Čamac Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 slaparca mogoče?hehe... ja tale je tud sprašvou kuga za vraga je to zaen auspuh :D no ja mu bom povedu, kaj bo pa pol on naredu ti pa povem :) je pa mnogim všeč izpuh, res me jih je že kar nekaj poklicalo če jim prodam izpuh :) en je celo reko da si ga pride sam odmontirat pa mi da original nazaj gor, ker sem mu reko da se mi ne da to spet narazn jebat, da bom izpuh prodal kr z motorjem hehe :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Kva bi blo zakon če bi mamica vidla kok je nena pridna hčerka res pridna :whistle: :whistle:
R1FREAK Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 (popravljeno) Keri auspuh to? // Sem že najdo na avtonetu. Kje si pa nabavo ti to? Popravljeno Januar 31, 2008. Popravil R1FREAK
NejcZ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Sej je že dost stara.. kdo pa še ni nič snemal doma :rolleyes: Sej je dost stara, nej delajo kar čejo, če so neki zafiksanci pol tk veš kk je..
Čamac Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Sem včeraj malo poslikal motor, bom najbrž danes pripel par slikic v galerijo, ker mislim da sem samo enkrat par slikic s telefonom prilepil, zdaj mam malo lepše slike doma, naj se vidi lepota :D
Noiser69 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Sej je že dost stara.. kdo pa še ni nič snemal doma :rolleyes: Sej je dost stara, nej delajo kar čejo, če so neki zafiksanci pol tk veš kk je.. WTF?!?! pokaži kaj si posnel :D
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Kva bi blo zakon če bi mamica vidla kok je nena pridna hčerka res pridna :whistle: :whistle: sj vrjetn že ve.. hehe :D
k0ci Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 am.. popolnoma zadnja cena je 6.200 € pa niti centa manj :) morem pa rečt, da me več ljudi kliče, če jim prodam izpuh :) Več bi jih melo izpuh kot pa komplet motor :D Najbrž pa pride v kratkem en po gume metzler m3 komplet... bom pa jih dal za 250€ :( sem računal enih 270€ pa en mi ponuja 270 ampak nima denarja, dobi šele po petnajstem haha in bi potem prišel po gume, jaz pa bi nekaj nujno rabo denar in jih bom zdaj najbrž dal za 250... heh za 270 dobiš že supercorse :slap: je pa mnogim všeč izpuh, res me jih je že kar nekaj poklicalo če jim prodam izpuh :) en je celo reko da si ga pride sam odmontirat pa mi da original nazaj gor, ker sem mu reko da se mi ne da to spet narazn jebat, da bom izpuh prodal kr z motorjem hehe :D haha sam pol ko bi slišal zvok bi ga pomoje vse minilo in bi vrgu ta dpm izpuh za psom pa z originalom šel domov :lol:
Noiser69 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 NejcZ lahk pove kaka roba je na Koroškem, pa isto Nejko :evilgrin: :P
NejcZ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Je robe neki ja.. zato pa pridemo okol :krneki: mal od Hozija bivšo napumpat :P
frk Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 heh za 270 dobiš že supercorse :slap: haha sam pol ko bi slišal zvok bi ga pomoje vse minilo in bi vrgu ta dpm izpuh za psom pa z originalom šel domov :lol: sem mu jaz isto rekel.. drugače pa se gume vseeno bol splača kupit pri vulkanizeru, ker imaš montažo zastoj.. če pa kupiš gume za 270€ pa še 30€ montaža pa se ti to nea splača več :D
Gregc Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Sm vam poslav, povejte če ste dobli ;) Dej še men : tegigt14@gmail.com :winkiss:
biker125 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 te še pa men dej : biker.46@email.si :evilgrin:
JMatic Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 stari pa dj se men :) spikey46@gmail.com
biker125 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Sm vam poslav ;) Danke šun :yea1: (piši kao što govoriš hehe)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se