Gizmo_ Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 39k km ni nič za VFR. Saj ni to 2T. Vem sam k ma enkrat tolk km jo še lah kukr tolk prodaš, ko bo mela pa 1x 50k se pa že čist drgač sliš.. čepraw to za Hondo res mal... Na madžarskem moajo eno baje sam tstr model k ma 1mio km... pa so pr 300k prvič mašino odperal.. tko da dela sam useen
Čamac Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 brodar kaj te maš to za eno ceno ko da 2007 prodajaš saj ne rabiš kupit
k0ci Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 haha, pa ne morš met take cene, al hondo prodajaš aja pa športne stopalke, to je mišljeno komplet z nosilcem ki se prišraufa na gištel, da imaš potem še možnost nastavljanja višine pa pomika naprej-nazaj, ti pa imaš samo tačke druge pa kaj maš to neke enduro gume gor, a še nisi namontiral M3 :hmm:
_N3jC_ Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 Sej sploh nima tok nabite cene glede na opremo pa km .) poglejte druge cbrke še une starejše iz navadnimi vilcami k majo skor tok ceno k od čamaca al pa še dražjo...
Noiser69 Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 Fantje, to pa je odličen nadzor telesa ... KLIK Kda začnemo trenirat :P ?
Stroj Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 Fantje, to pa je odličen nadzor telesa ... KLIK Kda začnemo trenirat :P ? O model :worship:
payback Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 Fantje, to pa je odličen nadzor telesa ... KLIK Kda začnemo trenirat :P ? hah clovek ful obvlada :worship: :worship: :lol: se neb brano take vescine O:-) sam take fore se u sanjah se mi ne prkazejo :D
Čamac Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 haha, pa ne morš met take cene, al hondo prodajaš aja pa športne stopalke, to je mišljeno komplet z nosilcem ki se prišraufa na gištel, da imaš potem še možnost nastavljanja višine pa pomika naprej-nazaj, ti pa imaš samo tačke druge pa kaj maš to neke enduro gume gor, a še nisi namontiral M3 :hmm: glej ga indijaneza dobro jaz vem kaj so športne stopalke pa da so nastavljive, .... jaz mam pač DPM tačke ampak se veliko bolj privlačno sliši če se napiše športne stopalke, a ne? Saj v bistvu so druge in če je "racing" kit so tudi stopalke "racing" hehe :D ne napadajte mojega čamija ;) pusti jih, saj ne vedo kaj delajo
Gixxer Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 bi znal kdo nareit tako kapico za avspuh?
kukec1 Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 ne gledat tisti ki ne prenesete slik prometnih nesreč slike ponesrečencev
Čamac Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 ni greh poskusat kaj zasluzit :P a misliš da bom kaj zaslužo? recimo da dam motor za 6.200€ pa stroški prepisa, odjave,... in pride 6.100€ tukaj pa ni popolnoma nič zaslužka...
Čamac Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 ne gledat tisti ki ne prenesete slik prometnih nesreč slike ponesrečencev sploh se mi ne zdi lepo dajat takšne slike na internet pa lahko stokrat rečete da se bo kdo kaj iz tega naučil in bolj pazil itd... kako bi bilo tebi, če bi kak tvoj družinski član (ponesrečenec v prometni) slikan in na internetni strani razmesarjen ležal na cesti in bi razni firbci tole gledali... takšne slike pa res ne sodijo na internet iz pietete
JMatic Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 na CNCjko jo dj delat, al pa iz lesa nared pa cez dj poliestr bi znal kdo nareit tako kapico za avspuh?
Gixxer Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) ki pa te naj dobim zdaj cloveka, ki ma to :D drgac pa edino s poliestra bi slo ja... Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil Gixxer
JMatic Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 sam mors dat notr cev da ne prezge polija :)
Gixxer Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 morem se razmislit kak bi to nareo...al pa da mi kaki jures al pa wings narei toto kapico, ce mi ze avspuha nocejo :(
Roky Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 bi znal kdo nareit tako kapico za avspuh? Kolega dela za Wingsa to, pa za Elan karbonske okvirje za bicikle...tko, da mu tole nebi blo problem pomojem nardit.Če hočš ti lahko dam kontakt na PM, je pa iz Bleda, če se ti bo dal do sm zafurat :D
reesko Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 ne gledat tisti ki ne prenesete slik prometnih nesreč slike ponesrečencev lepe koline ja :D Nejkoo
JeRn3j Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) lepe koline ja :D Nejkoo una je divja ko je en štango čez glavo v avtu dobu :whistle: al pa una srna ko cel usnje pa armaturko pa use pomaže z krvjo ... pa tud uno ko so čreva pr šaltkebru je divja :whistle: Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil JeRn3j
FlamE#7 Objavljeno Januar 29, 2008 Objavljeno Januar 29, 2008 lepe koline ja :D Nejkoo drkaš na to a? :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se