Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

ti si tarzan, najprej poglej kdo sploh moderira kategorijo 125 in 250, potem pa piši

Objavljeno

kaj je pičke kam se gre dons?

Objavljeno
ti si tarzan, najprej poglej kdo sploh moderira kategorijo 125 in 250, potem pa piši

glej nena mi trosi, ker tu je vsak tedn neke drugače, najprej si ti bil, pol roky pa ti, pol samo roky, čez en tedn bo pa že čamac moderator al kaj...pravi teksas ste moderatori, sicer pa predvidevam da maš ti tui omogočeno da tukaj odklepaš in zaklepaš, tak da odkleni ono temo, da gremo drekat dalje :D

Objavljeno

ja pičke nemarne, pa da nei spet mene klicali, tak ko mate navado vsak vikend, lepo se ga opijanite ko opice pol pa me ti al pa đeri kličete ko delam pošteno, vi pijanci pa se pol pa lepo zraun krohotate mojemu narečju, pa me neke kozlarije sprašujete, samo da bi čimveč tak govoril po štajersko hehe... sploh se vam nebom več javljal, sploh v soboto ob treh zjutraj, te ko mate navado klicat, mate srečo da delam pa da sn budn, ker da bi pa spal pa da bi mel slučajno gsm prižgan pa da me zbudite, vas vse pojebem ko stare kurbe :D

Objavljeno

nejkoo, ne sanjaj, pod kategorijo ti lepo piše da to kategorijo moderirata thundercat in roky, to je že od takrat ko je roky postal mod............in tukaj noter imam jaz čisto enake funkcije kot vsi ostali, ne morem nič brisat, zaklepat,.....samo svoje objave lahko urejam tudi po enem letu od nastanka, to je vse

Objavljeno (popravljeno)
nejkoo, ne sanjaj, pod kategorijo ti lepo piše da to kategorijo moderirata thundercat in roky, to je že od takrat ko je roky postal mod............in tukaj noter imam jaz čisto enake funkcije kot vsi ostali, ne morem nič brisat, zaklepat,.....samo svoje objave lahko urejam tudi po enem letu od nastanka, to je vse

te ti je roky pederčina po nogometnem žargonu rečeno, spodnesel stolček hehe...bio si kralj, a sada si kurac od ofce, kao što mi, obična raja hehehe...

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

hehe nekako tako ja :D sam za info: tema o ninji 250 bo po temeljiti čistki spet prišla nazaj, za nabijanje pa imamo itq 125ke javite se

Objavljeno
hehe nekako tako ja :D sam za info: tema o ninji 250 bo po temeljiti čistki spet prišla nazaj, za nabijanje pa imamo itq 125ke javite se

jaja bmk, jaz tak vsepovsod serjem, morte met nekaj dela hehe

Objavljeno
ja pičke nemarne, pa da nei spet mene klicali, tak ko mate navado vsak vikend, lepo se ga opijanite ko opice pol pa me ti al pa đeri kličete ko delam pošteno, vi pijanci pa se pol pa lepo zraun krohotate mojemu narečju, pa me neke kozlarije sprašujete, samo da bi čimveč tak govoril po štajersko hehe... sploh se vam nebom več javljal, sploh v soboto ob treh zjutraj, te ko mate navado klicat, mate srečo da delam pa da sn budn, ker da bi pa spal pa da bi mel slučajno gsm prižgan pa da me zbudite, vas vse pojebem ko stare kurbe :D

te ti je roky pederčina po nogometnem žargonu rečeno, spodnesel stolček hehe...bio si kralj, a sada si kurac od ofce, kao što mi, obična raja hehehe...

hahaha :worship: :lol1: :lol1:

Objavljeno

kva je pička dogaja kje kj dans??

factory, bolivar ??? bakusa mi ne omenjat :glare:

Objavljeno

Odklente mi Kawasaki ninja 250 temo :headbang:

Objavljeno

Ne bom! Kaj boš pa zdej?

Objavljeno

nesramn si :closedeyes:

Objavljeno
nesramn si :closedeyes:

muhahahhahaha :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Takole, prebral kompletno temo RS 250. Zvedel praktično nič novega, mi je pa vzelo veliko časa (beri: ni malo postov).

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno
alo roky pa koći, tarzana frdamana, zakaj sta zaklenla ono temo ninja 250ccm...kerikoli od vaju je že bil, bo jih fasal...in to po lapah, in to s tičem :lol1:

Ei ti Tarzan...Jest, če zaklenem temo napišem "klonk!" v njej ;)

No,no...zase govor kdo je pederčina...Res je, da se mava s k0cijem rada k sva v motosvet dream team sam to se vas ne tiče...mava private kotiček :lol1:

lol :D

Objavljeno
RS 250 ima V mašino ne? Kakšen kot?

ja mater, si pa odkril toplo vodo...kaj ma veze kaki kot ma, kaj te tebe tarzan to zanima, kaj če nima takega kota kot si si zamislo, pol ti neoš mel al kaj...ma pa 60 stopinj drugač, isti kurac ko mile samo da je dvotaktna hehe :D

Objavljeno

ej, a paše zadn amortizer od RS250, na RS125? :whistle:

Objavljeno

a paše kolesni ležaj iz aprilie RS125-ke na RS50-ko? :)

Objavljeno
Ne bom! Kaj boš pa zdej?

smejal se ti v fris?

član en ... :lol1:

Objavljeno
smejal se ti v fris?

Kaj pa si ti? :)

Objavljeno
smejal se ti v fris?

Kaj pa si ti? :)

On je tako zvani pičkin dim ;)

Objavljeno
On je tako zvani pičkin dim ;)

:worship:

Ma neki se smeji, da si član sam je pa isto član :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!