Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
kaj pa tota , ko kličem enga ko ma dele za mitaka na bolhi, pa ga vprašam če ma pumpico za olje za mešanco delat, pa reče... a to je kje pri mašini not...pa rečm ja tak črni pokrovček je gor.. pa reče daj me nazaj pokliči grem pogledat...:D

jest sm ga zanč enkrat prašov za kolk da ročko za bremzo, pa je reku 40€, nova je pa 30€ :worship:

Objavljeno
jest sm ga zanč enkrat prašov za kolk da ročko za bremzo, pa je reku 40€, nova je pa 30€ :worship:

A mudel sploh neve po kok se kej prodaja? :) Kva pa drgač ma te stvari al sam nateguje?

Objavljeno (popravljeno)
Zdaj pa me res vedno bolj mika ta RS 250... Sploh hudo mi je to, da ma kurbl in nima akumolatorja... :D če so na takšnih stvareh šparali pri masi, potem pa res more bit pure racing machine :D Samo najbrž je ne bom mogel uvoziti iz Italije, ker ne vem če katera sploh izpolnjuje te norme 97/24...

jebeš norme pa vse skup, če bo želja bomo vse privlekli, magari stari ruski tank t-52 al kaj je že bil, pofčijemo se mi na vse norme, predpise, itd,...

alo zaj pa izjava za zjokat, napisal pa jo je naš vrli frkec v temi o ninji:

"kolko sem do zaj vido mi je teh 25kw dovolj za te ovinke ki jih premorejo slovenske ceste.. če pa ti misliš da so policaji tak fukjeni da ne bo vedli kdaj ma motor dejansko 25kw in kdaj samo v prometni, pol pa se motiš..

maš kak maš.. jaz bom vglavnem mel 25kw pa mi je vseeno kaj bo kdo rekel.. valda da bi raje mel 118km samo če ne moram met pol pač nič.. bom že počakal ta 3 leta trance_44_wink5.gif pusti času čas trance_44_wink5.gif"

HAHAHAHAHAHA

to sn pa mislo da bom počo od smeha, 25 kw bo mel v prometni, pa se bo še kar vozo z blokiranim 3 letaaa h ahahahahahhahahah hah ah

ahahah hah hah ahha, majstoriii ste eni res, svaka čast hahahahah

še varadero je fukno vun blokade, ko sn mislo da bo mel en cajt gor, pa je ded preseneto, pol pa ga naš frkec tak biksa hahah

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno
Zdaj pa me res vedno bolj mika ta RS 250... Sploh hudo mi je to, da ma kurbl in nima akumolatorja... :D če so na takšnih stvareh šparali pri masi, potem pa res more bit pure racing machine :D Samo najbrž je ne bom mogel uvoziti iz Italije, ker ne vem če katera sploh izpolnjuje te norme 97/24...

ej glede na to da maš ti rad V2, zakaj si pa nebi uzeu ene rsv jke okol letnika 2002... cbrko prodaš in kupš tisto pa še ostane ti... grmi pa isto če ne še bolje kot ducati :P ... pa še tiste pokvarjene sklopke nima :P

jebeš te rs 250 ... to je drago za vzdržvat ko prasica.... ma sej itak sam veš kako je s tem :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
ej glede na to da maš ti rad V2, zakaj si pa nebi uzeu ene rsv jke okol letnika 2002... cbrko prodaš in kupš tisto pa še ostane ti... grmi pa isto če ne še bolje kot ducati :P ... pa še tiste pokvarjene sklopke nima :P

jebeš te rs 250 ... to je drago za vzdržvat ko prasica.... ma sej itak sam veš kako je s tem :whistle:

kurac kaj on ve, če je mel mitota glih 2 mesca pomoje, pa še crknilo mu ni nič, tisti regler je menjal pa je to blo to...na mašini ni mel nič narobe niko, tak da kurac kaj on ve, za take pizdarije ki ste jih vi imeli s tem...tu je pač tak ne, ko kupuješ rableno 2t, al maš srečo al ne...samo ga pa sekajo te 2t petarde, predvsem zato ker onesnažujejo okolje, se derejo in lepo smrdijo :OK:...če bo kdaj preveč dnara si jo ziher kupim, kako petardo letnik 95 hehe

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno (popravljeno)
jebeš norme pa vse skup, če bo želja bomo vse privlekli, magari stari ruski tank t-52 al kaj je že bil, pofčijemo se mi na vse norme, predpise, itd,...

alo zaj pa izjava za zjokat, napisal pa jo je naš vrli frkec v temi o ninji:

"kolko sem do zaj vido mi je teh 25kw dovolj za te ovinke ki jih premorejo slovenske ceste.. če pa ti misliš da so policaji tak fukjeni da ne bo vedli kdaj ma motor dejansko 25kw in kdaj samo v prometni, pol pa se motiš..

maš kak maš.. jaz bom vglavnem mel 25kw pa mi je vseeno kaj bo kdo rekel.. valda da bi raje mel 118km samo če ne moram met pol pač nič.. bom že počakal ta 3 leta trance_44_wink5.gif pusti času čas trance_44_wink5.gif"

HAHAHAHAHAHA

to sn pa mislo da bom počo od smeha, 25 kw bo mel v prometni, pa se bo še kar vozo z blokiranim 3 letaaa h ahahahahahhahahah hah ah

ahahah hah hah ahha, majstoriii ste eni res, svaka čast hahahahah

še varadero je fukno vun blokade, ko sn mislo da bo mel en cajt gor, pa je ded preseneto, pol pa ga naš frkec tak biksa hahah

Če mu bo uspelo zdržati, je mojih očeh pravi motorist, ki ve kaj je prav.

Popravljeno . Popravil Racon
Objavljeno (popravljeno)

Kupi si minimotona pa ti bo isto ( smrdelo, prdelo,... ) :P

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno
Če mu bo uspelo zdržati, je mojih očeh pravi motorist, ki ve kaj je prav.

keknemo se mi na take :D

Kupi si minimotona pa ti bo isto ( smrdelo, prdelo,... ) :P

uff uff minimoto je prava petarda, ampak za to sn pa res prevlki hehe

Objavljeno

Ti bi mogo mene na minimotono videt :P ko mam noge na ramah :D

Objavljeno
keknemo se mi na take :D

In kdo ste vi? Društvo prepotentno domišljavih pubertetnikov?

Objavljeno
Ti bi mogo mene na minimotono videt :P ko mam noge na ramah :D

če si paličnjak :D

Objavljeno
In kdo ste vi? Društvo prepotentno domišljavih pubertetnikov?

in kdo ste vi? društvo ostarelih najstnikov :D

Objavljeno

Alo nejko ... prfuraj se jutr na eno kavico sm na Koroško :D

Itak nimas davc, pa se motor ti fajn gre :D

Objavljeno
Alo nejko ... prfuraj se jutr na eno kavico sm na Koroško :D

Itak nimas davc, pa se motor ti fajn gre :D

alo sej bi stari majkemi, samo mora motor it na servis je skrajni čas, kvečjemu narejim še kakih 10 km največ, ker sn že za 140 km presego redni servisni intreval, pa da neo kaj narobe z motorom ker hočem da je vse tipi topi...lahko pa ti priješ sem v mb, urca pa pol pa si tu, pa rema en krog, bom vrvico privezo pa te bom vleko odzadi hehe, boš lahko reko pol da ti je tomos 200+ šou :D

Objavljeno (popravljeno)

Pridem 100 % pol kkr ko se sezona začne :D

Dans sm se proti Radlam pelo, ka si nor kk je pihalo ob dravi, drugič vzamem jadra zravn (Mogoc bo sov 150) :D

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Nič, grem js spat, lepe sanje vam želim :P

Nočko :zzz: :winkiss:

Objavljeno
Pridem 100 % pol kkr ko se sezona začne :D

Dans sm se proti Radlam pelo, ka si nor kk je pihalo ob dravi, drugič vzamem jadra zravn (Mogoc bo sov 150) :D

ok, ti samo povej en dan prej, da jaz iz jawe prah obrišem pa zakurblam, pa že šibamo hehe :D

Objavljeno
Nič, grem js spat, lepe sanje vam želim :P

Nočko :zzz: :winkiss:

jaz pa tebi mokre...na prizor mene in ex tvoje pupike, lomne u struku :D

Objavljeno
alo sej bi stari majkemi, samo mora motor it na servis je skrajni čas, kvečjemu narejim še kakih 10 km največ, ker sn že za 140 km presego redni servisni intreval, pa da neo kaj narobe z motorom ker hočem da je vse tipi topi...lahko pa ti priješ sem v mb, urca pa pol pa si tu, pa rema en krog, bom vrvico privezo pa te bom vleko odzadi hehe, boš lahko reko pol da ti je tomos 200+ šou :D

Ah to se ti pa res ni treba nč bat, sej si komi 140 čez, jst sm vozu včasih tud po 500 do 1000km interval šele na servis pa je reku serviser da to ni noben problem :)

Objavljeno
Ah to se ti pa res ni treba nč bat, sej si komi 140 čez, jst sm vozu včasih tud po 500 do 1000km interval šele na servis pa je reku serviser da to ni noben problem :)

ja pri takih kištah ko je varadero, ko ni vlkih obratov pa nič to gre... nimajo zastonj tile 600 ss, na 6000km intervale, je veliko več obrabe tukaj vsega, kot pa pri ostalih...drugač pa ja sej ni panike, do 500 km še tak gre, kaj več pa ni vredi no, sej ne da bi zaj kaj crkno, ampak pač, bolje preventiva ne...sn preveč se fukal za ta motor, da bi zaj zaraji takih bedarij mi kaj riknilo :D

Objavljeno
ja pri takih kištah ko je varadero, ko ni vlkih obratov pa nič to gre... nimajo zastonj tile 600 ss, na 6000km intervale, je veliko več obrabe tukaj vsega, kot pa pri ostalih...drugač pa ja sej ni panike, do 500 km še tak gre, kaj več pa ni vredi no, sej ne da bi zaj kaj crkno, ampak pač, bolje preventiva ne...sn preveč se fukal za ta motor, da bi zaj zaraji takih bedarij mi kaj riknilo :D

te razumm :)

Objavljeno

dobro jutro

Objavljeno

jp.....jutro je, samo dobro ni :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!