_N3jC_ Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 Alo fantje, rabim eno alternativno rešitev ... mam ene škorne, ki na podplatih niso ojačani z čem kovinskim in zto ne morm dajat v ridah noge na tleh, ker se guma čist uguli, mate kake predloge/rešitve? :hmm: Nes k čevljarju pa ti nej nekak kkšn pleh gor nabije :)
Matex_46 Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 Hehe, no ja, mogoče sm se mal čudn izrazu... nism mislu rečt da je lep, amapk, sama predelava mi je ušeč, komponente pa to. Glede navigacije se pa strinjam :headbang: :yes: Alo fantje, rabim eno alternativno rešitev ... mam ene škorne, ki na podplatih niso ojačani z čem kovinskim in zto ne morm dajat v ridah noge na tleh, ker se guma čist uguli, mate kake predloge/rešitve? :hmm: :grrr :lol1:
Čamac Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 hud avto in huda baba kaki strup je ta beli ferrari :wub:
Roky Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 Alo fantje, rabim eno alternativno rešitev ... mam ene škorne, ki na podplatih niso ojačani z čem kovinskim in zto ne morm dajat v ridah noge na tleh, ker se guma čist uguli, mate kake predloge/rešitve? :hmm: Sej daš sam peto na tla?Itak, da se zližejo, sej se nebodo sam teb :)
_LuX_ Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 Alo fantje, rabim eno alternativno rešitev ... mam ene škorne, ki na podplatih niso ojačani z čem kovinskim in zto ne morm dajat v ridah noge na tleh, ker se guma čist uguli, mate kake predloge/rešitve? :hmm: Mam isti problem, sicer sm si za eno peto že oblikvov neki iz bakra samo morm pogruntat kako gor pritrdit. Ne vem a nej kr prišraufam al prilepim gor.
frk Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 kaki strup je ta beli ferrari :wub: ferrari je itak razred za sebe, samo tote babe se tud nebi brano :yea1: :yea1:
tomazin Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 al pa kupiš škorne z zamenljivim podplatom pa je :whistle:
JeRn3j Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 kaki strup je ta beli ferrari :wub: noro lep je ja poglej pod temo video posnetki kok se folk smeje kao kok je glupa (sej ne rečem dani) sam usi so ji tok fouš prov vidš en je napisu hahah bel ferrari... to bo to ja :headbang: ( :lol1: ) fovšija haha
k0ci Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 baba pa res ni neki ekstra huda, ferrari pa je ja, se mi prov smil k mora njo vozt okol :lol1:
payback Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 se vid da je bjonda haha :lol1: nc ne ve o avtu-avtih...razn da je ferrari f430 kabriole tu se pa tud konca hh lol :lol: in zalostn je najbol to da ma vec takih ljudi tok dobre avte k pojma nimajo o njih :cry:
C4V4L13R Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 evo, da se še tle pohvalm, k se že po celm netu hvalm hehe naredu sm izpit za B kategorijo :worship: s 17. uro ;) :P mam pa že 150km prbližno prevoženih danes hehe :worship: lp
kukec1 Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 zdaj pa še samo reči da si mel eno uro vožnje 15€.....tu v mb te že z 20to ure jebejo v glavo... v tistem gozdu pa tak eh...no zanima me kolk je trajala izpitna ura, pa če si vse "vaje" šel skos? drugač pa čestitam pa varno vožnjo....
Noiser69 Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 Kavalir čestitke, pa vlk varnih & rečnih km :OK:
C4V4L13R Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 zdaj pa še samo reči da si mel eno uro vožnje 15€.....tu v mb te že z 20to ure jebejo v glavo... v tistem gozdu pa tak eh...no zanima me kolk je trajala izpitna ura, pa če si vse "vaje" šel skos?drugač pa čestitam pa varno vožnjo.... nč po gozdu, ni novo mesto nč po gozdu, maš kr ene par zajebanih križišč in krožišč... izpit je trajal cca 35 minut, šou sm pa čez vse vaje :winkiss: pa ura je koštala 23€ ;) in tistih 17 je REALNO NAPISANIH v kartonu, ker sm ga sam vidu, tako da ni inštruktor nč dopisovov kakih "fake" ur pa hvala za čestitke Čestitke kavalir :yea1: hvala tud teb :OK:
k0ci Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 to tomaž :worship: sej sm vedu d boš naredu, k te je pavlič učil :OK: zihr si mel jakšeta v komisiji a :naughty:
C4V4L13R Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 to tomaž :worship: sej sm vedu d boš naredu, k te je pavlič učil :OK: zihr si mel jakšeta v komisiji a :naughty: nope...dominik je biu :rolleyes: @abnormaln: hvala, hvala :OK:
k0ci Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 aja, ko sem šel ven iz UE mi je ene trikrat vrata odpru, tazadnja vhodna vrata mi je pa celo odprl pa se umaknil da sem šel prvi ven, ko da sem kakšen kaj :lol1:
Matex_46 Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 :worship: hude bejbe :worship: desna je wawa wiwa
NejcZ Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 To ste že enkrat objavl, pa pol zbrisal haha :lol1:
Noiser69 Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 Ewo, neki slik iz garaže dans ;) Cela garaža (je kr natrpana ja, pa še del ozvočenja :P) Moji šrkorni ;) ...še moji 2 najljubši stvari, motor pa bobni :photo: Pa še ena za konc :photo:
k0ci Objavljeno Januar 22, 2008 Objavljeno Januar 22, 2008 abnormaln, daj slike zmanjšaj na 800x600 ker jih pol ure nalaga, in to velja za vse, ni treba direkt iz 6Mpix digitalca z 2800x3700 al kok že pikslov vržt sem gor ampak sliko se prej zmanjša
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se