Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 ja ja nastopač Oražm se neki voz in to brez čelade : c c c :) :nono:
Gixxer Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 evo, danes sem kupo to novo prvo pomoc...pa to ne mores vrjet! Se vidi da delajo zakone tepci, ki se nikol niso vidli motorja, kaj sele peljali. Komaj sem jo stlaco v tisti prostor pod zic, ostal pa je plac v velikosti izpita/prometne. Tak da si morem zdaj omislit neko mini denarnico, v katero to pase, oz. nardit nek zepek, ki bo pritrjen z jezekom...
_N3jC_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Sej pametn, tok da se še fajn motorja navadš, pa tud, zdele k je mrzu asfalt ... :unsure: Do 8rpm se zvrti v leru al v prestavi? Al se pač brez obremenitve čist? A je zvok drost drgačn z blokado al pa brez? :whistle: za navadt je res ql blokada... do 8 se zvrti v leru in v prestavi zvok je pa isti kokr brez blokade :) ja ja nastopač Oražm se neki voz in to brez čelade :evilgrin: :evilgrin: ... hehesam je pa uibr lep gsx :evilgrin: :evilgrin: jst sm šou pa dans do Kamnika.... aprilia spet razočarala (spet je šou semering...*%&!#... no ja sej še dobr da je garancija :whistle: :whistle: ) c c c :) :nono: hehe gizmo mal nabija po ulci pa res ne rabm čelade pr 30km/h...da ne boste misll da se po cesti brez čelade vozm :grrr
_Fingi_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 za navadt je res ql blokada...do 8 se zvrti v leru in v prestavi zvok je pa isti kokr brez blokade :) ..... No fajn, sam to me je skrbelo :blush: :blush:
Gizmo_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 za navadt je res ql blokada...do 8 se zvrti v leru in v prestavi zvok je pa isti kokr brez blokade :) hehe gizmo mal nabija po ulci pa res ne rabm čelade pr 30km/h...da ne boste misll da se po cesti brez čelade vozm :grrr Tudi ulica je cesta :nono: :nono: :nono: :nono: (jok3) ne sam zvok je pa fuul lep... sploh za stock auspuh...
k0ci Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 nabav si "pedr tošl" :D al pa gey torbico, kar ti je ljubše :D
Gizmo_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 evo, danes sem kupo to novo prvo pomoc...pa to ne mores vrjet! Se vidi da delajo zakone tepci, ki se nikol niso vidli motorja, kaj sele peljali. Komaj sem jo stlaco v tisti prostor pod zic, ostal pa je plac v velikosti izpita/prometne. Tak da si morem zdaj omislit neko mini denarnico, v katero to pase, oz. nardit nek zepek, ki bo pritrjen z jezekom... Ali pač nekej takega... (če te ne moti, da maš tko neki okol pasu) KLIK!
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 ampak ta dobesedno vleče :evilgrin: z blokado a :P nebi reku :P
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 al pa gey torbico, kar ti je ljubše :D maš ti kej čez pedrtošle :fight1: :angry:
k0ci Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 heh če si ga zvrtel do 8k rpm je to šele 55HP, kje je še do 110 :D
Čamac Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 počakaj da da blokade ven, bo mislo da ma letalo :D
k0ci Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 maš ti kej čez pedrtošle :fight1: :angry: če ga nosi pedr prov nič :kva1:
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 počakaj da da blokade ven, bo mislo da ma letalo :D tud mene tole letalo že počas zanima ja tole zdej je že dojadilo :glare:
Čamac Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 a kdo ve, koliko kW imajo RS 250 kaj v prometni? Tiste stare in koliko novejše?
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 a kdo ve, koliko kW imajo RS 250 kaj v prometni? Tiste stare in koliko novejše? tastare majo 72km to je okol 53 kw :) tanove majo pa če se ne motm okol 55km kar je 40kw :) kukr se spomnm je tko :) niti ene niti druge ne morš legalno furat :P
k0ci Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 tud mene tole letalo že počas zanima ja tole zdej je že dojadilo :glare: k še nisi ven pobral :slap: joj joj vidm d si softič v resnici, sem pa mislil da bo đeri to navlako takoj ven pometal
Čamac Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 tastare majo 72km to je okol 53 kw :) tanove majo pa če se ne motm okol 55km kar je 40kw :) kukr se spomnm je tko :) niti ene niti druge ne morš legalno furat :P mah to sem samo tak vprašal, to se pa res več ne sekiram kaj lahko pa kaj ne pa glede te birokracije pa zakonov, jaz vozim tisto, kar mi paše pa se lahko svet podere
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 k še nisi ven pobral :slap: joj joj vidm d si softič v resnici, sem pa mislil da bo đeri to navlako takoj ven pometal da se navadim motorja, in tudi zaradi cest bo še kaka 2 mesca notr, dokler zadeva ne postane taprava :P
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Ali pač nekej takega... (če te ne moti, da maš tko neki okol pasu) KLIK! Točn tole bom šu iskat, ker je fajn za drobnarije pospravt notr...pa še ne mot tolk :whistle:
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Točn tole bom šu iskat, ker je fajn za drobnarije pospravt notr...pa še ne mot tolk :whistle: 40€ niste zdravi :wacko:
Gixxer Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jaz pa nimam rad takih stvari. Nevem, mene to vse moti, da mam nekaj pod kombinezonom...tak da bom ze nekaj zrihtal :)
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jaz pa nimam rad takih stvari. Nevem, mene to vse moti, da mam nekaj pod kombinezonom...tak da bom ze nekaj zrihtal :) Sej to nedaš POD kombinezon? :?
Gixxer Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Sej to nedaš POD kombinezon? :? saj vseeno...moti me v glavnem hehe :D
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Sam res pretiravaš.. za 5€ maksimalno dobiš že tako fajno torbico za okol pasa.. po večini pa jih tak zastonj dobiš kje.. Pač ne paše tako dobro k kombinezonu, pa vseen :trance_33_sleep:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se