Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Eh on je neznanec...jst sm car :P

Objavljeno

on je ku*ac od ofce

Objavljeno

:OK: se vid da tud bl pametne vn mečeš :D

Objavljeno
on je ku*ac od ofce

Matex is reading my mind :blush: again :wub:

Objavljeno
ja mater, si pa odkril toplo vodo...kaj ma veze kaki kot ma, kaj te tebe tarzan to zanima, kaj če nima takega kota kot si si zamislo, pol ti neoš mel al kaj...ma pa 60 stopinj drugač, isti kurac ko mile samo da je dvotaktna hehe :D

res ne vem zakaj nekaj razmišljaš pa ti zdaj hočeš ugotovit zakaj mene to zanima pa prideš do nekih zaključkov da je to razlog al jo bom kupo al ne pa take bedarije... daj manj razmišljaj če nikoli ne zmisliš nič produktivnega, samo bedarije nenehno letijo iz te neumne Pekrske glave

normalno da me zanima budala, tu ni ravno malo šraufarije, pravzaprav kaj te tebe to zanima da mene zanima? tebe naj zamina to kar mene ne zanima in obratno da mene zanima to kar tebe ne zanima ker če oba zanima pol ni zanimivo ker ni zanimanja in naj zanima samo tebe al pa samo mene da zanima drugače naj zanima koga drugega

Objavljeno
Matex is reading my mind :blush: again :wub:

:wub:

Objavljeno (popravljeno)
a paše kolesni ležaj iz aprilie RS125-ke na RS50-ko? :)

to ne, paše pa od ponija na tvojga tomosa :whistle:

Popravljeno . Popravil FlamE#7
Objavljeno
ej, a paše zadn amortizer od RS250, na RS125? :whistle:

torej? :D

Objavljeno

ke steeeeee pičke a se gremo mal zapelat do portoroža na en kufe a kva al ste ene navadne pičkeeeeeeee bostew usaj vidl kva suzuki delaaaaaaaaaaaaa poščijem se na vse cbrke, ninje, r6ke......GGGGGGGGGGGSSSSSSSSSSSSSXXXXXXXXXXXXXXX rulzzzzzzzzzzzzzzzz

Objavljeno (popravljeno)

Dobro Jutro .... pa ke ste vsi zaspanci, ne vem kk morte tk dovgo spat :D

A prajite da bo lep dan dans, pa da gremo kaj na motor ker bo sončeeeek :grim

Prvo škijat pol pa na motor :OK:

current1.jpg

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
torej? :D

en nevmesen komentar: pomoje boš prej našel kr amortizer od 125ke pa od 250ke bi bil najbrž še dražji, plus tega da ne vem kje bi ga našel...

ke steeeeee pičke a se gremo mal zapelat do portoroža na en kufe a kva al ste ene navadne pičkeeeeeeee bostew usaj vidl kva suzuki delaaaaaaaaaaaaa poščijem se na vse cbrke, ninje, r6ke......GGGGGGGGGGGSSSSSSSSSSSSSXXXXXXXXXXXXXXX rulzzzzzzzzzzzzzzzz

ja pri nas pa slana pa mrzlo ko prasica :trance_33_sleep: Drugače pa ZELO DVOMIM, da se tvoj suzuki na karkoli poščije s temi smešnimi 25 kW :grim :P

Objavljeno

Je blo veselo učeri a?

(oražm je odkril alkohol) :evilgrin:

Objavljeno
Je blo veselo učeri a?

(oražm je odkril alkohol) :evilgrin:

uf ja učer je pa blo hehe :grim kr mal preveč :grrr

zdj pa delat treba da bo polet za benz :D

Objavljeno
to ne, paše pa od ponija na tvojga tomosa :whistle:

hah ta je dobra :D

Objavljeno
ej, a paše zadn amortizer od RS250, na RS125? :whistle:

Se opravičujem za moj prejšnji post. Že vem, zakaj te tole zanima... Na Bolhi je namreč zadnji amortizer za RS 250 za 50€... :D

Objavljeno

Ej Fantje a mogoče ve kdo kolk pride sam blokada za 600rr... ker fotr je šou dans na AS Domžale pa mu je mehanik reku da pride cca 1200E brez dela...

zdej panewem... k govoril se je skos da so blokade okol 200E al pa tko...k 1200E je pa res mal velik :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Objavljeno
Ej Fantje a mogoče ve kdo kolk pride sam blokada za 600rr... ker fotr je šou dans na AS Domžale pa mu je mehanik reku da pride cca 1200E brez dela...

zdej panewem... k govoril se je skos da so blokade okol 200E al pa tko...k 1200E je pa res mal velik :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

A dobiš od ateka 600rr? :P Menda on ne rabi 25kW a ne... Blokada stane 200€, tale, ki so ti jo omenili za 1000+ € pa je druga elektronika :) 200€ torej ta navadna mehanska :)

Objavljeno

1200€hahaha

kakki so te mehankarji :slap: :slap: :slap:

Objavljeno

kere natege ne morm verjet

Objavljeno
A dobiš od ateka 600rr? :P Menda on ne rabi 25kW a ne... Blokada stane 200€, tale, ki so ti jo omenili za 1000+ € pa je druga elektronika :) 200€ torej ta navadna mehanska :)

Ja za elekronsko je reku da tolk pride... pol sm pa čudn gledu... :whistle:

Drugač pa nene ATA ma VFR po je reku da če kupujem kej 600 da nej Hondo kupm.. pol mi je pa rr najbol ql... :evilgrin: :evilgrin:

pa že tko mi je ena najlepših 600tk, takoj za R6ko..

drgač pa ni natega če bi celo elektronko menju pomoje.. :krneki:

Objavljeno

Fino se je blo dans smučat, proga enkratna, blo je pa (pre)vroče, sonce močno, na gori je blo + tk da je bla zakon smuka :D

Zej pa kosilo, pol pa hitr na motor :OK:

Objavljeno
res ne vem zakaj nekaj razmišljaš pa ti zdaj hočeš ugotovit zakaj mene to zanima pa prideš do nekih zaključkov da je to razlog al jo bom kupo al ne pa take bedarije... daj manj razmišljaj če nikoli ne zmisliš nič produktivnega, samo bedarije nenehno letijo iz te neumne Pekrske glave

normalno da me zanima budala, tu ni ravno malo šraufarije, pravzaprav kaj te tebe to zanima da mene zanima? tebe naj zamina to kar mene ne zanima in obratno da mene zanima to kar tebe ne zanima ker če oba zanima pol ni zanimivo ker ni zanimanja in naj zanima samo tebe al pa samo mene da zanima drugače naj zanima koga drugega

edede nena mi trosi, kaj zaj če boš ti šraufo morš nujno vejet kolk je kot med cilindri, in kaj ti bo to pomagalo, če boš zaj prej vedo kolk je kot, to boš tak pol vido ko boš mel motor doma haha, nevem zakaj to zaj sprašuješ tarzan tarzanski cepec potegjeni oprani :D ...sicer pa boji srečn, da sn svoje plemenito znanje o kotu med cilindri pri rs 250 delil s tabo, ker naslednjič ga ne bom, in boš ostal tarzan nevedni podpekerski :D

Objavljeno

Jermanu se obetajo stopničke :D ... razn če kak kres od odzada preseneti pa prehiti prve 3 ... Bravo Jerman :worship:

Objavljeno
en nevmesen komentar: pomoje boš prej našel kr amortizer od 125ke pa od 250ke bi bil najbrž še dražji, plus tega da ne vem kje bi ga našel...

Se opravičujem za moj prejšnji post. Že vem, zakaj te tole zanima... Na Bolhi je namreč zadnji amortizer za RS 250 za 50€... :D

yap, na bolhi ga en prodaja za 50€ :D ravno zato me zanima če paše to tut na 125ccm :D hehe

Objavljeno

Štart @ -6 Sm mislu da bom crkno.. brez zajebancije :whistle:

post-9211-1201349735_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!