frk Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Kaj pa ti govoriš? Nič mi ni znano? Kaj mojo bivšo? ATX je šel v LJ DNA nekam v Ljutomer če se ne motim MITO v Kostanjevico na Krki, ampak noben Marjan je ni vzel HONDA pred eno uro v Lenart ČAMAC pa bo počasi šel v Italijo po nekaj povej komu? ime priimek :D
_N3jC_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 evo tle mate še ene fotke od une pičke :) http://www.exhibgals.net/pictures2.php?nat...p;content=bzb52
RHonda Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Haha tam ko so slike od razreda je pa ena gor ko smo bli za nov let skup svet je majhen :P
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 ej majster... prej sem vido da si za 1.maj za jupitera nekaj pisal.... am 100€ to je kao najbolj cheap apartma...samo ko sem gledal na netu slike ni glih slab.... pa to je ladja pa use zravn všteto?.... LP hmm.. jah mi bomo dal use skp ukol 210€ (na osebo) pumoje.. avtobus do benetk, poj pa ladja do krfa.. poj pa tm apartma pa ta srane :) js pa nč nevem kašni so tm apartmaji pa te scene.. še nism biu tm :D Kdaj greš pol v italijo? :P pol te bom pa napadu, da boš povedov kaj pa kako, ker jest tud mislm s tm prpelat :whistle: :whistle: ti pa men poj use posreduj k bomo na pjački :D hehe
_LuX_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 (popravljeno) hmm.. jah mi bomo dal use skp ukol 210€ (na osebo) pumoje.. avtobus do benetk, poj pa ladja do krfa.. poj pa tm apartma pa ta srane :)js pa nč nevem kašni so tm apartmaji pa te scene.. še nism biu tm :D ti pa men poj use posreduj k bomo na pjački :D hehe haha nm pa šola za cca.450€ ponuja Španijo :) , ne hvala bomo kr piknik nardil pa se ga ufukal Popravljeno Januar 31, 2008. Popravil _LuX_
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 haha nm pa šola za cca.450€ ponuja Španijo :) , ne hvala bom kr piknik nardil pa se ga ufukal za 450?? a lloret de mar slučajn?
_LuX_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 pojma nimam, k sm slišov za ceno se nism zanimov :)
Stroj Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 (popravljeno) za 450?? a lloret de mar slučajn? To gremo mi letos en tedn....280€ :D Popravljeno Januar 31, 2008. Popravil Stroj
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 To gremo mi letos en tedn....280€ :D sm biu lani tm.. in je super :D diskoteka TROPICS rocks :D hehe.. kj tazga bi mogl nek tuki narest.. pa seveda tut tak folk notr :P
_Fingi_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 http://youtube.com/watch?v=G0k3jid2tTk Zakon, 2x highsider... sočasno :unsure: Doohan - Chilli Drgač pa ja, gremo u loret de mar... šola izbrala najdražjo varijanto... po vseh agencijah pride cenej, ne vem kje je to najdla.
Aless Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 alo pobje....rabi kdo navigacijo za v avto?
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 http://youtube.com/watch?v=G0k3jid2tTk Zakon, 2x highsider... sočasno :unsure: Doohan - Chilli Drgač pa ja, gremo u loret de mar... šola izbrala najdražjo varijanto... po vseh agencijah pride cenej, ne vem kje je to najdla. pumoje sm že use te posnetke na youtube pogledou kar se tiče dirkalnega motociklizma :P dobr, poj boste užival.. nevem pa zakva greste to s šolo.. mislm tko no, a ni pršu predstavnik agencije v šolo? pa on dau ponudbo. ker če šola rihta, je itak draži.. zato da grejo prfoksi zaston :D lansk let je blo pr Mondialu ukol 260€ alo pobje....rabi kdo navigacijo za v avto? kašn je.. kok dnarja? :)
kukec1 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 alo pobje....rabi kdo navigacijo za v avto? ja povej malo več... glih kopujem...
_Fingi_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Hja, sej, jest ne grem s šolo... tko da mi je vseeno čist :whistle: pač iskra, treba vse po svoje, kar je najdraži, pa najslabi :headbang: Tko kot naprimer ns pelejo v minhn, pa, glede na to da smo tehniška šola bi šli lahko gledat tist tehniški muzej k je tm en baje ful dobr, sam neeee, bohnedej da bi šli ke. Na maturanca gremo pa itak u lastni režiji :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Mi smo pa lbi u tehniškem muzeju.. pa je full dobr :worship:
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Hja, sej, jest ne grem s šolo... tko da mi je vseeno čist :whistle: pač iskra, treba vse po svoje, kar je najdraži, pa najslabi :headbang: Tko kot naprimer ns pelejo v minhn, pa, glede na to da smo tehniška šola bi šli lahko gledat tist tehniški muzej k je tm en baje ful dobr, sam neeee, bohnedej da bi šli ke. Na maturanca gremo pa itak u lastni režiji :whistle: js sm biu u muzeju v minhnu :D in je kr dobr :) biu tm s šolo (turistično) :D
Gixxer Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 alo pobje....rabi kdo navigacijo za v avto? povej :D
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 povej :D čakamo.. pa je nekam redkobesedn :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Ma dej fakjnu an, še turistična šola gre ke, sam mi ne... sej, smo se neki baje prtožil, bomo vidl kaj se bojo zmenil... :rolleyes:
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Ma dej fakjnu an, še turistična šola gre ke, sam mi ne... sej, smo se neki baje prtožil, bomo vidl kaj se bojo zmenil... :rolleyes: in kaj ste se to prtožil sploh? mislm tko.. na kašn način, pa kašne mate zahteve :D
_Fingi_ Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 in kaj ste se to prtožil sploh? mislm tko.. na kašn način, pa kašne mate zahteve :D To zgleda like tko da pride tko 352502 folka u pisarno od ravnatlce težit... vsaj u zadno je blo tko, kako je zdej blo pa ne vem. Zahteve, hja, če ne druzga, saj to da se gre u ta muzej če se more že it u minhn...
Roky Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 Ma dej fakjnu an, še turistična šola gre ke, sam mi ne... sej, smo se neki baje prtožil, bomo vidl kaj se bojo zmenil... :rolleyes: Nas bi mogl tud tja pelat !!! Pa nas nočjo niti do burekarne,fakju zmeri smo neki zapostavleni k eni emoti :headbang:
Schmid87 Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 To zgleda like tko da pride tko 352502 folka u pisarno od ravnatlce težit... vsaj u zadno je blo tko, kako je zdej blo pa ne vem.Zahteve, hja, če ne druzga, saj to da se gre u ta muzej če se more že it u minhn... aj še zmer ta ravnatlca k ma eno kožno bolezn? :D k ji kr koža razpada pa te scene.. creepy shiznit
Aless Objavljeno Januar 31, 2008 Objavljeno Januar 31, 2008 (popravljeno) ....kašn je.. kok dnarja? :) ja povej malo več... glih kopujem... Nüvi 250(230eur), 250W(280eur) in 760(480eur) + Adria Route. vsi so novi z garancijo Popravljeno Januar 31, 2008. Popravil aless
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se