Jure Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 **********************VSE NAJBOLJŠE REESKO********************************* +1 :004
_N3jC_ Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Reskooo tud iz moje strani vse najbolše :winkiss: :grupni: :beer2:
reesko Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 preveč vas je da bi vas use citiru :P res hvala usem za želje..zdej k sm polnoletn pa ne bo več pizdarij(ane matex omejitev se bomo držal :P) hvala tud usem za sms-e :P lepo od vas :beer2:
Matex_46 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 preveč vas je da bi vas use citiru :Pres hvala usem za želje..zdej k sm polnoletn pa ne bo več pizdarij(ane matex omejitev se bomo držal :P) hvala tud usem za sms-e :P lepo od vas :beer2: jz se jih že skoz držim =) (jz rd sam hitr pospešm do omejitve) :lol:
Schmid87 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=8kChDiQVAAE nice kick :D
Grilzz Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 A mi lahko nekdo razloži zakaj je imata temi o RS in mitu toliko strani? :worship: So se na koncu moderatorji naveličali brisati smeti ali ste čisto vsako komponento motorja do potankosti opisali na treh straneh. Sicer pa po dolgem času spet en lep pozdrav!
JMatic Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 (popravljeno) ohoo :) pozdravljen :) (aja...jest sm mitofreak :) ) Popravljeno Januar 28, 2008. Popravil Im_a_ridah
k0ci Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 A mi lahko nekdo razloži zakaj je imata temi o RS in mitu toliko strani? :worship: So se na koncu moderatorji naveličali brisati smeti ali ste čisto vsako komponento motorja do potankosti opisali na treh straneh. Sicer pa po dolgem času spet en lep pozdrav! o lejga grilzz legenda :worship: boš spet kej mel kdaj komične izpade kot ponavadi :lol1:
Grilzz Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Čestitke za novo igračo! Vidim pa, da je še kar nekaj folka (s katerimi smo se kregali katera 125ka je boljsa) tukaj.
Grilzz Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Vsi neki novi motorčki al kaj! Ne, ne! Ne bo nobenih izpadov, samo malo mi je dolgcas ratalo, pa sem rekel da moram pogledat kaj se tukaj dogaja. Pa malo razmisljam o novem motorinu pa sem moral pogledat kaj pravijo lastniki. Ps: Ne bo 125ka, brez skrbi :rolleyes:
k0ci Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 škoda :unsure: , tvojim postom sem se pa vedno nasmejal
Grilzz Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Bom kdaj ko bom spet v elementu :naughty: , zdej imam preveč v glavi. Drugace pa ne bo 748. Mi je žal premajhen. Najbrz bo TDM, kaksnih 7, 8 let star. Sem razmisljal o Transalp ali cem podobnim, samo mi ni na kožo pisan.
biker125 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 reesko vse naj naj naj :D Vse naj naj tud z moje strani!!!
JeRn3j Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Vse naj naj tud z moje strani!!! tud od mene :)
Čamac Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 naslednič se bota lahko s čamacom skup vozla, ker mu ona dvotaktna jajca tak nebo prek 200 šla hehe :D...drugač pa sej je pasalo malo na izi it po sončeku tista raketa bo še vedno pustla zadaj tvojo ninjo :) Alo pubeci, a ste za akcijo ... ka bi sli poleti kaj na morje z motorji ???Tk recimo gremo en dan zutra dovta pa prespijemo, pa nasledni dan domo ??? (sam vi mate prehitre motorje :)) Itak ne rabis kaj robe ... eno majco pa kratke hlace+kopalke še zravn vzames, pa je to to, en pa da šotor na hrbet ... a ne ? :P 100 pa se s 600cc SS motorjem res ne da vozit do morja, raje umrem Pa itak bi pa lahk lpo vsi isto pelali a ne ;) ... malo turistićke vožnje ti pa ne škodi ;) ne, to sigurno ni možno pa ne da zdaj izpadem nek divjak, ampak enostavno takšna vožnja ni prijetna, vsaj malo se moreš vmes razigrat in 100 kar hitro prekoračiš potem pa bi že blo treba tomosa čakat, kar spet ni prijetno, če kupim rs 250 pa itak ne upam do morja z njo :D razn če je kdo z avtom in prikolico na poti za mano :D
Čamac Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 REESKO VSE NAJBOLJŠE, MUCEK MOJ MWA MWA NAJ SE TI URESNIČIJO VSE PREFINJENE SANJE hihi :D :winkiss: :winkiss:
lmperator Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Bom kdaj ko bom spet v elementu :naughty: , zdej imam preveč v glavi. Drugace pa ne bo 748. Mi je žal premajhen. Najbrz bo TDM, kaksnih 7, 8 let star. Sem razmisljal o Transalp ali cem podobnim, samo mi ni na kožo pisan. uf, pol bomo šli pa na kakšno turco :)
Grilzz Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Bomo šli na furco tako ali drugace. :yea2: Saj če boš imel zablokirano mi ni panike zraven z Diversionom, ker imam tempo vedno bolj ali manj LT, pa je to nekako tako kot 25kW. Za bolj razigrano vožnjo je pa malo preokoren. Reesko vse naj naj še z moje strani!
Noiser69 Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Dans sm biv v soli z motorjo :P blo kr fino ... hehe ;)
_luke_ Objavljeno Januar 28, 2008 Objavljeno Januar 28, 2008 Ma vsi se nekej vozte js pa mam u garaži še ceuga razkopanga :headbang: Ne vem če bom preživu :krneki:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se