Breezer Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 a sm zvedu kdo si ti :lol1: ......zadnjič na fešti v stopičah v gasilskem domu te je moj bratranc hotu skoz okn vržt k si mu ančko ponuju za probat kako ma mastno :lol1: ker p je tvoj bratranc??
Schmid87 Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 Alo dečkiii hitro se skrijteee v zakloniščaaa veni je vojnaaaa, evo zvok strojnice kak pokajo kaj si norrr vojna jeee poslušajte strojniceeee pa še grmiiiii obenem hitro televizije izklopite je dou že im_a_ridah ta link enkrat.. fajn grmi :worship:
k0ci Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 nejko k ti si tut iz NM? al kko ves iz kje je koci? lani septembra sma mela s kocijm eno malo derkico (zame) do brusnic...tam od petelinjeka naprej :evilgrin: js sm biu s 125-ko aprilio RS, sej dvomm d se spomne. drgač p teo smoličevo poznaš ne? :whistle: nejko se spomne k smo se enkat neki hecal pa ni vrjel da obstaja kraj z imenom velike brusnice, pa sm mu pol na najdi.si zemljevidu pokazal da je :D :hmm: lani septembra (če misliš leto 2007), ne vem če res, ker moj mito že od junija ni registriran in se tudi nič nisem vozil z njim od takrat, lahko da je bil kdo drug, en iz kostanjevice ga ima (bela črta čez zadnji sedež) itak d poznam teo haha ker p je tvoj bratranc?? un mali blond k si mu ančko ponuju, sam se vrjetn ne spomneš k si bil preveč trd :lol1:
Breezer Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 nejko se spomne k smo se enkat neki hecal pa ni vrjel da obstaja kraj z imenom velike brusnice, pa sm mu pol na najdi.si zemljevidu pokazal da je :D :hmm: lani septembra (če misliš leto 2007), ne vem če res, ker moj mito že od junija ni registriran in se tudi nič nisem vozil z njim od takrat, lahko da je bil kdo drug, en iz kostanjevice ga ima (bela črta čez zadnji sedež) itak d poznam teo haha un mali blond k si mu ančko ponuju, sam se vrjetn ne spomneš k si bil preveč trd :lol1: zihr si biu ti...lahku d je blo augusta...k si pol not zaviu za u brusnice p pol si šu do doma...am ja povej ime (bartol mogoče??) al kdu...drgač p nism biu nč pijn :rolleyes:
_N3jC_ Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 Zdej se smeješ, takrat si pa ziher joku k dž :( :( mah ja preveč sm biu pamtn skos tm pa skos sm govoru kok je fend bolši od zetorja kokr nejko tle za ninjo nabija...in pol so me prasci dol fuknl :lol1: honda vs. suzuki pa se res nikoli ne kregamo... suzuki so itak jajca tak da ne vem zakaj bi se kregali... včasih se kregamo honda vs. kawasaki pa še to je bedarija ampak pač ti zelenci ne dajo mira... :P ma dobr to sm dau sam tko primer :)
k0ci Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 lani (leta 2007) ziher nisem bil jaz ker se takrat nisem nič vozil (motor ni bil registriran), sploh pa sem takrat že imel ninjo doma, lahko da ti misliš leta 2006, pa te še mal piga ker smo januarja kaj bartol, to je moj kolega iz petelinjeka
_N3jC_ Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 norc_16 a si ti prodau suzukija al kaj maš to neki peš honda napisan?
Stroj Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 norc_16 a si ti prodau suzukija al kaj maš to neki peš honda napisan? Ah kje...sploh še spremenu ni od prej
Gizmo_ Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 @Čamac ewo ti eno lepo RS 250 pa še velik km nima.... če so realni.. k si reku da bi eno pocen... :whistle: :whistle: KLIK!
Breezer Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 lani (leta 2007) ziher nisem bil jaz ker se takrat nisem nič vozil (motor ni bil registriran), sploh pa sem takrat že imel ninjo doma, lahko da ti misliš leta 2006, pa te še mal piga ker smo januarja kaj bartol, to je moj kolega iz petelinjeka ja sej si biu z ninjo kukr js vem...js p s 125...no sej ni važn č nisi biu pač nisi biu...sm ker p je pol tvoj bratranc?? dej ime...k js se ne spomnm d bi komu ponujou ančko :alien1:
k0ci Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 a z ninjo pa možno ja, sam se ne spomnim drgač pa moj bratranc je igor kocjan
Schmid87 Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 Ewo čamile :P :wub: tist suzuki tm je mal tko.. za brezveze zravn :) ampak mito pa RSka :wub:
Breezer Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 a z ninjo pa možno ja, sam se ne spomnim drgač pa moj bratranc je igor kocjan se ne spomnm...sam ne vem č sm mu js kej težiu...res ne
Schmid87 Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 :naughty: uf.. ene par jih je pa tkole plesal u španiji :D pa z eno sm ga poj še piu.. ampak sm se ga preveč napiu, poj sm pa dol padu :D
Schmid87 Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 ej, a kdo ve kuko kj zgledajo grkinje? so ql.. niso ql.. :D k tm še nism biu in nevem :D grem letos za 1.maja dol vrjetn :D in me zanima kva me kj čaka :D haha
_N3jC_ Objavljeno Januar 30, 2008 Objavljeno Januar 30, 2008 ej, a kdo ve kuko kj zgledajo grkinje? so ql.. niso ql.. :D k tm še nism biu in nevem :D grem letos za 1.maja dol vrjetn :D in me zanima kva me kj čaka :D haha a greš to iz mondialom k majo en paket od 99eur?
_Fingi_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 :naughty: Ha, zakon :kva1: :kva1: aja, dobr jutr :whistle:
Gizmo_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 ej, a kdo ve kuko kj zgledajo grkinje? so ql.. niso ql.. :D k tm še nism biu in nevem :D grem letos za 1.maja dol vrjetn :D in me zanima kva me kj čaka :D haha Am grkinje ene še kr zgledajo.... sam težka da boš kero dubu... ker pr Mondialu ti rečejo vodniki takoj ko na otok pridš (KRf, Ios), da če dobiš grkinjo sam tko mal ti častijo gajbo, če jo pa podreš, pa celga maturanca zastonj piješ... (tko so nm rekl)... GOOD LUCK!! :whistle: :whistle:
Jerry_exc Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 in kljub taki motivaciji noben ni grkinje dobu... poj morjo bit pa res grde da ste se jih tko barnil :evilgrin:
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Am grkinje ene še kr zgledajo.... sam težka da boš kero dubu... ker pr Mondialu ti rečejo vodniki takoj ko na otok pridš (KRf, Ios), da če dobiš grkinjo sam tko mal ti častijo gajbo, če jo pa podreš, pa celga maturanca zastonj piješ... (tko so nm rekl)... GOOD LUCK!! :whistle: :whistle: takrt k smo bli u španiji lohk rečm, da španko dobiš mal teži, ampak še zmer ni tok zlo težko.. najlaži izmed vseh se da dobit tm nemko.. ampak to so ble tut na maturancu zih.. tko da, one so pršle ke več al mn zato, da se dol dajo :D zato so ble tko v izi. za grkinje pa nevem :D js ne grem z mondialam, zato naau nobene pjače :P gremo z Jupitram :) eh, bomo pa turistke vrebal :D
Jerry_exc Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 takrt k smo bli u španiji lohk rečm, da španko dobiš mal teži, ampak še zmer ni tok zlo težko.. najlaži izmed vseh se da dobit tm nemko.. ampak to so ble tut na maturancu zih.. tko da, one so pršle ke več al mn zato, da se dol dajo :D zato so ble tko v izi. za grkinje pa nevem :D js ne grem z mondialam, zato naau nobene pjače :P gremo z Jupitram :) eh, bomo pa turistke vrebal :D slovenko povsod dobis k so skos nazgane ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se