_LuX_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 mi mamo tle vidljivost max 10m :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ne morem verjet da je to res :headbang: Evo plus zame k živim u rovtah, megla nikol ne pride do nas :D Matr je blo dons lepo na Krvavcu, res lepo za pogledat meglo v ljubljanski kotlini. Hah res so se šli eni u jezer potaplat na vrh Zvoha, norci :D
Gixxer Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 motul 5100 maš v stupitu za 10 evrov(ta znesek mislim da ti ni problem) , ampak ga ne tankaj, oz. boljše da tankaš čisto sintetiko...jaz sem sicer zdaj tankal to polsintetiko 5100, ampak to samo za prvo silo do servisa spomladi, ker sn pač bil na koncu z oljem, pol spomladi pa bom dal 300v noter, čeprav je dražji... hmm...ok, vem da je 300v dost bolsi, samo vseeno...v user manualu priporocajo 5100 (ok, takrat se 300v niti ni obstajal), tak da pomojem ne more bit kaj dost narobe. Zato pa gledam se ta Castrol Power 1 RS, ki je tud v rangu 300v, ampak kr nekaj cenejsi...ker mam namen zamenjat celo olje pa filter in te stvari, tak da bi me potem stalo olje za 60€, ce bi se odloco za 300v...
_N3jC_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Evo jst sm se pa dons jebu, da sm nalepu nalepke na rob feltne...no sej na konc je kr uredu izpadl :rolleyes: fotka
Čamac Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 waaaa čamči. eno ultra hudo novico ma za tebe...neboš več vido štajerskega ghostriderja na beli hrc hondi... ampak se bo po cestah vozla rdeča puščica z zgolj 200km in 170kg :D jebemo kaj je desmosedicija vzel :P alo kolko ma nova honda cbr 1000 rr konjev? majstor je toti človek res, no kaj je takega kupo, kako specialko porihtano al serijski motor? tale đeri kr pojaču haha :D haha kr pojaču :D na motor? hahahah :D alo barabe rabm pomoč :Pna novo morm pobarvat sobo pa če ma kdo kero idejo kako nej pobarvam mi nej pliz pove :P povejte kako mate kej al pa če ste kje kej pametnga vidl itd :P hvala :D rumeno :) Kdo je najjači v razredu? http://shrani.si/?2s/fW/EY7in2P/kdo-je-najjaci-v-razredu.jpg :lol1: :lol1: :lol1: HAHAHAAHA :D luleki tudi jaz sem opravil z otvoritveno vožnjo v letu 2008 :yea1: :yea1: sicer samo mali krogec, samo bolše je kot pa nič še slikica ljubice :wub: :wub: uf lepo pride ta obroba lučke in črna šipa :P ej nč grem jst rokomet gledat upam da bomo razbil une ustaše :yea1: mogoče jim pa le rata :yea1: haha tu maš zdaj prasicaaaa uhuuuu škoda edino da sem delal da nisem mogo tekme gledat capaaa bijelo crvena polja hrvatskaaa, na dresu sjete me da ja volim te, igrajte za nju našu voljenu, nek jaće kuca to srce vatrenooo :D hmm...ok, vem da je 300v dost bolsi, samo vseeno...v user manualu priporocajo 5100 (ok, takrat se 300v niti ni obstajal), tak da pomojem ne more bit kaj dost narobe. Zato pa gledam se ta Castrol Power 1 RS, ki je tud v rangu 300v, ampak kr nekaj cenejsi...ker mam namen zamenjat celo olje pa filter in te stvari, tak da bi me potem stalo olje za 60€, ce bi se odloco za 300v... Kaj si nor ti al kaj, nehaj na olju šparat pizda. Če pa je kaj pomembno pa je to olje in gume... jaz sem tudi dal 80€ samo za olje (4 litre)
_N3jC_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Kaj je lušn ta motor :worship: :worship: Tud men je ušeč :D Drugač pa fantje, biu sm učer v padovi...oprema tok cnej, da sam gledaš...sam najbolš so ble pa hostese, to morte sam vidt kakšne babe :kva2: prvič vidu novo cbr k sploh ni slaba :) sprobu 848 :grim
Stroj Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 haha tu maš zdaj prasicaaaa uhuuuu škoda edino da sem delal da nisem mogo tekme gledat capaaa bijelo crvena polja hrvatskaaa, na dresu sjete me da ja volim te, igrajte za nju našu voljenu, nek jaće kuca to srce vatrenooo :D Ne ne.... Hajdemo svi da pevamo veselo, kome je srce crveno i belo, moja adresa marakana sever, delija uvjek i res star forever.....Na moje nebo jedna zvezda seva ona je, brate, crvena i bela :evilgrin:
_Fingi_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Evo jst sm se pa dons jebu, da sm nalepu nalepke na rob feltne...no sej na konc je kr uredu izpadl :rolleyes: fotka Seksi :OK: :OK: :wub:
Čamac Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 (popravljeno) Ne ne.... Hajdemo svi da pevamo veselo, kome je srce crveno i belo, moja adresa marakana sever, delija uvjek i res star forever.....Na moje nebo jedna zvezda seva ona je, brate, crvena i bela :evilgrin: kada umrem umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo, nek vijori barjak na kojem piše, Hajduk živi vječno, Bog i niko više pa še današnji rokomet... Balić je CAR :D Popravljeno Januar 20, 2008. Popravil Čamac
Stroj Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 kada umrem umotan u bilo, na Poljud odnesite mi tilo, nek vijori barjak na kojem piše, Hajduk živi vječno, Bog i niko više Dobr ai nej ti bo....zato k je torcida nastarejša navijaška skupina u evropi. :D
Čamac Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 sprobu 848 :grim Poznamo mi to :rolleyes:
Stroj Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 (popravljeno) Poznamo mi to :rolleyes: Ja poznate vi to... gospod Čamac :D Popravljeno Januar 20, 2008. Popravil Stroj
Čamac Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Aja pa še to... jebite se vsi, ki tu razlagate o sončku pa kak ste se vozli z motorji, ker sem tako včeraj kot danes delal od 6 - 18 (12 ur) v Henklu za stroji in nisem videl belega dne, vstajal pa sem se ob 5.45. hvala bogu da je jutri šola, da lahko dlje spim
_N3jC_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Poznamo mi to :rolleyes: hehe ti vem da maš izkušnje ja :)
Čamac Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 hehe ti vem da maš izkušnje ja :) drugače pa super slike, verjamem da je blo super :D rakete pa itak najboljše daleč naokoli :D
kukec1 Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 jebemo kaj je desmosedicija vzel :P alo kolko ma nova honda cbr 1000 rr konjev? majstor je toti človek res, no kaj je takega kupo, kako specialko porihtano al serijski motor? bo kr desmosedici....nova honda pa mislim da ma 178KM....
Čamac Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 bo kr desmosedici....nova honda pa mislim da ma 178KM.... pa kaj si norrrrrrrr uhuuuu ti ga poznaš enkrat boš mene uštulo poleg da pridem pogledat toti motor od blizu in iz vseh zornih kotov :D :wub: :wub: :wub: :wub: pa kaj to misli met za dirkat al se bo po cestah vozo z desmosedicijem?
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 hmm...ok, vem da je 300v dost bolsi, samo vseeno...v user manualu priporocajo 5100 (ok, takrat se 300v niti ni obstajal), tak da pomojem ne more bit kaj dost narobe. Zato pa gledam se ta Castrol Power 1 RS, ki je tud v rangu 300v, ampak kr nekaj cenejsi...ker mam namen zamenjat celo olje pa filter in te stvari, tak da bi me potem stalo olje za 60€, ce bi se odloco za 300v... glej nea šparaj na olju samo to ti rečem...sej če daš 5100 ni nič narobe, ga mam jaz tudi zaj not za prvo silo, pa ni nobene panike, ampak zakaj ne bi svojemu motorju privoščil najboljšega...kot da bi tebi mama za kosilo namesto lososa s kaviarjem, servirala sicer užitne, vendar bedne in enolične dunajske... :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 bo kr desmosedici....nova honda pa mislim da ma 178KM.... uhuhuhuuuu kaki majstorrr maestralniiii...toti desmosediči je edini dukati ki ga cenim, svaka čast zlatoku ne :worship: ...samo 2 v sloveniji ga bota imela :worship: pa kaj si norrrrrrrr uhuuuu ti ga poznaš enkrat boš mene uštulo poleg da pridem pogledat toti motor od blizu in iz vseh zornih kotov :D :wub: :wub: :wub: :wub: pa kaj to misli met za dirkat al se bo po cestah vozo z desmosedicijem? me too me too...alo res naju morš spoznat s totim zlatkotom, reči da dva njegova zvesta oboževalca bi ga rada vidla, pa da pove kaj iz svojih bogatih izkušenj, pa če je za akcijo da bi koga pelal en krog odzadi na dukatiju, da se poserjem in poščijem hkrati od adrenalina heheh :D
Čamac Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 uhuhuhuuuu kaki majstorrr maestralniiii...toti desmosediči je edini dukati ki ga cenim, svaka čast zlatoku ne :worship: ...samo 2 v sloveniji ga bota imela :worship: me too me too...alo res naju morš spoznat s totim zlatkotom, reči da dva njegova zvesta oboževalca bi ga rada vidla, pa da pove kaj iz svojih bogatih izkušenj, pa če je za akcijo da bi koga pelal en krog odzadi na dukatiju, da se poserjem in poščijem hkrati od adrenalina heheh :D hahaha ja kam se boš te vsedo ti na desmosediciju hahahah kaj misliš da te bo na plastiko dal da mu novo plastiko zlamaš na takem butičnem motorju pa še nog nimaš kam dat
Noiser69 Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 A sploh ma tti ducati sedež zada nejko ? :P
NejcZ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 Čene se bojo pa stisnal, valda ni problema
kukec1 Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 pa kaj si norrrrrrrr uhuuuu ti ga poznaš enkrat boš mene uštulo poleg da pridem pogledat toti motor od blizu in iz vseh zornih kotov :D :wub: :wub: :wub: :wub: pa kaj to misli met za dirkat al se bo po cestah vozo z desmosedicijem? enako.. hočem to v živo slišat čimprej.... am nwm.... nekaj je pravo sam nwm če sem prav zastopo, da maš servise zastojn al nekak tak.....glede na to da bo hondo tut mel, dvomim da se bo vsak dan naganjal z dučetom....
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 20, 2008 Objavljeno Januar 20, 2008 hahaha ja kam se boš te vsedo ti na desmosediciju hahahah kaj misliš da te bo na plastiko dal da mu novo plastiko zlamaš na takem butičnem motorju pa še nog nimaš kam dat A sploh ma tti ducati sedež zada nejko ? :P aja to nisn vedo, sn mislo da tota street legal verzija ima sedež zadaj pa stopalke...škoda no hehe
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se