Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Sam res pretiravaš.. za 5€ maksimalno dobiš že tako fajno torbico za okol pasa.. po večini pa jih tak zastonj dobiš kje.. Pač ne paše tako dobro k kombinezonu, pa vseen :trance_33_sleep: A boš ti iz svojga žepa mi dal teh 40€ da jamraš? :trance_33_sleep: Sem že pred novim letom bil v Labi pa jih niso mel :(
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Ne, samo povem da se mi zdi nespametno dat 40€ zato. Kam boš ti dal svoj denar pa je čisto tvoja stvar :OK:
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Ne, samo povem da se mi zdi nespametno dat 40€ zato. Kam boš ti dal svoj denar pa je čisto tvoja stvar :OK: točn tko to je čist preveč drago... sej ne rečem da ni dobra sam je pa svinsko draga...
Gizmo_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Sam res pretiravaš.. za 5€ maksimalno dobiš že tako fajno torbico za okol pasa.. po večini pa jih tak zastonj dobiš kje.. Pač ne paše tako dobro k kombinezonu, pa vseen :trance_33_sleep: Ja sam ta ma material ki ne prepušča.. pa newem neke posebne zadrge ma da vn ne leti... une za 5E pa kvaliteta, pa to je bol uprašljivo... glede na to da maš notr mobitel, keš, ... je kr fajn pazt da je ornk.. k nej bi alpinestars bla.. drgač pa usakemu svoje... :alien1: še ena rešitev je pa tank torba(magnetna) pa uzameš uno tanko k ma sam polivinil na vrhu, ki nima več žepkov,... moj fotr jo pa ma pa za osebno pa mobiteli in to... pa se ful obnese... še ni ti treba vedno na meji vlečt vn tošla iz ledra da osebno pokažš.. al pa kufri :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: (tut na r1kah smo jih že vidl)
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 No ja.. vodotesne res nito.. js sem jih dobil enkrat par teh UEFA od fuzbala pa majo tud dost žepkov, pa zadrgo, pa to.. :)
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 še ena rešitev je pa tank torba eh, to te ovira če se hočš skrit za vizir :P hehe
Gizmo_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 saj vseeno...moti me v glavnem hehe :D Lah pa če maš bulo na kobinezonu razrežš :whistle: :unsure: :unsure: , pa notr predalčke nardiš tko k majo dakine torbe zadi na hrbtu :evilgrin: :evilgrin:
Stroj Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 jaz pa nimam rad takih stvari. Nevem, mene to vse moti, da mam nekaj pod kombinezonom...tak da bom ze nekaj zrihtal :) Za tak dnar ti jst lacoste zdilam...orginal z računom, še garancijo ma.
Gixxer Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 strojci zakaj pa mene citiras :D to mors rokyu povedat, jaz tega tak nebom kupoval :D
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 pa sej to maš za pasom pa jo lohk tud okol obrneš tak da jo imaš na hrbtu... še veš ne da jo imaš je pa zelo priročna zadeva, ker imaš use stvari takoj na dosegu.
Stroj Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 strojci zakaj pa mene citiras :D to mors rokyu povedat, jaz tega tak nebom kupoval :D a mater....đerija sm mislu citirat, ni najbolj uspel :D
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Pa valda, js to že skos prakticiram.. mam na hrbtu, notr pa telefon pa denarnico.. res sploh neveš da maš :krneki:
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 strojci zakaj pa mene citiras :D to mors rokyu povedat, jaz tega tak nebom kupoval :D Nč men, nerabm to za šmeka okol meka, rabm, da bo za neki služila.V tisto navadno nedam niti mobitela, ker je že pas za okol pasu švoh :trance_33_sleep: Zj vm gre faking torbica v nos? :D to nemorš vrjet haha :D
JeRn3j Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 a mater....đerija sm mislu citirat, ni najbolj uspel :D ne rabim ja ove lakost torbice jaz sem majkemi slovenc :)
Čamac Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Jaz mam mobitel in denarnico v notranjem žepu v kombinezonu in ne vem zakaj ne naredite tako? No, sedaj na novem kombinezonu še ne vem, pravim za Dainese K, na Beriku še morem pogledat, če sploh ma kakšen žep ampak mislim da ma na notranji strani tak da pomoje spet ne bo problemov :)
Stroj Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 ne rabim ja ove lakost torbice jaz sem majkemi slovenc :) Uuu sory gospod zaveden sLovenec.....
Roky Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Jaz mam mobitel in denarnico v notranjem žepu v kombinezonu in ne vem zakaj ne naredite tako? No, sedaj na novem kombinezonu še ne vem, pravim za Dainese K, na Beriku še morem pogledat, če sploh ma kakšen žep ampak mislim da ma na notranji strani tak da pomoje spet ne bo problemov :) Jest v notranji žep kr težko vse stvari spravm.Mam tri žepe na notranji strani ampak mobitel je dost velk pa mot,dnarnca tud čudn zgleda poj pa še kluči pa čiki, to pa edin pod sedež.Sam mam precej oprijet kombinezon in me poj mobitel pa denarnca tiščita :D
Gizmo_ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Jest v notranji žep kr težko vse stvari spravm.Mam tri žepe na notranji strani ampak mobitel je dost velk pa mot,dnarnca tud čudn zgleda poj pa še kluči pa čiki, to pa edin pod sedež.Sam mam precej oprijet kombinezon in me poj mobitel pa denarnca tiščita :D Sej si se zanč hvalu da ti je precej ohlapn kobinezon med nogam...mogoče ga lah pa tja notr spravš... mobitel mislm :whistle: :whistle: :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Alo Jernej.. lej slikca od danes, da potrdim tvojo izjavo od prej.. da je ta Runnerca 180 čefurska :whistle: Danes slikal z busa.. Vidi ih šiptareeeee
payback Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Alo Jernej.. lej slikca od danes, da potrdim tvojo izjavo od prej.. da je ta Runnerca 180 čefurska :whistle: Danes slikal z busa.. Vidi ih šiptareeeee to si pa u cel na lublanski slikou an??? :lol: :) B)
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Ja sej vidš.. mal sm se pozn zratu pa dobr.. :rolleyes:
Čamac Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Sej si se zanč hvalu da ti je precej ohlapn kobinezon med nogam...mogoče ga lah pa tja notr spravš... mobitel mislm :whistle: :whistle: :whistle: haha to pa res nisem nikoli rekel :P Alo Jernej.. lej slikca od danes, da potrdim tvojo izjavo od prej.. da je ta Runnerca 180 čefurska :whistle: Danes slikal z busa.. Vidi ih šiptareeeee šiptare :?
NejcZ Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Ma nima veze.. sej veš kaj sm hotu povedat :krneki:
Schmid87 Objavljeno Januar 24, 2008 Objavljeno Januar 24, 2008 Dans je honda v garaži zapela :krneki: kva pa po ulci, vasi, mestu.. gor pa dol? a to pa nč :closedeyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se