_LuX_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 ejga povšnar.... tis cefur :) so mi rekli naj ti recem :) zakwa pa jest :closedeyes: kdoj to reku , ubiču ga
_LuX_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 Alo fantje ... ka mislite kk bi se obnesle take ''all round'' gume na cesti, sploh pr ostrih nagibih ... ? :winkiss: (mislim da ma celo spredno gumo narobe gr dano, poglejte zadno kk bi mogla bit obrjena, te ''profil puščice'' so na spredni usmerjene nazaj) Take gume mam jest, mislm isti profil, pa mam sprednjo enak obrnjeno kot na tej sliki, drugače mam jest Bridgestone. Drugač pa moje v ovinke kr dobro držijo in si bom spomladi kupil še en komplet.
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 glavobolja od vina, a nigdje aspirina....sinoc bila sam sa tobom pijana.... sekaaa ga pa seka haa hehe to je šele pametna ideja :slap: ja sej, čamac je zelo znan po svoji "pametnih" idejah :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 (popravljeno) @Čamac - fajn se je blo pelat...sma sla z nejkotom eno turco do rus pa po drugi strani nazaj, pa je blo ql. Ampak se vidi, ko ne vozis par mescov, pa malo "straha" zaradi mrzlega asfalta pa novih gum, ampak je blo vrei :D tak da naslednjic :OK: naslednič se bota lahko s čamacom skup vozla, ker mu ona dvotaktna jajca tak nebo prek 200 šla hehe :D...drugač pa sej je pasalo malo na izi it po sončeku Popravljeno Januar 27, 2008. Popravil _Nejkoo_
_Fingi_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 Jern3j... sam tok, da se ne boš prehitr sekiru da se bom ubu... gledam tastaro RSV, 2001 +/- 1 letnik. Ma pa 128KM, sam ja, velik več navora kot 600. In mi to velik bolj ustreza, ker se ga tud pr nižjih obratih lepo da vozt. Pa, reku bi, da je tud 600 4valjnik bl živčn (mašina) kot pa 1000 2 valjnik. Pa, baje aprilia v vodljivosti (ovinki) pusti zadi ostale 1000cc japonce zaradi tok dobre ciklistike. Tud, motor je dost ožji ker je agregat ožji. Drgač pa, da te ne bo preveč skrbel, Cagiva mi je bla takrt že čist prešvoh, Huso, hja, tiste 3 mesce sm se pač vozu pa se izživlov nad nemu... drgač pa dostkrat vozm ER5 pa CBF 500, tok da, da nebi bil navajen na kej močnej od 30km ni ;) :winkiss: Itak pa pride blokada za pru mesc al pa dva... pa pol postopoma vn, pru eno, pol še drugo. No, tak je načrt. Če te pa muč da nimam u glav vsega pošlihtan, ti pa lohk rečem da mam dost.
Gixxer Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 naslednič se bota lahko s čamacom skup vozla, ker mu ona dvotaktna jajca tak nebo prek 200 šla hehe :D...drugač pa sej je pasalo malo na izi it po sončeku ja, saj sma se pelala 200 tam nazaj grede :D
Noiser69 Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 (popravljeno) Alo pubeci, a ste za akcijo ... ka bi sli poleti kaj na morje z motorji ??? Tk recimo gremo en dan zutra dovta pa prespijemo, pa nasledni dan domo ??? (sam vi mate prehitre motorje :)) Itak ne rabis kaj robe ... eno majco pa kratke hlace+kopalke še zravn vzames, pa je to to, en pa da šotor na hrbet ... a ne ? :P Popravljeno Januar 27, 2008. Popravil AbNormaln
_N3jC_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 Alo pubeci, a ste za akcijo ... ka bi sli poleti kaj na morje z motorji ???Tk recimo gremo en dan zutra dovta pa prespijemo, pa nasledni dan domo ??? (sam vi mate prehitre motorje :)) ah dost je ene 5 urc na en kofe letimo dol :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 ja, saj sma se pelala 200 tam nazaj grede :D 2-krat je blo, no vsaj pr meni, enkrat tam pred brestrnico, drugič pa čez koroški...drugač pa to bi moglo skoz tak it, ne samo na parih mestih....hehe...morš totemu tvojemu gikseru tut malo ventile spucat, sej nimaš zaj več blokade :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 Alo pubeci, a ste za akcijo ... ka bi sli poleti kaj na morje z motorji ???Tk recimo gremo en dan zutra dovta pa prespijemo, pa nasledni dan domo ??? (sam vi mate prehitre motorje :)) Itak ne rabis kaj robe ... eno majco pa kratke hlace+kopalke še zravn vzames, pa je to to, en pa da šotor na hrbet ... a ne ? :P ja, samo ti greš ene 2 uri prej od tu, bomo glih skup pomoje pol dol prišli:D
reesko Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 nejko je v 2eh minutah dol...ker ma ninjo k gre k prasica+on je tok vešč v dirkalni vožnji... prevod: tud jst k sm biu star 14let na 35KM mitotu sm mislu da sm nepremagljiv in da sm jst vladar cest...sam pol pr 17ih sm ugotovu da ti ni to...žalostno je edin k nejko misl take stvari za 14letnike pr 19ih, skor 20ih letih
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 (popravljeno) nejko je v 2eh minutah dol...ker ma ninjo k gre k prasica+on je tok vešč v dirkalni vožnji...prevod: tud jst k sm biu star 14let na 35KM mitotu sm mislu da sm nepremagljiv in da sm jst vladar cest...sam pol pr 17ih sm ugotovu da ti ni to...žalostno je edin k nejko misl take stvari za 14letnike pr 19ih, skor 20ih letih no no daj daj, nehaj klobasat, zakompleksanec brez motorja...sej sn ti reko, kupi si že motor enkrat, da neboš več kozlarij kvasil, sej vem da zaj ko je lepo vreme, pa ko gledaš motoriste veni ti je bad, pol smo pa vse drugo samo ljudje ne :D...pa nevem kaj se v vsaki moj post zadnje cajte zapičiš...ti očitno res ne razumeš niti malo heca več... Popravljeno Januar 27, 2008. Popravil _Nejkoo_
reesko Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 no no daj daj, nehaj klobasat, zakompleksanec brez motorja...sej sn ti reko, kupi si že motor enkrat, da neboš več kozlarij kvasil, sej vem da zaj ko je lepo vreme, pa ko gledaš motoriste veni ti je bad, pol smo pa vse drugo samo ljudje ne :D ne motjo me motoristi...motš me TI k nisi motorist...ne glede na to da sm brez motorja sm več motorista k ti ;) odpeljem se čez ovink 3x hitrej k ti pa še vseeno ne klobasam takih... glede tega da nimam motorja...mam za 2 tvoji ninji..pa tud če je 5500 vredna...si lahko 2 kupm tole sekundo sam pač zdele ne bo..bo pa motor v kratkem ne skrbi ;)
Noiser69 Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 ja, samo ti greš ene 2 uri prej od tu, bomo glih skup pomoje pol dol prišli:D Pa itak bi pa lahk lpo vsi isto pelali a ne ;) ... malo turistićke vožnje ti pa ne škodi ;)
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 ne motjo me motoristi...motš me TI k nisi motorist...ne glede na to da sm brez motorja sm več motorista k ti ;) odpeljem se čez ovink 3x hitrej k ti pa še vseeno ne klobasam takih... glede tega da nimam motorja...mam za 2 tvoji ninji..pa tud če je 5500 vredna...si lahko 2 kupm tole sekundo sam pač zdele ne bo..bo pa motor v kratkem ne skrbi ;) 1. kdo je rekel da sem hiter čez ovinke, in kdo je sploh rekel da sem hiter in dober...očitno še nisi opazo da pri meni ne morš vsega resno jemat... 2. privoščim ti da se lahko 3 krat hitreje odpelješ čez ovinek ko jaz...verjetno res (trenutno), ali pa tudi to ne...nisem jaz tebe videl vozit, niti ti mene, tak da je težko o tem sodit... 3. še bolj ti privoščim, da imaš toliko denarja, da si lahko tolk oh in sploh kupiš, ampak spet si brezveze finance sem zraun mešal, nevem zakaj morš tolkokrat povdarjat kolk maš ti dnarja in kolko si lahko kupiš, medtem ko jaz tega sploh ne omenjam, kaj si ti zmoreš kupiti in kaj ne...rekel sem samo da bi blo fajn če bi si...
Breezer Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 ej koci ti si iz brusnic slučajn??? :whistle: :hmm:
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 Pa itak bi pa lahk lpo vsi isto pelali a ne ;) ... malo turistićke vožnje ti pa ne škodi ;) sej bomo se vse zmenli...je še cajta do tja, najprej itak morte vi šolo narejit, jaz pa izpite, ker če nebo na faksu tak ko sn si zastavo, nebom šou celo poletje nikamor dlje ko tu gor na pohorje...šola je ipak na prvem mestu :D ej koci ti si iz brusnic slučajn??? :whistle: :hmm: ja ,in to iz velikih :D
Noiser69 Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 (popravljeno) Se bomo zmenli ja ;) :P Ewo, oglejte si seznam plač slovenskih funkcionarjev v javni upravi, od najvišje do najnižje. Ste vedeli, da ima direktor zdravstvenega doma v Cerknici višjo plačo od predsednika vlade in predsednika države? (zasluži okol 7000 € ) KLIK Popravljeno Januar 27, 2008. Popravil AbNormaln
k0ci Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 ej koci ti si iz brusnic slučajn??? :whistle: :hmm: jap, velikih hehe nejko si si zapomnu a :worship:
reesko Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 1. kdo je rekel da sem hiter čez ovinke, in kdo je sploh rekel da sem hiter in dober...očitno še nisi opazo da pri meni ne morš vsega resno jemat... 2. privoščim ti da se lahko 3 krat hitreje odpelješ čez ovinek ko jaz...verjetno res (trenutno), ali pa tudi to ne...nisem jaz tebe videl vozit, niti ti mene, tak da je težko o tem sodit... 3. še bolj ti privoščim, da imaš toliko denarja, da si lahko tolk oh in sploh kupiš, ampak spet si brezveze finance sem zraun mešal, nevem zakaj morš tolkokrat povdarjat kolk maš ti dnarja in kolko si lahko kupiš, medtem ko jaz tega sploh ne omenjam, kaj si ti zmoreš kupiti in kaj ne...rekel sem samo da bi blo fajn če bi si... 1.sam skoz razlagaš 2.dvomm da se tok delaš..tak pač si...HITER ITD... 3.jst se ne hvalm z denarjem(ker se res nimam s čim)..ti pluvaš po ostalih motorjih in poudarjaš kok je vredna tvoja ninja
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 jap, velikih hehe nejko si si zapomnu a :worship: hehe valda jaz si vse zapomnim... :D 1.sam skoz razlagaš2.dvomm da se tok delaš..tak pač si...HITER ITD... 3.jst se ne hvalm z denarjem(ker se res nimam s čim)..ti pluvaš po ostalih motorjih in poudarjaš kok je vredna tvoja ninja no pol pa najdi en moj post, na katerem sem napisal da sn jaz ful dober in hiter voznik...mogoče se trudim da bi to enkrat postal, definitivno pa še nisem...drugač pa sn mislo da me že malo bolje poznaš in veš kaj je pr meni zajebancija in kaj ne...seveda pa pol ko mislite da jaz res mislim da sma moja ninja in jaz superiorona, in pišete take poste, mam še bolj veselje pravlice razlagat, da ja mate kaj za glodat...
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 nena se sprenevedaj ja kaj zaj ti je pa zmanjkalo konstruktivnih odgovorov, če se že hočeš it neko resno debato, itak si sam spet začel, mene itak bk kaj si kdo misli o meni, ampak pač povem kaj je res in kaj ne... drugač pa reče se: nena mi trosi :D
reesko Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 ja kaj zaj ti je pa zmanjkalo konstruktivnih odgovorov, če se že hočeš it neko resno debato, itak si sam spet začel, mene itak bk kaj si kdo misli o meni, ampak pač povem kaj je res in kaj ne... drugač pa reče se: nena mi trosi :D ni mi zmanjkalo brez skrbi...sam se mi ne da ukvarjat s problemi drugih.. kregat se mi pa še manj da.... drgač grem pa spat...to je biu moj zadnji post kot mladoleten član motosveta :P se vidmo jutr ko bom 18 :P ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D
_Nejkooo_ Objavljeno Januar 27, 2008 Objavljeno Januar 27, 2008 ni mi zmanjkalo brez skrbi...sam se mi ne da ukvarjat s problemi drugih.. kregat se mi pa še manj da....drgač grem pa spat...to je biu moj zadnji post kot mladoleten član motosveta :P se vidmo jutr ko bom 18 :P ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D :D :D ja nevem kaj pol sploh začenjaš za brezveze nekaj, če pol tak hitro odnehaš hehe...no in pol bo tak ščinkavec nekaj meni troso, ko še niti polnoletn zaenkrat ni hehe...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se