R1FREAK Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Ja štajerski ghostrider si bo res baje rr kupo... me je pelal jeseni od Slov. Bistrice do Konjic po stari cesti z hrc pa je blo brutalno :D najbolša fura v lajfu v bistvu :) komaj čakam da vidim desmota Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil R1FREAK
_N3jC_ Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 A ma kdo od tega štajerskega ghostriderja kkšn posnetk??
R1FREAK Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Nebi reko...se ga pa dost vidi poleti na cesti :D ko ga stunta. Mi2 sma se takrat vozla po predni po zadni koli, škarje vse kaj hočeš :) .Če zrihtam kamero pa če ga bom kaj vido mu lahk zagnjavim za kak onboard posnetek. Pomoje bo za :D Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil R1FREAK
Ven0m Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 15 ... do poroke na roke :rolleyes: :P haha pa take ponavad že obvladjo te scene.
Noiser69 Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 haha pa take ponavad že obvladjo te scene. Ja valda, sam ta je vlka izjema :slap: ;)
JeRn3j Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 đeri, đabe tisto kupuješ ker ti nič ne nuca, prva pomoč mora bit taka kot je predpisana, če nimaš tiste je enako kot da je nimaš.....sej veš imaš izpit za 125 pa voziš 600, se pravi da nimaš izpita pr men tut ne gre pod zic pač jebat ga, bom pa nekam pod plastiko dal zadnjo, pa s sabo bom mel pod zicem en imbus (s katerim dam lahko dol zadnji konec) pa mu bom pokazal prvo pomoč...........je jeba ja če drugače ne gre no ja bom tak reku tok extremno mal placa spet ni... pomojem bi brez problema spravu tud tanovo notr (auspuh ob strani velik pomaga :naughty: ) ampak bi useen tastaro meu... tak da lohk rečm da jo imam, čeprov je tastara... useen bolš da je tastara kot da je sploh ni :)
JeRn3j Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 špegle mi prodaj, pa ti jaz prvopomoč :D matexu reč ... on jih ne rab :whistle:
frk Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 matexu reč ... on jih ne rab :whistle: če jih nebom dobo od ninje pol sem raje brez
kukec1 Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 ce be bos dal od cbr-e ogledala gor, pol bos mel najlepso ninjo v slo....
Matex_46 Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 ce be bos dal od cbr-e ogledala gor, pol bos mel najlepso ninjo v slo.... :grim :OK:
_N3jC_ Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 :grim :OK: matex tvoje špegle mam drugač jst :D
Noiser69 Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Zej sm mal gledo na Extreme Sports (T2) supermoto, nvm a je posnetek al ka, vglavnem, neka tekma je bla, Hlad je 19 v skupnem seštevku ... Zanimivo se mi zdi, zto ker nism nobenga vido da bi mel tisti ščit na kros čeladi, vsi so bli brz ... zkaj to doro? zarad upora? Tekma je bla nekje bol v puščavi :P :winkiss: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil AbNormaln
_LuX_ Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 ah pomojm je to da jim na zategje še bolj čelado nazaj, hah men je blo dost funny k so na uni ravnini usi glavo pod balanco tišal :)
tomazin Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 ah pomojm je to da jim na zategje še bolj čelado nazaj, hah men je blo dost funny k so na uni ravnini usi glavo pod balanco tišal :) tak ko js na avtocesti :lol:
NejcZ Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 Sej se boma vštric peljala za vikend, to bo šele smešno za pogledat :D:D
tomazin Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 Sej se boma vštric peljala za vikend, to bo šele smešno za pogledat :D:D pomoje se boma lahk za roke držala :lol1:
NejcZ Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Kolko maš kil? Aja, veš kaj je.. ti maš razmerje zobnikov mislim da mejčkn drugačno :) Kolko ti piše v servisni? Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil NejcZ
tomazin Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 62kg :whistle: ki pa za razmerje zobnikov piše? sej servisne knj. mama tak iste tak da lahk pogledaš :D
NejcZ Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 EH, pol boš hitrejši hehe.. vem da maš zobnike mal drgač, sam nevem točn razmerja :krneki:
Noiser69 Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 Ka bi bil nekdo tolk pa bi mi razlozo ka je blo z Mte-om :unsure:
JeRn3j Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 Ka bi bil nekdo tolk pa bi mi razlozo ka je blo z Mte-om :unsure: mte se je enkrat avgusta peljal po eni stranski cesti na vrhniki in ura je bila okoli 20.00 vozil je direktno proti zahodu, sonce je bilo ob tej uri usmerjeno direktno v glavo voznika (sem preveril) zato ni videl (ali pa sploh ni bil prižgan) žmigavc. ženska je zavijala levo na svoje dvorišče ravno takrat ko je on nameraval avto prehiteti. ni opazil žmigovca (če je sploh biu) priletel je v rob avtomobila, odbilo ga je na nasprotno stran in priletel je v ograjo... na ograji se je poznalo zelo malo, tudi mito je bil malenkostno razbit, vendar so bile notranje poškodbe prehude in je umrl :closedeyes:
Noiser69 Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 (popravljeno) Tnx Jerry, nism vedo, zto sm pa vprasu ... R.I.P :trance_33_sleep: Popravljeno Januar 21, 2008. Popravil AbNormaln
Schmid87 Objavljeno Januar 21, 2008 Objavljeno Januar 21, 2008 morm enkrat it pogledat še na kraj nesreče kje je blo. (če bi šu to kdo z mano, bi mu biu hvaležn). čeprou nism nkol poznou Mte:)-ja, smo bli takrt k je blo glih en let po njegovi smrti, z matexam,grčarjam pa fingijam na grobu. tko da za grob vem kje je. zanima me pa sam še kraj kje je blo. bomo šli enkrat to pogledat? če se bo kšnmu dal? :whistle: lohk pa na zemlevidu pokažete kje je blo to, pa bom šu pogledat :) drgač pa sorry za OT :topic:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se