Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno

Ni dobro? Kašno pa je? Kle bo hmal sonce palilo :winkiss:

Objavljeno

Pri nas se tudi počasi dviguje :rolleyes:

Objavljeno
jebeš norme pa vse skup, če bo želja bomo vse privlekli, magari stari ruski tank t-52 al kaj je že bil, pofčijemo se mi na vse norme, predpise, itd,...

alo zaj pa izjava za zjokat, napisal pa jo je naš vrli frkec v temi o ninji:

"kolko sem do zaj vido mi je teh 25kw dovolj za te ovinke ki jih premorejo slovenske ceste.. če pa ti misliš da so policaji tak fukjeni da ne bo vedli kdaj ma motor dejansko 25kw in kdaj samo v prometni, pol pa se motiš..

maš kak maš.. jaz bom vglavnem mel 25kw pa mi je vseeno kaj bo kdo rekel.. valda da bi raje mel 118km samo če ne moram met pol pač nič.. bom že počakal ta 3 leta trance_44_wink5.gif pusti času čas trance_44_wink5.gif"

HAHAHAHAHAHA

to sn pa mislo da bom počo od smeha, 25 kw bo mel v prometni, pa se bo še kar vozo z blokiranim 3 letaaa h ahahahahahhahahah hah ah

ahahah hah hah ahha, majstoriii ste eni res, svaka čast hahahahah

še varadero je fukno vun blokade, ko sn mislo da bo mel en cajt gor, pa je ded preseneto, pol pa ga naš frkec tak biksa hahah

nejkec smejal se ti bom ko se bomo 1x nekje dobli na enem od slovenskih "dirkališč" pa ko te bom po možnosti z 25kw zadaj pusto :D

al p ko te bo policija stavla pa boš 2 mesca jamral kake kurve so škifi

sploh newem kaj te tolko moti.. itak mi ni motor prevozno sredstvo, za tistih 5x na mesec kaj pa se bom pelal pa je res vseeno.. razlik pa je v tem, da ko se peljem po cesti itak noben ne ve da mam motor 25kw..

pol pa je tu še en faktor ki se imenuje starši :D

vglavnem jaz sem se sprijazno s tem

Objavljeno (popravljeno)

Če se boš vozil 5x na mesec te tak boljše da prodaš...

Popravljeno . Popravil NejcZ
Objavljeno

Ne vem zakaj takoj kritizirate če se nekdo odloči da ma blokade notr... jest ne vidm čist nč napačnga v temu.

Objavljeno
Če se boš vozil 5x na mesec te tak boljše da prodaš...

jaz se se tolko ne bom vozo....ce bom mel sreco se bom 2x....samo takrat bom pa naredo najmanj 300km v enem dnevu

Objavljeno
nejkec smejal se ti bom ko se bomo 1x nekje dobli na enem od slovenskih "dirkališč" pa ko te bom po možnosti z 25kw zadaj pusto :D

al p ko te bo policija stavla pa boš 2 mesca jamral kake kurve so škifi

sploh newem kaj te tolko moti.. itak mi ni motor prevozno sredstvo, za tistih 5x na mesec kaj pa se bom pelal pa je res vseeno.. razlik pa je v tem, da ko se peljem po cesti itak noben ne ve da mam motor 25kw..

pol pa je tu še en faktor ki se imenuje starši :D

vglavnem jaz sem se sprijazno s tem

1.) in kera so ta dirkališča? jaz poznam trenutno samo dirkališče obvoznica in koroški most, tam pa dvomim da me boš odzadi pusto z 25 kw :D

2.) plidkan si O:-)

jaz se se tolko ne bom vozo....ce bom mel sreco se bom 2x....samo takrat bom pa naredo najmanj 300km v enem dnevu

aja točno, ti maš hondo goldwing ne? :slap: :D

Objavljeno
aja točno, ti maš hondo goldwing ne? :slap: :D

če rabiš kosmodisk je to tvoj problem, on pa naj se vozi tako kot njemu paše, in s to njegovo ˝hondo goldwing˝ te pusti na pisti kadar češ

Objavljeno
če rabiš kosmodisk je to tvoj problem, on pa naj se vozi tako kot njemu paše, in s to njegovo ˝hondo goldwing˝ te pusti na pisti kadar češ

pista je za pusije :D

Objavljeno

ne, ravnina in navijanje motorja v višave je za pussye, ker to zna vsak invalid

Objavljeno
ne, ravnina in navijanje motorja v višave je za pussye, ker to zna vsak invalid

to je res, ne zna pa vsak invalid med avti na gosto, navijat v višave...pol je ghostrider zate invalid? :D

Objavljeno

glede blokad... pomojem bodo prejkoslej policaji začeli preverjat teh 25kw ker to si vsak drugi že naredi zarad cenejše registracije...... ker tega je vedno več.....pomojem kak bo vido 25kw v prometni bo presodil in takoj zapleno motor in šov na tehničnega al pač preverjat moč nekak.. in te bi v tem primeru če bi ugotovili fajn vdarili po žepu...

Objavljeno
glede blokad... pomojem bodo prejkoslej policaji začeli preverjat teh 25kw ker to si vsak drugi že naredi zarad cenejše registracije...... ker tega je vedno več.....pomojem kak bo vido 25kw v prometni bo presodil in takoj zapleno motor in šov na tehničnega al pač preverjat moč nekak.. in te bi v tem primeru če bi ugotovili fajn vdarili po žepu...

no, to še zaenkrat ni noben šou delat, pri motorjih, oz. še nobenga nisem slišal ali srečal, ki bi mu odvzeli izpit zarad tega...drugač pa ja, da se bom izognil tem težavam, da bi me na tehničnega vozli, bom raje kar pustil brez blokade... :D :D

Objavljeno
to je res, ne zna pa vsak invalid med avti na gosto, navijat v višave...pol je ghostrider zate invalid? :D

seveda zna vsak, je veliko več teh lokalnih GR-jev kot dirkačev (tudi amaterjev), ki si upajo it kdaj pa kdaj na pisto........zakaj? logično ker je lažje se podit med avti po ravnini z nekimi kao visokimi hitrostmi kot loviti stotinke na pisti

Objavljeno
seveda zna vsak, je veliko več teh lokalnih GR-jev kot dirkačev (tudi amaterjev), ki si upajo it kdaj pa kdaj na pisto........zakaj? logično ker je lažje se podit med avti po ravnini z nekimi kao visokimi hitrostmi kot loviti stotinke na pisti

eh daj koći, nena mi trosi spet ker se mi ne da, to sma že stokrat premlela hehe... raje povej če si plidkan kaj v šoli :D

Objavljeno

tale nejkoo je šou pa res čist u kurac

ne da ti pridigam kot star ata sam upam da se zajebavaš s telim pisanjem ker tole je mišljenje 5let starega froca( jaz sem največji racer in gremo na smrt ga tišat)

Objavljeno
tale nejkoo je šou pa res čist u kurac

ne da ti pridigam kot star ata sam upam da se zajebavaš s telim pisanjem ker tole je mišljenje 5let starega froca( jaz sem največji racer in gremo na smrt ga tišat)

najjači najhujši, ko ghostrider, si dam črne kavbojke pa črno trenerko s kapuco gor, pa sn pravi pekerski ghostrider, na polno ga tiščim tu čez ležeče policaje, da pol tak skočim, da se še oni motokrosisti iz orehove vasi klanjajo...po mestu ga na polno tiščim kolk gre, prehitevam med avti, skoz dvojne polne črte, vmes delam stunte, ter iz motorja kažem svojo belo rit policajem, pol pa ga švignem mimo kot strela, policaji ne upajo niti za mano it, in rečejo, mater tale nejkoo je pa res car na motorju, in se vsi klanjajo, ko se pripeljem pred faks mi kar rdečo preprogo razgrnejo za mjo ninjo in mene...in vsi v en glas: NEJKOO JE NAJJAČIIII.... :lol1: :lol1:

Objavljeno

ce se da it komu dans okol 2h malo pelat al pa na kako pijaco naj rece :)

Objavljeno

pozablaš da je ta tvoja jebena ninja vredna piškavih 5k€

prevod: ne misli da si prijeu boga za luliko ;)

Objavljeno
ce se da it komu dans okol 2h malo pelat al pa na kako pijaco naj rece :)

jaz mogoče, samo ne nekam daleč, zaj ko si legaln priješ lahko sem v naše kraje, pa grema ki tu malo poglejat, ker če pridem jaz do ramzesa, bo ona kelnarca spet cela mastna, ko bo vidla nebeško ninjo in še bolj nebeškega nejkota... (ki je čez zimo dal 3 kg gor) :D

Objavljeno

te pa ob 2h pri pohorski kavarni pa je :D

Objavljeno
pozablaš da je ta tvoja jebena ninja vredna piškavih 5k€

prevod: ne misli da si prijeu boga za luliko ;)

5500 bi dobo v tem trenutku za njo...drugač pa vidim da ne razumeš heca, pa če še niste opazli, da bolj ko moralizirate in delite "pametne nasvete", bolj mam veselje v razlaganju pravljic...hehe...reesko pravi bluzator si postal, skuliraj se malo, pa si kupi motor že enkrat, da neoš več tak zakompleksan :D

te pa ob 2h pri pohorski kavarni pa je :D

zmenjeno :OK:

Objavljeno

ob 14.15 se z varaderotom dobima pri pohorski kavarni, če je kaki interesent tu iz našega območja, naj pride tja na eno pijačko, pol pa na eno krajšo furco

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!