Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Pa me nebi kje žullo zarad ščitnikov al pa česa? Ker drsnike bi res rad mel :huh:

Nimam izkušenj, sem pa prilepil sliko, na kateri se stvar lepo vidi. Sam presodi pa povprašaj koga iz foruma, ki je tako vozil...

Objavljeno (popravljeno)
Pa me nebi kje žullo zarad ščitnikov al pa česa? Ker drsnike bi res rad mel :huh:

kombinezon ma scitnik v spodnem delu kolena škornji ti pa pridejo še kakšne 5 10cm nižji tko da ni nobenga problema... sej za cros scitniki pa pridejo cist v skorn notr ker so narjeni čez kolen pa še čez goleno skorej do gležna sam se vse lepo prilega na nogo tko da nč ne žul. drugač so pa teli ščitniki na kolenih mislm da kr vsi snemljivi (na mucka alpa kej) ker se jih itak mena. tko da ce bi te kej ovidal stvar enostavno snames alpa jih das melenkost visi...

Popravljeno . Popravil Jerry_exc
Objavljeno

štajerci prosm razložite mi kdaj se uporabi NEA kdja pa NENA

kukec je očitno uvožen ker neve...

Objavljeno

nea, nena, čuj, te.........and shit so brezvezniki :whistle: to uporaljajo samo štajerci, da si lahko sproti zmišljujejo stavek za naprej, ti brezvezniki jim kupijo malo več časa :D

Objavljeno

nea = nena = ne

kukec je tak indijanez :D

Objavljeno

Sej maš prov za supermoto ledr.. tko da je itq mišlen da maš pol tut take škornje.....

Drgač pa žuli te najbrž ne.. tko k športni škornji čez ledr...

Objavljeno
nea, nena, čuj, te.........and shit so brezvezniki :whistle: to uporaljajo samo štajerci, da si lahko sproti zmišljujejo stavek za naprej, ti brezvezniki jim kupijo malo več časa :D

good one Kocjan :OK: Despite you´re a ninja rider

Objavljeno
nea = nena = ne

hehe :P

lahko bi se kaj slišala midva kaj pravš ;)

Objavljeno
Sej maš prov za supermoto ledr.. tko da je itq mišlen da maš pol tut take škornje.....

Drgač pa žuli te najbrž ne.. tko k športni škornji čez ledr...

Pa še dosti cenejši so supermoto leder kombinezoni... za 400€ že maš dainese pa kaj češ... :)

hehe :P

lahko bi se kaj slišala midva kaj pravš ;)

nič ne pišeš, nič ne klikneš :cry:

Objavljeno

če pa sem ti reko da je isto, pa pač uporabiš kaj ti pride prej na pamet

daj ti maškurca idi raje pod sod z cvičkom, boš bolj pametne pol ven sekal na forumu....

Objavljeno
če pa sem ti reko da je isto, pa pač uporabiš kaj ti pride prej na pamet

daj ti maškurca idi raje pod sod z cvičkom, boš bolj pametne pol ven sekal na forumu....

...bi šel pa ga je že zmankal :whistle:, mamo pa šmarnco še, ta pa je jebena :worship:

Objavljeno
nea = nena = ne

ja te pa še prostim razloži prefinjenemu reeskotu, v čem je razlika in kdaj se uporabi to dvoje.....

ti si pa tak pohorski kronik, tak da :winkiss:

Objavljeno

@gizmo a nisi prave številke kombinezon kupil :P

Objavljeno

MAŠ KURCAAAAA :D

Objavljeno
MAŠ KURCAAAAA :D

Neemajo ga......pičke pičke

Objavljeno
@gizmo a nisi prave številke kombinezon kupil :P

Ma je taprava, sam nevem premislu sm si, bi meu rajš dainese.... hehe

sej če se ne proda mi je ta tut lep...sam tko :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
Ma je taprava, sam nevem premislu sm si, bi meu rajš dainese.... hehe

sej če se ne proda mi je ta tut lep...sam tko :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

kva je ti še zmer prodajaš tota jajca od aprilie :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
kva je ti še zmer prodajaš tota jajca od aprilie :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Ma ja če ga bo kdo kupu prov.. čene ga bomo pa doma mel... za u šolo pa Fotr za u službo je odličn...

drgač pa načeloma je še v garaži :whistle: :whistle:

Drgač pa MIslm da mam več motorja v garaži k ti :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Objavljeno
16.jpg
Objavljeno (popravljeno)
Drgač pa MIslm da mam več motorja v garaži k ti :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

:hmm: ne razumm ampak dobr

tista VFR je napravm ninji nula ;) sploh pa VFR ni tvoja kukr vem, dokler nimaš svojga 600taka sam pššššššt .... :P

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno

točno tko đeri, kdaj je pa že honda bila motor :D

Objavljeno

ka mi lahk keri pove plz O:-) kak nastimam une ikonce k pise akrapović owner pa take... :yea1: :lol:

Objavljeno (popravljeno)
ka mi lahk keri pove plz O:-) kak nastimam une ikonce k pise akrapović owner pa take... :yea1: :lol:

idi sm KLIK al pa v iskalnik napisi kaj drugega (npr. honda, ... )

potem pa dej spodaj, pod tem userbaro, GET YOUR BB CODE OR ... no tam gr klikni

In nato prekopiri BB code v svoj podpis (nadzorni center, podpis) in je stvar prikazana

(ta akrapo suerbar sm js naredo, sam je slab, izpopolnit se mi ga pa ne da)

:winkiss:

Popravljeno . Popravil AbNormaln
Objavljeno

pejt na userbars.com, tam najdi svojo slikco, pol si pa skopiraš v podpis URL, ki ti piše tam OK :worship:

Objavljeno

hehe ewo ga :worship: tnx...cepro sm se skor zgubu :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!