Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Pobi, dans pa na protest, da jim jebem vse po spisku ... ''ker nismo dobičkonosna organizacija, ne moremo biti tam'' ... prekleti kapitalisti :wallbash: :?

Če že ne drugega, vsaj prbrte si to, da malo vete ka se dogaja ... ---> KLIK <--- ker to enostavno ni več normalno !!!

Ker sovražimo fašizem

nas imajo za nestrpne,

ker ljubimo svobodo

nas imajo za utopiste.

Iz teme žalosti sužnjih let,

skozi kri in plamen v lepši svet!

Mi bomo vedno tu

na barikadah,

mi se ne predajamo,

mi bomo vedno tu!

Ne glede kdo bo na oblasti

mi bomo vedno tu,

ne glede na barvo, ki jo nosi

mi bomo vedno tu!

Nam ne more nihče vladati,

nam ne more nihče ukazovati!

Ker ne sprejemamo krivice nas

imajo za nasilne,

ker verjamemo v solidarnost nas

imajo za naivne.

Mi bomo vedno tu

na barikadah,

mi se ne predajamo,

mi bomo vedno tu!

Mi bomo vedno tu!

(Aktivna Propaganda - Here we are)

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

Haaaa, N3jc, če je pa tole res... pol pa naaajbol :yea1: :yea1:

če je to res, pol pa res ni nč več kar bi me omejeval do novga motorčka :kva1:

Koci, če boš šu dons se kej pozanimat, dej, napiš tle prosim :blush:

Objavljeno

ja zdele grem, wish me luck :kva1:

Objavljeno

nič ne bo :cry:

mi je tam lepo pokazala pravilnik kjer piše da se izda izpit za A z omejitvijo v primeru, da ima voznik že dve leti izpit A1 in je star najmanj 18 let

Objavljeno

k da vm še ful manka do tega, da mate izpit že 2let..

Objavljeno

nč ne bo k0ci, men tud ni hotla, sm reku pa neb kr zdej, da ne bom to 2x plačevu, je rekla tud če bi sm 1 dan še manjku, ne morem, tako da...

lp

Objavljeno

ja sem ugotovil, samo kaj pa ta fora......od kdaj se štejeta ti dve leti....od takrat ko si naredil izpit ali takrat ko si šel dvignit knjižico, ker imam različna datuma..........izpit sem opravil 24.5.2006, dvignit sem ga šel pa 14.6.2006, kateri datum se šteje :hmm:

Objavljeno

ja, sj če maš še vedno tist list, potrdilo o opravljene izpitu, potem velja tist. drugač pa ne vem kako boš dokazu, da si naredu 14 dni prej...mogoče majo register kakšn, ne vem...

Objavljeno

seveda imam list, drgač itq ne bi vedu :D sm dan iskal mal računov od motorja pa to pa sm najdu to potrdilo, tako da pol še 3 tedne manj za čakat na izpit :OK:

Objavljeno

no, le pršparej to :D

Objavljeno

Kolko vem, moreš za A25 čakat 2 leti v primeru, da ne delaš še 1x vožnje. V kolikor narediš to 2. potem je izdan z 18 leti, ne glede na to, ali si prej imel A1 2 leti.

Objavljeno

ne, to z dodatno vožnjo velja le ko delaš za neomejeno, pri izpitu za A (25kw) to ne velja, in moraš čakat

Objavljeno
no kot smo že govorili o izpitu za 25kW...izpit za 25kW se dobi z 18 letimi in ne po dveh letih po prevzemu za 125 kokr so eni tle govoril .)

tocno tak kot je ze koci povedal...izpit dobis komaj, ko mas 2 leti A1! Tud jaz nisem mogo dobit pred septembrom, vseeno da sem ze julija bil star 18! Tak da nejc, zal pozabi hehe :D

Objavljeno
tocno tak kot je ze koci povedal...izpit dobis komaj, ko mas 2 leti A1! Tud jaz nisem mogo dobit pred septembrom, vseeno da sem ze julija bil star 18! Tak da nejc, zal pozabi hehe :D

a mi lohk pol kdo razloži kko ga je dubu vRider :hmm: al so sam tuki pr ns v kamnku na občini tok bolj ustrežljivi

Objavljeno

ma to je srečo mel da so se zmotli.... enako je blo encajt ko so podaljševali za B vozniške in so pol namest H pisali A, pod opombami pa A le do 50km/h, nekaterim pa tega niso vpisali in so bili na listi "srečnežev"

Objavljeno (popravljeno)

Od kategorije motornih in priklopnih vozil, za katero želi oseba pridobiti pravico do vožnje, je odvisna tudi zahtevana dopolnjena starost.

Za kategorijo A, kamor spadajo motorna kolesa, je predpisana dopolnjena naslednja predpisana starost:

starost 16 let – za vozila A kategorije do 125 ccm in 11Kw (A1)

starost 18 let – za vozila A kategorije do 25 kW ali do 0,16 kW/kg

starost 21 let – za vozila A kategorije brez omejitve

Vozniško dovoljenje za vožnjo vozil kategorije A z omejitvijo, da sme voziti motorna kolesa kategorije A, katerih moč motorja ne presega 25kW ali katerih razmerje moč motorja/masa ne presega 0,16 kW/kg, se izda osebi, ki je opravila vozniški izpit za vožnjo vozil kategorije A in še ni dopolnila 21 let starosti. Omejitev traja dve leti.

vir: mnz.gov.si

Popravljeno . Popravil R1FREAK
Objavljeno
ne, to z dodatno vožnjo velja le ko delaš za neomejeno, pri izpitu za A (25kw) to ne velja, in moraš čakat

newem kak mate vi to, v glavnem to se pri nas da naredit.. sem se pogovarjal z inštruktorjem pa je rekel ni nobenega problema, samo da bom 18 star pa bomo to zrihtali da dobim 25kw pa b isto časno.. drugače bi moral na 25kw čakat do septembra..

Objavljeno

Pajade :lol1:

Objavljeno
To gremo mi letos en tedn....280€ :D

uuu bombastična cena pa letos grejo na lore de mar največje pičke iz naše šole (športni klas) tak da če mate enak termin ste zmagali :D

HAHAHAHHAHAHAHAH propaliceeeeee ste res hahahahahah naj porušijo toto metelkovoooo pa vas spravijo k pameti, zadetki klošarski hahahahaha

no kot smo že govorili o izpitu za 25kW...izpit za 25kW se dobi z 18 letimi in ne po dveh letih po prevzemu za 125 kokr so eni tle govoril .)

ne govori bedarij

Pobi, dans pa na protest, da jim jebem vse po spisku ... ''ker nismo dobičkonosna organizacija, ne moremo biti tam'' ... prekleti kapitalisti :wallbash: :?

Če že ne drugega, vsaj prbrte si to, da malo vete ka se dogaja ... ---> KLIK <---

ker to enostavno ni več normalno !!!

Ker sovražimo fašizem

nas imajo za nestrpne,

ker ljubimo svobodo

nas imajo za utopiste.

Iz teme žalosti sužnjih let,

skozi kri in plamen v lepši svet!

Mi bomo vedno tu

na barikadah,

mi se ne predajamo,

mi bomo vedno tu!

Ne glede kdo bo na oblasti

mi bomo vedno tu,

ne glede na barvo, ki jo nosi

mi bomo vedno tu!

Nam ne more nihče vladati,

nam ne more nihče ukazovati!

Ker ne sprejemamo krivice nas

imajo za nasilne,

ker verjamemo v solidarnost nas

imajo za naivne.

Mi bomo vedno tu

na barikadah,

mi se ne predajamo,

mi bomo vedno tu!

Mi bomo vedno tu!

(Aktivna Propaganda - Here we are)

propaliceeee ste brez prihodnosti vsi po vrsti: metalci, punkerji, rockerji, itd ustvarite si življenje raje propaliceee pa nehajte živet v nekih utopijah pa se drogirat pa opijat, naj zrušijo toto pofukano metelkovo pa pozaprejo propalice, klošarje brez prihodnosti

Objavljeno
ne govori bedarij

ja lej vRiderju so ga poštemplal pa mu manjka še 3 mesce drugač po tistih 2 letih...če ga bodo še men bo še tok bolš ane ;)

Objavljeno

no way

pogoj je 2 Leti izpit ... in nažalost ne morš imet izpit A1 že 2 leti in nisi star 18, ker ne moreš imeti A1 pred 16 letom :)

še enkrat ... pogoje je 2 leti izpit A1 in imeti 18 let

yes way

Objavljeno
ja lej vRiderju so ga poštemplal pa mu manjka še 3 mesce drugač po tistih 2 letih...če ga bodo še men bo še tok bolš ane ;)

ocitno napak..ker jest ga nism dubu niti 3 dni prej...

lahko da je meu sreco, lahko da jo bos meu ti tut :)

Objavljeno
HAHAHAHHAHAHAHAH propaliceeeeee ste res hahahahahah naj porušijo toto metelkovoooo pa vas spravijo k pameti, zadetki klošarski hahahahaha

propaliceeee ste brez prihodnosti vsi po vrsti: metalci, punkerji, rockerji, itd ustvarite si življenje raje propaliceee pa nehajte živet v nekih utopijah pa se drogirat pa opijat, naj zrušijo toto pofukano metelkovo pa pozaprejo propalice, klošarje brez prihodnosti

Čamac kašna metelkova.....to je u lublani. On je pa s koroške kokr jst vem

Objavljeno

tr00

Objavljeno

Pustite Čamota, ker je pijan. Saj zato ga ni gori, ker verjetno tak spi v brlogu.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!