JeRn3j Objavljeno Februar 1, 2008 Objavljeno Februar 1, 2008 HAHAHAHHAHAHAHAH propaliceeeeee ste res hahahahahah naj porušijo toto metelkovoooo pa vas spravijo k pameti, zadetki klošarski hahahahaha točno tako podret metelkovo, narest park :worship: pridm jst z lopato pomagat poderat, sam da se začne ... magar že ju3 :) Čamac kašna metelkova.....to je u lublani. On je pa s koroške kokr jst vem je v tistmu postu od unga tomos riderja tud metelkova omenjena :) ja lej vRiderju so ga poštemplal pa mu manjka še 3 mesce drugač po tistih 2 letih...če ga bodo še men bo še tok bolš ane ;) so izgleda že zajebal... ne morš pred 2 letoma dobit izpit ;)
Čamac Objavljeno Februar 1, 2008 Objavljeno Februar 1, 2008 Pa sem ga res malo čutil ja :blush: No, še vedno sem proti raznim prostorom za drogirane propalice.
woox Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 joj joj joj sami kroniki :yea1: :yea1: :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ŽeJeN :OK:
_N3jC_ Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 joj joj joj sami kroniki :yea1: :yea1: :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ŽeJeN :OK: hahaha dej posprav se spat :kva2: :grupni: :beer2: :beer2:
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 hahaha dej posprav se spat :kva2: :grupni: :beer2: :beer2: haha jst sm ob pol 5ih šu spat :P pijan ko krava... pa kot ponavadi sm se spet slišal s totim nejkotom... oni debeli čamac ma pa skos nedosegljivo :whistle:
Noiser69 Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 No, js sm pa šele zej prišo domo iz ene koče ... noro je blo :OK: Zej pa spat, al pa ne, spije se zvčr, pol pa še ena gavda (upam da bom zdržo) :D
RHonda Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 propaliceeee ste brez prihodnosti vsi po vrsti: metalci, punkerji, rockerji, itd ustvarite si življenje raje propaliceee pa nehajte živet v nekih utopijah pa se drogirat pa opijat, naj zrušijo toto pofukano metelkovo pa pozaprejo propalice, klošarje brez prihodnosti Suck my 'fuckin dick ! Nea nismo vsi rockerji pa metalci drogeraši. Metalkova pa nimam nč proti sm enkrat bil pa je blo prov zakon vsaj muzka :worship: Da so pa klošarđžije je pa nihov problem
Gizmo_ Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Suck my 'fuckin dick !Nea nismo vsi rockerji pa metalci drogeraši. Metalkova pa nimam nč proti sm enkrat bil pa je blo prov zakon vsaj muzka :worship: Da so pa klošarđžije je pa nihov problem Ej prov nč lepga ni na uni metelkovi :blink: :blink: pijan folk u nulo, pa kozlajo za usakim voglom.... mislm če je pa to zakon pol pa nevem...
Noiser69 Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) Pa sem ga res malo čutil ja :blush: No, še vedno sem proti raznim prostorom za drogirane propalice. Bluziš neka v tri dni, isit si ko take stare bice ''sam dorogirajo se, pa nč ne nardijo'' noben od vas takih pa ne pozna resnice, itak nas boli kuraac ka si mislite Aja, pa tte ko js poznam, se noben ne drogita, pa jih vlk poznam, to je nakam čudno če smo pa vsi kao mamilaši :hmm: Itak ti pa lahk sam rečem JEBI SE Gre se ti pa itak (kot večini) sam za danar, nočeš pa poznat tiste prave plati sveta, ki pa mislim da vsi vemo, je porazna Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil AbNormaln
RHonda Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Ej prov nč lepga ni na uni metelkovi :blink: :blink: pijan folk u nulo, pa kozlajo za usakim voglom.... mislm če je pa to zakon pol pa nevem... Rekel sem, da mi je bila všeč samo glasba. Drugače pa se strinjam, da je vse zanemarjeno, pa tud folk ni kaj prida...
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 zdele sm sedeu pr Vombergerju na novu firebladeki :P amm, u živo je ta motor zlo lep.. :D ni kj.. čist črna :) lepa je :P
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Rekel sem, da mi je bila všeč samo glasba. Drugače pa se strinjam, da je vse zanemarjeno, pa tud folk ni kaj prida... jst nimam nič proti glasbi, mam pa proti vsemu kar se tam nahaja da vam tukej ne začnem naštevat kaj se tam use ponoči dogaja in kako je moteče za okoliške prebivalce :glare: mam sošolca ki živi na metelkovi in iz njegove sobe se vid direktno na center dogajanja in tudi zgodbice ki se dogajajo. je pa res mogoče tudi veliko slabša luč padla na metelkovo zato ker je zravn metadonski center @ DejaVu praši brata kaj nam je sošolc use govoru ki živi zraven kaj use se dogaja... mogoče boš tudi glede muzike tam dol drugače razmišljal ;)
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Bluziš neka v tri dni, isit si ko take stare bice ''sam dorogirajo se, pa nč ne nardijo'' noben od vas takih pa ne pozna resnice, itak nas boli kuraac ka si misliteAja, pa tte ko js poznam, se noben ne drogita, pa jih vlk poznam, to je nakam čudno če smo pa vsi kao mamilaši :hmm: METELKOVO podret, zminerat, porušit, une đankije hipije in ta šit pa use nagnat kako zgleda tam, ŽIVA KATASTROFA ...
Stroj Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 haha jst sm ob pol 5ih šu spat :P pijan ko krava... pa kot ponavadi sm se spet slišal s totim nejkotom... oni debeli čamac ma pa skos nedosegljivo :whistle: Kok si pa kej zapravu včeri đeri?
reesko Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 tud jst pravm tko PODRET METELKOVO pa na vsakem vogalu narodno dat :D haha pojejte me zdej :P :D ne drgač pa uni zafiksanci nej se poberejo nekam drugam ne pa da slab zgled delajo...kao neki UMETNIKI..jaooo ne morm verjet..use bi jih kazensko pretepu noben ne bi več na droge pomislu pa da bi se tam bliz prkazu pa puščau igle po tleh :headbang:
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Kok si pa kej zapravu včeri đeri? včeri... hm ene 8 €... sam hrana, pa tabaco :D privat party... alkohola preveč prbit preveč, pač ko je zastonj je na mrtvo ane :D
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 reesko da se neb ti preveč v pondelk vrat pa kljuk za vhod v šolo dotiku... :D smo jih učeri grupno poscal :whistle:
Schmid87 Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Število prebivalcev Slovenije se je po podatkih Statističnega urada RS v tretjem četrtletju leta 2007 povečalo za 4929 ali za 0,2 odstotka. Pri tem je število moških naraslo za 4317, število žensk pa za 612. Konec septembra 2007 je tako v Sloveniji živelo 2.024.335 prebivalcev, od tega 1.024.893 žensk in 999.442 moških.Med prebivalci je po podatkih urada podobno kot že v prvih dveh četrtletjih leta 2007 najbolj naraslo število tujcev z začasnim prebivališčem in sicer za 3952. Konec septembra 2007 je imelo tako v državi začasno prebivališče prijavljeno 34.673 tujcev, od tega 28.378 moških in 6295 žensk. Poleg njih je v Sloveniji živelo še 32.310 tujcev, ki so imeli prijavljeno stalno prebivališče. Tudi njihovo število je v tretjem četrtletju leta 2007 naraslo in sicer za 309.Poleg števila prebivalstva je v tretjem četrtletju leta 2007 naraslo tudi število oseb s slovenskim državljanstvom in sicer za 668. Konec septembra 2007 je tako v Sloveniji živelo 1.957.352 oseb z slovenskim državljanstvom. Od tega 1.008.207 žensk in 949.145 moških. V podatke niso vključene osebe, ki začasno prebivajo v tujini. ..treba se bo pedrat :whistle:
reesko Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 reesko da se neb ti preveč v pondelk vrat pa kljuk za vhod v šolo dotiku... :D smo jih učeri grupno poscal :whistle: hahahh vi ste bolani :D
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 hahahh vi ste bolani :D haha veš kok je blo fajn :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: piss on bežigrad :evilgrin:
NejcZ Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 aloo, kaj če mam te js kombinezon, pa ma one drsnike na kolenih, pa te ščitnike nevem kire vse :rolleyes: bi šli gor zraven še kros/supermoto škornji? Al ne.. k so ful visoki, pa me je strah da bi me to motl pol..
reesko Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 haha veš kok je blo fajn :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: piss on bežigrad :evilgrin: itak me ne bo hmal več tam :P
Čamac Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) Suck my 'fuckin dick !Nea nismo vsi rockerji pa metalci drogeraši. Metalkova pa nimam nč proti sm enkrat bil pa je blo prov zakon vsaj muzka :worship: Da so pa klošarđžije je pa nihov problem Daj nehaj no. Nobena Metelkova ni zakon ;) Zbirališče propalic pač. Bluziš neka v tri dni, isit si ko take stare bice ''sam dorogirajo se, pa nč ne nardijo'' noben od vas takih pa ne pozna resnice, itak nas boli kuraac ka si misliteAja, pa tte ko js poznam, se noben ne drogita, pa jih vlk poznam, to je nakam čudno če smo pa vsi kao mamilaši :hmm: Itak ti pa lahk sam rečem JEBI SE Gre se ti pa itak (kot večini) sam za danar, nočeš pa poznat tiste prave plati sveta, ki pa mislim da vsi vemo, je porazna hahaha ti pa si nores ti. Saj boš slej ko prej ugotovil, da ti in tvoji prijatelji v bulerjih, irokezah in zihercah tega sveta NE boste spremenili... Ne vem, zakaj se raje ne vključiš v svet, v njem najdeš tisto, kar te veseli, imaš rad in živiš srečno v tem svetu. Ja, tudi meni se gre za denar pa me boli kurac za neko spreminjanje sveta, denar mi je všeč, ker si z njim lahko kupim tisto, kar me veseli. V svetu pač človek najde samega sebe, se prilagodi svetu in je lahko brez problema srečen. Seveda pa je tudi meni cilj denar, ja priznam. Število prebivalcev Slovenije se je po podatkih Statističnega urada RS v tretjem četrtletju leta 2007 povečalo za 4929 ali za 0,2 odstotka. Pri tem je število moških naraslo za 4317, število žensk pa za 612. Konec septembra 2007 je tako v Sloveniji živelo 2.024.335 prebivalcev, od tega 1.024.893 žensk in 999.442 moških.Med prebivalci je po podatkih urada podobno kot že v prvih dveh četrtletjih leta 2007 najbolj naraslo število tujcev z začasnim prebivališčem in sicer za 3952. Konec septembra 2007 je imelo tako v državi začasno prebivališče prijavljeno 34.673 tujcev, od tega 28.378 moških in 6295 žensk. Poleg njih je v Sloveniji živelo še 32.310 tujcev, ki so imeli prijavljeno stalno prebivališče. Tudi njihovo število je v tretjem četrtletju leta 2007 naraslo in sicer za 309.Poleg števila prebivalstva je v tretjem četrtletju leta 2007 naraslo tudi število oseb s slovenskim državljanstvom in sicer za 668. Konec septembra 2007 je tako v Sloveniji živelo 1.957.352 oseb z slovenskim državljanstvom. Od tega 1.008.207 žensk in 949.145 moških. V podatke niso vključene osebe, ki začasno prebivajo v tujini. ..treba se bo pedrat :whistle: Vedno več kebapov :P Mnjam :D Samo res, tu k Čao Čao grem na kebap, vsakič en novi zraven dela :D aloo, kaj če mam te js kombinezon, pa ma one drsnike na kolenih, pa te ščitnike nevem kire vse :rolleyes: bi šli gor zraven še kros/supermoto škornji? Al ne.. k so ful visoki, pa me je strah da bi me to motl pol.. Bi šli ja. Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil Čamac
NejcZ Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Pa me nebi kje žullo zarad ščitnikov al pa česa? Ker drsnike bi res rad mel :huh:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se