Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
glede tistega prvega dela, si pa lohk sam je**+ mater... sam to ti lahko rečem

Zakaj pa to? :( Dej mal obrazlož?

Objavljeno
Zakaj pa to? :( Dej mal obrazlož?

zato ker poskušam pomagat folku vi me pa jebete u glavo.

pejte u rit usi :whistle:

Objavljeno
zato ker poskušam pomagat folku vi me pa jebete u glavo.

pejte u rit usi :whistle:

Noben te ne jebe u glavo, sm dokaj resno mislu - in prav je, da jim pomagaš :) Res pa je, da se nism mogu zadržat, da nebi napisov :D

Mi je biu pa en tvoj post v RS125 res fuunnnny :D pa brez zamere :beer2:

Objavljeno
sej sm reku to prej... da gre za tanovo aprilio

ampak sej jabolko ne pade daleč od drevesa tako da blazne razlike ne more bit

tud tastare R1 ke (98 letnik) naj bi bile bolj brutalne od 2006 letnika :)

ooooohhhh..ok then :)

Objavljeno
Noben te ne jebe u glavo, sm dokaj resno mislu - in prav je, da jim pomagaš :) Res pa je, da se nism mogu zadržat, da nebi napisov :D

Mi je biu pa en tvoj post v RS125 res fuunnnny :D pa brez zamere :beer2:

haha :D no prov nej ti bo :beer2:

Objavljeno (popravljeno)

Alo fantje ... ka mislite kk bi se obnesle take ''all round'' gume na cesti, sploh pr ostrih nagibih ... ?

KTM%20LC4%20640%20001.jpg

:winkiss:

(mislim da ma celo spredno gumo narobe gr dano, poglejte zadno kk bi mogla bit obrjena, te ''profil puščice'' so na spredni usmerjene nazaj)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

ja pomjem je tud ena narobe gor dana :D

eh nima smisla pomojem... raj počakej na lepše vreme pa se boš pol zajebavu :P

Objavljeno

glavobolja od vina, a nigdje aspirina....sinoc bila sam sa tobom pijana....

Objavljeno

Ka si s tem mislo ??? :)

Objavljeno

abnormaln..on je pomoje milslu da je to tvoj

Objavljeno
Ka si s tem mislo ??? :)

aja nism dobr zastopu... ja ti bi se rad all around furu ... asfalt, makedam, govno . :D

sm mislu da bi rad zdej polagu... pa mislš če bi tole dobr držal :P

Objavljeno

Hehe, se zgodi ;)

Pač mel bi take gume, sam bi se itak 70 % po asfaltu furo, zto me pa zanima kk bi se obnesle na asfalto :P

Objavljeno

pejt v garažo pa poglej na ninji prvo gumo, imaš tudi narobe gor dano :slap:

Objavljeno

a tole si vidu

Objavljeno

ejga povšnar.... tis cefur :)

so mi rekli naj ti recem :)

Objavljeno

Take gume se obnesejo stokrat bolje kot Savine če te to zanima.. iz prve roke.. ma sicer frend tole na 50-ki nekej podobnega, ampak se po dežju postavlja na prednjega pa take pičkarija, o čimer lahko js samo sanjam :unsure:

Objavljeno
a tole si vidu

ja sem... ej bolan je....

Objavljeno
pejt v garažo pa poglej na ninji prvo gumo, imaš tudi narobe gor dano :slap:

sej ubistvu maš prov

na aprili je tud tko zgledal k da je ena narobe gor dana :P

sam zakaj je pa napis na gumi različen :D

Objavljeno
Take gume se obnesejo stokrat bolje kot Savine če te to zanima.. iz prve roke.. ma sicer frend tole na 50-ki nekej podobnega, ampak se po dežju postavlja na prednjega pa take pičkarija, o čimer lahko js samo sanjam :unsure:

Mene itak najbol zanima za ride, ko gres do konca, kk se te grobe obnesejo ;)

Objavljeno

Kakor koli obrneš se obnesejo doooooooost boljše kot savine.. vsaj tiste k jih ma kolega, nevem točn kir model so.. lahka vprašam če češ..

Objavljeno
ej glede na to da maš ti rad V2, zakaj si pa nebi uzeu ene rsv jke okol letnika 2002... cbrko prodaš in kupš tisto pa še ostane ti... grmi pa isto če ne še bolje kot ducati :P ... pa še tiste pokvarjene sklopke nima :P

jebeš te rs 250 ... to je drago za vzdržvat ko prasica.... ma sej itak sam veš kako je s tem :whistle:

a ti misliš da jaz prodajam motor ker mu kaj manjka? Motor je BOMBA, prodajam ker rabim denar... In če bom denar nekam dal potem tudi ne bom mel za RSV 2002 letnik keša... RS 250 pa bi si kupo za dušo, itak se kaj več kot ob vikendih ne bom vozil :) Pa vedno bolj si želim to rs 250 :)

alo sej bi stari majkemi, samo mora motor it na servis je skrajni čas, kvečjemu narejim še kakih 10 km največ, ker sn že za 140 km presego redni servisni intreval, pa da neo kaj narobe z motorom ker hočem da je vse tipi topi...lahko pa ti priješ sem v mb, urca pa pol pa si tu, pa rema en krog, bom vrvico privezo pa te bom vleko odzadi hehe, boš lahko reko pol da ti je tomos 200+ šou :D

ja uauu jebalo te sto km, tisti, ki imajo radi svoje motorje in jih lepo vzdržujejo itak vozijo na servise pri 5000km, kjer se že pozna razlika pri prestavljanju zaradi kakšnega bolj športnega, sintetičnega olja, ti pa se teh 6000km držiš kot pijanec plota... Vozi lepo na servise pri 5 tisoč če si tak zaskrbljen, bo sigurno boljše kot pri 6, sploh pri kakšnih dražjih oljih :)

ce se da it komu dans okol 2h malo pelat al pa na kako pijaco naj rece :)

pa še kak bi šel pa sem delal 12 ur in nisem videl belega dneva :( zaj pa res morem en dan malo na motor :)

Objavljeno
RS 250 pa bi si kupo za dušo, itak se kaj več kot ob vikendih ne bom vozil :) Pa vedno bolj si želim to rs 250 :)

to je šele pametna ideja :slap:

Objavljeno
to je šele pametna ideja :slap:

Enostavno hočem imet eno navito 2T petardo doma in ta poteši vse moje želje...

Objavljeno (popravljeno)

@Čamac - fajn se je blo pelat...sma sla z nejkotom eno turco do rus pa po drugi strani nazaj, pa je blo ql. Ampak se vidi, ko ne vozis par mescov, pa malo "straha" zaradi mrzlega asfalta pa novih gum, ampak je blo vrei :D tak da naslednjic :OK:

Popravljeno . Popravil Gixxer

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!