Skoči na vsebino

125-ke, javite se!

Priporočene objave

Objavljeno
Čamac sem vido totega ja, samo ni mi vsec :D mislim glede oblike pa vsega je ql, samo nevem, nebom nekaj na silo kupoval :D

ce dobim od kake 600tke hexagonalca ga pa takoj kupim :D en je na avtonetu od GSX-R 1000ke, samo bi mogo drugi fi cevi pa vsega nareit itd., pa se neom s tem zajebaval. Pa se predolg je...

heh toti MIvv so zakon rori... pa lep mi je tud... ne vem kaj serješ s tistim hexagonalcem... :D

Objavljeno
Pa kaj če ti seka vn? to je že dokaz česa? koristi ti pa točno pri? ???EGO???

kombinacija g. Igorja in 636 ccm kawasaki engine :evilgrin:

glede tega da ga tiši po dunajski pa to, ga pa itaq ne morš resno jemat, ker vidš da sam nabija pa še nejko zravn...vpliv ninje :D :P

O:-)

končno... pa kaj ste usi zgleda to čist preveč resno uzeli :D

Če ga mam jst od R1 na mitotu (malo predelan lonc v notranjosti)

dej kako slikco ... to me res zanima kak zgleda :D

Objavljeno
heh toti MIvv so zakon rori... pa lep mi je tud... ne vem kaj serješ s tistim hexagonalcem... :D

ma neveeeeem :) ce hexoti so mi res ful lepi... saj toti mivv se bi ziher drl ko svinja ne, samo vseeno :D dosti je 400€ za taki ror, al se vam ne zdi...

Objavljeno
ma neveeeeem :) ce hexoti so mi res ful lepi... saj toti mivv se bi ziher drl ko svinja ne, samo vseeno :D dosti je 400€ za taki ror, al se vam ne zdi...

Mi smo polni dnarja tko da nm je to k plunk v morje B)

Objavljeno

strojci, pol pa mi kupi no :D saj postnino da mi ga sem posles bom pa ze jaz kril :D

Objavljeno

Če maš dost časa.. pače znaš... men osebno tole lepo izgleda

(če gre na 750 pol tut na tvojega bi šlo...)

http://www.avto_net/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=1844912#

Objavljeno

saj do vrei zglea ja, samo kaj te vem... :D res ful se ne morem odlocit (kot ponavadi) :) ker recimo kaki arrow se dost bol dere kot npr. akrapo ne, ker trenutno se nam pa itak gre sam za zvok, ker za tista 2HP me boli k...

Objavljeno
saj do vrei zglea ja, samo kaj te vem... :D res ful se ne morem odlocit (kot ponavadi) :) ker recimo kaki arrow se dost bol dere kot npr. akrapo ne, ker trenutno se nam pa itak gre sam za zvok, ker za tista 2HP me boli k...

Sej tut tale akrapo ni serijski... mogoče lah nekak arrowa tko nardiš... sam ideje ... finančno pa dvomim da se ti spalača... razen če koga poznaš tko, ki se s tem ukvarja :unsure: :unsure:

Objavljeno

ma to itak ja, da ni racunice nobene. Bomo vidli :) nekaj bo ziher padlo :D

Objavljeno
Če ga mam jst od R1 na mitotu (malo predelan lonc v notranjosti)

haha :worship:

hahahaha :D :D

KLIK

men je pa fajn auspuh zgleda na temu :)

Objavljeno

Gixxer, jutr dobiš cifro za karbon...Ta tedn nism nč unga vidu k je na drugi izmeni k jest...Ti dam jutr na PM ;)

Objavljeno

Ce bom mel nekaj srece, se bo ta lonec znasel na mojem motorcku :D

yoshi.jpg

Objavljeno
Ce bom mel nekaj srece, se bo ta lonec znasel na mojem motorcku :D

nice :worship: :worship:

Objavljeno

Alo dečki veste tista rs 250 na avtonetu, ki je res lepa za 3.100 €... No, motor je prodan in sicer prodan za 3.100 € Zdaj pa mi povejte po kakšni logiki je nekdo dal za ta motor 3.100€ glede na to, da je tik pred generalko (ki mimogrede na aprilia servisu drugače stane okrog tisoč evrov), potreben menjave gum, h koncu gresta prav tako zobnika in veriga,... Sigurno še čez 1000€ stroškov z njo pa je nekdo dal 3.100 € za njo :hmm: Tolko pa res ne bi dal nikoli za njo.

Objavljeno

kuko veš da se je za tolk prodala?

drgač pa, mugoče ma človk dost keša.. in mu ga ni škoda :)

Objavljeno

Sem klical, je rekel, da je prodana pa sem iz radovednosti vprašal še, če je že bila generalka ali je bil tik pred njo in za koliko jo je prodal.

Objavljeno
Gixxer, jutr dobiš cifro za karbon...Ta tedn nism nč unga vidu k je na drugi izmeni k jest...Ti dam jutr na PM ;)

Dej ti še men to cifro pošl roky. Pa povej mi od kje je itd. Rabu bi enga da mi iz karbona nrdi uno plastiko za čelado.

Objavljeno
Dej ti še men to cifro pošl roky. Pa povej mi od kje je itd. Rabu bi enga da mi iz karbona nrdi uno plastiko za čelado.

Dobiš jutr.Je pa iz Bleda.Kva bi ti rabu,zunanjo školko čelade?lol?

Objavljeno

hvala roky :D saj bom vido zdaj, ce bom sploh rabo :D

Objavljeno
hahahahahha :D :D :D

pa kolko te poznam si še prste pol v nos dajal

:lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

jernej je šu z rs ko tud v maribor, parkrat na ride in tud parkrat na rakitno :)

pr men so bli problem prej gume pa zato nism upu neki na hard vozit, kasnej so ble pa gume nove, je biu pa že cajt za bat menat, pa ni blo dnarja, pa se zato nism več veliko vozil ;)

13.000 km sm naredu jst z vsemi motorji :)

:grim

Objavljeno
Dobiš jutr.Je pa iz Bleda.Kva bi ti rabu,zunanjo školko čelade?lol?

Am lol ne :D pr x-litkah maš na vrhu brizgano plastiko k se je pr men zjebala, pr compacu mi je pa nočjo zamenat saj po njihovem mnenju čelada ni več uporabna. Tko da bom dal na vrhu uno iz karbona narest

post-3961-1202062442_thumb.jpg

post-3961-1202062585_thumb.jpg

Objavljeno

a toj kr stran padl? :) zanimiv

Objavljeno
a toj kr stran padl? :) zanimiv

Ne ni padl, to sm jst kasnej sam odstranu ker je blo milo rečeno grdo :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!