Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
a sm zvedu kdo si ti :lol1: ......zadnjič na fešti v stopičah v gasilskem domu te je moj bratranc hotu skoz okn vržt k si mu ančko ponuju za probat kako ma mastno :lol1:

ker p je tvoj bratranc??

Objavljeno
Alo dečkiii hitro se skrijteee v zakloniščaaa veni je vojnaaaa, evo zvok strojnice kak pokajo kaj si norrr vojna jeee poslušajte strojniceeee

pa še grmiiiii obenem hitro televizije izklopite

je dou že im_a_ridah ta link enkrat.. fajn grmi :worship:

Objavljeno

je sick ane :)

Objavljeno
nejko k ti si tut iz NM? al kko ves iz kje je koci? lani septembra sma mela s kocijm eno malo derkico (zame) do brusnic...tam od petelinjeka naprej :evilgrin: js sm biu s 125-ko aprilio RS, sej dvomm d se spomne. drgač p teo smoličevo poznaš ne? :whistle:

nejko se spomne k smo se enkat neki hecal pa ni vrjel da obstaja kraj z imenom velike brusnice, pa sm mu pol na najdi.si zemljevidu pokazal da je :D

:hmm: lani septembra (če misliš leto 2007), ne vem če res, ker moj mito že od junija ni registriran in se tudi nič nisem vozil z njim od takrat, lahko da je bil kdo drug, en iz kostanjevice ga ima (bela črta čez zadnji sedež)

itak d poznam teo haha

ker p je tvoj bratranc??

un mali blond k si mu ančko ponuju, sam se vrjetn ne spomneš k si bil preveč trd :lol1:

Objavljeno
nejko se spomne k smo se enkat neki hecal pa ni vrjel da obstaja kraj z imenom velike brusnice, pa sm mu pol na najdi.si zemljevidu pokazal da je :D

:hmm: lani septembra (če misliš leto 2007), ne vem če res, ker moj mito že od junija ni registriran in se tudi nič nisem vozil z njim od takrat, lahko da je bil kdo drug, en iz kostanjevice ga ima (bela črta čez zadnji sedež)

itak d poznam teo haha

un mali blond k si mu ančko ponuju, sam se vrjetn ne spomneš k si bil preveč trd :lol1:

zihr si biu ti...lahku d je blo augusta...k si pol not zaviu za u brusnice p pol si šu do doma...am ja povej ime (bartol mogoče??) al kdu...drgač p nism biu nč pijn :rolleyes:

Objavljeno
Zdej se smeješ, takrat si pa ziher joku k dž :( :(

mah ja preveč sm biu pamtn skos tm pa skos sm govoru kok je fend bolši od zetorja kokr nejko tle za ninjo nabija...in pol so me prasci dol fuknl :lol1:

honda vs. suzuki pa se res nikoli ne kregamo... suzuki so itak jajca tak da ne vem zakaj bi se kregali... včasih se kregamo honda vs. kawasaki pa še to je bedarija ampak pač ti zelenci ne dajo mira... :P

ma dobr to sm dau sam tko primer :)

Objavljeno

lani (leta 2007) ziher nisem bil jaz ker se takrat nisem nič vozil (motor ni bil registriran), sploh pa sem takrat že imel ninjo doma, lahko da ti misliš leta 2006, pa te še mal piga ker smo januarja

kaj bartol, to je moj kolega iz petelinjeka

Objavljeno

norc_16 a si ti prodau suzukija al kaj maš to neki peš honda napisan?

Objavljeno
norc_16 a si ti prodau suzukija al kaj maš to neki peš honda napisan?

Ah kje...sploh še spremenu ni od prej

Objavljeno

@Čamac ewo ti eno lepo RS 250 pa še velik km nima.... če so realni..

k si reku da bi eno pocen... :whistle: :whistle:

KLIK!

Objavljeno
lani (leta 2007) ziher nisem bil jaz ker se takrat nisem nič vozil (motor ni bil registriran), sploh pa sem takrat že imel ninjo doma, lahko da ti misliš leta 2006, pa te še mal piga ker smo januarja

kaj bartol, to je moj kolega iz petelinjeka

ja sej si biu z ninjo kukr js vem...js p s 125...no sej ni važn č nisi biu pač nisi biu...sm ker p je pol tvoj bratranc?? dej ime...k js se ne spomnm d bi komu ponujou ančko :alien1:

Objavljeno

a z ninjo pa možno ja, sam se ne spomnim

drgač pa moj bratranc je igor kocjan

Objavljeno

Ewo čamile :P

RS250_Mito_Satria_1024.jpg

Objavljeno
Ewo čamile :P

RS250_Mito_Satria_1024.jpg

:wub:

tist suzuki tm je mal tko.. za brezveze zravn :) ampak mito pa RSka :wub:

Objavljeno
a z ninjo pa možno ja, sam se ne spomnim

drgač pa moj bratranc je igor kocjan

se ne spomnm...sam ne vem č sm mu js kej težiu...res ne

Objavljeno
:naughty:

uf.. ene par jih je pa tkole plesal u španiji :D

pa z eno sm ga poj še piu.. ampak sm se ga preveč napiu, poj sm pa dol padu :D

Objavljeno

ej, a kdo ve kuko kj zgledajo grkinje? so ql.. niso ql.. :D k tm še nism biu in nevem :D grem letos za 1.maja dol vrjetn :D in me zanima kva me kj čaka :D haha

Objavljeno
ej, a kdo ve kuko kj zgledajo grkinje? so ql.. niso ql.. :D k tm še nism biu in nevem :D grem letos za 1.maja dol vrjetn :D in me zanima kva me kj čaka :D haha

a greš to iz mondialom k majo en paket od 99eur?

Objavljeno

nop, grem z Jupitram pumoje :)

Objavljeno
:naughty:

Ha, zakon :kva1: :kva1:

aja, dobr jutr :whistle:

Objavljeno

Am grkinje ene še kr zgledajo.... sam težka da boš kero dubu...

ker pr Mondialu ti rečejo vodniki takoj ko na otok pridš (KRf, Ios), da če dobiš grkinjo sam tko mal ti častijo gajbo, če jo pa podreš, pa celga maturanca zastonj piješ... (tko so nm rekl)...

GOOD LUCK!! :whistle: :whistle:

Objavljeno

in kljub taki motivaciji noben ni grkinje dobu... poj morjo bit pa res grde da ste se jih tko barnil :evilgrin:

Objavljeno
Am grkinje ene še kr zgledajo.... sam težka da boš kero dubu...

ker pr Mondialu ti rečejo vodniki takoj ko na otok pridš (KRf, Ios), da če dobiš grkinjo sam tko mal ti častijo gajbo, če jo pa podreš, pa celga maturanca zastonj piješ... (tko so nm rekl)...

GOOD LUCK!! :whistle: :whistle:

takrt k smo bli u španiji lohk rečm, da španko dobiš mal teži, ampak še zmer ni tok zlo težko.. najlaži izmed vseh se da dobit tm nemko.. ampak to so ble tut na maturancu zih.. tko da, one so pršle ke več al mn zato, da se dol dajo :D zato so ble tko v izi.

za grkinje pa nevem :D

js ne grem z mondialam, zato naau nobene pjače :P gremo z Jupitram :)

eh, bomo pa turistke vrebal :D

Objavljeno
takrt k smo bli u španiji lohk rečm, da španko dobiš mal teži, ampak še zmer ni tok zlo težko.. najlaži izmed vseh se da dobit tm nemko.. ampak to so ble tut na maturancu zih.. tko da, one so pršle ke več al mn zato, da se dol dajo :D zato so ble tko v izi.

za grkinje pa nevem :D

js ne grem z mondialam, zato naau nobene pjače :P gremo z Jupitram :)

eh, bomo pa turistke vrebal :D

slovenko povsod dobis k so skos nazgane ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!