k0ci Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 ti si tarzan, najprej poglej kdo sploh moderira kategorijo 125 in 250, potem pa piši
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 ti si tarzan, najprej poglej kdo sploh moderira kategorijo 125 in 250, potem pa piši glej nena mi trosi, ker tu je vsak tedn neke drugače, najprej si ti bil, pol roky pa ti, pol samo roky, čez en tedn bo pa že čamac moderator al kaj...pravi teksas ste moderatori, sicer pa predvidevam da maš ti tui omogočeno da tukaj odklepaš in zaklepaš, tak da odkleni ono temo, da gremo drekat dalje :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 kaj je pičke kam se gre dons? ja pičke nemarne, pa da nei spet mene klicali, tak ko mate navado vsak vikend, lepo se ga opijanite ko opice pol pa me ti al pa đeri kličete ko delam pošteno, vi pijanci pa se pol pa lepo zraun krohotate mojemu narečju, pa me neke kozlarije sprašujete, samo da bi čimveč tak govoril po štajersko hehe... sploh se vam nebom več javljal, sploh v soboto ob treh zjutraj, te ko mate navado klicat, mate srečo da delam pa da sn budn, ker da bi pa spal pa da bi mel slučajno gsm prižgan pa da me zbudite, vas vse pojebem ko stare kurbe :D
k0ci Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 nejkoo, ne sanjaj, pod kategorijo ti lepo piše da to kategorijo moderirata thundercat in roky, to je že od takrat ko je roky postal mod............in tukaj noter imam jaz čisto enake funkcije kot vsi ostali, ne morem nič brisat, zaklepat,.....samo svoje objave lahko urejam tudi po enem letu od nastanka, to je vse
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 (popravljeno) nejkoo, ne sanjaj, pod kategorijo ti lepo piše da to kategorijo moderirata thundercat in roky, to je že od takrat ko je roky postal mod............in tukaj noter imam jaz čisto enake funkcije kot vsi ostali, ne morem nič brisat, zaklepat,.....samo svoje objave lahko urejam tudi po enem letu od nastanka, to je vse te ti je roky pederčina po nogometnem žargonu rečeno, spodnesel stolček hehe...bio si kralj, a sada si kurac od ofce, kao što mi, obična raja hehehe... Popravljeno Januar 25, 2008. Popravil _Nejkoo_
k0ci Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 hehe nekako tako ja :D sam za info: tema o ninji 250 bo po temeljiti čistki spet prišla nazaj, za nabijanje pa imamo itq 125ke javite se
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 hehe nekako tako ja :D sam za info: tema o ninji 250 bo po temeljiti čistki spet prišla nazaj, za nabijanje pa imamo itq 125ke javite se jaja bmk, jaz tak vsepovsod serjem, morte met nekaj dela hehe
Ven0m Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 ja pičke nemarne, pa da nei spet mene klicali, tak ko mate navado vsak vikend, lepo se ga opijanite ko opice pol pa me ti al pa đeri kličete ko delam pošteno, vi pijanci pa se pol pa lepo zraun krohotate mojemu narečju, pa me neke kozlarije sprašujete, samo da bi čimveč tak govoril po štajersko hehe... sploh se vam nebom več javljal, sploh v soboto ob treh zjutraj, te ko mate navado klicat, mate srečo da delam pa da sn budn, ker da bi pa spal pa da bi mel slučajno gsm prižgan pa da me zbudite, vas vse pojebem ko stare kurbe :D te ti je roky pederčina po nogometnem žargonu rečeno, spodnesel stolček hehe...bio si kralj, a sada si kurac od ofce, kao što mi, obična raja hehehe... hahaha :worship: :lol1: :lol1:
JeRn3j Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 kaj je pičke kam se gre dons? kva je pička dogaja kje kj dans?? factory, bolivar ??? bakusa mi ne omenjat :glare:
Valth Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 Odklente mi Kawasaki ninja 250 temo :headbang:
Stroj Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 Odklente mi Kawasaki ninja 250 temo :headbang: Ne bom! Kaj boš pa zdej?
Stroj Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 nesramn si :closedeyes: muhahahhahaha :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Čamac Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 (popravljeno) Takole, prebral kompletno temo RS 250. Zvedel praktično nič novega, mi je pa vzelo veliko časa (beri: ni malo postov). Popravljeno Januar 25, 2008. Popravil Čamac
Roky Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 alo roky pa koći, tarzana frdamana, zakaj sta zaklenla ono temo ninja 250ccm...kerikoli od vaju je že bil, bo jih fasal...in to po lapah, in to s tičem :lol1: Ei ti Tarzan...Jest, če zaklenem temo napišem "klonk!" v njej ;) te ti je roky pederčina po nogometnem žargonu rečeno, spodnesel stolček hehe...bio si kralj, a sada si kurac od ofce, kao što mi, obična raja hehehe... No,no...zase govor kdo je pederčina...Res je, da se mava s k0cijem rada k sva v motosvet dream team sam to se vas ne tiče...mava private kotiček :lol1: Odklente mi Kawasaki ninja 250 temo :headbang: lol :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 RS 250 ima V mašino ne? Kakšen kot? ja mater, si pa odkril toplo vodo...kaj ma veze kaki kot ma, kaj te tebe tarzan to zanima, kaj če nima takega kota kot si si zamislo, pol ti neoš mel al kaj...ma pa 60 stopinj drugač, isti kurac ko mile samo da je dvotaktna hehe :D
Schmid87 Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 ej, a paše zadn amortizer od RS250, na RS125? :whistle:
_Misko_ Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 a paše kolesni ležaj iz aprilie RS125-ke na RS50-ko? :)
Valth Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 Ne bom! Kaj boš pa zdej? smejal se ti v fris? član en ... :lol1:
_Misko_ Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 smejal se ti v fris? član en ... :lol1: Kaj pa si ti? :)
Stroj Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 smejal se ti v fris? član en ... :lol1: Kaj pa si ti? :) On je tako zvani pičkin dim ;)
_Misko_ Objavljeno Januar 25, 2008 Objavljeno Januar 25, 2008 On je tako zvani pičkin dim ;) :worship: Ma neki se smeji, da si član sam je pa isto član :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se