Čamac Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Pa me nebi kje žullo zarad ščitnikov al pa česa? Ker drsnike bi res rad mel :huh: Nimam izkušenj, sem pa prilepil sliko, na kateri se stvar lepo vidi. Sam presodi pa povprašaj koga iz foruma, ki je tako vozil...
Jerry_exc Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) Pa me nebi kje žullo zarad ščitnikov al pa česa? Ker drsnike bi res rad mel :huh: kombinezon ma scitnik v spodnem delu kolena škornji ti pa pridejo še kakšne 5 10cm nižji tko da ni nobenga problema... sej za cros scitniki pa pridejo cist v skorn notr ker so narjeni čez kolen pa še čez goleno skorej do gležna sam se vse lepo prilega na nogo tko da nč ne žul. drugač so pa teli ščitniki na kolenih mislm da kr vsi snemljivi (na mucka alpa kej) ker se jih itak mena. tko da ce bi te kej ovidal stvar enostavno snames alpa jih das melenkost visi... Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil Jerry_exc
reesko Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 štajerci prosm razložite mi kdaj se uporabi NEA kdja pa NENA kukec je očitno uvožen ker neve...
k0ci Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 nea, nena, čuj, te.........and shit so brezvezniki :whistle: to uporaljajo samo štajerci, da si lahko sproti zmišljujejo stavek za naprej, ti brezvezniki jim kupijo malo več časa :D
Čamac Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 štajerci prosm razložite mi kdaj se uporabi NEA kdja pa NENAkukec je očitno uvožen ker neve... nea = nena = ne kukec je tak indijanez :D
Gizmo_ Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Pa me nebi kje žullo zarad ščitnikov al pa česa? Ker drsnike bi res rad mel :huh: Sej maš prov za supermoto ledr.. tko da je itq mišlen da maš pol tut take škornje..... Drgač pa žuli te najbrž ne.. tko k športni škornji čez ledr...
Čamac Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 nea, nena, čuj, te.........and shit so brezvezniki :whistle: to uporaljajo samo štajerci, da si lahko sproti zmišljujejo stavek za naprej, ti brezvezniki jim kupijo malo več časa :D good one Kocjan :OK: Despite you´re a ninja rider
reesko Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 nea = nena = ne kukec je tak indijanez :D hehe :P lahko bi se kaj slišala midva kaj pravš ;)
Čamac Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Sej maš prov za supermoto ledr.. tko da je itq mišlen da maš pol tut take škornje..... Drgač pa žuli te najbrž ne.. tko k športni škornji čez ledr... Pa še dosti cenejši so supermoto leder kombinezoni... za 400€ že maš dainese pa kaj češ... :) hehe :P lahko bi se kaj slišala midva kaj pravš ;) nič ne pišeš, nič ne klikneš :cry:
kukec1 Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 štajerci prosm razložite mi kdaj se uporabi NEA kdja pa NENAkukec je očitno uvožen ker neve... če pa sem ti reko da je isto, pa pač uporabiš kaj ti pride prej na pamet nea, nena, čuj, te.........and shit so brezvezniki :whistle: to uporaljajo samo štajerci, da si lahko sproti zmišljujejo stavek za naprej, ti brezvezniki jim kupijo malo več časa :D daj ti maškurca idi raje pod sod z cvičkom, boš bolj pametne pol ven sekal na forumu....
k0ci Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 če pa sem ti reko da je isto, pa pač uporabiš kaj ti pride prej na pametdaj ti maškurca idi raje pod sod z cvičkom, boš bolj pametne pol ven sekal na forumu.... ...bi šel pa ga je že zmankal :whistle:, mamo pa šmarnco še, ta pa je jebena :worship:
kukec1 Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 nea = nena = ne kukec je tak indijanez :D ja te pa še prostim razloži prefinjenemu reeskotu, v čem je razlika in kdaj se uporabi to dvoje..... ti si pa tak pohorski kronik, tak da :winkiss:
Čamac Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 @gizmo a nisi prave številke kombinezon kupil :P
Stroj Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 MAŠ KURCAAAAA :D Neemajo ga......pičke pičke
Gizmo_ Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 @gizmo a nisi prave številke kombinezon kupil :P Ma je taprava, sam nevem premislu sm si, bi meu rajš dainese.... hehe sej če se ne proda mi je ta tut lep...sam tko :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 Ma je taprava, sam nevem premislu sm si, bi meu rajš dainese.... hehe sej če se ne proda mi je ta tut lep...sam tko :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: kva je ti še zmer prodajaš tota jajca od aprilie :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Gizmo_ Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 kva je ti še zmer prodajaš tota jajca od aprilie :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Ma ja če ga bo kdo kupu prov.. čene ga bomo pa doma mel... za u šolo pa Fotr za u službo je odličn... drgač pa načeloma je še v garaži :whistle: :whistle: Drgač pa MIslm da mam več motorja v garaži k ti :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
JeRn3j Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) Drgač pa MIslm da mam več motorja v garaži k ti :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :hmm: ne razumm ampak dobr tista VFR je napravm ninji nula ;) sploh pa VFR ni tvoja kukr vem, dokler nimaš svojga 600taka sam pššššššt .... :P Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil JeRn3j
k0ci Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 točno tko đeri, kdaj je pa že honda bila motor :D
payback Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 ka mi lahk keri pove plz O:-) kak nastimam une ikonce k pise akrapović owner pa take... :yea1: :lol:
Noiser69 Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 (popravljeno) ka mi lahk keri pove plz O:-) kak nastimam une ikonce k pise akrapović owner pa take... :yea1: :lol: idi sm KLIK al pa v iskalnik napisi kaj drugega (npr. honda, ... ) potem pa dej spodaj, pod tem userbaro, GET YOUR BB CODE OR ... no tam gr klikni In nato prekopiri BB code v svoj podpis (nadzorni center, podpis) in je stvar prikazana (ta akrapo suerbar sm js naredo, sam je slab, izpopolnit se mi ga pa ne da) :winkiss: Popravljeno Februar 2, 2008. Popravil AbNormaln
RHonda Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 pejt na userbars.com, tam najdi svojo slikco, pol si pa skopiraš v podpis URL, ki ti piše tam OK :worship:
payback Objavljeno Februar 2, 2008 Objavljeno Februar 2, 2008 hehe ewo ga :worship: tnx...cepro sm se skor zgubu :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se