Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
aja to nisn vedo, sn mislo da tota street legal verzija ima sedež zadaj pa stopalke...škoda no hehe

če bi že mel sedež tam.. bi mel gretje.. ker ma izpuh tam ven... :D

Objavljeno (popravljeno)
če bi že mel sedež tam.. bi mel gretje.. ker ma izpuh tam ven... :D

ja dobro no, kaj te vem kak ma točno našetalno vse, ker nisn nek ljubitelj dukatijev in jih sploh ne gledam...mi je pa ta desmosediči edini všeč ravno zato, ker je 4 valjni, in teh 200 konjev more bit norih ne :D ...alo kukec ko si že tu, povej kaj boš nabavo nasledno sezono, da se boma malo furala, ti si še edini kolk tolk za akcijo, pa da ga neoš z nekimi blokadami biksal hehe

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
hahaha ja kam se boš te vsedo ti na desmosediciju hahahah kaj misliš da te bo na plastiko dal da mu novo plastiko zlamaš na takem butičnem motorju pa še nog nimaš kam dat

Bi nejko prej opekline fasu kokr pa bi se posrou :D

Objavljeno

am... 848 mam naročenega :D

ne drugač pa nwm kaj bom..... skor 80% sem da si drugega motora nebom kupill.... ker bom dnar dal malo na stran pa čez 2 leti vzel malo večji kupček..... drugač pa če bom mitota še mel... se bomo itaq vozli... na kako pohorje ni prevlke razlike.... al pa če vama z čamčijom nebo zua divjat....

Objavljeno
Bi nejko prej opekline fasu kokr pa bi se posrou :D

da dobiš opekline od tega motorja si lohk ponosn :P si en redkih k bi jih meu :D haha

Objavljeno
...samo 2 v sloveniji ga bota imela

če bo vse po sreči, bom mogoče enga dobil za pelat se par 100m :naughty:

Objavljeno
da dobiš opekline od tega motorja si lohk ponosn :P si en redkih k bi jih meu :D haha

Walda...sploh ne bi hotu da se pozdravjo rane :D

Objavljeno
am... 848 mam naročenega :D

ne drugač pa nwm kaj bom..... skor 80% sem da si drugega motora nebom kupill.... ker bom dnar dal malo na stran pa čez 2 leti vzel malo večji kupček..... drugač pa če bom mitota še mel... se bomo itaq vozli... na kako pohorje ni prevlke razlike.... al pa če vama z čamčijom nebo zua divjat....

čamči itak neo več mel motora, samo drugač pa sn razmišlo da bi se kar sam vozo, tak ko zlatko hehe, to je najboljše, doben ne rabi tebe čakat pa ti dobenga, pa ga sekaš kolk ti paše...sn zaj parkrat šou se sam vozit, pa mi je blo kul, lahko celi cajt lepo malo sprobavam po zadnji, se peljem kjer mi paše in ne rabim poslušat tečnega čamčija, ki al ga zebe, al mu je prevroče, al mu ni fajn po mestu, in podobne bedastoče... :D

Objavljeno
če bo vse po sreči, bom mogoče enga dobil za pelat se par 100m :naughty:

Maš srečo k Tomaža poznaš, jst bom šou tut z fotrom do njega... sam dvomm da bi ga fotru dau za vozt, kaj šele men...

Objavljeno (popravljeno)
Nejko, naj te vrag pocitra ! Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

"Kaj reče Štajerec, ki pade v Dravo?"

"To še spijemo in gremo!"

Objavljeno
Nejko, naj te vrag pocitra !

pupika se vsak dan bolje občuje, ko jo nejko profesionalno uči, mater ej slabo si jo to naučil ti, da je prišla s takim pomanjklivim predznanjem pred dr. nejkota :D

Objavljeno
Maš srečo k Tomaža poznaš, jst bom šou tut z fotrom do njega... sam dvomm da bi ga fotru dau za vozt, kaj šele men...

avgusta ga dobi :kva2: bom do tebe prletu haha

Objavljeno
pupika se vsak dan bolje občuje, ko jo nejko profesionalno uči, mater ej slabo si jo to naučil ti, da je prišla s takim pomanjklivim predznanjem pred dr. nejkota :D

Ko bi vedo kaka je resnica si je ne bi želo...

Sploh pa od nje še kake 2 leteti ne bi kaj dobo :winkiss:

Objavljeno
A ste vidli kk je vcera Macartneya v smuko, pr 141 km/h fuknalo :huh: leto je neka čez 60 m davč, pa direktnega z glavo dol (aauu), pa še čelado mo je pol snelo

KLIK

(matr, tejk mni se motor ne gre, ko ga oni norci zgejo dovta po skor 70° klancu)

:yes:

ja tak pa je to, ta proga streif v kicbilu tak vsako leto terja kak atraktiven padec...jaz sem se tu dol peljal, in verjemite, malo spustiš smučke, maš naenkrat 100 kmh not, ker strmina je res nenormalna...zato sem jaz tak rad smuk vozo, ko sem še treniro hehe...ker je zelo podobno motorju, hitrosti so vrtoglave, prostora za napake ni, ker če padeš lahko samo upaš da bodo kakšni zlomi in odrgnine, lahko kaj hitro tudi se tud ubiješ... drugač pa pri smuku so največja jeba skoki, ker pri takih hitrostih ko skočiš se kaj hitro zgodi da te lahko obrne v zraku, če nimaš pravilne drže, tak ko se je zgodilo temu nesrečnežu na posnetku...pol pa lahko še samo ugotavljaš, kolk prenesejo tvoje kosti :D

čelada je tukaj predvsem zato, da ublaži prvi, najhujši trk s podlago, pol ko pa letiš po smučini, pa ti pri taki hitrosti potrga vse, sploh pa te čelade niso takšne kot motoristične...meni verjameš al ne je enkrat pancar, trdo zaprt s 4 klipsni dol sezulo iz noge, čelada je šla na dva pol, vendar mi je rešla življenje...drugega ni blo kot malo nategnjene kolenske vezi, in pretres možganov...

Hehe ja nejko mi2 že veva kak je tole...:D Men so ble tut hitre discipline najbl pri srcu.

Aja pa še to... jebite se vsi, ki tu razlagate o sončku pa kak ste se vozli z motorji, ker sem tako včeraj kot danes delal od 6 - 18 (12 ur) v Henklu za stroji in nisem videl belega dne, vstajal pa sem se ob 5.45. hvala bogu da je jutri šola, da lahko dlje spim

Jz ustajam vsak dan ob 4.45

Ko bi vedo kaka je resnica si je ne bi želo...

Sploh pa od nje še kake 2 leteti ne bi kaj dobo :winkiss:

Pa kaj ma 13 let?

Objavljeno
čamči itak neo več mel motora, samo drugač pa sn razmišlo da bi se kar sam vozo, tak ko zlatko hehe, to je najboljše, doben ne rabi tebe čakat pa ti dobenga, pa ga sekaš kolk ti paše...sn zaj parkrat šou se sam vozit, pa mi je blo kul, lahko celi cajt lepo malo sprobavam po zadnji, se peljem kjer mi paše in ne rabim poslušat tečnega čamčija, ki al ga zebe, al mu je prevroče, al mu ni fajn po mestu, in podobne bedastoče... :D

pa ti si tak nor, valda da mi ni fajn po mestu se vozit kaj maš od tega jaz se nikoli ne vozim po mestu... drugo kaj pa je pa ko je bil sneg na cesti normalno da me je zeblo v malo več kot mm debelem usnju brez podloge in majici odspodaj, prevroče pa mi še nikoli ni blo, ipak sem jaz za tople kraje človek

Objavljeno (popravljeno)

alo folk a ma kdo doma prvo pomoč?? ne une 17x13cm ampak tamalo pa je ne rabi???

KUPIM ! :naughty:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

đeri, đabe tisto kupuješ ker ti nič ne nuca, prva pomoč mora bit taka kot je predpisana, če nimaš tiste je enako kot da je nimaš.....sej veš imaš izpit za 125 pa voziš 600, se pravi da nimaš izpita

pr men tut ne gre pod zic pač jebat ga, bom pa nekam pod plastiko dal zadnjo, pa s sabo bom mel pod zicem en imbus (s katerim dam lahko dol zadnji konec) pa mu bom pokazal prvo pomoč...........je jeba ja če drugače ne gre

Objavljeno
alo folk a ma kdo doma prvo pomoč?? ne une 17x13cm ampak tamalo pa je ne rabi???

KUPIM ! :naughty:

špegle mi prodaj, pa ti jaz prvopomoč :D

Objavljeno

kaka pa je kaj kazn, ce nimas PP? PM ce je na totih cestakih itak nimas kam dat, oz. ce jo dam pod zic, se denarnice vec ne spravis not...

Objavljeno
kaka pa je kaj kazn, ce nimas PP? PM ce je na totih cestakih itak nimas kam dat, oz. ce jo dam pod zic, se denarnice vec ne spravis not...

men se zdi da okol 50eur...

Objavljeno

:OK:

pa kaj si norrrrrrrr uhuuuu ti ga poznaš enkrat boš mene uštulo poleg da pridem pogledat toti motor od blizu in iz vseh zornih kotov :D :wub: :wub: :wub: :wub: pa kaj to misli met za dirkat al se bo po cestah vozo z desmosedicijem?

Še mene štejte zraven :OK:

Walda...sploh ne bi hotu da se pozdravjo rane :D

ti pa tud ma da pokličeš :OK:

Objavljeno

:slap:

Objavljeno
men se zdi da okol 50eur...

bila je 40K sit..zdej k so € si pa pretvorte...

Objavljeno
Pa kaj ma 13 let?

15 ... do poroke na roke :rolleyes:

:P

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!