Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

veni sonček veselo sije. a jaz budala nimam bencina da bi do tankštele prilezo.

kdo mi na dom dostavi 2 litra :P

Objavljeno
veni sonček veselo sije. a jaz budala nimam bencina da bi do tankštele prilezo.

kdo mi na dom dostavi 2 litra :P

kok delč stran pa maš pumpo? :)

Objavljeno (popravljeno)
kok delč stran pa maš pumpo? :)

13km

saj se me je že sosed usmilil

tak da dečki pičim jaz na motor

Popravljeno . Popravil norc 16
Objavljeno
13km

saj se me je že sosed usmilil

tak da dečki pičim jaz na motor

:D lepo lepo

js se grem tut zapelat ene 10km ^_^ sam da najprej požrem penkejks :D

Objavljeno
Ja za elekronsko je reku da tolk pride... pol sm pa čudn gledu... :whistle:

Drugač pa nene ATA ma VFR po je reku da če kupujem kej 600 da nej Hondo kupm.. pol mi je pa rr najbol ql... :evilgrin: :evilgrin:

pa že tko mi je ena najlepših 600tk, takoj za R6ko..

drgač pa ni natega če bi celo elektronko menju pomoje.. :krneki:

Moja se prodaja btw :D

edede nena mi trosi, kaj zaj če boš ti šraufo morš nujno vejet kolk je kot med cilindri, in kaj ti bo to pomagalo, če boš zaj prej vedo kolk je kot, to boš tak pol vido ko boš mel motor doma haha, nevem zakaj to zaj sprašuješ tarzan tarzanski cepec potegjeni oprani :D ...sicer pa boji srečn, da sn svoje plemenito znanje o kotu med cilindri pri rs 250 delil s tabo, ker naslednjič ga ne bom, in boš ostal tarzan nevedni podpekerski :D

ja uau kakšno znanje si delil, ko si neki na netu prebral, kar ti vzame 3 min časa samo mi je hitreje kr tu gor vprašat pa ne rabim iskat :)

Objavljeno

kaj pa tota , ko kličem enga ko ma dele za mitaka na bolhi, pa ga vprašam če ma pumpico za olje za mešanco delat, pa reče... a to je kje pri mašini not...pa rečm ja tak črni pokrovček je gor.. pa reče daj me nazaj pokliči grem pogledat...:D

Objavljeno (popravljeno)
kere natege ne morm verjet

haha, ti pa si vrjetno zadnji tukaj gor, ki bi se sekiral da so hotli enga napizdit za blokado za motor :D

'

drugač pa fantje.. a lahk kdo zrihta al pa če ve kdo kje za kakšnega mitota v ita.... lahk je polomljen pa brez papirjev..al pa če poznate kakega mehanika ko redno hodi v ita....?

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno (popravljeno)

Dan

ej fantje kok so kej cene gum za aprilio rs125 (zadnja guma) pa zavorne ploščice?Je drago? :)

Pa rs-ka 125 predelana na 180ccm ali 160ccm se to dost kvar? :unsure: Mislm če ma pač blajrco, gred itd. dost močno.. :whistle:

Popravljeno . Popravil _Misko_
Objavljeno
kaj pa tota , ko kličem enga ko ma dele za mitaka na bolhi, pa ga vprašam če ma pumpico za olje za mešanco delat, pa reče... a to je kje pri mašini not...pa rečm ja tak črni pokrovček je gor.. pa reče daj me nazaj pokliči grem pogledat...:D

zaj pa to poslušte... ga kličem pa reče da ma... pa vpraša kolk sem pripravlen dat... pa rečem nwm ti povej ceno... pa reče da niti ne ve kolk je to vredno.. pa rečem da okol 30€ stane nova... pol pa reče da se bo pozanimal pa me nazaj poklical....

ne morm vrjet da fokl prodaja stvari ki sploh neve kolk so vredne....če bi mu reko da mu dam 100€ za celega bi reko.. čaki da pogledam na net za kolko se prodajajo, po mojem :D

Objavljeno

a ma kdo avto s kluko pa prikolco za motor (v bližini KR)? :D da js nekam motor zafuram :P hehe

Objavljeno
a ma kdo avto s kluko pa prikolco za motor (v bližini KR)? :D da js nekam motor zafuram :P hehe

A nemorš vn iz ulce zarad kapsov? :D

Objavljeno
A nemorš vn iz ulce zarad kapsov? :D

eh to ni blo problema dons.. sj itak so sam gledal.. mem sm se tko pelou k da motor glih neki šravfam :P paj to to.. poj te ne ustavjo.. čeprou sm brez plastik pa spredne luči tid. :)

amm, drgač rabm zato, da bi ga v Žiri zafurou :)

Objavljeno
Dan

ej fantje kok so kej cene gum za aprilio rs125 (zadnja guma) pa zavorne ploščice?Je drago? :)

Pa rs-ka 125 predelana na 180ccm ali 160ccm se to dost kvar? :unsure: Mislm če ma pač blajrco, gred itd. dost močno.. :whistle:

quailifire (ena najbolših sorazmerna z kakovostjo in ceno) ... je zadnja guma 95€ ... maš pa tudi cenejše in dražje... računaj pa okoli 100€ , pa še menjava gume je ene 20€ ... priporočam da uzameš pri nekem vulkanizerju, ker ti jo zastonj namontera, pa še tastaro uzame :)

zavorne ploščice so pa ble sprednje 27€ (neki tazga) zadnje so pa ene 20€ ... original kupljene na AC triglav seveda :)

predelaj pa boš videl :P

enim že original rs ka fajn riba, kaj se pol zgodi če je še kit gor :P ... to je totalen nesmisu teli kiti... moje mnenje pač ... preveč dnarja premal muzike :)

Objavljeno

za gume vprašaj uporabnika aless prav tako za kit

ker njegova prejšna rska je pomojem rekordno krat crknila na forumi.

kit dajo vsi gor ko jim orginal zariba. pe je kit 400 eurov orginal 125 pa 800.

drugače pa z kitom gre malo boljše gredi se pa zmanjša življenska doba na nekje polovico

Objavljeno
quailifire (ena najbolših sorazmerna z kakovostjo in ceno) ... je zadnja guma 95€ ... maš pa tudi cenejše in dražje... računaj pa okoli 100€ , pa še menjava gume je ene 20€ ... priporočam da uzameš pri nekem vulkanizerju, ker ti jo zastonj namontera, pa še tastaro uzame :)

zavorne ploščice so pa ble sprednje 27€ (neki tazga) zadnje so pa ene 20€ ... original kupljene na AC triglav seveda :)

predelaj pa boš videl :P

enim že original rs ka fajn riba, kaj se pol zgodi če je še kit gor :P ... to je totalen nesmisu teli kiti... moje mnenje pač ... preveč dnarja premal muzike :)

A je to tut odvisn kako furaš?če si norc al pa uizi :D

Kok pa je kej najcnej guma?Loh daš tut kšn link da mau pogledam :) Sam sm neki brsku ampak nč pametnga..

Objavljeno

še jz k sm pussy sm RS-ko na polno odpiral, ne morš se vozt z neki napol gasa

itak se vse dogaja nad 7k

Objavljeno
A je to tut odvisn kako furaš?če si norc al pa uizi :D

Kok pa je kej najcnej guma?Loh daš tut kšn link da mau pogledam :) Sam sm neki brsku ampak nč pametnga..

eh nima to dost veze kako vozš... no ja če jo skos na 10.000+ tišiš pol sigurn ni dobr ane :P

reči alessu, al pa poglej za Čarmana, al pa kaj takega... dej mal poglej jebemti sej ni tok težko najdt

Objavljeno
Kok pa je kej najcnej guma?

guma ti je edini stik s podlago, ti pa iščeš najcenejšo obstajajočo gumo :slap: no, prišparaj 20€ na gumi pol pa daj 500€+ za popravilo za zlaman motor

Objavljeno
guma ti je edini stik s podlago, ti pa iščeš najcenejšo obstajajočo gumo :slap: no, prišparaj 20€ na gumi pol pa daj 500€+ za popravilo za zlaman motor

:yes:

Objavljeno (popravljeno)

evo moja nova pridobitev.... sta že padli dve turci okoli otoka danes....

tisto spodaj se ne ozirajte so neke nastavitve fotoaparata....:D

post-7857-1201359143_thumb.jpg

post-7857-1201359169_thumb.jpg

post-7857-1201359195_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil kukec1
Objavljeno (popravljeno)

Sam informativno sm sprašvou kok pač je.. :)

Kater špil je to kukec?

Popravljeno . Popravil _Misko_
Objavljeno

test drive unlimited

Objavljeno
Sam informativno sm sprašvou kok pač je.. :)

Kater špil je to kukec?

test drive unlimited

Objavljeno

Zdaj pa me res vedno bolj mika ta RS 250... Sploh hudo mi je to, da ma kurbl in nima akumolatorja... :D če so na takšnih stvareh šparali pri masi, potem pa res more bit pure racing machine :D Samo najbrž je ne bom mogel uvoziti iz Italije, ker ne vem če katera sploh izpolnjuje te norme 97/24...

Objavljeno
On je tako zvani pičkin dim ;)

Sploh veš kakšen vonj ima? don't belive it. :closedeyes:

:worship:

Ma neki se smeji, da si član sam je pa isto član :whistle:

Darn, 99% sem bil preprican da piše moderator.

Eh on je neznanec...jst sm car :P

on je ku*ac od ofce

Ti pa ljubiš tele ovce, a? dobesedno? :closedeyes:

Fantje, ne bit zoprni; to je toolk leto 2007...

Peace. :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!