Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
:hmm: ne razumm ampak dobr

tista VFR je napravm ninji nula ;) sploh pa VFR ni tvoja kukr vem, dokler nimaš svojga 600taka sam pššššššt .... :P

Ni moja, jst z VFRo nimam nč razn to da je od fotra pa da sm jo 1x pelju, pa da je u garaži zran Aprilie

Drgač pa je velik lepša..men osebno k tvoja ninja...pa tut mal bol napredn motor...

Aprilia moja je velik lepš k tvoja ninja.... če že maš ninjo mej zeleno

Drgač pa sam mal sm te hotu ustavt pa ti povedat da z uno svojo ninjo nisi boga za jajaca prjev, pa da nimaš nč več motorja kukr un k ma zzr 250 al pa karkol druzga...

Vrjem pa da ko bo moja 600tko pršla boš reku škoda k ni moja :winkiss: :winkiss: :winkiss:

(pa nemislm se kregat s tabo.. sam k res mislš da si nevem kaj....)

Objavljeno (popravljeno)

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

Popravljeno . Popravil Jerry_exc
Objavljeno
reesko da se neb ti preveč v pondelk vrat pa kljuk za vhod v šolo dotiku... :D

smo jih učeri grupno poscal

:whistle:

pizda jaz pa sem šlatal danes tota vrata :wacko:

Objavljeno
Ni moja, jst z VFRo nimam nč razn to da je od fotra pa da sm jo 1x pelju, pa da je u garaži zran Aprilie

Drgač pa je velik lepša..men osebno k tvoja ninja...pa tut mal bol napredn motor...

Aprilia moja je velik lepš k tvoja ninja.... če že maš ninjo mej zeleno

Drgač pa sam mal sm te hotu ustavt pa ti povedat da z uno svojo ninjo nisi boga za jajaca prjev, pa da nimaš nč več motorja kukr un k ma zzr 250 al pa karkol druzga...

Vrjem pa da ko bo moja 600tko pršla boš reku škoda k ni moja :winkiss: :winkiss: :winkiss:

1. men ni lepša ... daleč tudi vožnja defenitivno ne more biti enaka... tisto je za penzjonerje, to je za rejcerje :evilgrin:

2. phaahahahahahaaaaaaaaaahahgaa :lol1: :lol1: :lol1: tadruga je najjača ja ... a zato jo pol že nevemkok cajta prodajaš, ker je prelepa da bi jo kdo kupu :kva1: pa ne o zelencih govort, ker barva čisto nič ne pomeni... sploh se zelena men najmanj dopade... to je kr en bedn stereotip kao če maš ninjo mej zeleno... jea right zakaj že??' sploh pa tanov GP dirkalnik od ninje kukr vem ne bo čisto nič več zelen... pol pomen da bodo use zelene ninje "fejk" :yea1:

3. oja sm ga sm ga. .. bol k ti :P

4. :yawn: honda me ne impresionira čisto nič pa če je ultragprr6002009letnik :) ... to bom reku samo ampak zdej rečem SAMO če boš imel v garaži tanovo R6 ko in nič drugega :)

to je dejstvo da mi je r6 ka daleč najlepši motor.

:P pa ne bit prec razburjen sam mal sm te potipu ker me je zanimal. Razburu si se sigurno zato ker si jezn ker aprilie ne morš prodat :P

hihi je blo še sveže pol al kak :D

Objavljeno
Bluziš neka v tri dni, isit si ko take stare bice ''sam dorogirajo se, pa nč ne nardijo'' noben od vas takih pa ne pozna resnice, itak nas boli kuraac ka si mislite

Aja, pa tte ko js poznam, se noben ne drogita, pa jih vlk poznam, to je nakam čudno če smo pa vsi kao mamilaši :hmm:

Itak ti pa lahk sam rečem JEBI SE

Gre se ti pa itak (kot večini) sam za danar, nočeš pa poznat tiste prave plati sveta, ki pa mislim da vsi vemo, je porazna

ojeje, škoda da niam svojga nicka bi vam lepo natroso par krepkih, zadetki frdamani....res upam da vam bojo vse porušli, pa da namesto da se ga tam fiksate, bote lepo šli nekam pošteno delat, pa si končno nekaj v življenju zaslužit in najbolj pomembno----biti produktiven, in ne samo porabljat kisika, ne pa zaj ko si kupite tam 3 stare kitare pa razbijate in razgrajate, ni čudno da vas folk noče, ker delate galamo nonstop, pa kao neke proti celemu svetu anarhija bla bla, podajte se v realni svet in ne živite v utopijah, samo to vam rečem...

METELKOVO podret, zminerat, porušit, une đankije hipije in ta šit pa use nagnat

kako zgleda tam, ŽIVA KATASTROFA ...

tako je, sem bil tam, oz. šel samo mimo im me je minlo do vsega, igle vsepovsod, vsi pokozlani popikani, pičke sprefukane darkerce nagraužne, v glavnem dno socialne lestvice, res upam da to poderejo vse skup, pa namesto teh "kultrunih" ustanov postavijo nek športni park, ali še bolje kako mini dirkališče pa se bo vsaj počelo nekaj koristnega...v tem primeru dam čisto prav državi da hoče podret to golazen :worship:

Nejkoooooooo

Objavljeno
1. men ni lepša ... daleč tudi vožnja defenitivno ne more biti enaka... tisto je za penzjonerje, to je za rejcerje :evilgrin:

2. phaahahahahahaaaaaaaaaahahgaa :lol1: :lol1: :lol1: tadruga je najjača ja ... a zato jo pol že nevemkok cajta prodajaš, ker je prelepa da bi jo kdo kupu :kva1: pa ne o zelencih govort, ker barva čisto nič ne pomeni... sploh se zelena men najmanj dopade... to je kr en bedn stereotip kao če maš ninjo mej zeleno... jea right zakaj že??' sploh pa tanov GP dirkalnik od ninje kukr vem ne bo čisto nič več zelen... pol pomen da bodo use zelene ninje "fejk" :yea1:

3. oja sm ga sm ga. .. bol k ti :P

4. :yawn: honda me ne impresionira čisto nič pa če je ultragprr6002009letnik :) ... to bom reku samo ampak zdej rečem SAMO če boš imel v garaži tanovo R6 ko in nič drugega :)

to je dejstvo da mi je r6 ka daleč najlepši motor.

:P pa ne bit prec razburjen sam mal sm te potipu ker me je zanimal. Razburu si se sigurno zato ker si jezn ker aprilie ne morš prodat :P

hihi je blo še sveže pol al kak :D

Glej jst Aprilio lah prodam za 2100E, sam jo mam pa raj doma kukr da bi jo za drobiž dal...

Bo pa doma ostala... motorčk je tok zakon za pelat... čist naizi... bom jo meu pa za v šolo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Ne sej ni fora da bi ti mene potipu fora je k ti povsod o tej tvoji ninji pišeš k da je nevm kaj ...sory serijski japonc k usake 2 leti menja obliko da se sploh še prodaja... sej ja bo ti zdržu pa use... sam mene osebno ne pa tvoja ninja ne impresionera...

Kakšna je razlika u vožnji Vfre pa Ninje boš pa govoru, k se boš 1x odpelu več k 30km od doma.. pa se boš pelu čez mal več k 5 ovinkov... pa ko boš peljal obe, vrjem da za tazga Ghostriderja k si ti k ga nažigaš po Dunajki ni razlike... K obe2 gresta tm 250+.... za ovinke in ostalo je pa razlika... kakšna... praši koga k je že velik motorjev vozu.. Aja pa k si povedu da je ninja za rejsrje me zanima kolk km boš letos dejansko naredu po ovinkastih cestah, kolk boš pa nastopu...

reš še 1x nemislm se kregat s tabo... sam dej mal bol uizi z to ninjico, k ni slab motor sam avtomatsko gre usaj men na živce če 100na dan omenš...

aya kawasaki bo pa takolele zgledu :winkiss:

Objavljeno (popravljeno)
Glej jst Aprilio lah prodam za 2100E, sam jo mam pa raj doma kukr da bi jo za drobiž dal...

Bo pa doma ostala... motorčk je tok zakon za pelat... čist naizi... bom jo meu pa za v šolo :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:

Ne sej ni fora da bi ti mene potipu fora je k ti povsod o tej tvoji ninji pišeš k da je nevm kaj ...sory serijski japonc k usake 2 leti menja obliko da se sploh še prodaja... sej ja bo ti zdržu pa use... sam mene osebno ne pa tvoja ninja ne impresionera...

Kakšna je razlika u vožnji Vfre pa Ninje boš pa govoru, k se boš 1x odpelu več k 30km od doma.. pa se boš pelu čez mal več k 5 ovinkov... pa ko boš peljal obe, vrjem da za tazga Ghostriderja k si ti k ga nažigaš po Dunajki ni razlike... K obe2 gresta tm 250+.... za ovinke in ostalo je pa razlika... kakšna... praši koga k je že velik motorjev vozu.. Aja pa k si povedu da je ninja za rejsrje me zanima kolk km boš letos dejansko naredu po ovinkastih cestah, kolk boš pa nastopu...

reš še 1x nemislm se kregat s tabo... sam dej mal bol uizi z to ninjico, k ni slab motor sam avtomatsko gre usaj men na živce če 100na dan omenš...

ne trosi kolzalrij tarzan, ker tisti ko mamo ninje, se ve da smo nekaj več in lahko ščijemo po vseh ostalih, tak da đeri, ti ga kar zabijaj dalje :OK:

Nejkoo

Popravljeno . Popravil reesko
Objavljeno
ne trosi kolzalrij tarzan, ker tisti ko mamo ninje, se ve da smo nekaj več in lahko ščijemo po vseh ostalih, tak da đeri, ti ga kar zabijaj dalje :OK:

Nejkoo

Sej bo.. če ne z leti pa s tableti.. :evilgrin:

Objavljeno
Sej bo.. če ne z leti pa s tableti.. :evilgrin:

keknem se jaz na lete in tablete :D

Objavljeno

vi niste normalni...pojma nimate....Yamaha pa Mito vse ostale pojesta za zajtrk

hahahahha :)

s5 mitoVSrs talk :)

Objavljeno

hahahahahha :D :D :D

pa kolko te poznam si še prste pol v nos dajal

Objavljeno (popravljeno)

ej am ti rabš persen dans?

mam doma lahk prideš iskat :) aja BTW jst sm letos že skor 200km naredu :) pa biu sm z ninjo že na turjaku in v moravčah (če veš kje je to :) )... ni 30km od doma je pa dobrih 20

koliko si pa ti kj letos kilometrov natrofu :P aja pa ninja gre 175 pa še to kumi na avtobanu notr dobiš... pa ne vem kje ti te ideje o nekmu pozeranju, vožnji po samih ravninah in 250km/h ... kukr se tebe spomnm tud nisi nek hud rajder za ovinke :) no ja mogoče si čez zimo treneral pa letos bo :D (GP pa TDU pa ta šit :D )

paše enkrat; ne ti men o vožnji skoz ovinke :P

aja ninja te ne impresionira ker je nisi videl in slišal... me zanima če bo tvoja 600ka tak sekala čez ror ven :devil:

Popravljeno . Popravil JeRn3j
Objavljeno
ej am ti rabš persen dans?

mam doma lahk prideš iskat :) aja BTW jst sm letos že skor 200km naredu :) pa biu sm z ninjo že na turjaku in v moravčah (če veš kje je to :) )... ni 30km od doma je pa dobrih 20

koliko si pa ti kj letos kilometrov natrofu :P aja pa ninja gre 175 pa še to kumi na avtobanu notr dobiš... pa ne vem kje ti te ideje o nekmu pozeranju, vožnji po samih ravninah in 250km/h ... kukr se tebe spomnm tud nisi nek hud rajder za ovinke :) no ja mogoče si čez zimo treneral pa letos bo :D (GP pa TDU pa ta šit :D )

paše enkrat; ne ti men o vožnji skoz ovinke :P

aja ninja te ne impresionira ker je nisi videl in slišal... me zanima če bo tvoja 600ka tak sekala čez ror ven :devil:

Na-a hvala ne rabm, kr pršpari..

250+ baje boš blokade v bližnji prihodnosti vn dal....

Kilometre delaš ko je čs primern za to sm biu že tut jst mal okol pa bi blo bol pametno bit doma- vročina je bedna

...glede kilometrov sm ti hotu sam to rečt da si ti večino km naredu po LJ, še z rsko sm to mislu... al pa bližnji okolici... dobr ayde do rid si šou... nisi pa ti neki dolge furu,kjer ovnkov nebi poznov... ala Do Grobnika, morje, Kranjska pa tm čez, Železna kapla...itd.... to sm ti hotu rečt..(čemespoimin ne vara), pa tut če si jih me ne zanima... sam Uno zdej sm ga žgau au au au po dunajki .... KRNEKI nO! POziranje... posti iz preteklisti..

kot jst vem si ti mene vidu sam 1x po ovinkih vozt... pa to lani na začetku sezone...paš e to tistih 20km :unsure: :unsure:

pa tut nism reku da sm pa jst nevem kaj...

Pa kaj če ti seka vn? to je že dokaz česa? koristi ti pa točno pri? ???EGO???

Objavljeno

Aprilia :D UA-UA

Objavljeno

In potem pride the mlaka madafaka s svojo yamaho in grejo ostali lahko lepo spat.

Objavljeno

gizmo sam to se pa ne strinjam iz tabo glede jerneja...ker on se kr lepo pele čez ovinke saj iz aprilio se je, pa pomoje se bo tud iz ninjo :)

glede tega da ga tiši po dunajski pa to, ga pa itaq ne morš resno jemat, ker vidš da sam nabija pa še nejko zravn...vpliv ninje :D :P

drugač pa tud ti se ne pelš glih počas čez centr hehe .) ker smo se dostkrat skup pelal pa nm usm paše mal prtisnt tm čez bavarca pa tko ane :grim kr priznej O:-)

Objavljeno
gizmo sam to se pa ne strinjam iz tabo glede jerneja...ker on se kr lepo pele čez ovinke saj iz aprilio se je, pa pomoje se bo tud iz ninjo :)

glede tega da ga tiši po dunajski pa to, ga pa itaq ne morš resno jemat, ker vidš da sam nabija pa še nejko zravn...vpliv ninje :D :P

drugač pa tud ti se ne pelš glih počas čez centr hehe .) ker smo se dostkrat skup pelal pa nm usm paše mal prtisnt tm čez bavarca pa tko ane :grim kr priznej O:-)

Ja nevem no jst nism nikol slišu da bi šou on na kam prov tko delč... ok ja sej lah da je velik km naredu pa da dobr polaga... sam to počne na cestah k jih pozna in je doskrat tm... tko k en folk na ridah... ne pa da bi dobr pelu, tko k recimo ti pa fuksi k smo šli prvič na marijo reko pa si lepo odpelu use..

Drgač pa sej bmk zanga res sam k nprenesm k skos neki tuki pametuje pa se dela neki zajebanga...

Objavljeno
Ja nevem no jst nism nikol slišu da bi šou on na kam prov tko delč... ok ja sej lah da je velik km naredu pa da dobr polaga... sam to počne na cestah k jih pozna in je doskrat tm... tko k en folk na ridah... ne pa da bi dobr pelu, tko k recimo ti pa fuksi k smo šli prvič na marijo reko pa si lepo odpelu use..

Drgač pa sej bmk zanga res sam k nprenesm k skos neki tuki pametuje pa se dela neki zajebanga...

hehe sej usak se uči eni mal prej eni mal kasnej...midva iz fuksijem sva v dveh sezonah nardila 25000km... če jst še mojih 50ccm štejem zravn mam že 35000km za sabo pa se more neki le poznat :whistle: tud ti si se glede na našo prvo skupno furo pelu na konc sezone že zlo zlo dobr...jernej bo pa tud čezdali bolši tko k usi :)

glede tega da se delajo zajebane iz ninjo...men je pa to prov zanimiv brat :lol:

Objavljeno

Ja, sam ste res smešni.. k najlepši je itak Suzuki :worship:

Objavljeno
Ja, sam ste res smešni.. k najlepši je itak Suzuki :worship:

no sej to je pa tud res :worship: :worship:

Objavljeno

folk, mislite da je kaki problem, ce dam avspuh od 1000 na 600?

Objavljeno

Če ga mam jst od R1 na mitotu (malo predelan lonc v notranjosti)

Objavljeno (popravljeno)
Če ga mam jst od R1 na mitotu (malo predelan lonc v notranjosti)

hahahaha :D :D

folk, mislite da je kaki problem, ce dam avspuh od 1000 na 600?

KLIK

Popravljeno . Popravil Čamac
Objavljeno (popravljeno)

Čamac sem vido totega ja, samo ni mi vsec :D mislim glede oblike pa vsega je ql, samo nevem, nebom nekaj na silo kupoval :D

ce dobim od kake 600tke hexagonalca ga pa takoj kupim :D en je na avtonetu od GSX-R 1000ke, samo bi mogo drugi fi cevi pa vsega nareit itd., pa se neom s tem zajebaval. Pa se predolg je...

Popravljeno . Popravil Gixxer
Objavljeno

jernej je šu z rs ko tud v maribor, parkrat na ride in tud parkrat na rakitno :)

pr men so bli problem prej gume pa zato nism upu neki na hard vozit, kasnej so ble pa gume nove, je biu pa že cajt za bat menat, pa ni blo dnarja, pa se zato nism več veliko vozil ;)

13.000 km sm naredu jst z vsemi motorji :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!