Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
lepe koline ja :D

Nejkoo

haha nejko spet u toplicah jebogamast :P

Objavljeno

najbrz bolje pozno kot nikoli

JURE USE NAJ

Objavljeno
una je divja ko je en štango čez glavo v avtu dobu :whistle:

al pa una srna ko cel usnje pa armaturko pa use pomaže z krvjo ... pa tud uno ko so čreva pr šaltkebru je divja :whistle:

njami njami, še bi mami :D

nejkoo

JURE USE NAJ

...v lape mi ga daj :D

Objavljeno
haha nejko spet u toplicah jebogamast :P

ja ne, sej malo še pa bom šou v večne toplice hehe...

alo koci poglej kolk mam % zaj...

Objavljeno

haha pa boš res kmal šeu v večna lovišča ja :lol1: 80% maš

Objavljeno
haha pa boš res kmal šeu v večna lovišča ja :lol1: 80% maš

no pol še tak ni panike, se še lahko malo zajebavam, pač ne ono na hard core :D ...sn mislo da mam že 90 hehe

Objavljeno

Hm, pa še kkšne % dobiš za uporabo accounta od druzga, pa si kmal tm :whistle: :whistle:

Objavljeno
Hm, pa še kkšne % dobiš za uporabo accounta od druzga, pa si kmal tm :whistle: :whistle:

sej zato pa zaj samo tu pišem, če pa že kje drugje pa se ne podpišem, ker tu 125-ke pa itak bolj malo gledajo ostali...koci pa roky pa upam da nista špeckahle (no moj koći vem da ni :wub: ) drugač pa bmk, fuknili me tak bojo slej ko prej hehe, bom pač pol šou na neki drugi motoristični forum pizdarije delat hehe

Objavljeno

Saj nimaš statičnega IP-ja, čene pa prosiš da ti ga spremenijo, mail lahko tudi drug uporabiš... ni skrbi sploh tud če si banan za skos ;)

Objavljeno
Saj nimaš statičnega IP-ja, čene pa prosiš da ti ga spremenijo, mail lahko tudi drug uporabiš... ni skrbi sploh tud če si banan za skos ;)

ja sej vem, sej mam jaz svoje klone tud, ampak ko enkrat matičnega orginalnega _Nejkoota_ zbrišejo, me tu gori več ne bo sn se odločo, ker ipak tisti kloni niso isti kot dobri stari _Nejkoo_ hehe :D

Objavljeno
sej zato pa zaj samo tu pišem, če pa že kje drugje pa se ne podpišem, ker tu 125-ke pa itak bolj malo gledajo ostali...koci pa roky pa upam da nista špeckahle (no moj koći vem da ni :wub: ) drugač pa bmk, fuknili me tak bojo slej ko prej hehe, bom pač pol šou na neki drugi motoristični forum pizdarije delat hehe

nimam pravne podlage da te banam ker tu noter nisem moderator :D

Objavljeno

En pozdrav vsem

Objavljeno

no sej takrat ko si jo še imel, in sem tudi uporabljal drugi account me nisi, tak da zaradi tega plemenitega početja imaš v mojem srčku (beri riti) posebn prostor...mwa mwa moj koćććći :D

Objavljeno
En pozdrav vsem

Lep pozdrav tudi tebi, pa dobrodošel na forumu :OK: :OK:

Objavljeno
no sej takrat ko si jo še imel, in sem tudi uporabljal drugi account me nisi, tak da zaradi tega plemenitega početja imaš v mojem srčku (beri riti) posebn prostor...mwa mwa moj koćććći :D

ne če boš sam tle not pisu pomoje ne bo problemov, če pa drugje provociraš pa jebeš folk v glavo potem pa itq že kdo drug prej ugotovi za kaj se gre.......ne roky?

Objavljeno

Če mi nauš pizdarij delov me ne briga, če si z drugmu accjam :)

A ga jest,a,a,a? :D :evilgrin: lol :D

Objavljeno
ne če boš sam tle not pisu pomoje ne bo problemov, če pa drugje provociraš pa jebeš folk v glavo potem pa itq že kdo drug prej ugotovi za kaj se gre.......ne roky?

Tako je.Ne mislt, da noben tele teme ne bere, tud po pisanju se vid, da si ti :) Probi vsaj resne teme pustit nenasvinjane pa je ok :)

Vse se da zment :P

Objavljeno
Tako je.Ne mislt, da noben tele teme ne bere, tud po pisanju se vid, da si ti :) Probi vsaj resne teme pustit nenasvinjane pa je ok :)

Vse se da zment :P

no bom probal zdržat teh par dni še hehe...sej zaj mam tak gužvo z učenjem niam cajta več tolko za zajebancijo :D

Objavljeno
no bom probal zdržat teh par dni še hehe...sej zaj mam tak gužvo z učenjem niam cajta več tolko za zajebancijo :D

Glej sej se negre zarad tega, da bi bli mi resni al pa za ne zajebancijo.Ampak nej ostanejo resne teme,resne.Pustmo mlajšim generacijam zgled pa neki koristnih nasvetov, sam v tem je fora.Pa seveda žaljenja pa kreganja ne podpiramo ane.Tle notr se pa itak skoz zajebavamo :D

Objavljeno
ktmsmclc4akrapo.jpg
Objavljeno (popravljeno)
En pozdrav vsem

ZDRAVo

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
ktmsmclc4akrapo.jpg

wauu lep je :D

iz kje pa si ?

Objavljeno

JURE USE NAJ

hvala

Objavljeno
ne gledat tisti ki ne prenesete slik prometnih nesreč

slike ponesrečencev

bem ti kevu...ne prenesem nesreč še zmer sm pa firbc.

1.) Sm šel vn kozlat

2.) me je za 5 min minil da se še kdaj usedem na motor al pa u avto al pa sploh sodelujem u prometu.

Da me moj fotr vid tazga kdaj sj ga pokople.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!