Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
Kva je, a nisi bil glasn neki učer kk bo lepo vreme? :rolleyes:

mi mamo tle vidljivost max 10m :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ne morem verjet da je to res :headbang:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
mi mamo tle vidljivost max 10m :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

kje spa pol doma???? :whistle:

Objavljeno
kje spa pol doma???? :whistle:

piše navelko :)

za ovinke itak še ni dovolj toplo

ja če hočeš po kolenu it čez usak ovink pol še ni to to

drgač je pa čist pošteno se že peljat

Objavljeno

Hja, sorry :whistle: Pr nas pa tak sonček še kr hehe :worship: Res pa so ceste totalno v kurcu, tam v eni kotlini sm glih 40 pelu v tak blagi ovinek, blo mokro, zgleda tud mal ledeno, sm se že na nogo odbijal haha :whistle: Vreme bo počasi, samo preden bodo pa ceste spucal.. bo pa še trajalo par mesecev.. prej majem pomoje nebo nč :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
piše navelko :)

ja če hočeš po kolenu it čez usak ovink pol še ni to to

drgač je pa čist pošteno se že peljat

ampak je še mrz :ninja:

hahahaha, zakaj nisi nč do mene prletu b-jač

Popravljeno . Popravil Matex_46
Objavljeno (popravljeno)

A ste vidli kk je vcera Macartneya v smuko, pr 141 km/h fuknalo :huh: leto je neka čez 60 m davč, pa direktnega z glavo dol (aauu), pa še čelado mo je pol snelo

KLIK

(matr, tejk mni se motor ne gre, ko ga oni norci zgejo dovta po skor 70° klancu)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Stari čist tak jamraš ko ena Saša tam z vaših krajev hah :D Da nč ne zastopš ane :lol1:

Objavljeno
ampak je še mrz :ninja:

hahahaha, zakaj nisi nč do mene prletu b-jač

ja poglej čez okn :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: prekleta kotlina jebena :headbang:

Objavljeno

hahaha, to je pa žabarija :P

pr nas še zdej sonček sije, pa 7 stopinj je, sem lih kar s furce pršu, ene 30km palo in je prov pasalo :OK:

Objavljeno

Pa bode miller ko je skor 10 m smučo po reklamnem panuju :D :worship:

KLIK

Objavljeno

Macartney je zgleda kr mocno prletu z glavo v led, da mo je snel čelado in strupal

gt2-0.jpg

Objavljeno
svinje modra :)

:yes:

A ste vidli kk je vcera Macartneya v smuko, pr 141 km/h fuknalo :huh: leto je neka čez 60 m davč, pa direktnega z glavo dol (aauu), pa še čelado mo je pol snelo

KLIK

(matr, tejk mni se motor ne gre, ko ga oni norci zgejo dovta po skor 70° klancu)

ja tak pa je to, ta proga streif v kicbilu tak vsako leto terja kak atraktiven padec...jaz sem se tu dol peljal, in verjemite, malo spustiš smučke, maš naenkrat 100 kmh not, ker strmina je res nenormalna...zato sem jaz tak rad smuk vozo, ko sem še treniro hehe...ker je zelo podobno motorju, hitrosti so vrtoglave, prostora za napake ni, ker če padeš lahko samo upaš da bodo kakšni zlomi in odrgnine, lahko kaj hitro tudi se tud ubiješ... drugač pa pri smuku so največja jeba skoki, ker pri takih hitrostih ko skočiš se kaj hitro zgodi da te lahko obrne v zraku, če nimaš pravilne drže, tak ko se je zgodilo temu nesrečnežu na posnetku...pol pa lahko še samo ugotavljaš, kolk prenesejo tvoje kosti :D

Objavljeno

zakaj ga pa pol tok šejka ko leži na tleh? kukr vem je padu u komo zakaj ga pa šejka pa ne vem? a kdo ve?

Objavljeno

Na TV se sploh ne vidi kaka strmina sploh je tam ... ta zadni skok je pa itak bil postavlen sam v zabavo gledalcem, tk ko je reko bode miller:

"Videli smo, da je zadnji skok nevaren in da je bil postavljen tja zgolj zaradi zabave gledalcev. Rezultat tega je, da se je eden od mojih prijateljev poškodoval."

zakaj ga pa pol tok šejka ko leži na tleh? kukr vem je padu u komo zakaj ga pa šejka pa ne vem? a kdo ve?

Po moje je mel krče, ker ga je res svinsko treslo

Objavljeno

ej nč grem jst rokomet gledat

upam da bomo razbil une ustaše :yea1: mogoče jim pa le rata :yea1:

Objavljeno

jz ga grem pa mal prakticirat

Objavljeno
Una obroba luči mi res lepo zgleda wub.gif

sm tut js hotu to napisat :D

enako :closedeyes:

ma da jih zmagamo :yea1:

Objavljeno
Macartney je zgleda kr mocno prletu z glavo v led, da mo je snel čelado in strupal

čelada je tukaj predvsem zato, da ublaži prvi, najhujši trk s podlago, pol ko pa letiš po smučini, pa ti pri taki hitrosti potrga vse, sploh pa te čelade niso takšne kot motoristične...meni verjameš al ne je enkrat pancar, trdo zaprt s 4 klipsni dol sezulo iz noge, čelada je šla na dva pol, vendar mi je rešla življenje...drugega ni blo kot malo nategnjene kolenske vezi, in pretres možganov...

Objavljeno (popravljeno)

ena možnost je, da zaradi krčev, ki jih sprožajo mišice, še zaradi prejšnjih obremenitev, potem pa zaradi nenadne izgube zavesti postanejo ohlapne, druga možnost pa je, da je zaradi udarca v glavo doživel epileptični napad (upajmo da ne)

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

Ej Đeri... to sam nš del LJ...

(u šiški so mel lepo vreme, na viču, na rudniku .....)

....

drgač pa to te ne sme ustavt :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

jst sm šou en krog...sicr sm čist zmrznn dam pršu sam za un filing je pa blo... :whistle:

Objavljeno

lahko kdo mogoce zrihta ki bol poceni olje...Motul 5100 ali 300v, al pa kaki Castrol Power RS

Objavljeno

joj rokometaši :headbang:

trener nima pojma.. med pavzo ni znou sploh nč povedat.. so mogl igralci sami govort kuko bojo napadal

Objavljeno
lahko kdo mogoce zrihta ki bol poceni olje...Motul 5100 ali 300v, al pa kaki Castrol Power RS

mislm da ti Jerry_exc lohk kj zrihta :)

Objavljeno

motul 5100 maš v stupitu za 10 evrov(ta znesek mislim da ti ni problem) , ampak ga ne tankaj, oz. boljše da tankaš čisto sintetiko...jaz sem sicer zdaj tankal to polsintetiko 5100, ampak to samo za prvo silo do servisa spomladi, ker sn pač bil na koncu z oljem, pol spomladi pa bom dal 300v noter, čeprav je dražji...

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!