2008 (popravljeno) I know a guy, he has sex with his sister, he used his dick to pop her four foot blister, and I know it's not that cool, he fucked her in my swimming pool, he's got three testacles, and he loves to do shit, fuck yea. Hey how come every time we say a joke it has to be about fucking sex masturbation insest, or anything grose like that you know :P (Nejkoo has 3 testacles, pupika tk rekla) 1x ko bojo čamaca ubili, se bo od njegove jajce lahk celo pleme najedlo :lol1: Lahko Noč Dekleta :winkiss: Popravljeno Januar 19, 2008. Popravil AbNormaln
Schmid87 Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 ritopiki na obzorju :ninja: K J E ! ? ! :o
Ven0m Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Evo nas mamo jebu no ja mal sm pa le zgodn. Lahko noč :D Dns so me spet poliiiiicemani pojebal k sm vozu(Honda Civic Type-R) :D pa pijan ko marija sm jiiim tupil da sm bil na treningu pa sm se mal napil and je striček reku da za zj nej bo naslednjič mi bo pa (dobesedno povedan) pojebu vse :D Naš polcaj Gazi je car že tretjič me je rešu :P Hehe rekl so pa da je učash treba gume zamenat (slick so gor) pa da je potrebna homologacija(sparco pa to ) itd. itd. Miha&Matjaž sta oba bruhala od moje super speed vožnje...3x sm mogu ustavt, kok sm se smeju.
kukec1 Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 waaaa čamči. eno ultra hudo novico ma za tebe...neboš več vido štajerskega ghostriderja na beli hrc hondi... ampak se bo po cestah vozla rdeča puščica z zgolj 200km in 170kg :D
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Kaj ti je fajn :worship: Fajn se mej :grim
JeRn3j Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 (popravljeno) Evo nas mamo jebu no ja mal sm pa le zgodn. Lahko noč :D Dns so me spet poliiiiicemani pojebal k sm vozu(Honda Civic Type-R) :D pa pijan ko marija sm jiiim tupil da sm bil na treningu pa sm se mal napil and je striček reku da za zj nej bo naslednjič mi bo pa (dobesedno povedan) pojebu vse :D Naš polcaj Gazi je car že tretjič me je rešu :P Hehe rekl so pa da je učash treba gume zamenat (slick so gor) pa da je potrebna homologacija(sparco pa to ) itd. itd. Miha&Matjaž sta oba bruhala od moje super speed vožnje...3x sm mogu ustavt, kok sm se smeju. Falil si temo tukaj ni pravlični krožek :glare: , oz. ti mal preveč filme gledaš :) ekole tema zate: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...&start=1500 Popravljeno Januar 20, 2008. Popravil JeRn3j
Noiser69 Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 (popravljeno) Šibam js na lepo Peco :OK: Zanimivo to :hmm: Vsake 15 min se slika spremeni gr na strani, zej sm jo pa sm prlepo je pa isto ... odbito to :D Zej sm nazaj, supr je blo :D Toplo ko pas, pa sonček :D Popravljeno Januar 20, 2008. Popravil AbNormaln
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 2x osveži stran, pa ti bo spremenilo :rolleyes:
Ven0m Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Hoh ojoj kaj sm pisu učer :D zgleda da se mi je dobr zdel :D No ja mal je res...sam policaji so nas baje pa sam na parkirišču pred eno oštarijo nek zajebaval... Una dva bumbarja sm pa res prpravu bruhat :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Hoh ojoj kaj sm pisu učer :D zgleda da se mi je dobr zdel :D No ja mal je res...sam policaji so nas baje pa sam na parkirišču pred eno oštarijo nek zajebaval... Una dva bumbarja sm pa res prpravu bruhat :D ja sej, meni se tut včasih zdi ko vozim 15 let starega subaru karavana, da mam imprezo, pol pa se pač zgodi da pristaneš v jarku, itd...hehe
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 ja pa slick gume :worship: haha tota je bla tui zmagovalna ja... aja jaz pa sn se včeraj vozo z fotrovim mig-29, mater je blo hudooo, samo je bil problem ko sem tu nad pohorjem letel, sem zadel ob radijski oddajnik, pa sem se mogo katapultirat ven, mig pa je pač padel dol nekam v šumo in eksplodiral...ma mi je foter pol en mejčken težil, da če se zavedam kolk je to vredno pa to, samo pol tak ni blo panike, je rekel bom šel ju3 po novega, samo da naslednič naj vozim pod 2 macha, sploh tu nad pohorjem ko se rade pojavijo turbulence, je reko da za kazen se bom moral 2 tedna furat z predpotopnim f-16...mater ej vete kaki baaaad mi je... :BUA: :lol1:
Matex_46 Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 haha tota je bla tui zmagovalna ja...aja jaz pa sn se včeraj vozo z fotrovim mig-29, mater je blo hudooo, samo je bil problem ko sem tu nad pohorjem letel, sem zadel ob radijski oddajnik, pa sem se mogo katapultirat ven, mig pa je pač padel dol nekam v šumo in eksplodiral...ma mi je foter pol en mejčken težil, da če se zavedam kolk je to vredno pa to, samo pol tak ni blo panike, je rekel bom šel ju3 po novega, samo da naslednič naj vozim pod 2 macha, sploh tu nad pohorjem ko se rade pojavijo turbulence, je reko da za kazen se bom moral 2 tedna furat z predpotopnim f-16...mater ej vete kaki baaaad mi je... :BUA: :lol1: sej pederčina ena, prebiješ zvočni zid direkt nad mojo bajto ob 00, potem me pa še kličeš pa se mi režiš v fon. Jz pa vs presran doma v kotu, sm že mislu, da je pol bajte odnesl. Puj jebemti.
Ven0m Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 ja sej, meni se tut včasih zdi ko vozim 15 let starega subaru karavana, da mam imprezo, pol pa se pač zgodi da pristaneš v jarku, itd...hehe Haha ja no ja...jz kadar sm pijan rad kj povem :D Če nimam kj dobrga se pa zmislm :P haha tota je bla tui zmagovalna ja...aja jaz pa sn se včeraj vozo z fotrovim mig-29, mater je blo hudooo, samo je bil problem ko sem tu nad pohorjem letel, sem zadel ob radijski oddajnik, pa sem se mogo katapultirat ven, mig pa je pač padel dol nekam v šumo in eksplodiral...ma mi je foter pol en mejčken težil, da če se zavedam kolk je to vredno pa to, samo pol tak ni blo panike, je rekel bom šel ju3 po novega, samo da naslednič naj vozim pod 2 macha, sploh tu nad pohorjem ko se rade pojavijo turbulence, je reko da za kazen se bom moral 2 tedna furat z predpotopnim f-16...mater ej vete kaki baaaad mi je... :BUA: :lol1: haha.
JeRn3j Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Hoh ojoj kaj sm pisu učer :D zgleda da se mi je dobr zdel :D No ja mal je res...sam policaji so nas baje pa sam na parkirišču pred eno oštarijo nek zajebaval... Una dva bumbarja sm pa res prpravu bruhat :D sej zgleda je samo to resnično... ostalo je le plod tvoje bujne domišlije
reesko Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 sej zgleda je samo to resnično... ostalo je le plod tvoje bujne domišlije tale đeri kr pojaču haha :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se