Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
morm enkrat it pogledat še na kraj nesreče kje je blo. (če bi šu to kdo z mano, bi mu biu hvaležn).

čeprou nism nkol poznou Mte:)-ja, smo bli takrt k je blo glih en let po njegovi smrti, z matexam,grčarjam pa fingijam na grobu. tko da za grob vem kje je. zanima me pa sam še kraj kje je blo. bomo šli enkrat to pogledat? če se bo kšnmu dal? :whistle: lohk pa na zemlevidu pokažete kje je blo to, pa bom šu pogledat :)

drgač pa sorry za OT :topic:

jz bi biu za turco, sporoč, k boš mislu it - samo ne še januarja al pa februarja (mraz)

Objavljeno
jz bi biu za turco, sporoč, k boš mislu it - samo ne še januarja al pa februarja (mraz)

Tudi jaz :whistle:

Objavljeno

sj zdj še ne.. nimam motorja še tko rečen+mrz :) poj kasnej k bo toplo pa motor se bo pa šlo.

Objavljeno

Kk je mni dovhcajt ... :lol1:

23974100_162954.gif

Bom še kako bol otročjo probo narest :lol1:

Objavljeno

burger and fries

Objavljeno

tak ko si reko.. dobri stari cajti.... jas sem vedno za pičko navijal....:D

Objavljeno

wtf :eek: ura pol enih pa se že petelin oglaša nekje spodaj v vasi, zihr so ga kure ven spodle :lol1:

Objavljeno (popravljeno)
tak ko si reko.. dobri stari cajti.... jas sem vedno za pičko navijal....:D

js sm pa navijou za tiste mafijce, pa professorja pa dick dastardly-a :D haha..

Popravljeno . Popravil FiFtY_
Objavljeno

Zdele je po tv kazal en str rally Dakar, pa tko vidš k se ena katrca mem prpele :D

Objavljeno
Zdele je po tv kazal en str rally Dakar, pa tko vidš k se ena katrca mem prpele :D

haha ka je tekmovala al se kr tko mim pelala?? :lol: :D B)

Objavljeno
haha ka je tekmovala al se kr tko mim pelala?? :lol: :D B)

tekmovala, pa pol sm še eno lado nivo vidu :D

Objavljeno
http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=896

oprema mi nekako ne gre skup :lol1: :lol1:

Wou :eek: :eek:

Hehe, barva res kr seva tista zlata vn...

Samo, komplet motor je pa za dol past... en kp karbona, Ohlinsi, hehe, navigacija zmaga :D pa tiste športne stopalke pa ročke...

Res lepo predelan... :wub:

More met tip preveč €€ :whistle: :kva1:

Objavljeno

čudn mi je sam tist zadi na zicu :D haha

Objavljeno
Wou :eek: :eek:

Hehe, barva res kr seva tista zlata vn...

Samo, komplet motor je pa za dol past... en kp karbona, Ohlinsi, hehe, navigacija zmaga :D pa tiste športne stopalke pa ročke...

Res lepo predelan... :wub:

More met tip preveč €€ :whistle: :kva1:

lep pa res ni, preveč ma sranja gor - navigacija WTF??? sej ni potovalc, na SS motorju nimaš sploh časa na števc gledat; zadnji sedež ga pa zmaga

drugač posamezne komponente so pa lepe ja :blush:

Objavljeno

Ne paše mu ta zlata barva, zadni zic je mimo, pa še ta navigacija, ... drgač ostalo je pa kr ql ;)

Objavljeno
lep pa res ni, preveč ma sranja gor - navigacija WTF??? sej ni potovalc, na SS motorju nimaš sploh časa na števc gledat; zadnji sedež ga pa zmaga

drugač posamezne komponente so pa lepe ja :blush:

Hehe, no ja, mogoče sm se mal čudn izrazu...

nism mislu rečt da je lep, amapk, sama predelava mi je ušeč, komponente pa to.

Glede navigacije se pa strinjam :headbang:

Objavljeno

Alo fantje, rabim eno alternativno rešitev ... mam ene škorne, ki na podplatih niso ojačani z čem kovinskim in zto ne morm dajat v ridah noge na tleh, ker se guma čist uguli, mate kake predloge/rešitve? :hmm:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!